Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Up the Hatters! [FM 11]

NYTT TEMA
silkshade
silkshadeInnlegg: 3546
05.11.10 06:28

Sesongen 2009/2010 markerte nok en nedtur for Luton Town FC. Etter en sterk avslutning på sesongen endte de på 2. plass i Blue Square Bet Premier, men greide ikke å ta seg videre fra playoffs til nPower League 2. Dette betydde nok et år med Non-league fotball for den tradisjonsrike klubben fra byen kjent for sine hattemakere.

Men både styret og fansen i klubben har sett seg lei på livet utenfor The Football League, og styreformann Nick Owen bestemmer seg for at nåværende manager Richard Money må gå. Nick er ikke lenger sikker på at Money er rette mann for jobben, og vil ikke risikere at klubben i hans hjerte skal måtte tilbringe flere år i Blue Square Premier.

Imens, på den andre siden av nordsjøen sitter Silkshade i stuen foran TV'en og følger med på Home and Away sesong 44 på DVD. Plutselig ringer telefonen, og det er et for han ukjent britisk nummer som vises på displayet. Han tar telefonen, og mannen i den andre enden presenterer seg som Nick Owen, styreformann i Luton Town FC. Nick har hørt om Silkshades utrolige Football Manager 2010-kunnskap, og han mener at slike taktiske genier burde få sjansen til å bevise hva de kan i virkeligheten.

Silkshade er naturligvis usikker, han hadde håpet på en telefon fra et lag som sitter litt bedre i det, Tottenham for eksempel, og ber om å få tenke seg om litt før han svarer ja. Nick er ikke villig til å gi noe betenkningstid overhodet som den harde forhandleren han er, og Silkshade ender noe forfjamset opp med å si ja takk til jobben som manager for Luton Town FC.

Tre dager senere, etter å ha fullført sesong 44 med Home and Away på DVD står Silkshade på Luton London Airport i regnværet. Styreformann Nick Owen har lovet å sende kona Jill for å hente Silkshade, men hun endte opp med å kjøre seg bort på vei fra London og kjørte helt til Newcastle før hun skjønte at hun var på villspor. Betenkt, men ikke overrasket, damer kan jo tross alt ikke å kjøre bil, setter Silkshade seg inn i en Taxi for å komme seg til Kenilworth Road. 

Han skulle bare visst at dagen i dag, 6. Juni 2010 skulle markere begynnelsen på noe stort både for han selv og Luton Town FC.

silkshade
silkshadeInnlegg: 3546
05.11.10 06:44

Luton Town FC

Luton Town er en klubb i krise, og har vært i fritt fall fra daværende Coca Cola Championship siden 2006/2007. Tre strake nedrykk senere ligger de i Blue Square Premier, hvor de i 2009/2010 sesongen akkurat ikke greide å kvalifisere seg til opprykk gjennom playoffs.

Men Silkshade har et godt spillermateriale å videre på, og selv om ikke styret kan gi noen overgangsmidler føler han at med litt wheeler-dealing er direkte opprykk til nPower League 2 absolutt mulig det første året. Planen er at klubben innen 8 år skal være i Premier League, og de langsiktige planene skal understøttes av et godt fundament fra første sesongen.

Silkshade er allerede på utkikk etter en Moderklubb som kan fore klubben med spillere, og forsøker samtidig å overtale klubben til å gå til anskaffelse av en speider eller to.

Et par treningsøkter med klubben vil nok vise hva slags formasjon spillermaterialet er godt for, men Silkshade ønsker naturligvis å spille attraktiv fotball, noe fansen virkelig setter pris på.

More to come later!

engavif
engavifInnlegg: 11015
05.11.10 15:50

Er du Luton-fan? Ikke mange av oss i Norge!

Edit: Ser at du holder med spurs...

(Innlegget ble redigert 05.11.10 15:51)

Sanchezz
SanchezzInnlegg: 23863
07.11.10 06:16

Får vel  følge med på denne :)

Mikeyy9
Mikeyy9Innlegg: 8261
07.11.10 10:50

Følger med!

silkshade
silkshadeInnlegg: 3546
08.11.10 03:27

Etter et par dager på treningsfeltet er det åpenbart for Silkshade at det trengs nytt blod for å sikre direkte opprykk fra Blue Square Premier. Det er en del talentfulle ungutter på laget og forholdsvis lav snittalder, men flere av spillerne er langt fra å holde et godt nok nivå.

Silkshade møter opp på kontoret til Nick Owen etter 5 dager i sjefsstolen og krever at Luton skaffer seg en parent-club, og ønsker samtidig penger til å ansette 2 speidere. Han ønsker også at klubben stiller med et noe større lønnsbudsjett for å muliggjøre direkte oppryk. Nick Owen går med på dette, og er svært positiv til at Silkshade viser et så sterkt engasjement.

Et par dager senere annonserer Luton Town FC at Ipswich er deres nye parent-club, og kan samtidig avsløre at klubben har signert den 37 år gamle keeperen Jimmy Walker etter at Tottenham lot ham gå på free transfer.

silkshade
silkshadeInnlegg: 3546
08.11.10 04:11

Etter noe som ble beskrevet av mediene som vanvittig aktivitet i overgangsvinduet føler Silkshade at laget begynner å ta form. Mange spillere måtte gå, men enda flere ble signert, og laget ser nå slik ut:

Keepere:

Jimmy Walker (37 år) Ny spiller
Mark Tyler   (33 år)

Jimmy Walker holder absolutt nivået i Blue Square Premier, og kommer nok til å gjøre en god jobb i nPower League 2 om vi greier direkte opprykk. Mark Tyler var tidligere førsteskanse, men er nå henvist til benken.

Forsvar:

Ed Asafu-Adjaye  - DR (21 år)
Ben Hoskin  - DR (19 år) ny spiller
Darren Lough  - DL (20 år) ny spiller
Darren Ebsworth  - DL (19 år) ny spiller
George Pilkington - DC (28 år)
Shane Blackett  - DCL(27 år)
Dominic Shimmin  - DCR(22 år) ny spiller
Pavel Besta  - DC (27 år)
Zdenek Kroca  - DC (29 år)
Jake Howells  - DL (19 år)

Laget hadde allerede to veldig gode midstoppere i form av Pavel Besta og Zdenek Kroca, begge tjsekkere som kommer til å gjøre en god jobb for laget de neste par sesongene. På bekkplassene var det svært tynt, og her handlet Silkshade inn 4 forholdsvis lovende unge spillere som forhåpentligvis kan ta stegene opp et par divisjoner. Også den lagdelen med best dekning.

Midtbane:

Marcel Mahouvé  - DM/M C (37 år) ny spiller
Pablo Ricchetti  - D/DM/M RC (33 år) ny spiller
Keith Keane  - DM/M C (23 år)
Andy Drury  - M/AM C (26 år)
Adam Murray  - M/AM C (28 år)
Sean Thornton  - M/AM C (27 år) ny spiller
Adam Watkins  - MC  (18 år)

Midtbanen manglet både kreativitet og muskler, og de to nysigneringene Marcel Mahouvé og Pablo Richetti kommer til å stå for musklene. Sean Thornton er en kreativ playmaker, og sammen med Mahouvé og Richetti kommer han til å danne stammen i midtbanen til Luton Town de neste 2 sesongene. Ellers er det ganske tynt i midtbaneleddet, og silkshade håper å slippe skader.

Angrep:

Benedict Akwuegbu - ST (35 år) ny spiller
Danny Crow  - ST (24 år)
Souleymane N'diaye - ST (30 år) ny spiller
Mickaël Nicoise  - ST (25 år) ny spiller
Ronan Murray  - ST (19 år) ny spiller, på lån fra Ipswich

På topp manglet Luton definitivt klasse. Her er 4 av 5 angrepsspillere nye, og Mickaël Nicoise ser svært lovende ut. En sterk og målfarlig spiss som definitivt kommer til å score mye for Luton, forutsatt at han holder seg skadefri. Benedict Akwuegbu er en god, høy og sterk hodespiller som forhåpentligvis kan gi laget en ny dimensjon i lufta på dødballer.

Taktikk:

Laget kommer hovedsaklig til å spille en offensiv 4-1-2-1-2 formasjon som dette;

DR - DC - DC - DL
           DM
       MC - MC
           AM
        ST - ST

Silkshade ønsker å spille offensiv fotball hvor også backrekken forventes å bidra i oppbyggingen av angrepet. DR og DL har support-duty, den defensive midtbanespilleren er en anchor man, og MCL og MCR er hhv. ball winning midfielder og deep lying playmaker, begge med support duty. AM er advanced playmaker, og STL er Target Man med support duty, og STR Poacher med attack duty.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg