Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 17/18***

NYTT TEMA
caliblue
caliblueInnlegg: 12163
22.11.17 19:44
JackNapier: Hazard, spilleren som blir klipt ned mest i hele Europa de siste sesongene mener du?

Ikke en snøballs sjanse i helvete om han blitt stående på beina i en slik situasjon som Niasse ble utestengt for å legge seg i.

Ikke at det jeg dermed mener Hazard er en cheat. Han legger seg bare lett når det er kontakt med motspiller. Jeg mener ikke man skal suspendere spillere for det, men FA mener åpenbart det.

Så får man de hvor konsekvente de blir fremover. Innerst inne vet vi nok alle at Niasse aldri hadde blitt utestengt for det der om han spilte for et topp 6-lag.

pudderalarm
pudderalarmInnlegg: 875
22.11.17 19:45

Er Kabasele bankers hos Watford? Beste 4.5 alternativet jeg finner til denne runden. Kan ta ut Jones og sette innpå han, og dermed råd til Sterling --> Salah

JackNapier
JackNapierInnlegg: 3000
22.11.17 19:47

Hazard legger seg ikke lett, han legger seg når han blir tatt. Skjønner ikke dette diverstempelet noen gir ham.

Fpladdden
FpladddenInnlegg: 621
22.11.17 19:53

Må bare le. Å ta inn Niasse for noen dager siden er noe av det dummeste jeg noen gang har gjort i fpl-sammenheng. Helt beyond å gjøre og fortjener selvfølgelig å bli straffet.

xytheon
xytheonInnlegg: 18038
22.11.17 19:57
caliblue: Akkurat det samme med Niasse i helga.

Nei. Willian legger seg på en måte som ser naturlig ut fordi han markerer en forseelse (klar holding). Niasse knekker sammen på ekstremt teatralsk vis ved minimal kontakt og er ute etter å bevisst lure dommer. Det er forskjellen.

«Problemet er at ting er så jævla svart-hvitt for folk.»

Jeg synes det er ironisk at du sier det mtp. hvor svart-hvitt du ser på disse situasjonene du trekker frem. Manglende evne til å nyansere. 

«Om den nye linja fra FA er det at man skal utestenge spillere som går ned etter å ha bli tatt fordi de muligens kunne holdt seg på beina,»

Som jeg trakk frem tidligere, det er ikke derfor Niasse blir utestengt, og det vet du.

Royu
RoyuInnlegg: 7952
22.11.17 19:58

Gjesp

xytheon
xytheonInnlegg: 18038
22.11.17 19:58
caliblue: Innerst inne vet vi nok alle at Niasse aldri hadde blitt utestengt for det der om han spilte for et topp 6-lag.

Den vrangforestillingen tror jeg du er den eneste som sitter med. 

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12240
22.11.17 20:01
caliblue: Innerst inne vet vi nok alle at Niasse aldri hadde blitt utestengt for det der om han spilte for et topp 6-lag.

Hahahahaha

Fpladdden
FpladddenInnlegg: 621
22.11.17 20:06

Problemet er vel at regelverket er litt tåpelig utformet og blir brukt inkonsekvent. Om FA konsekvent straffet alle filminger som er så klare som i Richarlison og Niasses tilfelle har jeg ingen problemer med det. Dessverre vet vi alle at det ikke er tilfelle.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 8114
22.11.17 20:10

Caliblue er bare bitter fordi den eneste spilleren som scorer mål i Everton er utestengt. Niasse stupte bokstavelig talt. Soleklar dive. Hva det har å gjøre med at Alexis faller under en duell om ballen utenfor boksen har jeg ikke peiling på. Det var ikke som om han fikk straffe på grunn av det. Han falt også helt naturlig. Når det gjelder Hazard så har jeg ikke inntrykk av at han faller lett, tvertimot så blir han stadig sparket ned og nesten mishandlet i hver kamp. Det har i lang tid vært en taktikk av motstandernes spillere å ta folk som Hazard og Sanchez når de begynner med dribling og finter. Jeg syns det er helt utrolig at de ikke er mer skadet med tanke på hvor mye juling de får i hver eneste kamp. 

AalesundsFK
AalesundsFKInnlegg: 12248
22.11.17 20:17
caliblue: Om den nye linja fra FA er det at man skal utestenge spillere som går ned etter å ha bli tatt fordi de muligens kunne holdt seg på beina, så blir det lite fotball på Hazard fremover.

Her er du ute og kjører. Hazard blir direkte sparket ned opptil flere ganger i hver eneste kamp. Sure, han overspiller innimellom han også (du skal lete lenge etter offensive spillere i Premier League som ikke overspiller), men at du karakteriserer han som en versting er helt håpløst og langt fra sannheten. Niasse vant et straffespark ved å lure dommeren og blir straffet for det i ettertid. Helt fair spør du meg. Everton tjente ett poeng på det.

caliblue
caliblueInnlegg: 12163
22.11.17 20:25
xytheon: Den vrangforestillingen tror jeg du er den eneste som sitter med.

Vi så jo det når FAs sitt divepanel frikjente Bernardo Silva. Han kastet seg langt mer teatralsk enn Niasse. Etter helt marginal kontakt.

Alle så han divet, men fordi det var kontakt kunne han ikke utestenges. Det gjelder åpenbart ikke lenger.

xytheon
xytheonInnlegg: 18038
22.11.17 20:32
caliblue: Han kastet seg langt mer teatralsk enn Niasse.

Vet ikke hva skal si til det her engang. Veldig uenig.

Men Bernardo falt veldig lett, og han falt også teatralsk. Ingen tvil om det. Men se hvordan foten hans blir fanget under Pope. Han blir tatt (straffen er soft, men riktig for meg) og markerer en forseelse ved å overspille. Niasse blir ikke felt og velger å overspille uten å ha en forseelse å støtte seg på.

(Innlegget ble redigert 22.11.17 20:32)

caliblue
caliblueInnlegg: 12163
22.11.17 20:37
xytheon: Nei. Willian legger seg på en måte som ser naturlig ut fordi han markerer en forseelse (klar holding). Niasse knekker sammen på ekstremt teatralsk vis ved minimal kontakt og er ute etter å bevisst lure dommer. Det er forskjellen.

Naturlig? Willian dras bakover. Det resulterer i at beina svikter under han og han ramler fremover? Han hadde mistet kontroll over ballen og hadde et mål for øye - å ta sats og ramle over 16. meterstreken. En holding skulle hatt motsatt effekt.

Kontakten mellom Niasse og Dann blir ikke minimal bare fordi du gjentar det nok ganger. Du burde seriøst se situasjonen. Dann går bevisst i Niasse. Det er armer og bein. Straffe? Neppe. Kunne Niasse holdt seg på beina? Kanskje. Faller han teatralsk? Definitivt.

Uansett. Hadde det vært  noe som minnet om konsekvens fra FA, hadde jeg ikke hatt noe problem med at Niasse utestenges. Problemet er at det har vært ganske mange andre situasjoner denne sesongen de kunne og burde tatt tak i. Flere av de langt verre enn situasjonen med Niasse.

Det er noe veldig galt når man utestenger spillere som overspiller etter å ha blitt tatt, mens man ikke gjør noe som helst mot spillere som kaster seg i situasjoner uten kontakt og legger seg ned og faker skade for å lure dommeren.

markus11051
markus11051Innlegg: 183
22.11.17 20:40

ZzzZzZzz

sennomis90
sennomis90Innlegg: 4693
22.11.17 20:42

Snur fort. Var rimelig fornøy med laget mitt. Nå har jeg plutselig fire spillere jeg får en uggen følelse av. 

Aguero. Etter uttalelsene til Pep er rotasjonsfaren rett og slett for høy. 

Jones. Selv om han kan bli klar i løpet av kort tid så er jeg skeptisk til å ha han når programmet tetter seg til fremover. Han er ikke bygget for to kamper i uka. 

Moreno. Etter hans stinker i går, har Klopp fått nok og kjører Milner inn?

Foster. Spiller på ligaens svakeste lag. 

På motsatt side er det mange lag som plutselig ser langt bedre ut. Otamendi var utsett for rotasjon med Kompany tilbake. Ser nå meget attraktiv ut når som Stones er skadet. Samme med Sane. Pep virker å være fast bestemt på å bruke en venstrtebeint breddeholder med Mendy ute. Et must. 

 

Synd at FPL ikke er kommersielt skamløse som andre spill. Jeg hadde betalt godt for et WC nå.

xytheon
xytheonInnlegg: 18038
22.11.17 20:49
caliblue: Naturlig?

Nå feiltolker du med vilje. Det er en forskjell på å falle på en måte som ser naturlig ut og å falle på en naturlig måte. 

Men i grove trekk er jeg for det meste enig i at det er rart at Niasse blir straffet. Jeg så det egentlig ikke komme, og du har rett i at flere andre kunne blitt straffet dersom FA var konsekvente. Det er en ny regel, og det tar tid før den setter seg. Dette setter som sagt presedens for fortsettelsen. Blir spennende å se.

Panelet består av en eks-spiller, en eks-dommer og en eks-manager, og dommen var enstemmig. Jeg er for øvrig usikker på om man egentlig kan klandre FA her. 

FunkyPants
FunkyPantsInnlegg: 758
22.11.17 20:49

Zlatan på benk. Kommer han innpå?

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12560
22.11.17 20:50

Jeg får en uggen følelse av:

- Stones
- Jones
- Hunemeier

Jeg vil ha:

- Otamendi
- D Sanchez
- Dunk

Men kan ikke gjøre alt på en gang, -8 er for mye og unødvendig. Skal faen ikke utelukke å gjøre to av de da? Ta en hit og vente med Dunk-byttet, de møter jo uansett Man United borte. Dette har jeg akkurat råd til som De ser. Arrrg, hadde hatt enda mer penger på bok om jeg hadde gjort Lukaku->Morata som er på planen... Da kunne jeg spandert på meg Walker eller Azpi...

(Innlegget ble redigert 22.11.17 20:55)

Splittet
SplittetInnlegg: 2052
22.11.17 20:53

Kan faen ikke se en episode av Gameweek uten å få tyn for Matip. :P Tok han ut for å finansiere Sane inn forrige uke, etter at han ble meldt ute, men vil absolutt si han fortsatt kan være interessant, i alle fall om Moreno blir rotert. Jeg ser Matip omtrent slik: Se for deg at Cahill spiller fast på Arsenal og koster 5,5. (Jeg holder med andre ord Arsenal og Liverpool sine forsvar for å være like gode/dårlige, og Matip og Cahill har samme historiske scoringssnitt, 0,093 mål per 90.)

Makatelli
MakatelliInnlegg: 8114
22.11.17 21:02
Splittet: Jeg holder med andre ord Arsenal og Liverpool sine forsvar for å være like gode/dårlige

Gjør du virkelig det? må si meg uenig. Arsenal har flere sesonger vært et av de lagene som har holdt nullen mest. Kan ikke huske at Liverpool har vært det de siste årene. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 15371
22.11.17 21:06

Matip kommer til en god del sjanser på dødball, men han er helt elendig på å få kula inn mellom stengene. Kan ikke huske sist han fikk det til, eller om han i det hele tatt har fått det til i Liverpool trøya. Det kan ikke være snakk om mange mål.

Splittet
SplittetInnlegg: 2052
22.11.17 21:12
Makatelli: Gjør du virkelig det? må si meg uenig. Arsenal har flere sesonger vært et av de lagene som har holdt nullen mest. Kan ikke huske at Liverpool har vært det de siste årene.

Samlet statistikk fra 16/17 og 17/18:

Liverpool: 17 CS, 59 mål imot, 53,48 xGA
Arsenal: 18 CS, 60 mål imot, 61,87 xGA

Når man studerer CS-odds, ser man for øvrig at bookmakerne er av samme oppfatning.

(Innlegget ble redigert 22.11.17 21:15)

Splittet
SplittetInnlegg: 2052
22.11.17 21:19
InDeilawetrust: Matip kommer til en god del sjanser på dødball, men han er helt elendig på å få kula inn mellom stengene. Kan ikke huske sist han fikk det til, eller om han i det hele tatt har fått det til i Liverpool trøya. Det kan ikke være snakk om mange mål.

2 mål for Liverpool, men meget bra xG-tall. Hadde 3 mål og 3 assist i sin siste Bundesliga-sesong. Har i karrieren 23 mål og 10 assist på 22195 minutter. Men ja, har fått med meg at PL er noe helt spesielt, og at all tidligere historikk og underliggende tall kan legges til side, fordi ... Liverpool.

(Innlegget ble redigert 22.11.17 21:29)

moen003
moen003Innlegg: 130
22.11.17 22:56

Noen som har beste løsningen på å få inn Hazard etter runden som kommer nå?

Laget

emin
eminInnlegg: 22682
22.11.17 23:05
PhatJoe: Jeg må ta to hits pga korte skader. Bør jeg at den hitchippen?

Du vil trolig angre på at du har brukt free hit når det er kvartfinaler i FA Cupen....

markus11051
markus11051Innlegg: 183
22.11.17 23:53

Pickford (Soton)

Clark (Watford), Daniels (Swansea), Mee (Arsenal) 

Salah (Chelsea), Richarlison (Newcastle), Silva (Huddersfield), Choupo-Moting (Palace)

Lukaku (Brighton), Kane (W Brom), Morata (Liverpool)

Sub: Elliot (Watford), Jones (Brighton), Moreno (Chelsea), Carroll (Bournemouth)

0.4 ITB 1 FT

Mangler 0.1 for Jones -> Otamendi som ville vært mitt opplagte valg.

Fornøyd med midt/angrep, men frykter det blir tynt med poeng i forsvaret. Hvem bør byttes ut?

Har allerede lagt en liten plan:

Clark->Morgan/Simpson denne runden, og spare byttet runden etter.

Fra GW15 tenker jeg da gå fra 3-4-3 til 3-5-2 og tenker Carroll -> Hazard og Lukaku -> Calvert Lewin/Niasse (sitter igjen med 0.8 og vil ha råd til Jones->Otamendi for -4) 

Setter stor pris på innspill!!

 

 

 

Jokkis28
Jokkis28Innlegg: 9
23.11.17 00:02

Verdt å ta ut Aguero til fordel for Firmino slik at eg kan få Mbemba -> S. Cook og T.Carroll -> Sane? Og om det forsåvidt er verdt en -8 hit?

(Innlegget ble redigert 23.11.17 00:05)

markus11051
markus11051Innlegg: 183
23.11.17 02:23
markus11051: Mangler 0.1 for Jones -> Otamendi som ville vært mitt opplagte valg.

Tanker rundt Jones -> Monreal?

Haakon3
Haakon3Innlegg: 380
23.11.17 02:50

Hva er viktigst å ta tak i her?

Har 2 FT og 0,7 itb.

Må innrømme at det frister voldsomt å få inn Morata og Hazard. Men, then again, Pogback. Skulle vel kanskje hatt Richarlison, men 2 kjipe kamper i GW14 og 15. 

(Innlegget ble redigert 23.11.17 02:51)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg