Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FIFA Ultimate Team 18

NYTT TEMA
Royu
RoyuInnlegg: 9028
29.01.18 14:03

OTW styret kan fort sørge for et prisknekk.
Det var hvert fall mange som gjorde disse i fjor.
Ser at PTG kortene har gått opp 5k+, så kan innkassere en ganske fin profit nå om jeg har lyst. Hadde jeg sittet med fryktelig mange så hadde jeg hvert fall gjort det.


Har discard prisen på MOTM kort alltid ligget på rundt 14k? Husker ikke hvordan det var i fjor. Har som nevnt troa på at MOTM kort blir krav ved en eller annen anledning.

(Innlegget ble redigert 29.01.18 14:11)

Diverse10
Diverse10Innlegg: 925
29.01.18 15:18
Royu: OTW styret kan fort sørge for et prisknekk.
Det var hvert fall mange som gjorde disse i fjor.
Ser at PTG kortene har gått opp 5k+, så kan innkassere en ganske fin profit nå om jeg har lyst. Hadde jeg sittet med fryktelig mange så hadde jeg hvert fall gjort det.

Solgte mine PTG Howeds nylig, gikk vel opp 8k fra da jeg kjøpte han. Men vurderer å holde litt på OTW kortene mine, følger litt med denne uken. Tror de kan øke litt til frem til fredag. Så er det vel tryggest å selge de før fredag i tilfelle de ikke skulle være et krav i OTW SBC, men de var et krav i fjor og vil tro at de blir det i år også. 

Plukket også opp en del 82 Evans IF til nesten discard pris, vil tro han øker et par tusen når POTM kommer ut. Kan fort bli Aguero eller annen god spiller. Tror mange hadde gjort den SBCen om Martial hadde fått den. 

Håper også at 83-83 kortene øker som f. angående OTW SBC, er dritt lei av å ha de i klubben

(Innlegget ble redigert 29.01.18 15:25)

Diverse10
Diverse10Innlegg: 925
29.01.18 16:04

Men taper jo grovt på PTG howedesene mine om EA gjør det tilgjengelig å bruke PTG kort i SBCEN. I fjor gikk vel det laveste OTW kortet for 50k i SBCen, så nesten verdt å ta en risiko å holde på de helt ut. 

AlphaBeast
AlphaBeastInnlegg: 7267
29.01.18 18:03

Det hjelper faktisk å se på disse proffene spille. Er et hardt mentalt spill når man kjemper om de beste rangeringene og da har små detaljer stor innvirkning på resultatet. 

Før denne turneringen så trodde jeg at jeg spilte relativt raskt, noe jeg ikke har gjort. Ser disse proffene slå RB+A/R1+x hele tiden. Jeg trodde jeg brukte det ganske ofte jeg også, men de fyrer løs med driven passes absolutt hele tiden. Pang pang pang.

Forskjellen mellom meg og dem er at jeg ikke leser spillet like raskt, men er jo heller ikke vant med å spille slik. Dette fører til en bompasning i ny og ne. Regner med dette vil forbedre seg ganske fort.

Har også byttet spillere med LB/L1, vel vitende om at høyre analog stick er det optimale valget. Har erget meg over elendig player switching, men har nå bestemt meg for å trene opp manuellbytting med sticken. Ser proffene er helt rå på dette og dekker opp absolutt alt av pasningslinjer i et enormt tempo. Dette kombinert med høyt press gjør deg til et sant mareritt å spille angrep mot.

Nøkkelordet er "tempo", enten det gjelder forsvar eller angrep. Mestrer man dette, så hopper man garantert opp flere wins i WL. 

Hadde egentlig tenkt å gi meg på gull 1 monthly grunnet mye uflaks og dritt. Utnyttet extended WL og fokuserte på hva jeg har nevnt og halet i land elite 2. Meget fornøyd.

Jompa
JompaInnlegg: 10279
29.01.18 18:09
AlphaBeast: Det hjelper faktisk å se på disse proffene spille.

Fikk lyst til å spisse spillet mitt jeg også nå! Vanvittig forbedringspotensiale!

ModernMan
ModernManInnlegg: 10205
29.01.18 18:10
AlphaBeast: Ser proffene er helt rå på dette og dekker opp absolutt alt av pasningslinjer i et enormt tempo. Dette kombinert med høyt press gjør deg til et sant mareritt å spille angrep mot.

Og de gjør det jo så ekstremt bra og raskt at second man press er unødvendig. De oppnår den effekten en casual som meg ønsker når jeg spammer second man press, uten at backer eller stoppere skyter oppover i banen slik de naturligvis gjør for meg.

(Innlegget ble redigert 29.01.18 18:10)

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9063
29.01.18 18:41

Australia er faktisk noen hakk dårligere enn Norge. Gidder ikke å oppgradere Mooy. Irvine (CM) inn som RCB. Første kampen var mot Kongo. 

(Innlegget ble redigert 29.01.18 18:41)

robins
robinsInnlegg: 7081
29.01.18 18:46
AlphaBeast: høyre analog stick er det optimale valget.

Beste måten å bytte på, utvilsomt, men er fryktelig dårlig på det spillet her. Bytter ofte til feil spiller(les. hopper over den du egentlig bytter til) ol. Funket langt bedre på forrige.

Wiko
WikoInnlegg: 160
29.01.18 19:12

Noen andre som sliter med tilkoblingen til Ultimate Team?

Blir bare kastet ut når jeg går inn med beskjed om at det noe feil med tilkoblingen

XchainsawX
XchainsawXInnlegg: 3905
29.01.18 19:16
Wiko: Noen andre som sliter med tilkoblingen til Ultimate Team? Blir bare kastet ut når jeg går inn med beskjed om at det noe feil med tilkoblingen

Samme problemet her.. :-/

(Innlegget ble redigert 29.01.18 19:17)

real-_-
real-_-Innlegg: 9837
29.01.18 19:35
Wiko: Noen andre som sliter med tilkoblingen til Ultimate Team?

Er en av få som er inne. Helt greit å kunne snappe opp Bakayoko PTG for 14k

balotell
balotellInnlegg: 1293
29.01.18 19:36
Wiko: Noen andre som sliter med tilkoblingen til Ultimate Team?

Jepp

Diverse10
Diverse10Innlegg: 925
29.01.18 19:57
AlphaBeast: Det hjelper faktisk å se på disse proffene spille. Er et hardt mentalt spill når man kjemper om de beste rangeringene og da har små detaljer stor innvirkning på resultatet.  Før denne turneringen så trodde jeg at jeg spilte relativt raskt, noe jeg ikke har gjort. Ser disse proffene slå RB+A/R1+x hele tiden. Jeg trodde jeg brukte det ganske ofte jeg også, men de fyrer løs med driven passes absolutt hele tiden. Pang pang pang. Forskjellen mellom meg og dem er at jeg ikke leser spillet like raskt, men er jo heller ikke vant med å spille slik. Dette fører til en bompasning i ny og ne. Regner med dette vil forbedre seg ganske fort. Har også byttet spillere med LB/L1, vel vitende om at høyre analog stick er det optimale valget. Har erget meg over elendig player switching, men har nå bestemt meg for å trene opp manuellbytting med sticken. Ser proffene er helt rå på dette og dekker opp absolutt alt av pasningslinjer i et enormt tempo. Dette kombinert med høyt press gjør deg til et sant mareritt å spille angrep mot. Nøkkelordet er "tempo", enten det gjelder forsvar eller angrep. Mestrer man dette, så hopper man garantert opp flere wins i WL.  Hadde egentlig tenkt å gi meg på gull 1 monthly grunnet mye uflaks og dritt. Utnyttet extended WL og fokuserte på hva jeg har nevnt og halet i land elite 2. Meget fornøyd.

Er også veldig stor forskjell når proffene spiller mot hverandre i sluttspillet der begge er 100% konsentrert og når de bare spiller WL hvor de så vidt tenker. Når de spiller WL så pisser jo de på alt og alle. Kan spille hvordan de vil, men når de møter en god motstand i sluttspill i en turnering så er det tøffere å finne åpninger og begge motstanderne er redd for å miste ball. Presset er høyt. Og det er veldig lite som skiller spillerne egentlig.

Vil også tro at flere av de tar ulike form for konsentrasjonsmidler. ADHD medisin er veldig utbredt i England, så hadde ikke forundret meg om at de Engleske spillerene tar i bruk det. Eller annet dop. Er jo en konkurranse som er en stor del av livet til de folkene. Sier ikke at det er dette som gjør at de er god, det er seff usakelig mange timer med Fifa-spilling, men sier bare at i konkurranse kan fort mange av de ta midler for at de skal kanskje yte 5% mer. 


Det som imponerer meg mest er valgene de tar når de spiller. De vet 100% hvordan de skal avslutte i hver situasjon eller hvilke pasninger som kan føre de til en målsjangse. Føler jeg er ok å avlustte på Fifa, men når jeg ser de spille så føler jeg alikevel at jeg er langt unna. 


(Innlegget ble redigert 29.01.18 19:59)

tangen1987
tangen1987Innlegg: 26
29.01.18 20:25

Noen som har noe formening om når man oppretter nytt lag, noen nye spillere og gamle. Så virker det som gutta aldri har sett eller tatt på en fotball, klarer ikke sentre og alt er bare helt latterlig dumt selv for fifa og være. Må man spille opp laget med kjemi osv over noen kamper? 

matho
mathoInnlegg: 12
29.01.18 21:44

Er det noen av dere som kan gi meg noen tips angående angrepsspillet? Jeg sliter voldsomt med å spille meg til sjanser.

Denne helgen står jeg med 9 wins med 11 kamper igjen i WL. Mesteparten av kampene har jeg ballen rundt 60 % av tiden, men mister den alltid siste tredjedelen av banen og blir kontret i senk. Utrolig frustrende.

Jeg vet det er vanskelig å si noe konkret da det beror på spillestil osv, men håper likevel noen av dere har noen nyttige råd.

Diverse10
Diverse10Innlegg: 925
29.01.18 23:18
matho: Er det noen av dere som kan gi meg noen tips angående angrepsspillet? Jeg sliter voldsomt med å spille meg til sjanser. Denne helgen står jeg med 9 wins med 11 kamper igjen i WL. Mesteparten av kampene har jeg ballen rundt 60 % av tiden, men mister den alltid siste tredjedelen av banen og blir kontret i senk. Utrolig frustrende. Jeg vet det er vanskelig å si noe konkret da det beror på spillestil osv, men håper likevel noen av dere har noen nyttige råd.

-Spiller du med to spisser kan du spille tika-taka med de. 
-Send spillere på løp med å trykke på L1 (ps4)
-Bruk R1+X (ps4) pasninger frem til spiss eller kant for å starte et angrep. Dette er harde pasninger og de er fint å bruke for å få ballen frem til kanten eller spissen. 
-Bruk kantene, du kan legge inn lave innlegg eller i luften. 
-Er du utenfor 16 kan du prøve et skudd. Finesse skudd eller vanlig skudd på "skrått"

matho
mathoInnlegg: 12
29.01.18 23:48
Diverse10: Spiller du med to spisser kan du spille tika-taka med de. 
-Send spillere på løp med å trykke på L1 (ps4)
-Bruk R1+X (ps4) pasninger frem til spiss eller kant for å starte et angrep. Dette er harde pasninger og de er fint å bruke for å få ballen frem til kanten eller spissen. 
-Bruk kantene, du kan legge inn lave innlegg eller i luften. 
-Er du utenfor 16 kan du prøve et skudd. Finesse skudd eller vanlig skudd på "skrått"

Takk for tips!

Diverse10
Diverse10Innlegg: 925
30.01.18 00:03
matho: Takk for tips!

Angående harde pasninger langs bakken; spretter ballen når en motstander mottar den er det nok fordi den er litt for hard eller fordi han har lavere ballkontroll. Du kan trykke L1 når han mottar den/etter du har sendt pasningen, da vil den sprette mindre

(Innlegget ble redigert 30.01.18 00:06)

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12314
30.01.18 01:04
matho: Er det noen av dere som kan gi meg noen tips angående angrepsspillet? Jeg sliter voldsomt med å spille meg til sjanser.

Lær deg noen enkle skillmoves. Heel to heel-flick og diverse skuddfinter er blant de mest effektive. Det er ikke lurt å bruke fintene for mye, men det gjør deg mer uforutsigbar. Om du har rundt seksti prosent possession i kampene dine, men ikke kommer deg til særlig med sjanser, så kan det også høres ut som at du bør ta flere sjanser i spillet ditt. Gjerne være litt mer direkte i blant. En god variasjon mellom direkte og tålmodig spill er ofte nøkkelen til et godt angrep. Ellers kan jeg stille meg bak Diverse10 sine tips, spesielt angående bruk av R1+X-pasninger. De er rett og slett gull på dette spillet. 

Messi98
Messi98Innlegg: 357
30.01.18 10:30

Hvor mye 4g bruker jeg om jeg spiller fifa på 4g?

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 5372
30.01.18 10:44

Veldig lite. Noen få MB på en kamp

Messi98
Messi98Innlegg: 357
30.01.18 10:51

Chill, får jeg endeli prøve Rui Costa!

Jompa
JompaInnlegg: 10279
30.01.18 11:08

Det skjer en del i FUT de neste 2-3 ukene, så tenkte å ta en kjapp gjennomgang:

 

30/01: Marquee Matchup

31/01: TOTW

01/02: WL rewards (+Monthly? )

02/02: League SBC, OTW winter

06/02: Marquee Matchup

07/02: TOTW

08/02: WL rewards (+Monthly?, Icon SBC?)

13/02: Marquee Matchup

14/02: TOTW

15/02: WL rewards (Icon SBC?)

16/02: Winter upgrade - BPL

16/02: Kinesisk nyttår med halv pris (coins) på pakker (et solid kræsj i fjor. De som var hyppig innlogget på web appen fikk også en Ultimate pack)

18/02: Winter upgrade - Calcio A

20/02: Winter upgrade - Ligue 1

22/02: Winter upgrade - Laliga

24/02: Winter upgrade - Bundes

26/02: Winter upgrade - Resten av verden

Diverse10
Diverse10Innlegg: 925
30.01.18 11:54
Jompa: Det skjer en del i FUT de neste 2-3 ukene, så tenkte å ta en kjapp gjennomgang:

Sakte, men sikkert så dør FUT ut for min del. 

Royu
RoyuInnlegg: 9028
30.01.18 11:58

Futhead Pred TOTW20

 

Som sagt ingen nevnverdige spennende. Felipe som CAM er muligens det eneste. Fint at det begynner å poppe opp flere CB fra Brasil også. Tror kanskje Cavani kommer med fordi han er PSG mestscorende spiller noensinne. Solgte PTG kortet til Coman her om dagen, 210k var rett og slett for bra for jeg tror aldri verden 84 kortet hans vil være så bra. Dessuten så var det så stor usikkerhet hvem hos Bayern får det.

Selvfølgelig er det sikkert noe andre som kommer med isteden for noen av de. Aspas puttet jo 2 mål her om dagen, så håper at han får sitt TIF kort

Diverse10
Diverse10Innlegg: 925
30.01.18 12:37
Royu: Futhead Pred TOTW20

Synst egentlig en annen Real Madrid spiller burde komme med. Marcelo er ikke helt fristende. Real Madrid sliter som oftest mot Valencia, men de spilte faktisk utrolig bra mot de i helgen. 3 plass vs 4 plass. Egentlig en stor kamp for Real mtp. presset Zidane har hatt siste ukene. I helgen virket de like solid som de var i fjor. Kan fort hende det snur for Real nå. CR7 med to straffemål, men skal vel litt mer til før EA gir han et IF kort. 

Dårlig TOTW dessverre..

(Innlegget ble redigert 30.01.18 12:40)

Messi98
Messi98Innlegg: 357
30.01.18 12:39

Werner IF med Hunter burde vært ulovlig.

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9063
30.01.18 12:44

Mertens ser ikke så dum ut. Håper egentlig på Luyindama etter to mål som CB mot Anderlecht, men slapp inn tre. Ville vel fått minst 70 pace.

Royu
RoyuInnlegg: 9028
30.01.18 12:48

Jaha hvem da? Står mellom han og Kroos.

Diverse10
Diverse10Innlegg: 925
30.01.18 13:06
Royu: Jaha hvem da? Står mellom han og Kroos.

CR7. Var litt dårlig forklart av meg. Er mer et ønske. Kjedelig TOTW tho..

Men hva er egentlig igjen av FUT nå? Spillet begynner jo å dø litt ut? Er jo egentlig bare Ronaldo og et par icons igjen før team of the season spillere kommer ut? I tillegg vil de nok gjøre noe angående VM, men fra februar til mai er jo spillet relativt "ferdig"? Eneste grunnen jeg fortsatt spiller er fordi jeg ønsker å gjøre Ronaldinho SBC uten å selge CR7. Og det kan fort ta litt tid. 

Klikk for å gå tilbake til toppen