Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 17/18***

NYTT TEMA
ModernMan
ModernManInnlegg: 9779
27.08.17 23:15

Apropos Mbemba som kun er inne i skadefraværet til Newcastle:

Dette må være første året på lenge hvor det ser ut til at det ikke finnes noen spillende 4.0-forsvarer? Har liksom alltid dukket opp en og annen luring i løpet av de første GW-ene som man ikke trodde ville være en starter.

(Innlegget ble redigert 27.08.17 23:15)

Up-The-Villa
Up-The-VillaInnlegg: 5151
27.08.17 23:50
EspenAndreassen: UTV/Bibel: Er det for tidlig å kjøre WC nå da? Kjenner jeg er veldig usikker.

Ikke dersom det føles rett. Kommer an på lag og planer videre. 

Trenger ikke breie ut, men gi meg en kjapp heads up.

prisonMike
prisonMikeInnlegg: 247
27.08.17 23:51

"Han er vel ikke bankers, men kom inn Når Lejune ble skadet i første kampen, og har spilt 90 min i de to etter det. Vil tro at han mister plassen når Lejune er tilbake, trolig etter landslagspausen. (Står 10 sept på physioroom - slight doubt) 

Men det ser ut som det er mange som kjøper ham nå, så det kan hende man kan tjene o,1 på ham om man har ham. Ville trolig ikke kjøpt ham nå..."

Både Dummett og Lejeune er foran han, så han ryker nok kjapt ut. Kanskje også Yedlin.

(Innlegget ble redigert 27.08.17 23:53)

vLio
vLioInnlegg: 46
27.08.17 23:52

Lukaku mener jeg bør være førstevalget en stund fremover. Kane, til den prisen, er for stor risiko. Mange har Aguero eller Jesus som spiss nummer to. Men hva med Morata der? Frigjør kapital, et sikrere kort enn City-duoen, leverer varene.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 35425
27.08.17 23:55

Jeg kjører Morata, G Jesus og Firmino.

Store spørsmålet mitt er hvem jeg skal kjøre av Mané/Coutinho/Salah. Trippel Liverpool gidder jeg ikke, og det blir et spørsmål om rotering fremover også.

Bibelnissen
BibelnissenInnlegg: 24648
27.08.17 23:56
EspenAndreassen: UTV/Bibel: Er det for tidlig å kjøre WC nå da? Kjenner jeg er veldig usikker.

Du, jeg er farlig nære selv altså. Midtbanen min består av KDB, Willian, Ramsey og Phillips. Ja, du leste riktig.

Det som holder meg tilbake er at jeg egentlig ikke helt vet hvilke spillere jeg vil ha med videre og ei. I form av at vi har litt for lite informasjon så er det for tidlig, men har man flere store problemer i laget så er det selvsagt en fordel å få fikset det brennkvikt.

Hvordan ser laget ut?

Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 6611
28.08.17 00:03

Man må ta med i betraktningen at Mbemba har spilt bra de to to hele kampene han har spilt da, var veldig god mot West Ham. Hadde han på laget mitt selv, og det var 9 kjærkomne poeng fra en forsvarsspiller. Tror han spiller etter landslagspausen også, god duellspiller og en spiller som gjør Newcastle-forsvaret mer robust.

EGB
EGBInnlegg: 2127
28.08.17 00:07
prisonMike: Både Dummett og Lejeune er foran han, så han ryker nok kjapt ut.

Du har nok rett i det, men det tenker ikke den gemene hop på, og går mann av huse for å handle ham når de ser at han fikk 9 poeng denne runden. Hvis man ser på transfertrendene, så ser man at det er ganske mange som handler ham, nesten 27.000 bare i dag. 

Så poenget mitt står fortsatt... Jeg ville ikke kjøpt ham, men om man har ham, så ville jeg ha sittet på ham og sett om det er mulig å tjene 0,1 på ham før han eventuelt ryker ut... Men man bør ha en strategi bak øret for hva man skal gjøre når det skjer, eventuelt ha en død forsvarsspiller som enabler.

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11231
28.08.17 00:10
Bibelnissen: Du, jeg er farlig nære selv altså. Midtbanen min består av KDB, Willian, Ramsey og Phillips. Ja, du leste riktig. Det som holder meg tilbake er at jeg egentlig ikke helt vet hvilke spillere jeg vil ha med videre og ei. I form av at vi har litt for lite informasjon så er det for tidlig, men har man flere store problemer i laget så er det selvsagt en fordel å få fikset det brennkvikt. Hvordan ser laget ut?

Da er vi veldig likt stilt. Jeg har så mange jeg vil ha ut, men er ekstremt usikker på hvem jeg egentlig vil ha inn. Laget ser slik ut:

Foster - Myhill
Bertrand - Daniels - Dann - Mee - Suttner
Eriksen - Ramsey - Willian - Ritchie - Carroll
Kane - Lukaku - Firmino

ITB: 0.4m
FT: 1

Eriksen ble for øvrig byttet inn på fylla i går ut av ren frustrasjon (for KdB). Har enda ett gratisbytte tilgjengelig.

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11231
28.08.17 00:11
Up-The-Villa: Ikke dersom det føles rett. Kommer an på lag og planer videre.  Trenger ikke breie ut, men gi meg en kjapp heads up.

Se over.

Up-The-Villa
Up-The-VillaInnlegg: 5151
28.08.17 00:12
prisonMike: "Han er vel ikke bankers, men kom inn Når Lejune ble skadet i første kampen, og har spilt 90 min i de to etter det. Vil tro at han mister plassen når Lejune er tilbake, trolig etter landslagspausen. (Står 10 sept på physioroom - slight doubt)  Men det ser ut som det er mange som kjøper ham nå, så det kan hende man kan tjene o,1 på ham om man har ham. Ville trolig ikke kjøpt ham nå..." Både Dummett og Lejeune er foran han, så han ryker nok kjapt ut. Kanskje også Yedlin.

Nå spres det desinformasjon. Med dette referer jeg til flere, ikke bare det jeg siterer.

Mbembe har ikke spilt midtstopper. Han spiller venstreback fordi Dummet er skadet. 

Newcastle har ingen venstrebacker, med unntak av Haidara som skal ut av klubben i løpet av de neste dagene. Det er grunnen til at Mbemba har spilt. 

Lejeune-skade sørget for spilletid på Lascelles, ikke Mbemba.
Dummett er ikke raskt tilbake. Han er ute til november.
Yedlin er back på motsatt side, og er ingen trussel direkte.

Mbembas største trussel er nytt venstreback-kjøp. Castle lenkes til flere. Cristian Ramirez og Achraf Lazaar er hetest per nå.

Så kan man kanskje dra det dit at Lejeune og Yedlin indirekte kan påvirke spilletiden til Mbemba, dersom de er tilbake rett etter landslagspausen. Med de to tilbake, så har Rafa flere muligheter.

1: Sette Lejeune inn med Lascelles og flytte Clark ut på venstrebacken. Han er venstrebent i motsetning til Mbemba.
2: Sette Yedlin inn på venstrebacken eller flytte Manquillo over på venstrebacken og sette Yedlin i sin posisjon. Uansett så blir en av dem ute av posisjon, men de har i hvert fall back-erfaring.
3: Fortsette med Mbemba, som tross alt fungerte mot West Ham. Men alle kan se bra ut mot WH, og Mbemba er nok en av de første som ryker om det butter. 

(Innlegget ble redigert 28.08.17 00:22)

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12459
28.08.17 00:14

Imponerende av Kane å ikke score med dette skuddkartet på tre kamper.

Henholdsvis 1.24, 0.39 og 0.92 i xG disse kampene.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 7535
28.08.17 00:22

Ludvig, kan vi få en update på laget ditt?


-Pat

Royu
RoyuInnlegg: 6013
28.08.17 00:25

Håper Coutinho faller til 8.8 nå i pausen evt enda mer. 

Litt usikker på om jeg skal bruke WC allerede, hadde egt tenkt å drøye til 5-6.

Får se litt ann, om det er en del aktuelle som går opp i pris snart/neste dagene så må jeg nok legge det på bordet.

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4287
28.08.17 00:43

Det frister å sende siste City-spiller (Aguero) på dør. På samme måte som det frister å hente Morata (som møter trekkspillforsvarene til Leicester og Arsenal) i de to neste.

Kane beholder jeg, i motsetning til Aguero kommer han til sjanser det må jo løsne.

Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 6611
28.08.17 00:46

Aguero spiller som regel opp mot sitt beste i storkampene. Beholder han definitvt på mitt lag i hvert fall. Tipper han scorer igjen mot Liverpool neste gameweek.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 35425
28.08.17 00:48

Sitter med dette laget akkurat nå, WC er aktivt.

 

Forster - Elliot

TAA - Hegazi - Yoshida - Schindler - Mbemba

D Silva - Coutinho - Alli - Pogba - RLC

G Jesus - Morata - Firmino

Har 0.5 i banken.

 

Tips til forbedringer? Takk til dere som tar tid og svarer.

(Innlegget ble redigert 28.08.17 00:48)

gilean
gileanInnlegg: 578
28.08.17 00:57
Knaxern: TAA

Får han her spille fast? 

Også usikker på hvem av midtstopperne til Southampton som kan ryke. De har jo kjøpt ny midstopper og VvD er ennå ikke dratt. Per nå så er kanskje Cedric på høyrebacken et tryggere valg. 

Up-The-Villa
Up-The-VillaInnlegg: 5151
28.08.17 01:04
EspenAndreassen: Se over.

Hvordan kunne du tenke deg at et WC-lag så ut?

Knaxern
KnaxernInnlegg: 35425
28.08.17 01:13
gilean: Får han her spille fast? Også usikker på hvem av midtstopperne til Southampton som kan ryke. De har jo kjøpt ny midstopper og VvD er ennå ikke dratt. Per nå så er kanskje Cedric på høyrebacken et tryggere valg.

Jeg er jo litt usikker her. Han har vært ute de siste kampene pga skade, og Gomez har fått sjansen. Men jeg regner med at både TAA og Gomez kun får de tre neste kampene etter landslagspausen før det er en ny landslagspause, og Clyne kommer inn på backen etter den pausen. Da er det nok muligens tryggere med Moreno til samme pris. Men der har man jo også Robertson som fort kan ha tatt plassen innen den tid, så det er litt tricky. Det lureste er muligens å kjøre Moreno, spesielt når han koster like mye.

Ja, Southampton er et stort spørsmål, og vi får nok mer svar etter at transfervinduet stenger. Så spørs det om den nye stopperen danker ut Stephens eller Yoshida, og om de kjøper enda en stopper om de kvitter seg med VvD. Cedric er nok som du sier et tryggere valg.

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11231
28.08.17 01:17
Up-The-Villa: Hvordan kunne du tenke deg at et WC-lag så ut?

Av spillere som er på blokka så er det:

Pogba/Mkhitaryan, Mané/Salah/Coutinho (spesielt på 8.8m), Alonso, Cédric (ser ikke poenget med Bertrand til 0.5m mer), Jones, Trippier osv, men om man skal ha inn såpass store endringer bakover og på midten så betyr nok det at man må droppe Lukaku (eller Kane) ned til for eksempel Morata, samtidig som Eriksen må nedgraderes (om man skal ha dobbel fra Liverpool). Man ender jo også opp uten City-spillere, men for øyeblikket ser ikke det ut til å være et stort problem.

Akkurat nå ser muligens en dobbel offensivt fra Liverpool ut som et godt trekk, men de har et veldig tett program etter hvert. Muligens er kampprogrammet til Spurs såpass godt på papiret at det er der man vil se mest poeng framover.

Det er vanskelig å sette opp et lag i farten da det er så mye som går gjennom hodet mitt... Mye vil jo også være avhengig av nedganger/oppganger. Eksempelvis kan det være at Kane går ned to ganger og da ville man jo hatt mulighet til å selge han på WC nå for 12.5m og så hente han inn igjen på 12.3m, og frigitt 0.2m til andre steder i laget.

Jeg har sånn smått lekt med tanken om å kjøre 4-3-3 også. Det virker som at offensive sidebacker kan være en fin vei å gå i år (til en litt rimeligere penge enn spillere på midtbanen). Jeg kan jo gi et veldig kjapt utkast på sistnevnte (og da mener jeg et jeg slang sammen på noen få minutter uten ekstremt mange tanker bak det):

Foster - Myhill/Elliot
Alonso - Trippier - Kolasinac - Cédric - Mbemba
Eriksen - Pogba - Ritchie - Carroll - RLC
Kane - Morata - Firmino

De største spørsmålstegnene her er jo Kolasinac (Valencia e.l. kunne vært et alternativ, jeg har dog et håp som Arsenalsupporter at Wenger kan se lyset i landslagspausen og få Kolasinac inn som LWB i det fine programmet til Arsenal), bare Firmino fra Pool, ingen fra City og mangelen av Lukaku, samt trippel fra Spurs (men nå har jeg troen på at de vil løfte seg betraktelig, spesielt etter Everton-kampen). Også litt svak benk selvfølgelig (kunne muligens klart å få inn noe annet for Mbemba for eksempel). Muligens også litt få kapteinsemner (dog tror jeg Kane kan ha bindet i omtrent alle kamper i løpet av sesongen, jeg tror enda han blir toppscorer til slutt).

(Innlegget ble redigert 28.08.17 01:25)

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11231
28.08.17 01:52

Morata og Firmino ser for øvrig ut til å gå opp i pris i natt.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 35425
28.08.17 01:57
EspenAndreassen: Morata og Firmino ser for øvrig ut til å gå opp i pris i natt.

Jepp.

Men ser ikke ut som om det er noen tungvektere som går ned i natt.

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4287
28.08.17 02:08

@Ale-Jet

Aguero etter landslaget = skade eller avkortet spilletid.

Tvilen forsvant adjø Sergio.

Ludvig1710
Ludvig1710Innlegg: 790
28.08.17 06:44

Fortsatt samme laget Pat

Ludvig1710
Ludvig1710Innlegg: 790
28.08.17 06:48

Noen prisøkninger i natt?

Jompa
JompaInnlegg: 9504
28.08.17 07:05

Jones, Mane og Alonso opp i hvert fall

Jompa
JompaInnlegg: 9504
28.08.17 07:09

Skjedde kanskje i går det når jeg tenker meg om...

Ludvig1710
Ludvig1710Innlegg: 790
28.08.17 07:17

Ja det gjorde det Jompa

prisonMike
prisonMikeInnlegg: 247
28.08.17 08:28

"Mbembe har ikke spilt midtstopper. Han spiller venstreback fordi Dummet er skadet."

Han spiller VB fordi Lejeune og Dummett er skadet. Når Dummett ble skadd kom Lascelles inn og Clark ble skøvet ut på backen. Når Lejeune også ble skadd kom Mbemba inn og Clark gikk tilbake på midtstopperplass. 

Jeg ville heller ikke byttet han ut om jeg hadde hatt han, men ville aldri byttet han inn heller. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg