Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 17/18***

NYTT TEMA
Magiii
MagiiiInnlegg: 4308
28.08.17 22:33
mr.k: Satse på firmino eller salah / mane ?

Som han over sier: ja. 

Når det gjelder Mané og Salah så skjønner jeg at det er et vanskelig valg. Jeg er godt fornøyd med å ha Mané og tror han vil levere mest poeng av disse to, i alle fall mest jevnlig. Salah forsvinner litt ut av kampene, men når kampbildet passer Salah, (gjerne på slutten av kampene) så er han kanskje den beste på banen. Imponerte meg voldsomt i helgen mot Arsenal. Ikke den beste foran mål, men gud bedre så god og rask han er til å løpe med ballen i beina. For et tempo. 

Skal ikke ta fra Salah en god prestasjon, men en håpløs involvering av Bellerin som ga fyren målet... selv om det var langt ifra ferdigscoret. (husker også de to første målpoengene hans mot Watford, da Gomes tabbet seg ut og felte Salah slik at Liverpool fikk straffe. Og at målet hans i den kampen kom etter at Firmino sleivet da han var alene i gjennom. Men mål er mål.. 

Up-The-Villa
Up-The-VillaInnlegg: 5156
28.08.17 23:00
EspenAndreassen: Det er vanskelig å sette opp et lag i farten da det er så mye som går gjennom hodet mitt...

Jeg skjønner det, og sånn er det når pilene ikke går den veien man vil, og spillere vi ikke har på laget presterer bra.

Som vanlig har du mange kloke tanker om spillerne du har, og spillerne du vil ha.

Ja, det er mange spørsmål, og svaret på noen av de får vi i løpet av de neste dagene med tanke på overgangsvinduet.

Har du aktivert nå, eller kommet nærmere løsning på et lag du ønsker, nå som den første skuffelsen har lagt seg litt?

Ludvig1710
Ludvig1710Innlegg: 818
28.08.17 23:15

Liker ikke helt Chamberlain til Chelsea med tanke på Willian.

Trolljegern
TrolljegernInnlegg: 3928
28.08.17 23:24

Willian er uansett nr 3 i rekka når Hazard er tilbake. Pedro passer bedre.

moen003
moen003Innlegg: 130
28.08.17 23:46

Hva tenker folk om dette laget? Vurderer wildcard...

Laget

Pwiur
PwiurInnlegg: 2488
28.08.17 23:50
moen003: Hva tenker folk om dette laget? Vurderer wildcard... Laget

Om du skal bruke Wildcard eller ikkje er avhengig av ditt noverande lag.

moen003
moen003Innlegg: 130
28.08.17 23:52
Pwiur: Om du skal bruke Wildcard eller ikkje er avhengig av ditt noverande lag.

Det ser slik ut

emin
eminInnlegg: 22644
28.08.17 23:54

Kommer til å vente med WC minst  noen runder.

Men har 2 free transfers før landslagspausen. Noe dere ville gjort med dette laget? Avhenger selvfølgelig av mulige skader.

Foster-Elliot

Cedric-Otamendi-Davies-Dawson-Long

Mkhitaryan-Alli-Fabregas-Atsu-Carroll

Firmino-Lukaku-Aguero

Bank:1.0

 

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12521
29.08.17 00:06
Honjo_Masamune: Kane skaper massevis av store sjanser. Hadde ikke vært urimelig om han hadde stått med fire-fem mål til nå? Stang ut og marginer i mot seg.

Ifølge xG hadde 4-5 vært litt i overkant. 2-3 mål til nå og kaanskje 1 assist er det som er expected utifra sjansene hans. Men han har avsluttet for dårlig. Jeg tror det er litt fordi han er vant til hvor målet står i forhold til stadion på WHL, disse mekanismene har han ikke automatisk for Wembley enda. Men det kommer. Og så har han hatt ren og skjær uflaks også.

(Innlegget ble redigert 29.08.17 00:08)

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4357
29.08.17 00:16
emin: Kommer til å vente med WC minst  noen runder. Men har 2 free transfers før landslagspausen. Noe dere ville gjort med dette laget? Avhenger selvfølgelig av mulige skader. Foster-Elliot Cedric-Otamendi-Davies-Dawson-Long Mkhitaryan-Alli-Fabregas-Atsu-Carroll Firmino-Lukaku-Aguero Bank:1.0

Det er jo ingenting som brenner.

Blir litt magefølelse, du får tygge litt på disse.
Aguero til Morata/Kane
Fabregas til Silva
Atsu til Can/Jese/Mooy/Richardlison/
Carroll til RLC/Chalobah
Long til Mbemba
Otamendi til Jones

emin
eminInnlegg: 22644
29.08.17 00:31
KjokkaKim: Otamendi til Jones

Den er helt uaktuell i alle fall. Jones er for usikker med hensyn til skader og spilletid. Valencia og Bailly er vel de to jeg kunne vurdert fra Man Utd. Startet sesongen med Cahill som en premium-forsvarer. Otamendi kom inn da Cahill fikk 3 kamper karantene. Muligens kommer Cahill tilbake etter hvert (eller en enda dyrere Alonso).

"Fabregas til Silva"

Valgte rett og slett Fabregas før sesongen etter min overbevisning om at han var det beste valget til 7.0. 15 målgivende sist sesong på rundt halvparten av spilletiden til KdB (21) og Eriksen (20). Vårsesongen var så imponerende at jeg tror han blir i 11'eren til Conte.

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4357
29.08.17 00:40

Som sagt det er ingenting som brenner, men dersom du ikke har gjort noen bytter før fristen ville jeg sett om jeg fant et spillende alternativ til Long. Evt kikket nøye på 4.5 alternativer til Carroll, Swansea framstår som nitriste.

caliblue
caliblueInnlegg: 11920
29.08.17 00:47

Jeg har ikke fått meg til å helt tro på det, men stadig flere melder at Diego Costa kommer på lån til Everton ut året før han selges til Atletico Madrid på nyåret.

Prisen hans er nede i 9.7 nå og faller kanskje videre?

Problemet er Evertons tøffe kampprogram de to neste rundene + at han ikke er match fit. På sikt kan han uansett være interessant. Han må begynne å levere skal han til VM neste sommer.

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12521
29.08.17 00:49
caliblue: Jeg har ikke fått meg til å helt tro på det, men stadig flere melder at Diego Costa kommer på lån til Everton ut året før han selges til Atletico Madrid på nyåret.

Det er mildt sagt interessant.

Jompa
JompaInnlegg: 9689
29.08.17 07:20

Mooy, Firmino, Mkh og Morata opp. En drøss med Arsenal-spillere ned.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25315
29.08.17 09:32
Jompa: Mooy, Firmino, Mkh og Morata opp. En drøss med Arsenal-spillere ned.

Hvordan Richarlison ikke har steget enda er beyond me. Har stått på 96% i to uker snart.

Royu
RoyuInnlegg: 6797
29.08.17 10:01

Skulle egentlig ta inn Morata i går siden jeg er på WC men glemte det helt bort. Ikke fordi jeg nødvendigvis kom til å ha han på laget men fordi han godt kan ende opp med å gå opp minst 1 gang til. 

Gledelig at Coutinho er nede på 8.8 nå da, får krysse fingrene for at han ikke blir solgt dette vinduet så sitter man potensielt med veldig bra verdi. Ikke helt utenkelig at han kan gå ned i pris igjen faktisk.

Fpl_star
Fpl_starInnlegg: 261
29.08.17 10:13
-k9b_: Hvordan Richarlison ikke har steget enda er beyond me

Samme gjelder Jese. Han har 400.000 transfers inn. Har gått fra 0% til 9% eierskap uten prisendring...

Paalanil
PaalanilInnlegg: 6858
29.08.17 10:16
Fpl_star: Samme gjelder Jese. Han har 400.000 transfers inn. Har gått fra 0% til 9% eierskap uten prisendring...

Pga WC som ikke medregnes på prisendringer

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11238
29.08.17 10:16
Up-The-Villa: Har du aktivert nå, eller kommet nærmere løsning på et lag du ønsker, nå som den første skuffelsen har lagt seg litt?

WC er enda ikke aktivert. Litt smell at Morata (og Mooy) gikk opp i pris.

Jeg vurderer enda sterkt å kjøre WC. Mye av grunnen er ikke bare dårlige resultater, men også at jeg har både Willian og Ramsey på midtbanen som fort begge kan miste plassen til kommende runde.

Jeg har også lekt med tanken om å kjøre Lacazette inn som differential. Går nok ned til 10.4m om ikke alt for lenge, og jeg tror Arsenal kommer til å score en del mål mot Bournemouth (nå tror jeg også at vi kan slippe inn en del mål, men det får bli en annen sak). Han kan være en fin differential kaptein når resten av de vanlige kapteinsemnene har såpass vanskelige kamper. Det vil dog bety Lukaku ut, så er usikker (i hovedsak pga. eierandelen hans).

Om vi ser litt på kampprogrammet de neste 5 kampene for (antatt) topplag (ja, jeg vet Arsenal ikke kan kalles det for øyeblikket):

Arsenal: Bournemouth (H), Chelsea (B), WBA (H), Brighton (H), Watford (B)

Chelsea: Leicester (B), Arsenal (H), Stoke (B), City (H), Palace (B)

Liverpool: City (B), Burnley (H), Leicester (B), Newcastle (B), United (H)

Man City: Liverpool (H), Watford (B), Palace (H), Chelsea (B), Stoke (B)

Man Utd: Stoke (B), Everton (H), Southampton (B), Palace (H), Liverpool (B)

Tottenham: Everton (B), Swansea (H), West Ham (B), Huddersfield (B), Bournemouth (H)

Lukaku har altså Stoke, Everton, Southampton og Liverpool hvor tre av disse er på bortebane. På papiret kamper jeg ikke tror Lukaku vil gå amok (jeg sier ikke at han ikke kan få målpoeng). Palace hjemme er selvfølgelig en nydelig fixture. Jeg lurer på om Pogba alene er nok her?

Etter Everton borte ser programmet til Tottenham helt nydelig ut. Jeg har enda klokketro på at Kane vil levere i år også, og vurderer sterkt en trippel med Trippier/Davies og Eriksen(/Alli) inn (førstnevnte avhengig av Aurier-saken).

Chelsea har et ok program. Nå skal det sies at alle antatte bunnlag møtes på bortebane, og alle antatte topplag møtes på hjemmebane, så det er lite sannsynlig at det blir kjørt noen kaptein fra dem. På bakgrunn av kampprogrammet er jeg litt usikker på hva jeg egentlig vil ha fra dem. Jeg ser større potensiale andre steder enn Morata, Willian kommer til å være rotasjonsutsatt med Hazard tilbake og Alonso er dyr (holder de nullen i mange av disse kampene tror du/dere?).

Liverpool har også et blandet (og tett) program, så en dobbel offensivt tror jeg at jeg utelukker. Firmino ser ut til å være veldig fin verdi, så han beholdes videre, og virker som den som er minst rotasjonsutsatt av de offensive. Når det er sagt så frister Coutinho til 8.8m ganske kraftig om han blir.

Muligens det største spørsmålstegnet er selvfølgelig City. Kampprogrammet er noe varierende, men de har en del kamper som ser meget fine ut på papiret. Problemet her er jo Pep sin rotasjonsfilosofi. Av de kampene jeg har sett så har City virkelig ikke vært på det nivået jeg forventet. KdB har skuffet meg stort, men det har mer med hvordan han blir spilt enn spilleren selv. Agüero, Jesus og Sterling ser ut til å bli rotert en del (selv om jeg enda tror Jesus spiller mesteparten gjennom sesongen). Defensivt er det også mye fram og tilbake. Silva kan være en joker, men holder han utover sesongen, eller blir det mye rotasjon på han også? Jeg tror vel fort sistnevnte blir tilfellet.

Så kommer vi til laget mitt, Arsenal. Det er en tøff periode i klubben for øyeblikket, men snart er i hvert fall sommervinduet stengt, og forhåpentligvis kan man forvente litt mer ro i klubben. Spillermaterialet er på papiret såpass godt at man ikke skulle vært i den krisesituasjonen man er i nå. Arsenal har sammen med Tottenham et veldig fint program (med unntak av Chelsea-kampen), og her tror jeg det kan komme noen differentials. Flere Arsenal-spillere går nok ned i verdi i løpet av landslagspausen. Av det (lille) man har fått sett av Lacazette i en Arsenal-trøye så har jeg troen på at han kommer til å score mange mål i løpet av sesongen, spesielt om han får straffeansvaret. Defensivt er det dog store spørsmålstegn, og jeg skulle gjerne hatt enten Bellerín eller Kolasinac til 5.9m om jeg var sikker på at de spilte vingbacker (Bellerín går tilbake til høyresiden nå som Ox drar, og da åpnes også venstresiden opp). Litt vel mye kaos for øyeblikket i de bakre rekker med Ox og mest sannsynlig Mustafi ut. Synd, da programmet tilsier at det kunne både vært målpoeng og muligens noen CS tilgjengelig.

Hva tenker du/dere?

(Innlegget ble redigert 29.08.17 10:17)

keyser1
keyser1Innlegg: 14227
29.08.17 10:16
Fpl_star: Samme gjelder Jese. Han har 400.000 transfers inn. Har gått fra 0% til 9% eierskap uten prisendring...

Er nok fordi han er ny i spillet, og er "lammet" av samme karantene regelen som vi ser på blandt andre de som kommer tilbake fra suspenjon. Med andre ord ikke stigning før etter to uker, antar eg.

Paalanil
PaalanilInnlegg: 6858
29.08.17 10:18

Wimmer til Stoke. 4.4 er finfint

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11238
29.08.17 10:22
Paalanil: Wimmer til Stoke. 4.4 er finfint

Stoke har virkelig fått et bedre defensivt lag. De har lagt om til 3 midtstopper som vel da vil se slik ut:

Zouma - Shawcross - Wimmer

Disse foran Butland lukter en tung oppgave for de fleste lag. For en måned siden trodde jeg Stoke skulle slite kraftig, men disse signeringene er vintage Stoke. Tror de blir en hard nøtt å knekke igjen.

Magiii
MagiiiInnlegg: 4308
29.08.17 10:28
EspenAndreassen: Lukaku har altså Stoke, Everton, Southampton og Liverpool hvor tre av disse er på bortebane. På papiret kamper jeg ikke tror Lukaku vil gå amok (jeg sier ikke at han ikke kan få målpoeng). Palace hjemme er selvfølgelig en nydelig fixture. Jeg lurer på om Pogba alene er nok her?

Jeg tenker litt av det samme. Palace-kampen er fin for Lukaku, men Spurs og Kane har Huddersfield i samme GW.. og er derfor også et bra kapteinsemne. Skal sies at Huddersfield har vært gjerrige så langt, så dette må man nesten se an når den tid kommer. 

Men for meg er det ikke utenkelig å erstatte Lukaku med noe billig for å frigjøre midler til å få på plass Eriksen/Alli + forsvarsspiller fra Spurs. 

Jeg beholder David Silva i 2-3 GW's til og bytter han ut med Coutinho, Pogba eller Eriksen, tror jeg. 

Fpl_star
Fpl_starInnlegg: 261
29.08.17 10:33
keyser1: Med andre ord ikke stigning før etter to uker, antar eg

Det høres ut som en fornuftig forklaring ja..

Barbosa
BarbosaInnlegg: 3936
29.08.17 10:33

Eriksen eller Alli?

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11238
29.08.17 10:34
Magiii: Men for meg er det ikke utenkelig å erstatte Lukaku med noe billig for å frigjøre midler til å få på plass Eriksen/Alli + forsvarsspiller fra Spurs.

Når du nevner det så har jeg også vært inne på denne tanken. Eksempelvis Abraham til bare 5.5m med et veldig bra program, men så er det usikkerheten rundt Llorente.

Det frigir så ekstremt mye penger til midtbanen og forsvaret.

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11238
29.08.17 10:35
Barbosa: Eriksen eller Alli?

Flip a coin. Om jeg skulle valgt akkurat nå så hadde det nok vært Eriksen. Om du trenger 0.1m ekstra så kjører du Alli.

Synd at ikke Son er bankers i førstelaget. 8.0m hadde vært helt nydelig for en fast offensiv spiller hos Spurs.

CLE
CLEInnlegg: 341
29.08.17 10:39

Ikke prøv å start en ny Eriksen eller Alli diskusjon... 

Begge er bra valg. Gå for magefølelsen :-)

Royu
RoyuInnlegg: 6797
29.08.17 11:24

Spørsmålet blir jo hvem som putter mest de neste rundene. Tok egentlig bare for meg kampene fra runde 4-11(helt random at jeg stoppet akkurat der). De kampene i kursiv er litt sånn 50/50 i form av å score og tøff motstand. Det i fet skrift har jeg mest troa på at de putter mot/lett motstand.

Lukaku: Stoke(A), Everton(H), Southampton(A)Palace(H)Liverpool(A)Huddersfield(A), Spurs(H), Chelsea(A). 
(1 fet hjemmekamp og 1 borte) 
(2 tøffe hjemmekamper og 4 borte)

Aguero/Jesus: Liverpool(H)Watford(A), Palace(H)Chelsea(A)Stoke(H), Burnley(H), West Brom(A)Arsenal(H)
(3 fete hjemmekamper og 2 borte) 
( 2 tøffe hjemmekamper og 1 borte)

Kane: Everton(A)Swansea(H), West Ham(A), Huddersfield(A)Bournemouth(H)Liverpool(H), United(H)
(2 fete hjemmekamper og 2 borte) 
(2 tøffe hjemmekamper og 1 borte)

Morata: Leicester(A)Arsenal(H)Stoke(A)Man City(H)Palace(A), Watford(H), Bournemouth(A)United(H)
(1 fet hjemmekamp og 3 borte) 
(3 tøffe hjemmekamper, 1 borte)

Lacazette: Bournemouth(H)Chelsea(A)West Brom(H)Brighton(H), Watford(A)Everton(A)Swansea(H)City(A)
(4 fete hjemmekamper og 1 bortekamp)
(3 tøffe bortekamper)

Jada nå har jeg ikke tatt i betraktning historikk osv osv, å disse spillerne er selvfølgelig fixtureproof. Men jeg liker å ha de spillere med best utgangspunkt

Jesus/Aguero ser ut som har det klart beste utgangspunkt, men det er også her det er størst tvil rundt spissplassen. Det kan virke som det er Jesus som er i førersete hvert fall. Formen til City er helt grei.

Lukaku som nesten 60% sitter med har verst utgangspunkt, men United er et av de lagene som er i best form om dagen også. 

Kane har litt blandet drops, man kan jo på mange måter si at alle kampene er bortekamper noe jeg tror mange undervurderer verdien av. Han er den dyreste spissen, burde nok ha puttet allerede. Synes Tottenham ser litt tamme ut atm. 

Morata har lette bortekamper, mens de tøffeste kampene deres er på hjemmebane. Har enda til gode å spille en full kamp. Ikke nødvendigvis like sterk kapteinsemne som noen av de andre men vil mest sannsynlig putte now and then.

Lacazette har veldig fine hjemmekamper mens alle de tøffeste motstanderne er på bortebane, ikke veldig ideelt for Arsenal som ser ut som de sliter om dagen. Lacazette er ikke nødvendigvis nailed virker det som etter han ble benket mot Liverpool. Welbeck til 7.5 er sikkert safere enn så lenge.


Har ikke tatt for meg spissene under 10 mill, der mener jeg hvert fall at Firmino må på. Så om man bruker den siste plassen på en typ Welbeck eller enda en dyr spiss kommer helt ann på hvordan man former laget.  Kan forsåvidt nevne at det er CL er i gang her også. Arsenal er det eneste laget som er med så det vil sånn sett være liten risiko for at noen der blir benket/hviles med mindre de har funnet ut av de skal gå all inn i EL.

(Innlegget ble redigert 29.08.17 11:27)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg