Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FIFA Ultimate Team 18

NYTT TEMA
Royu
RoyuInnlegg: 10240
17.02.18 21:22
oscrue10: Jeg har allerede forklart sammenhengen mellom Nainggolan, Meite og Seri. Orker ikke å mate deg med teskje. Latterlig god, ja. Morsomt. Har en sterk mistanke om at du overdriver bare for å se hvordan jeg reagerer. Meite er helt middels totalt sett. Altfor dårlig offensivt. Makse passing (ikke alle chemistry styles med maks passing, men å skulle ha passing opp til 99) er forøvrig veldig dumt. Du skal være bra dårlig til å spille pasninger om du må forbedre passingen til Seri. Husker forresten da du snakket om hvilke chemistry styles som gir høyest overall, som om det betyr noe. Ikke som en kuriositet, men som en anbefaling. Jøje meg.

Han er latterlig god, du har ikke prøvd han så du kan ikke uttale deg. En center defensiv mid trenger ikke å være god offensivt, klovn. Han skal først og fremst være god defensivt å der skal jeg like å høre deg komme med motargumenter for at han er dårlig. Du vil vel som alltid bare velge ut de få tingene man kan velge ut, men som f.eks ikke vil gjelde i neste diskusjon for da er det plutselig det andre som er viktigst.

Du bruker jo Gueye, som er helt åpenbart dårligere enn IF Meite men du mener Gueye er en god CDM. Gir null mening ettersom noen av argumenterte du brukte imot f.eks Kante var at han var liten og veik. Noe Gueye også er, bare helt åpenbart dårligere enn Kante.


Hvorfor er det "veldig dumt"? Har ingenting med å være bra/dårlig.Det har med at pasningskvaliteten på spilleren blir bedre som kan være avgjørende i veldig mange situasjoner. Jeg kan ikke sørge for at pasningene får den curven man i noen tifeller vil trenge. Det er noe som blir automatisert av at spilleren har høy passing og evt traits som gjør at disse pasningene hadde vært mulig.Ah "husker forresten da du snakket om hvilke chem styles gir høyest overall". 
Igjen. Trekker du altså inn noe som overhode ikke har noe med saken i forsøk på å score billig poeng fordi du blir så latterlig satt på plass og eid nok engang.


Det beste er at du igjen skal skylde på at det var jeg som startet. Det var dessverre du som kom med syrlig kommentarer som du stadig gjør når du blir satt på plass eller at folk har en annen mening enn deg.

(Innlegget ble redigert 17.02.18 21:31)

Jompa
JompaInnlegg: 14238
17.02.18 22:01

Noen som har prøvd 86 Kramaric? Ser jo solid ut med Hunter om man skal tro på tallene (og det skal man jo egentlig ikke). 

4* skillmove/weakfoot er jo heller ikke å forrakte.

Er uansett såpass rimelig, at han også kan være et fint investeringsobjekt.

Jompa
JompaInnlegg: 14238
17.02.18 22:06

Tåler å sammenlignes med Lewandowski i samme liga

Royu
RoyuInnlegg: 10240
17.02.18 22:15

Skal teste han ut som sentral CAM i 4231 med Werner og Gnabry på hver sin CAM med Batsuhayi på topp. 


Veldig bra kort og fin value. Elsker sånne kort, er hva som gjør fifa for meg om dagen.

Diverse10
Diverse10Innlegg: 1665
17.02.18 22:18
Jompa: Noen som har prøvd 86 Kramaric? Ser jo solid ut med Hunter om man skal tro på tallene (og det skal man jo egentlig ikke).

Kortet ser legit ut ja, men jeg er svært skeptisk på effekten av cem styles. Jeg vet det fungerer, men ikke så bra som de tallene som brukes. Er flere 80 pac spillere som blir 99 i pac, men alikevel er de en del tregere enn spillere som har 90 i pac fra før av, som får lik stats på fart med cem styles. Et lett bevis på at de tallene er feil. 

Han er vel den billigste 86 IF på markedet ja. Takk for tips, kanskje jeg plukker han opp.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
17.02.18 22:27
Diverse10: Er flere 80 pac spillere som blir 99 i pac, men alikevel er de en del tregere enn spillere som har 90 i pac fra før av, som får lik stats på fart med cem styles. Et lett bevis på at de tallene er feil.

Av hva jeg har sett av folk som har testet ut dette så beviser det at tallene er riktig. 


Det er bare at forskjellen mellom f.eks 80 og 99 pace på årets utgave er ikke så stor som den var tilbake på f.eks fifa 14 så det føles ut som det ikke gjør.


Som også har vært nevnt tidligere så vil ikke en 99 pace Kane være like rask eller føles like rask ut som f.eks Mertens. Det kan/er mange faktorer som avgjør hvor rask en spiller faktisk blir.  En høy og tung spiss vil f.eks "uansett hva" føles litt treigere ut enn en spiller som f.eks Mertens pga Mertens må bevege beina sine fortere mens de som er høyere vil bevege de mer langsomt selv om de i mange tilfeller kan være like rask som den korte. 

Det er uansett så liten prosentvis økning at man er bedre off å booste andre viktigere ting. Jeg tror jeg leste at 12+ pace gir rundt 3-4% økning, noe som betyr at det enkelte spillere vil bare være noen hundredeler raskere.

Selvom pace i enkelte tilfeller vil være avgjørende, men dette kommer jo også  ann på spillestilen til hver enkelt.En spiller som liker å bygge opp angrepene sine vil ikke trenge pace så veldig mye, spesielt ikke på spissene sine. 

(Innlegget ble redigert 17.02.18 22:37)

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9479
17.02.18 23:46

Lol, jeg bruker ikke Gueye. Har kanskje spilt fem kamper med Gueye. Så dum. Har heller ikke sagt at Gueye er en bra CDM. Jeg vingler forresten ikke angående hva som er viktig og hva som ikke er viktig. Lykke til med å sitere meg på det.

Fantastisk at du ikke klarer å svare for deg angående chemistry styles som gir høyest overall rating. Pinlig. 

(Innlegget ble redigert 17.02.18 23:47)

Aprilsnarr
AprilsnarrInnlegg: 7379
17.02.18 23:51

Hva forventer folket at Moses vil stige til når markedet stabiliserer seg?

Royu
RoyuInnlegg: 10240
17.02.18 23:54

Pinlig at du bare klarer å snakke om alle andre ting enn hva som opprinnelig ble sagt/diskutert. Det mest pinligste er at du stadig drar opp de samme tingene hver eneste gang

Klarte heller ikke å svare for deg denne gangen, så da innkasserer jeg seieren nok engang og ignorerer deg til neste gang du skal bli satt på plass.

Diverse10
Diverse10Innlegg: 1665
17.02.18 23:56
Royu: Som også har vært nevnt tidligere så vil ikke en 99 pace Kane være like rask eller føles like rask ut som f.eks Mertens.

Føles er noe annet, men om begge får liksom 99 i fart så skal de være like raske hvis man måler de.

Aks og sprintspeed er veldig enkelt å måle. Jeg har selv testet to ulike spillere med "liksom 99 i fart" og lik fart med lavere stats. Det er jo bare å måle spilleren når han løper. Ta en sprint o.l. inne på FUT. Og da er ikke spilleren med mindre fart uten cem style like rask, ergo dette systemet er feil. Men ja, det har en viss virkning. Merker feks. at finesseskudd blir bedre om en spiller får boostet "curve" statsen litt =) 

(Innlegget ble redigert 18.02.18 00:00)

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9479
17.02.18 23:56

Jeg forklarte sammenhengen, men det skorter litt på leseferdighetene dine og/eller forståelsen.

Ingenting jeg ikke har svart på. 

(Innlegget ble redigert 17.02.18 23:57)

FeiteRonaldo
FeiteRonaldoInnlegg: 458
18.02.18 00:05

Ta en kamp nå, oscrue? 

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9479
18.02.18 00:07

Tenk meg litt om og kommer ikke til å spille mot noen herifra, som følge av alt dramaet her inne. Sorry. Synd at det har blitt som det har blitt. Vi hadde ikke disse problemene for et par år siden. 

Ari_Gold
Ari_GoldInnlegg: 5284
18.02.18 01:02
oscrue10: Tenk meg litt om og kommer ikke til å spille mot noen herifra, som følge av alt dramaet her inne. Sorry. Synd at det har blitt som det har blitt.

Haha, det er så vittig. 

Er jo faen harmløst å spille en treningskamp mot en fra VGD. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.02.18 01:07
Diverse10: Føles er noe annet, men om begge får liksom 99 i fart så skal de være like raske hvis man måler de. Aks og sprintspeed er veldig enkelt å måle. Jeg har selv testet to ulike spillere med "liksom 99 i fart" og lik fart med lavere stats. Det er jo bare å måle spilleren når han løper. Ta en sprint o.l. inne på FUT. Og da er ikke spilleren med mindre fart uten cem style like rask, ergo dette systemet er feil. Men ja, det har en viss virkning. Merker feks. at finesseskudd blir bedre om en spiller får boostet "curve" statsen litt =)

Samme spiller har blitt brukt her. Det ble løpt halve banen flere ganger som må til for å slå fast sånn ca utfallet.

Fra f.eks 93 pace til 97. Så er det 4.30% increase in pace.
Han med 93 pace løp på 5.136 sek.
Han med 97 pace løp på 4.926 sek.

Dette viser at personen med 97 pace 4.26% raskere enn den samme spilleren med 93 pace. Mao stemmer boosten man får.


Nå er vel dette uansett ikke 100% accurate fordi man testes gjøres via at en annen person må trykke på stop når grensen er nådd når han oppfatter at personen som styrer spilleren har nådd målet. Man må faktisk være 3 personer. 1 som løper med ballen, 1 som holder de andre spillerne til motstander laget unna og 1 person til å stoppe/måle tiden. Men pga at avstanden mellom tiden samsvarer med prosentøkningen fra 93 til 97 så kan man konkludere med at chemistry gir den riktige boosten.


Burde det være større avstand? Ja, men dette har blitt gjort av EA fordi det var så mange som klagde på pace abusing. På det tidspunktet så var forskjellen mellom f.eks Mertesacker og Messi ENORM. 

Men den dag i dag så er den avstanden tonet betraktelig ned fordi spillet skulle handle mer enn om pace. Jeg synes den har blitt tonet ned litt for hardt for å gledgjøre de personene som slet med å forsvare seg og synes dette var et problem. 

Man hører jo fortsatt om folk som klager på pace abusing NÅ, nå når det aldri har vært lettere å ta igjen raske spillere om de skulle klare å smette seg forbi deg. Før i tiden var ikke dette mulig. 
Her har også EA gjort et grep med å sørge for at ballfører løper treigere med ball enn en som løper uten noe som er grunnen for at mange treigere spillere kan løpe opp de i teorien er raskere. 


Mellom forskjellige spiller er det selvfølgelig forskjeller, så testen din er fryktelig ugyldig når du har testet forskjellige spillere. Fordi som jeg nevnte så er det mer enn bare pace som avgjør forskjellen hvor rask en spiller er. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.02.18 01:15
Ari_Gold: Haha, det er så vittig.

Ja ser heller ikke hva dette "dramaet" har noe med å spille en treningskamp mot FR er. Man hadde forøvrig mye mer drama før med diverse folk som scammet hverandre for coins når man spilte såkalte wager matcher mot hverandre. 

Bare en dårlig unnskyldning fordi han er redd nivået hans blir røpet. Noe som også er grunnen for at vedkommende holder seg unna WL fordi det hadde røpet nivået hans som han åpenbart snakker veldig høyt om (eller han liker å tro at det å drible og slå pasninger mot AI er en stor bragd.)

(Innlegget ble redigert 18.02.18 01:19)

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9479
18.02.18 01:30
Ari_Gold: Haha, det er så vittig. Er jo faen harmløst å spille en treningskamp mot en fra VGD.

Det er enklest å takke nei til alle sånn som situasjonen er nå, hvis du har litt omløp i topplokket. Jeg aner ikke hvem som er hvem, hva slags motiver hver enkelt har osv. For et par år siden ville jeg spilt mot hvem som helst.

Scamming er overhodet ikke sammenlignbart.

Jeg solgte forøvrig coins til flere, som jeg stolte på og som stolte på meg. Litt sosial intelligens er ikke så dumt.

Ja, jeg er jo kjempedårlig i FIFA. Alt tyder på det. Jeg har for eksempel kjøpt brukere med bra stats i pro clubs på Ebay, så alle skal tro at jeg er mye bedre enn det som er fakta.

Tror ikke at Royu har dokumentert noe som helst så langt. Bare masse historier, som alle bør ta med en spade salt (for eksempel WL), bare satt opp lag i squad builders osv. Husker da disse historiene var et tema for lenge siden og han nektet å dokumentere dette tullpratet.

Ari_Gold
Ari_GoldInnlegg: 5284
18.02.18 01:52
oscrue10: Det er enklest å takke nei til alle sånn som situasjonen er nå, hvis du har litt omløp i topplokket. Jeg aner ikke hvem som er hvem, hva slags motiver hver enkelt har osv. For et par år siden ville jeg spilt mot hvem som helst.

Skjønner bare ikke hva du frykter skal skje, om du spiller en treningskamp mot en annen person her inne. 

Hvorfor skulle denne brukeren ha noen som helst motiver annet enn å spille mot en med felles fut-interesse fra vgd?

Resten av svaret ditt var nok myntet på Royu, så det trenger jeg ikke kommentere.


Er dog enig med Royu om at det var mer "drama" i Fut trådene tidligere, samtidig som det var bedre samhold. Flere aktive brukere og forskjellige bronse/sølv cuper med buy in. Det var tider.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.02.18 01:55

Haha motiver! Dette er for bra.

Skifter tema nok en gang. Begynner å bli fryktelig forutsigbart nå.

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9479
18.02.18 01:56
Ari_Gold: Hvorfor skulle denne brukeren ha noen som helst motiver annet enn å spille mot en med felles fut-interesse fra vgd?

Jeg vet ikke hvem som har flere brukere, som fort kan være Royu, hvem som er i Be Amazed i pro clubs osv. Mange råtne personligheter der ute. Det enkleste er å si ja til alle eller nei til alle.

Det var særdeles lite drama før Royu ble helt rabiat høsten 2016 (vi har en viss formening om hvorfor), og nå er det flere som har hengt seg på. Det var litt scamming, men de som ble lurt får ta dette på egen kappe.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.02.18 02:00

And hva er det verste som kan skje? 

Jo at du blir eid, det er det du frykter. At vedkommende skal fortelle hvor dårlig du er(strengt tatt kunne han også fortalt hvor god du er men det kan jo også bety at han er dårlig så er ikke akkurat winwin for deg)

Så bruker du unnskyldninger som at det er "råtne" personligheter, og kan være meg eller folk fra en eller annen pro club du spiller mot.

Igjen. Hva er det du frykter?
Vi vet allerede hva du heter på PSN.

(Innlegget ble redigert 18.02.18 02:01)

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9479
18.02.18 02:19

Og hva mener du at du skal få brukt min PSN til? Nok en gang, du virker ikke direkte sylskarp. Hvis hacking er mulig, så er neppe klubben min den mest attraktive å stjele fra, med mindre det er en personlig greie.

Ville ikke vært så opptatt av utfallet, og jeg tviler ikke på at mange i denne tråden er bedre enn meg, men når det spekuleres i at jeg er en dårlig FIFA-spiller må jeg le.

Dette er det første FIFA-spillet der jeg ikke bryr meg om record'en, som er mildt sagt elendig, og jeg har så vidt spilt litt pro clubs på denne brukeren bare for å teste ting, som har medført elendig statistikk.

Jeg har null interesse av å bli hengt ut i denne tråden pga dette, selv om det forsåvidt ikke ville vært verdens undergang når jeg selv vet årsaken.

Diverse10
Diverse10Innlegg: 1665
18.02.18 02:34

Av ren nysgjerrighet; Hvor gammel dere @Oscure10 og @Royu? =)

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9479
18.02.18 02:49

Jeg er gammel, og han er antagelig for gammel til å forsøple fut-tråder i årevis.

Hvis han er Perseus også, så var det et relativt fredelig nick (merkelig, men fredelig), men så skjedde det noe høsten 2016.

Bongis
BongisInnlegg: 10097
18.02.18 03:05

Vil Alexis sitt otw kort få 92 ved neste IF kort?

Hvis/når Salah får upgrade, vil otw påvirkes?

Jompa
JompaInnlegg: 14238
18.02.18 06:50

Ja og ja er svaret. Alexis ligger riktignok an til downgrade, så er litt usikker på hva som skjer der. Tviler litt på at EA kommer til å gjøre det.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.02.18 08:01
Royu: Igjen. Hva er det du frykter?

.

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6807
18.02.18 09:36
Ari_Gold: Flere aktive brukere og forskjellige bronse/sølv cuper med buy in. Det var tider.

Hehe, stemmer det! Husker det var artige turneringer. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.02.18 13:15

Ser ut som Sandro spiller LW/LM for Juventus nå, puttet nettopp.

Faktisk litt mer spennende som LM synes jeg så håper ikke han får LB kort.

le_professeur
le_professeurInnlegg: 3409
18.02.18 14:41

Hvordan ville dere forbedret laget? 500k til rådighet. DB10 og OTW Mbappe er untradeable og skal bli i laget. Endrer formasjon til 4231(2) / 41212(2) IG

(Innlegget ble redigert 18.02.18 14:42)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg