Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FIFA Ultimate Team 18

NYTT TEMA
Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.03.18 20:01
Anelka2: så sjenerøst. Tipper du føler deg truffet av denne dokumentaren jeg, ettersom du er på FUT-tråden hele døgnet.   Kan ikke vite selvsagt ,men utfra den merkelig aggressive oppførselen din her mot alle som ser litt kritisk på FUT så er det jo lov å lure:) LOL som du pleier å si...

Har ikke hørt på den jeg. Kan garantere at jeg ikke føler meg truffet ettersom jeg regner med at de vil ta for seg bruk av penger på FIFA points ettersom overskriften mener jeg noe sånt som at en person hadde brukt 30 000kr på FIFA points.

Har knapt brukt en dagslønn på FIFA points. Det er derfor jeg og veldig mange andre snakker om spillerkjøp og salg. Fordi vi ikke bruker masse kroner på spillet :) For en amatør.


Hva er galt med å være engasjert i et spill? Hva er galt med å legge mange timer i spillet? Ingenting. 
Det er ingenting galt med å bruke penger på spillet heller enn så lenge det er dine penger så er du fritt til å gjøre hva du vil med de. 

Anelka2
Anelka2Innlegg: 19429
23.03.18 20:09

«Har ikke hørt på den jeg. Kan garantere at jeg ikke føler meg truffet ettersom jeg regner med at de vil ta for seg bruk av penger på FIFA points ettersom overskriften mener jeg noe sånt som at en person hadde brukt 30 000kr på FIFA points. Har knapt brukt en dagslønn på FIFA points.»

Ja, jeg ser du skriver det her stadig vekk, du er jo så jævla god i dette og liker å poengtere det.

 

«Det er derfor jeg og veldig mange andre snakker om spillerkjøp og salg. Fordi vi ikke bruker masse kroner på spillet :) For en amatør.

Hva er galt med å være engasjert i et spill? Hva er galt med å legge mange timer i spillet? Ingenting. 
Det er ingenting galt med å bruke penger på spillet heller enn så lenge det er dine penger så er du fritt til å gjøre hva du vil med de. «

Det er ingenting galt i det, men om det skaper avhengighet er det vel ikke så sunt...eller billig. Er du uenig i det også?

Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.03.18 20:18
Anelka2: Ja, jeg ser du skriver det her stadig vekk, du er jo så jævla god i dette og liker å poengtere det.   «Det er derfor jeg og veldig mange andre snakker om spillerkjøp og salg. Fordi vi ikke bruker masse kroner på spillet :) For en amatør. Hva er galt med å være engasjert i et spill? Hva er galt med å legge mange timer i spillet? Ingenting. 
Det er ingenting galt med å bruke penger på spillet heller enn så lenge det er dine penger så er du fritt til å gjøre hva du vil med de. « Det er ingenting galt i det, men om det skaper avhengighet er det vel ikke så sunt...eller billig. Er du uenig i det også?

Ja,  jeg, Jompa og Alpha er nok en av de bedre her inne. So?


Eh avhengighet? Ta deg sammen, herregud. 
FIFA er underholdning, på samme måte som alle andre spill.
På samme måte som mange andre sitter flere timer foran tven, ser på serie/film dag ut og dag inn. Er det noe mindre sunt? Det er faktisk mer sunt da du faktisk må bruke hjernen og er mer fysisk krevende å utføre enn det å ligge livløs på sofaen å se på TV.

Hvem har sagt at man må bruke penger? lol. FIFA er billig om du bestemmer at det skal være det. Det er noe man helt og holdent må bestemme selv om man vil legge penger i det. Gjør man det så er det faktisk forsvarlig enn så lenge det er sunn bruk eller om man er trygg økonomisk.

(Innlegget ble redigert 23.03.18 20:23)

Anelka2
Anelka2Innlegg: 19429
23.03.18 20:35

«Ja,  jeg, Jompa og Alpha er nok en av de bedre her inne. So?»

Bare har lagt merke til hvor opptatt du er av å snikskryte av deg selv, mens alle du er uenige med eller sier ting du ikke liker er sippete grinunger. En merkelig form for aggressivitet..


«Eh avhengighet? Ta deg sammen, herregud. 
FIFA er underholdning, på samme måte som alle andre spill.
På samme måte som mange andre sitter flere timer foran tven, ser på serie/film dag ut og dag inn. Er det noe mindre sunt? Det er faktisk mer sunt da du faktisk må bruke hjernen og er mer fysisk krevende å utføre enn det å ligge livløs på sofaen å se på TV.

Hvem har sagt at man må bruke penger? lol. FIFA er billig om du bestemmer at det skal være det. Det er noe man helt og holdent må bestemme selv om man vil legge penger i det. Gjør man det så er det faktisk forsvarlig enn så lenge det er sunn bruk eller om man er trygg økonomisk»

Nei, man MÅ ikke bruke penger, men du har altså ikke forståelse for at folk er forskjellige og at enkelte,som de i dokumentaren, får denne avhengigheten. EA og fler med i andre spill har jo som kjent gjort det veldig enkelt med å legge til rette for at man kan bruke penger. 

Du har med andre ord null forståelse for at folk er forskjellige, er svake og bruker MYE penger på dette. Ikke det at det overrasker meg utfra hvor latterlig lavt nivå du diskuterer på her på forumet, men likevel..

Diverse10
Diverse10Innlegg: 1648
23.03.18 20:43
komp91: Noen som har en god formasjon og anbefale? har prøvd 4-4-1-1 og 4321 men sliter veldig da jeg kommer opp i 3 div. Møter mange som legger seg defensivt og stopper alle angrepene mine. Husker Alphabeast kom med custom tactics på fifa 17 som funka knallbra gikk fra 3 div. til 1 div.

Kommer veldig ann på spillere du har og hva du selv foretrekker. Finnes veldig mange gode varianter der ute, og det finnes ingen fasit på hva som er best. Personlig bruker jeg 4-1-2-1-2 (2) og 4-2-3-1 med tre CAMer.  

Prøv å youtube så finner du nok mange, men ha litt nyere dato mtp. ny patch som kom for ikke så alt for lenge siden.

Her er i hvertfall en snutt hvor en proff Fifa-spiller forklarer fordeler og custom tactics o.l ved de ulike formasjonene:

youtube

Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.03.18 20:45
Anelka2: Bare har lagt merke til hvor opptatt du er av å snikskryte av deg selv, mens alle du er uenige med eller sier ting du ikke liker er sippete grinunger. En merkelig form for aggressivitet..
«Eh avhengighet? Ta deg sammen, herregud. 
FIFA er underholdning, på samme måte som alle andre spill.
På samme måte som mange andre sitter flere timer foran tven, ser på serie/film dag ut og dag inn. Er det noe mindre sunt? Det er faktisk mer sunt da du faktisk må bruke hjernen og er mer fysisk krevende å utføre enn det å ligge livløs på sofaen å se på TV. Hvem har sagt at man må bruke penger? lol. FIFA er billig om du bestemmer at det skal være det. Det er noe man helt og holdent må bestemme selv om man vil legge penger i det. Gjør man det så er det faktisk forsvarlig enn så lenge det er sunn bruk eller om man er trygg økonomisk» Nei, man MÅ ikke bruke penger, men du har altså ikke forståelse for at folk er forskjellige og at enkelte,som de i dokumentaren, får denne avhengigheten. EA og fler med i andre spill har jo som kjent gjort det veldig enkelt med å legge til rette for at man kan bruke penger.  Du har med andre ord null forståelse for at folk er forskjellige, er svake og bruker MYE penger på dette. Ikke det at det overrasker meg utfra hvor latterlig lavt nivå du diskuterer på her på forumet, men likevel..

Ja and ? 

Åja folk er forskjellige. Folk blir også avhengig av alt mulig ting her i verden. So what? Skal resten av verden slutte å leve fordi enkelte personer ikke klarer å kontrollere seg? 

Det å bli avhengig av å bruke penger på FIFA points er f.eks mye mindre farlig enn å bli avhengig av snus, røyk, dop og alkohol. 

Så hva mener du vi skal gjøre da? Fjerne alt som kan forsake avhengighet her i verden? Haha, så idiotisk.

Anelka2
Anelka2Innlegg: 19429
23.03.18 20:56

«Ja and ? 

Åja folk er forskjellige. Folk blir også avhengig av alt mulig ting her i verden. So what? Skal resten av verden slutte å leve fordi enkelte personer ikke klarer å kontrollere seg? Det å bli avhengig av å bruke penger på FIFA points er f.eks mye mindre farlig enn å bli avhengig av snus, røyk, dop og alkohol. 

Så hva mener du vi skal gjøre da? Fjerne alt som kan forsake avhengighet her i verden? Haha, så idiotisk.»

Jeg har verken sagt at resten av verden skal slutte å leve fordi enkelte sliter, eller at vi skal fjerne alt som kan forårsake(det skrives sånn til info..)avhengighet. Nok en merkelig greie fra din side, nemlig å tillegge meg meninger jeg ikke har bare sånn helt ut av intet.  Det er nesten så jeg tror du troller bevisst for dette her begynner å bli komisk. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.03.18 20:59

Så du har ingen poeng med andre ord. Got it 

Anelka2
Anelka2Innlegg: 19429
23.03.18 21:11

Poenget er verken enten eller, men det forstår jo ikke du en dritt av i svarthvitt-verdenen din. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.03.18 21:17

Du har ingen poeng eller mening om noe altså. Med andre ord har du bare spammet tråden og kverulert om ting du egentlig ikke har noe mening om(og peiling på). Da får jeg ignorere deg, slik at du tier munn for det virker ikke som du er villig til å gi deg selv om du prater i blinde. 

Si i fra om du trenger tips til å bli en bedre FUT spiller da. Kjedelig om du skulle finne på å knekke spillet i to fordi du taper så ofte.

Evt så kan du kjøpe masse fifa points så du får "scriptet på din side" som du fint sa det. Haha

(Innlegget ble redigert 23.03.18 21:18)

Anelka2
Anelka2Innlegg: 19429
23.03.18 21:32

«Du har ingen poeng eller mening om noe altså. Med andre ord har du bare spammet tråden og kverulert om ting du egentlig ikke har noe mening om(og peiling på). Da får jeg ignorere deg, slik at du tier munn for det virker ikke som du er villig til å gi deg selv om du prater i blinde. «

Driting i eget reir igjen. Det nytter jo ikke å svare deg uansett, du kommer jo bare med stråmenn og svarthvitt-argumenter,og alle andre er bare grinunger. 


«Si i fra om du trenger tips til å bli en bedre FUT spiller da. Kjedelig om du skulle finne på å knekke spillet i to fordi du taper så ofte.»

Tips fra Royu...hehe, nei så ille står det ikke til. 

«Evt så kan du kjøpe masse fifa points så du får "scriptet på din side" som du»

Du er fortsatt provosert av den setninga ja,huffameg...Jeg tror forøvrig ingenting på at du knapt har brukt penger på fifapoints så mye som du sitter her og kjefter og smeller på alle andre som har et litt annet og kritisk blikk på EA ,og FIFA. Folk som deg som troller så mye og diskuterer på barneskolenivå har null troverdighet. 

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9410
23.03.18 21:50

IF Kamara ville vært nice. 

AlphaBeast
AlphaBeastInnlegg: 11699
23.03.18 22:23

Hamstret BDAY Danilo og Honda for 12-13k. Helt sinnsykt billig. Solgte Honda for 22k tidligere i dag.

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9410
23.03.18 22:29

Kjøpte Honda for 12k nå, på PS4 så klart. 

(Innlegget ble redigert 23.03.18 22:32)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.03.18 22:42

Greit at han har stikket til Leicester, men hvorfor? 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.03.18 23:11

Sitter med en følelse at eMOTM kan bli krav senere. 2 av de går for discard(Berisha og Ocampos). Så lav risk, high reward. 

Kjøpte 40 stk. Just incase man ikke trenger TOTGS evt begge deler.

AlphaBeast
AlphaBeastInnlegg: 11699
23.03.18 23:55

BD Sissoko, Vieira - BD Florenzi

 

Glad jeg ikke møter meg selv. Den midtbanen løper opp alt.

kukost
kukostInnlegg: 1436
24.03.18 01:56
AlphaBeast: Hamstret BDAY Danilo og Honda for 12-13k. Helt sinnsykt billig. Solgte Honda for 22k tidligere i dag.

Han gikk opp i pris fordi det gikk rykter om at det skulle være fut birthday sbc som krevde fut birth kort

kukost
kukostInnlegg: 1436
24.03.18 01:57
AlphaBeast: BD Sissoko,

Hvordan er han vs IF moy, Kante nif, bakayoko nif, ?

 

ModernMan
ModernManInnlegg: 11859
24.03.18 02:39

Ah, endelig ferdig med den hjemmelagde baby icon-SBC-en. Brukt ettermiddagene hele uken på bronze packs til bronze upgrades til silver upgrades til 82-85 upgrades til Base Icon SBC-mat. 

Har gått sånn ca. 30k i pluss på bronsespillere som har blitt solgt istedenfor brukt gjennom uken. Pakket 3 Orlando-spillere i løpet av uken, det har kommet godt med. Snålt at russerne fortsatt går for så mye, den liga-SBCen var vel av de første som ble sluppet.

Sitter igjen med mer coins enn jeg hadde når jeg startet og belønning for grindingen i form av en frekk liten 86 Gullit.

Diverse10
Diverse10Innlegg: 1648
24.03.18 09:48
Royu: Greit at han har stikket til Leicester, men hvorfor?

Han gikk til de i sommer, men så ble det litt kaos i overgangen så han kunne ikke spille for de før januarvinduet. Tror det kortet er sjeldent, finnes færre kort.

Jompa
JompaInnlegg: 14075
24.03.18 11:23

Eriksen, Kante og Matic MotM om det ikke er nevnt.

AlphaBeast
AlphaBeastInnlegg: 11699
24.03.18 12:25
kukost: Hvordan er han vs IF moy, Kante nif, bakayoko nif, ?

Kan kun sammenligne han med Bakayoko ettersom jeg knapt har prøvd Kanté og IF Mooy er uprøvd. Synes han er bedre enn Bakayoko, mest pga den ekstreme fart/styrke komboen.

Moraldogma
MoraldogmaInnlegg: 16
24.03.18 17:03

Hei. Eg har tapt nesten 800k coins på kjøp som Otw Sanchez  Lukaku og morata. +++ Og det på bare noen dager. Så det eg lurer på. Kan ea utestenge meg visst Eg selger morata for 300k eller 400 k via coins kjøp? Eg kjøpte han for 295k så dei kan vell ikke gjøre noe da? Noen som gidder å svare? 

AlphaBeast
AlphaBeastInnlegg: 11699
24.03.18 17:05

Tok akkurat et ekstremt tap på 91 Ronaldinho med blandede følelser. Har vært nede på 1.6M på X1 flere ganger i løpet av de siste to dagene. Plutselig var billigste 2M og jeg la den ut til 1.85M og fikk utrolig nok solgt den i siste minutt selv om en hadde lagt ut til 70k under min pris. 400k før tax, men har heller aldri hatt en artigere spiller på FUT før.

Er tilnærmet lik null "buying power" i markedet nå. SBC's har tømt mange kontoer som i utgangspunktet byttet rundt på disse top tier kortene.

Tenker å kjøpe meg bla 94 R9 i forbindelse med TOTS krasj som skjer de neste 3-4 ukene.

lthilien
lthilienInnlegg: 8863
24.03.18 17:28

Har tapt 150k på Bale (vb) og sif-Pogba, samt ca 200k på ptg-Sterling og ptg-MS... rotet også bort totalt 120k på otw-gambling på Deulofeu. Skal ikke være lett :) Mer positivt så tjente jeg 300k på å overflødige kort med høy rating (de jeg ikke trengte for R9 og Gullit) - og har tjent mye ifm bursdagssbcene (2 mill-ish).

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 15065
24.03.18 17:29
AlphaBeast: Tenker å kjøpe meg bla 94 R9 i forbindelse med TOTS krasj som skjer de neste 3-4 ukene.

Du går ikke for Prime R9 SBC? Han er vel billigere enn 94 R9, men får selvsagt ikke solgt han som er minuset(men hvem vil selge han uansett?). 

Moraldogma
MoraldogmaInnlegg: 16
24.03.18 17:31

Hei AlphaBeast. Nå har eg 180k ca. Har du noen tips til hvordan eg kan investere dei? Og så lurer eg på hvordan man kan tjene coins på å tippe riktig totw? I henhold til Invisteringer? 

AlphaBeast
AlphaBeastInnlegg: 11699
24.03.18 17:55
Coutinho10: Du går ikke for Prime R9 SBC? Han er vel billigere enn 94 R9, men får selvsagt ikke solgt han som er minuset(men hvem vil selge han uansett?).

Hadde jeg hatt 5-6 mill så hadde jeg garantert gjort SBC'en. Er bare litt usikker ettersom det er en så stor prosent av budsjettet mitt. Håper jeg kan få 94 R9 til 2.5 under TOTS, men vi får se.

AlphaBeast
AlphaBeastInnlegg: 11699
24.03.18 17:56
Moraldogma: Hei AlphaBeast. Nå har eg 180k ca. Har du noen tips til hvordan eg kan investere dei? Og så lurer eg på hvordan man kan tjene coins på å tippe riktig totw? I henhold til Invisteringer?

Jeg har ikke sett på investeringer for tiden. Har foreløpig bare solgt unna en del og gjort meg klar til å investere hvis jeg skulle kommer over noe. 

Er ikke noe særlig coins å hente på TOTW investering slik jeg ser det. Kan dog være mye å hente på OTW investering under hype. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg