Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FIFA 18: Career Mode

NYTT TEMA
BigRom
BigRomInnlegg: 31
11.10.17 14:19

Er så møkklei (selv om det er en fordel) å møte topplag som City og United der dem bruker reservelagsspillere som Folden, Gribben, Mitchell osv.. og på benken sitter stjerner som Pogba, Lukaku, Aguero, Mendy, Otamendi og KdB. 

Alekseve
AlekseveInnlegg: 1815
11.10.17 14:43

Har de ikke fikst det problemet enda? Når jeg rykket opp med Portsmouth var det sånn hver runde uansett hvilket lag jeg møtte. 

Kiedis
KiedisInnlegg: 9140
11.10.17 14:43

I League One har Newport County startet sesongen brillefint.

Sommeren ble brukt til å finpusse stallen ytterligere. Fem Bosman-spillere kom inn, der spesielt stopperkolossen George Taft og spissen Jamal Lowe er spennende nyerhvervelser.

I tillegg har man brukt penger på høyrebacken Devon Kelly-Evans fra Coventry.

Ut har diverse gamle grabukker og ungdommer uten noen særlig fremtid innen fotballen gått. I tillegg har Ben White sin låneavtale er utløpt. Dermed stiller vi slik:

                                      Joe Day (62)

 Kelly-Evans (64) Mark O'Brien (65) George Taft (66) Dan Butler (65)

 Reece Mitchell (65)Joss Labadie (63) Josh Barrett (66) Myles Beerman (73!)

                      Rakish Bingham (67) Frank Nouble (68)

 

Stallen er bredere i år, og i vannskorpen til førstelaget er karer som nevnte Lowe, dødballspesialisten Mickey Dolan og slepne Sean Rigg. Jeg henter stort sett bare briter, siden det vel er det mest realistiske markedet for en walisisk klubb på nivå 3.

De eksotiske innslagene er den tidligere omtalte Calaum Jahraldo-Martin fra Antigua og Barbuda og malteseren Myles Beerman. Forventer dog snart at det begynner å tikke inne bud på sistnevnte. Han er så vidt fylt 19 og er stadig i rivende utvikling.

Vi har vunnet fire strake seriekamper i League One og avansert i prestisjetunge Checkatrade Trophy. I røk imidlertid reservene mine ut for QPR. Men vi er på vei mot noe.

BigRom
BigRomInnlegg: 31
11.10.17 14:44

Tydeligvis ikke, Alekseve.. blir for urealistisk.

Flotte oppdateringer, Kiedis!

BigRom
BigRomInnlegg: 31
11.10.17 15:35

Kommer en lang og fyldig oppdatering i morgen kveld. Kan si så mye som at jeg storkoser meg med Norwich, og at dette har vert enn veldig artig sesong!

Alekseve
AlekseveInnlegg: 1815
11.10.17 17:57

Jürgen Locadia. Løp og kjøp!

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 11308
11.10.17 19:41

Er han fortsatt en Zlatan light på årets versjon?

Alekseve
AlekseveInnlegg: 1815
11.10.17 20:26

Ja, det vil jeg absolutt si. Fantastisk i det oppbyggende spillet, god skuddfot med et knallhardt skudd og god i lufta. Teknisk har han litt å gå på. Klinisk foran mål! 

fotballeier123
fotballeier123Innlegg: 2070
11.10.17 20:42

Utrolig mye bra oppdateringer her inne nå! Nydelig å lese :-)

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 11308
11.10.17 20:42

Høres ut som samme spiller som i fjor det! Bare at han kunne bomme på de villeste sjansene i fjor..

Alekseve
AlekseveInnlegg: 1815
11.10.17 22:47

Han har ikke bommet på noen åpenbare målsjanser enda, så håper han fortsetter formen. 12 mål på 16 kamper tror jeg han er oppi. 

Hadde derimot en gedigen bom med Marco van Ginkel mot Martin Ødegaard og Heerenveen. Spilte meg ut bakfra og helt til motstanderens 5-meter på ett- og totouch. van Ginkel hadde åpen kasse etter et nydelig innlegg av Bergwijn, men klarer å skyte ballen to meter utenfor. Det verste var at jeg holdt plasseringsknappen og holdt sticken midt på mål og likevel gikk ballen utenfor. Men så skal det sies at van Ginkel har gjort opp for seg. Han har hatt noen susere utenfor 16-meteren og bidratt med en del assists. 

Storkoser meg forøvrig med PSV-saven. Skal møte Ajax også åpner overgangsvinduet to dager senere. Styret vil jeg skal hente en angriper, men med Locadia i storform så er jeg litt lunken. Regnes spillere som har posisjonen VV eller HV som angrepsspillere eller er det bare spisser?

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35217
11.10.17 22:58

VV og HV er angrepsspillere.

G0oner
G0onerInnlegg: 10901
12.10.17 11:12

Kjedelig at man velger en stadion og endrer navn på den. Så får man allikevel tildelt en annen stadion med navn Euro Stadion. 

Hva er poenget med å velge nytt da? Dette har skjedd helt siden det var mulig å gi navn på egen stadion i tidligere versjoner. 

snowik
snowikInnlegg: 3174
12.10.17 11:28
G0oner: Kjedelig at man velger en stadion og endrer navn på den. Så får man allikevel tildelt en annen stadion med navn Euro Stadion.  Hva er poenget med å velge nytt da? Dette har skjedd helt siden det var mulig å gi navn på egen stadion i tidligere versjoner.

Velger du "bruk live-oppdatering" eller noe slik samtidig nullstillles absolutt alt du har gjort med overganger, stats-endringer, og stadionnavn. Har gjort den blemmen der selv et par ganger selv.

Alekseve
AlekseveInnlegg: 1815
12.10.17 15:20

Januarvinduet er over og jeg har hentet to spillere. Den ene er en tidligere Start-spiller mens den andre er spiss og spiller i Mexico. 

Noen som greier å gjette riktig?

(Innlegget ble redigert 12.10.17 15:21)

NahDawg
NahDawgInnlegg: 2900
12.10.17 15:27

Ajer og Gignac?

Alekseve
AlekseveInnlegg: 1815
12.10.17 15:30

Ingen av de to. 

G0oner
G0onerInnlegg: 10901
12.10.17 15:58
snowik: Velger du "bruk live-oppdatering" eller noe slik samtidig nullstillles absolutt alt du har gjort med overganger, stats-endringer, og stadionnavn. Har gjort den blemmen der selv et par ganger selv.

Aha.. Får prøve dette neste gang da. Takk for svar! 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 10081
12.10.17 17:03
G0oner: Så får man allikevel tildelt en annen stadion med navn Euro Stadion.

Du må huske å endre til "egendefinert" når du starter saven.

La merke til at Mbappe er tilbake i Monaco etter en sesong. De har tydeligvis bare lagt han inn på et lån, hvor han returnerer etterpå. 

NahDawg
NahDawgInnlegg: 2900
12.10.17 17:21

Opprykk?

Jeg har kommet meg til april 2019, ni seriekamper gjenstår. Sesongen til nå har gått slik:

Etter å ha fått en god start på sesongen i august, startet september svært skuffende. Sesongens første hjemmekamp endte med 2-0 tap for Duisburg, før 0-0 borte mot Greuther Fürth gjorde at jeg hadde gått tre seriekamper uten å score. Heldigvis slo jeg sterkt tilbake, sterke seire mot St. Pauli og Nürnberg, der nysigneringen Simon Church stod for målene, mens fjorårets stjerne, Julius Biada, slet med å finne tilbake til fjorårets scoringsform.

Etter to uavgjorte mot Union Berlin og Hannover, gikk jeg på en svært fin seiersrekke. Seks seire på rad, blant annet i cupkampen mot Freiburg, som ga meg sekstenedelsfinale mot Darmstadt. I desember ble seiersrekken stoppet, men to seire og to uavgjorte gjorde at jeg tok juleferie på toppen av tabellen. Dessverre ble det også ett tap i desember, jeg røk på straffer mot Darmstadt i cupen, etter en svært dramatisk kamp hvor jeg ga fra meg ledelsen på overtid.

Jeg gikk inn i januar med svært lite penger å bruke. Hadde sett for meg et rolig vindu, men da Newcastle la £5m + en videresalgsklausul på 10% på bordet for venstreback Fabian Holthaus, følte jeg at jeg måtte selge. Stopper Julian Riedel kunne heldigvis bekle venstrebacken, men jeg lånte også inn Jan Niklas Beste fra Dortmund for å gi laget mer bredde i forsvar. Pengene fra salget av Holthaus ble brukt til å hente to spillere på førkontrakter. Union Berlins Peter Kurzweg blir klubbens venstreback neste sesong, og spissen Tim Kleindienst kommer fra Freiburg i sommer. I tillegg ble forlenget jeg kontrakten til Sebastian Ernst med to år.

Februar startet på verst tenkelig måte. 2-0 tapet for Hannover var gale nok, men vondt ble til verre da Julius Biada fikk resten av sesongen ødelagt pga. en alvorlig korsbåndsskade. Biada har ikke vært fantastisk i år, med kun seks mål på 22 kamper, men fortsatt en utrolig tøff nyhet for oss. Heldigvis tok lagets seg sammen, og anført av Church og Christopher Quiring tok jeg fire strake seire, noe som ga meg en solid luke på toppen av tabellen. Den luken forsvant svært fort, for etter å ha tapt de tre siste før april, har Hannover nå passert meg på tabellen. Ett poeng skiller meg og Hannover, men heldigvis har jeg fortsatt seks poeng ned til St. Pauli, Freiburg og Dynamo Dresden som alle jager bak. Med ni kamper igjen lever fortsatt opprykksdrømmen, men jeg må virkelig ta meg sammen og begynne å vinne kamper igjen om det skal holde helt inn.

(Innlegget ble redigert 12.10.17 17:21)

BigRom
BigRomInnlegg: 31
12.10.17 18:43

Norwich City - del 3

Datoen var tikket 1.januar og alarmbellene ringte for fullt. Norwich stod kun med 3 seierer på 19 forsøk, og låg 11 poeng bak 17.plassen. Sammen Sheffield Wednesday og West Brom såg det utsom at Premier Leauge toget for neste sesong var kjørt…

Skysports og andre engelske aviser hadde i lang tid hetsa kanariefuglene og ikke minst trener, Reid, for innsatsen hittil i sesongen. Overskrifter som «Sacked in the morning», «Naranjo out» og «Ridiculous try» prydet avisene i lang, lang tid. Du kan sammenligne Fellaini hetsen i United med det vår nye spydspiss fikk gjennomgå.

Det fungerte rett og slett ikke for Norwich. Spillerene fikk gjennomgå, Reid var håpløs og fansen vredet med sin misnøye. Hvordan skal Reid overleve dette presset? For det første har han ikke penger, så laget kan ikke forsterkes, for det andre så er West Ham, Middlesbrough og Everton som ligger på 15, 16, 17 plass mye bedre, selv med ett øye lukket, og for det tredje er det 11 poeng opp.

Reid innså at det må gjøres grep. Det første og kanskje det smarteste grepet var å bytte 4-2-3-1 formasjonen med en 3-4-3 formasjon. Norwich såg sårbare ut med 4 bak, dem var alltid i undertall siden backene var så ofte med i det offensive spillet. Pollersback fikk fornyet tillit bak i mål, selv om Reid hentet inn Joel Pereira fra Manchester United på ett 2 årslån. Backtreeren var bestående av Hanley, Dunk og Pinto, dette såg tryggere ut, og målene sluttet å komme så lett bak Pollersbeck.

Videre flyttet han Andreas Pereira fra en offensiv midtbane rolla og ut på venstrekanten, i en slags vingback rolle. Samme skjedde med Carvalho som ble flyttet fra høyreving til høyrekant. Sentralt fekk Vrancic og Vieira fornyet tillit. I den fremste treeren skulle Jota, Naranjo og Maddison gjøre livet surt for motstanderen. På benken satt Diaby, Haidara, Harrison, Busquets, Zimmermann og Pereira.

Dette gjorde susen.

Dei 4 neste matchene skaffet vi oss 10 viktige pinner mot Swansea, Middlesbrough, Everton og Manchester City. Og tabellen såg tettere ut enn aldri før. West Brom plukket poeng dem også, 7 pinner på 4 matcher. Og vipps, så var det bare 4 fattige poeng som skilte 19.plass fra 14. plass.

Reid fikk skryt, det samme fikk resten av gutta. Naranjo hadde begynt å score, Vieira herjet på midten, og Pollersbeck stengte buret. Vi fortsette den gode formen med 5 seiera, 3 uavgjorte og 2 tap på dem neste 10 kampene, og plutselig var det vår tur og se at det var laaaangt ned til nedrykk. Vi telte 37 poeng, trygt liggandes på en 13 plass, mens West Brom satt seg fast.. igjen. Sammen med Palace og Wednesday såg dei fortapt ut. 5 poeng opp til trygg plass. Få kamper igjen.

 

Di påfølgende matchene slipper Reid unggutta til. Kelly og Morgan fra akademiet får spille mer, og styret øker sin begeistring for coachen. Mangerratingen stod stille på 89. Kaneriefuglene leverer varene. Naranjo fortsetter å score mål. Vi skaffer oss seierer mot Chelsea og Spurs, og 1 uavgjort mot Palace før vi stod stille på 47 poeng. Trygt liggandes på enn 11 plass med Everton og West Ham rundt oss. Turen ned til The Championship tok The Eagles, The Baggies og Wednesday. Mens Huddersfield, Bournemouth og Wolves kom opp. 

Plass – Lag – S – U – T – MF – P

1.       Manchester United 26 – 7 – 5 - +39 – 85p

2.       Chelsea 24 – 8 – 7 - +35 - 77

3.       Spurs 20 – 13 – 5 +33 + 73

4.       Manchester City 16 – 16 – 6 - +16 – 64p

5.       Watford 17 – 12 – 9 - +19 – 63p

6.       Arsenal 16 – 12 – 10 - +10 – 60p

7.       Liverpool 15 – 13 – 10 - +10 – 58p

8.       Stoke City 15 – 11 – 10 - -2 – 56p

9.       Southampton 15 – 10 – 13 - -1 - 55p

10.   Everton 14 – 8 – 16 - -8 – 50p

11.   Norwich City 12 – 11 – 15 - -11 – 47p

12.   West Ham 12 – 10 – 16 - -7 – 46p

13.   Burnley 12 – 9 – 17 - -6 – 45p

14.   Swansea City 10 – 13 – 15 - -2 – 43p

15.   Leicester City 8 – 15 – 15 - -14 – 39p

16.   Newcastle Utd 9 – 11 – 18 - -11 – 38p

17.   Middlesbrough 8 – 12 – 18 - -18 – 36p

18.   West Brom 7 – 14 – 17 - -22 – 35p

19.   Crystal Palace 7 – 12 – 19 - -19 - 33

20.   Sheffield Wednesday 6 – 7 – 25 - -44 – 25p

Toppscorer

18 mål. Coutinho
17 mål. Lukaku
14 mål. Morata
14 mål. Naranjo
13 mål. Pogba
-----------------------------------------------------------------------------------

Kanariefuglene har lagt forrige sesong på hylla, og ser fram til en ny flott sesong i Premier League. Disse guttene blir med oss neste sesong:

På keeperplass fortsetter Pollersbeck (73) og Pereira (74). En flott keeperduo som utfyller hverandre godt, og aldri noen som helst form for klaging.

På høyre- og venstreback fortsetter Holgate (72), Pinto (73), Toffolo (70) og Haidara (73). Etter formasjonsbyttet kan det hende vi kommer til å selge Toffolo/Haidara i dette vinduet, siden Pereira kommer til å bli dyrket som vingback nestesesong.

Midtstopperene Franke (74), Ragget (70) Hanley (75), Dunk (78) forsetter i klubben, men vi kommer til å hente inn en ny midstopper som kan fylle ut backtreeren sammen med Hanley og Dunk. Franke vil vere en god reserve sammen med Ragget.

Sentralt på midten får Vieira  (74) ny tillit. Vrancic (72) mister plassen på laget denne sesongen, så her skal inn det inn ungt nytt blod. Som reserver vil Busquets (71), Thompson (70) og Morgan (66) fungere fint. Vi håper å få solgt unna Vrancic, Trybull og Godfrey, og få lånt ut Kelly/Morgan.

På ving og kantplassene får Carvahlo (77), Pereira (80), Maddison (76), Harrison (74) og Jota (81) få fornyet tillit, mens Murphy (72) mest sannsynlig vil bli solgt/lånt ut.

På spissplass er jeg fortsatt veldig usikker på hva som skjer. Naranjo (77) overbeviste meg ikke, Olivera (76) er for treg og dårlig, mens Diaby (73) kanskje vil bli solgt mens jeg fortsatt for penger for han.  

 

Mye kan skje i sommervinduet, ingenting er klart enda. Oppdatering kommer etter sommervinduet! Beklager skrivefeil viss det er det.

(Innlegget ble redigert 12.10.17 18:50)

Alekseve
AlekseveInnlegg: 1815
12.10.17 19:23

Fantastiske oppdateringer!! Gøy å lese :-)

Jeg kan så absolutt anbefale Locadia som storspiller for meg i PSV. Vil du ha en engelskmann så ser Calvert-Lewin veldig spennende ut. 

Simsr0
Simsr0Innlegg: 151
12.10.17 20:42

Først vil jeg bare si én ting. Takk til ragnarMadrid og alle andre for å ha holdt denne lekegrinda gående! Var veldig aktiv her selv for 4-5 år siden, men i de siste årene har andre ting vært i fokus. Misforstå meg riktig, dog, jeg har spilt FIFA. I aller høyeste grad, bare spør min tålmodige samboer. 

MEN! Nå er jeg tilbake! Fikk et brått innfall om at "kanskje eksisterer forumet på VGD fremdeles??". Det gjorde det. Heldigvis. Strålende oppdateringer fra likesinnede CM'ere er helt nydelig.

Kort fortalt: Forhåndsbestilte spillet, startet opp en save med et lag jeg aldri har spilt med tidligere, og holder fremdeles på med den. Fabio Cannavaro tok over et Parma på vei tilbake fra full krise, og har ikke sett seg tilbake siden. 5 år har rullet forbi. Spillere har kommet og gått. Kan ikke si at det har vært mye blod, svette og tårer, men vi klarer oss uansett fint uten å gå på klisjékjøret.

Har bygget laget på en, i mitt hode, så realistisk filosofi som mulig. Mest mulig italienske spillere med noen latin-amerikanske og franske innslag. Første sesong gikk for det meste med på å forberede laget på fremtiden, og klarte å klore til meg noen spennende smårollinger som etterhvert skulle vise seg å bli lagets bærebjelker i Serie A og CL.

Noen som er gira på å se 11'ern? Ikke det? Neivel. Legger den ved uansett...-----------------------G. Donnarumma-------------------------

--------------------J. Foyth------A. Marino---------------------
----D. Calabria--------------------------------A. Barreca-------

-------------------------M. Locatelli-----------------------------
----------------W. Cyprien--------N. Barella--------------------

--F. Chiesa-------------------------------------------E. Barco...

-------------------------L. Martinez....................................Gianluigi Donnarumma (GK, 92 ovr, 23 år)
Det eneste langsiktige målet jeg satte meg, ved siden av å vinne Serie A, var å sikre meg Donnarumma. Hans noe eldre navnebror ble jo som kjent verdens dyreste keeper når han forlot Parma til fordel for Juventus i 2001, og hvem passer vel bedre som hans "etterfølger" enn Donnarumma? Bunnsolid på alle områder, matchvinner i ca. hver tredje kamp.

Davide Calabria (RB, 84 ovr, 25 år)
No bullshit-back. God takler, ærlig arbeidsinnsats, strålende innleggsfot.

Juan Foyth (CB, 85 ovr, 24 år)
Lynkjapp og enormt god hodespiller, god utholdenhet og godt øye for spillet. Bra pasninsfot.

Andrea Marino (CB, 85 ovr, 20 år)
Fra eget akademi. Veldig god på det han er god på, ganske elendig på det han er dårlig på. Men, alt i alt, en artig og spennende spiller.

Antonio Barreca (LB, 87 ovr, 27 år)
Lokomotiv. Ekstrem fart og utholdenhet, solid takler og meget gode bidrag offensivt. Mye mulig min favorittspiller på laget.

Manuel Locatelli (CDM, 87 ovr, 24 år)
Den balanserende kraften på midtbanen. Nesten litt Pirlo-takter over gutten, selv om han er noe mer defensivt orientert. Strør pasninger med krem på, deler ut julig. Stor tilstedeværelse. Kaptein.

Wylan Cyprien (CM, 87 ovr, 27 år)
Begynte å få en del penger etter jeg solgte Justin Kluivert (88 ovr, €97m, mitt første kjøp på FIFA 18), og ville unne meg noe godt. Jeg fant mitt godteri i Wylan Cyprien, og det noe så til de grader. Den desidert råeste midtbanespilleren jeg har hatt æren av å spille med på noe FIFA-spill.

Nicolò Barella (CM, 89 ovr, 25 år)
Helt ærlig så trodde jeg ikke at han kom til å bli så god. Hentet inn i første sesong, først på lån så permanent for en overraskende billig penge. Bidrar i alle ledd og løper til blindtarmen opererer seg selv ut.

Federico Chiesa (RW, 87 ovr, 24 år)
Hadde sett meg ut Chiesa helt i starten, men med mangel på likvide midler lot han vente på seg. Godt over 90 på utholdenhet og fart, god tilrettelegger. Eneste jeg savner er den fjerde stjerna på skill moves - litt lite x-faktor.

Ezequiel Barco (LW, 91 ovr, 23 år)
Jada, jeg vet. Standardkjøp. Mainstream. Hadde planer om å holde meg unna denne typen spillere som alle søker opp på Sofifa og kjøper på hver save, men realiteten er at dette er det beste kjøpet du kan gjøre på FIFA 18. Billig i starten, utvikler seg enormt raskt, presterer på øverste hylle i hver kamp. Utgjør ligaens mest dødelige venstreside sammen med Barreca.

Lautaro Martinez (ST, 85 ovr, 24 år)
Hans eneste jobb er å score mål, og dette gjør han til tider svært bra. Rask kraftspiss, pen hodespiller. Har dog en tendens til å prestere litt ujevnt. Vurderes byttet ut, tips mottas med takk!Rykket med et nødskrik opp første sesong, kranglet litt på nedre halvdel i den påfølgende, men siden har det gått bare oppover. Første sesong i det gjeveste selskap i Europa er unnagjort, og dette endte med tidenes sureste nederlag i kvartfinale mot Ajax. Hentet meg inn fra 0-3, før Ajax scorer i det 119. minutt. 3-4 sammenlagt. Seriemesterskapet har foreløpig latt vente på seg, men det ryktes at lille Cannavaro truer med skambank dersom forventningene ikke blir innfridd i kommende sesong.


#ForzaParma.

Alekseve
AlekseveInnlegg: 1815
12.10.17 20:51

Klasse. Rett og slett klasse! Liker at du gikk for Fabio Cannevaro som også var min plan den dagen jeg ville starte med Parma. Utrolig mye bra spillere du har hentet. 

Og velkommen tilbake :-)

Simsr0
Simsr0Innlegg: 151
12.10.17 20:53
Alekseve: Og velkommen tilbake :-)

Takk for det!

Nustad
NustadInnlegg: 2
12.10.17 21:31

Spiller folk på manuell? Det gjør opplevelsen ennå bedre! Dog vanskelig i starten, men mye morsommere enn å trykke x og treffe på alle pasninger.

(Innlegget ble redigert 12.10.17 21:32)

Alekseve
AlekseveInnlegg: 1815
12.10.17 23:18

PSV EINDHOVEN
Phillip Cocu


Januarvinduet startet med at West Ham lå langflate etter spissen
Luuk de Jong. 27-åringen har slitt med spilletid og har ikke levert når han har fått sjansen. Det var tøffe forhandlinger med West Ham, men vi ble enige med WM og Bilic om en overgang verdt £10m. En solid sum for en spiller som ikke var god nok etter min mening. Som erstatter hentet jeg Rogelio Funes Mori fra den mexicanske klubben Monterrey. De krevde lenge en altfor høy sum og overgangen ble lagt på is. På Deadline Day kom jeg tilbake med et bud på £13.5m og det budet ble godtatt. Dermed får Rogelio en kortere vei når han skal besøke sin bror, Ramiro, i Everton.

Den rutinerte midtstopperen Daniel Schwaab tok turen til VfB Stuttgart etter at vi ble enige om en overgang verdt £4.25m. Dagen etter salget ble Nicolas Isimat-Mirin skadet i tre måneder og vil trolig miste resten av sesongen. Derfor tok vi med oss en saftig sjekk til Norge og nærmere bestemt Molde. Her hadde vi et hyggelig møte med Ole Gunnar Solskjær om midtstopperen Babacar Sarr. Det ble fort enighet om en sum på £6.8m for senegaleseren. Og kontrakten signerte Sarr med stor glede.

Flere kjøp ble det ikke, men to juniorspillere ble hentet opp til A-laget. Høyrebacken Cedric van der Linden (17 år, 55 ovr, 80-94 pot) ble førstemann til å signere proffkontrakt med oss. Den andre som fikk kontrakt med klubben er midtstopperen Jan de Graaf (16 år, 61 ovr, 81-90 pot). Et fysisk monster som ikke blir lett å bryne seg på. Her har jeg store forventinger.

I Eredivisie har det vært et rotterace veldig lenge. Det er de siste fire kampene at jeg og Feyenoord har stukket fra resten. Mellom 1-5. plass har det lenge bare skilt to-tre poeng, men etter 20 kamper leder jeg nå tabellen med 48 poeng, Feyenoord ligger to poeng bak med sine 46. På plassene bak finner vi Vitesse (37p), FC Groningen (36p), Ajax (35p) og AZ (32p). Ajax har hele veien vært langt bak, men har i de siste kampene knappet innpå forspranget til topp 4. Det blir en veldig spennende avslutning på siste del av sesongen!

Ligaens toppscorer er FC Groningens Mimoun Mahi med 14 fulltreffere. Locadia ligger på plassen bak med 13 mål mens Lozano har puttet 11 scoringer så langt. Kapteinen vår Marco van Ginkel har flest assists i ligaen med sine åtte.


Lagoppstilling
(4-2-3-1)
Locadia (79)
Lozano (79) – Pereiro (77) – Bergwijn (77)
Hendrix (79) – van Ginkel (79)
Brenet (74) – Sarr (75) – Luckassen (79) – Arias (78)
Zoet (80)


Innbyttere
Funes Mori (78, ST), Lammers (71, ST), Ramselaar (77, OM), Maher (76, OM), Rigo (68, SM), Paal (68, VB), Room (75, GK).


Reserver
Lundqvist (68, OM), Gudmundsson (67, OM), Rosario (67, SM), Isimat-Mirin (76, MS), Obispo (64, MS), de Graaf (61, MS), van der Linden (55, HB), Koopmans (68, GK), van Osch (64, GK), van de Meulenhof (63, GK)

 

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35217
13.10.17 01:00
Alekseve: Rogelio Funes Mor

Kult kjøp!! Kan du liste opp nøkkelattributes?

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35217
13.10.17 01:01
Nustad: Spiller folk på manuell? Det gjør opplevelsen ennå bedre! Dog vanskelig i starten, men mye morsommere enn å trykke x og treffe på alle pasninger.

Har lenge vurdert det. Hvordan gjør du det når du spiller med venner som er vant til automatiske pasninger osv?

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35217
13.10.17 01:05
Simsr0: Først vil jeg bare si én ting. Takk til ragnarMadrid og alle andre for å ha holdt denne lekegrinda gående!

Takk for fine ord!

Mulig å få nøkkelattributes/stats på Marino, Barreca og Barella? Digger balansen i laget ditt, virker utfyllende.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg