Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 17/18***

NYTT TEMA
Giggsy11
Giggsy11Innlegg: 5801
29.08.17 11:40
CLE: Ikke prøv å start en ny Eriksen eller Alli diskusjon...  Begge er bra valg. Gå for magefølelsen :-)

Har Eriksen, men vurderer å switche til Alli. Rett og slett fordi han er suspendert i CL, og derfor supersafe ift rotasjon.

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11238
29.08.17 11:40
Giggsy11: Har Eriksen, men vurderer å switche til Alli. Rett og slett fordi han er suspendert i CL, og derfor supersafe ift rotasjon.

Tror du Tottenham har råd til å benke Eriksen? Neppe.

EGB
EGBInnlegg: 2137
29.08.17 11:44

Geers kan hvis han vil! :-)

EGB
EGBInnlegg: 2137
29.08.17 12:15

Jeg synes du har gjort mange fornuftige vurderinger, Espen Andreassen, og håper du har rett, siden jeg har hatt flere av de samme vurderingene og konklusjonene selv. Jeg ble dog litt fastlåst i at både Salah og Jesus har gått ned i pris på mitt lag, og siden de begge har hatt gode resultater, kaster jeg dem i hvertfall ikke ut før de eventuelt har steget tilstrekkelig til at man ikke taper på dem. 

Har derfor endt opp med dette laget:

Foster - Elliot

Jones - Trippier - Cedric - Løwe - Mbemba

Mkhitaryan - Eriksen - Salah - Atsu - Carrol

Jesus - Lukaku - Firmino

Har 0,9 på bok, slik at jeg kan få på Kane for Lukaku om jeg vil, eller slenge på Mane for Eriksen hvis jeg skal gå all in på Liverpool. Skulle kanskje, ideelt sett, heller hatt Morata for Jesus og Mane for Salah, men det trenger ikke å gi noe mer poeng, og jeg gidder ikke selge dem med tap. Alonso blir også derfor uaktuell, med mindre jeg nedgraderer Lukaku, siden Firmino er den Liverpoolspilleren jeg uansett hadde tenkt å ha på grunn av straffene.

Er litt skeptisk til Coutinho til tross for at prisen begynner å bli pen. Ville o hvertfall sett ham an litt, slik at man ser at han har hodet på rett sted. Man sparer seg jo til fant om han ikke presterer opp i mot hva man vil få med Salah/Mane... Er det en ting jeg har bommet på før, så er det at jeg har valgt den spilleren som har litt lavere pris når man vurderer to spillere fra samme lag. Det er som regel en grunn til at prisen er høyere og man bør alltid forsøke å få inn det dyreste alternstivet. Dvs Bertrand før Cedric... Mane før Salah... Men man kan jo ikke gjøre det hele veien, fordi man fort vil slippe opp for penger. Så sånn sett tror jeg og håper at du har rett, selv om jeg hsr endt opp med et litt alternativt lag selv.

(Innlegget ble redigert 29.08.17 12:19)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25312
29.08.17 13:18

Wimmer til 4.4 er en veldig fin måte å tjene/spare 0.1 på. Han går trolig inn og blir bankers i Stoke, og de ser nokså mye sterkere ut defensivt enn på en stund. Zouma, Shawcross og Wimmer ser solid ut. 

Mat005
Mat005Innlegg: 50
29.08.17 13:27

Leker litt med tanken på å spille 4-3-3 ettersom årets bps virker å favorisere forsvarspillere i større grad enn midtbanespillere. 

pluss at alonso til 7 er bedre enn noen av alternativene til denne prisen på midten. 

Elliot - Foster

Alonso - Cedric - Jones - Mbemba - (4,5)

Salah - Eriksen - Mkhi - (Carroll - RLC)

Luk - Firmino - Morata 

0,5 ITB vurderer siste 4,5 forsvarer --> yoshida for dobling soton bak og henvise Mbemba til benk dersom han mister plassen

Noen tanker. Er på WC 

slappavkis
slappavkisInnlegg: 52
29.08.17 14:25

Hjelp!

Tenkte jeg skulle gi dette laget en sjanse til, men er usikker på flere, bl.a KdB og Mounie. Noen som prøve seg med et alternativt lag? Orker ikke nevne Kane og hans mirakuløse august-åpning..

 

DeGea (Elliot)

Mee - Dawson - Yoshida (Rosenior, Rangel)

Alli - KdB - Pogba - Jesé (Carroll)

Kane - Lukaku - Mounie

Loonie1
Loonie1Innlegg: 3537
29.08.17 15:19
-k9b_: Wimmer til 4.4 er en veldig fin måte å tjene/spare 0.1 på. Han går trolig inn og blir bankers i Stoke, og de ser nokså mye sterkere ut defensivt enn på en stund. Zouma, Shawcross og Wimmer ser solid ut.

Bruno Martins Indi er også kjøpt etter et imponerende fjorår, så det er slett ikke sikkert at Wimmer (eller Zouma og Shawcross) har fast plass. I tillegg har ikke Geoff Cameron gjort så mye feil at han ikke kan få noen kamper i midtforsvaret. Så Pieters er nok ennå den tryggeste veien inn i Stoke-forsvaret, men også han har konkurranse. Jeg ville i hvert fall avventet noen uker - ikke minst siden både Man Utd, Chelsea og Man City er blant motstanderne frem til GW8.

Men ja, et forsvar med de overnevnte, og selvsagt også Butland i mål, har potensial til å gi noen clean sheets denne sesongen.

Ludvig1710
Ludvig1710Innlegg: 818
29.08.17 17:06

Tror dere det går greit med 3 spillere fra Liverpool/city når dem møtes i neste runde?

keyser1
keyser1Innlegg: 14226
29.08.17 17:21
Ludvig1710: Tror dere det går greit med 3 spillere fra Liverpool/city når dem møtes i neste runde?

ikke hvis det er tre forsvarere....

JFT_96
JFT_96Innlegg: 22458
29.08.17 17:45

Sånn sett bort fra at Wimmer er en helt jævlig fotballspiller da. Men det trenger jo ikke bety noe på fantasy.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 10274
29.08.17 17:54

Hvor kommer dette fra at Tottenham virker litt tamme i år? Sett det flere steder nå. Har ikke fått sett noen av kampene deres i år enda, men ut i fra rapportene virker de jo alt annet enn tamme spillemessig, må bare få opp kvaliteten foran kassa. 

Eller er det inntrykket jeg har av dem helt feil? Skjønt at de ble helt plukket ut av Chelsea og at Conte traff ganske bra med kampplanen sin, for så vidt.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 7672
29.08.17 18:03
LaGoeba: Hvor kommer dette fra at Tottenham virker litt tamme i år? Sett det flere steder nå. Har ikke fått sett noen av kampene deres i år enda, men ut i fra rapportene virker de jo alt annet enn tamme spillemessig, må bare få opp kvaliteten foran kassa.  Eller er det inntrykket jeg har av dem helt feil? Skjønt at de ble helt plukket ut av Chelsea og at Conte traff ganske bra med kampplanen sin, for så vidt.

Dette er fordi folk - eksperter så vel som forumberme - finner det utrolig vanskelig å se bak resultatene. Derfor har United vært dritbra (løgn), mens Tottenham har vært tamme (unøyaktig). Jeg tipper det er sånn cirka ti centimeter unna at beskrivelsene hadde vært omvendt. Her er det  utrolig små marginer.

United har scoret syv av ti mål etter 75. minutt og med Fellaini på banen. Og det mot et elendig West Ham, et veldig svakt Swansea, samt et Leicester som lot Rashford stå umarkert på corner. 


-Pat

JFT_96
JFT_96Innlegg: 22458
29.08.17 18:16

Nå er jeg enig med deg, JL, men synes avstanden mellom de to har vært litt større enn du sier. Har Kane og Eriksen selv, og tror Spurs kommer seg resultatmessig, spillemessig har det egentlig ikke vært spesielt dårlig heller, som du sier. Men må si United har sett langt mer solide ut enn Spurs hittil (selv om motstandsargumentet kanskje kan passere).

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 16970
29.08.17 18:45

Ikke enig i at Swansea er veldig svake, noe de beviste i helga da de vant overraskende 2-0 borte mot Palace i poengnød. 

Åpnet friskt mot United, kunne ha ledet etter kort tid om man hadde hatt marginene på sin side.

Etter en jevnspilt 1.omg var det United som oppskriftmessig tok ledelsen på tampen av omgangen, på en corner. Med litt hell kunne avslutningen til Pogba gått i tverligger og over eller ut istedenfor rett ned på mållinja. Litt heldig der United altså :) 

Var først når Clement endret taktikken et kvarter før slutt for å få en utligning det gikk åt skogen, kampen var ganske jevnspilt frem til 0-2. Etter det raknet riktignok Swansea, men var på ingen måte noen 0-4 kamp, United fortjente å vinne, men som nevnt, var en jevnspilt kamp til Lukaku la på til 0-2. Lukaku ble faktisk nøytralisert av forsvaret til Swansea i den kampen, det sier litt om potensiale til laget til Clement.

Nå får de Lloriente tilbake fra skade også, ser mye lysere ut da selvom vikaren Abraham har levert sine saker bra, scoret endelig i helgen som var.

Personlig vurderer jeg å spille Carroll i neste gw hjemme mot Newcastle. Antar svanene har fått fylt på med selvtillit samt er sultne på å vise hjemmefansen at de kan bedre enn de gjorde mot United i siste hjemmekamp.

Cesc-15
Cesc-15Innlegg: 17455
29.08.17 18:48

Selg Kane da, folkens. Vil ha han til 12.4:)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 7672
29.08.17 19:06
TommyLee32: Ikke enig i at Swansea er veldig svake, noe de beviste i helga da de vant overraskende 2-0 borte mot Palace i poengnød.  Åpnet friskt mot United, kunne ha ledet etter kort tid om man hadde hatt marginene på sin side.

Du har helt rett. Det var en unøyaktig beskrivelse av Swansea-kampen! Jeg var for rask her. Dette skrev jeg for øvrig om kampen så sent som 27.08 (jeg får skylde på alderen).

"Vi har møtt et West Ham som var ganske ræva, et Swansea som rakna (etter at de var helt på høyden med oss i 1. omgang), samt et Leicester hvor vi stort sett bare spilte traktorfotball. "


-Pat

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 10274
29.08.17 19:10
John||Locke: Jeg tipper det er sånn cirka ti centimeter unna at beskrivelsene hadde vært omvendt. Her er det  utrolig små marginer.

Da var jeg ikke så far off med antagelsene mine da, takk Pat! Var bare rart å lese at Spurs har vært så tamme når jeg har fått med meg at de har dominert banespillet og Kane har misset på de sjansene han har gjort. Det hengte ikke helt sammen.

keyser1
keyser1Innlegg: 14226
29.08.17 20:04
LaGoeba: Var bare rart å lese at Spurs har vært så tamme når jeg har fått med meg at de har dominert banespillet og Kane har misset på de sjansene han har gjort. Det hengte ikke helt sammen.

Spurs har vært ganske tamme, men det er jo til Spurs å være da (på sesongsnitt). Har nok vært hakket vassere totalt sett så langt enn det man har vært vandt med fra de siste par Poch-sesongene med tunge bein inn etter den knallharde oppkjøringen.

Tror dog rolig sommer for hele gjengen gjør at årets mannskap setter seg litt tidligere enn eksempelvis fjorårets, og det er vel liten tvil om at potensialet man allerede kjenner til i kombinasjon med det som er bitt vist i de første 270 minuttene tyder på at det blir endel enkle 3 poengere også denne høsten.

to uker mellom kampene no, men Everton er en vrien motstander. Etter den er eg dog overbevisst om at Spurs nok putter tosifret over de neste fire kampene. Hvorvidt 2.5 mål i snitt er mye er en annen sak, men blir slett ikke overrasket om tallet blir nærmere 20 enn 10.

Det er dog veldig avhenging av at trioen Eriksen, Alli og Kane alle blir, og sannsynligvis må holde seg skadefrie gjennom de fire rundene. Dog trodde jo eg at Burnley også skulle måtte plukke ut fire, men Heaton og Kane byttet jo på å holde det antallet veldig lavt.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 10274
29.08.17 20:12
keyser1: Det er dog veldig avhenging av at trioen Eriksen, Alli og Kane alle blir

Er det noen fare for at noen av de drar?

Takk for et godt og utfyllende svar, for øvrig. Godt å lese.

(Innlegget ble redigert 29.08.17 20:12)

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 16970
29.08.17 21:08

Keyser1 har bidratt i stor grad med å gjengi sesongstart til Tottenham.

Spurs om han må si seg inhabil ettersom han er Tottenham-supporter, men stoler på at han som vanlig har rett :) 

Noen som vil prøve seg på sesongstarten til andre lag?

ModernMan
ModernManInnlegg: 9865
29.08.17 21:20

Jeg kunne gitt Arsenals sesongstart et forsøk, men jeg vil ikke bli kastet ut eller få PST på døra. Så jeg lar være.

(Innlegget ble redigert 29.08.17 21:21)

keyser1
keyser1Innlegg: 14226
29.08.17 21:32
LaGoeba: Er det noen fare for at noen av de drar?

Nei, egentlig ikke. Barca kunne jo funnet på å splashe såpass mye for Eriksen at Levy hadde følt seg tvunget om Dansken hadde villet det sjøl (noe man bør anta at han ville), men etter splashinga på Dembele og det stinker fortsatt Coutinho før eller siden, så tviler eg. Ser ingen andre som kunne fristet Dansken.

Kane drar ikke. Enkelt og greit. Må verdensrekords-bud til for det, og den har jo Neymar presset litt opp....

Alli er wildcardet. Jublet ikke for målet mot Burnley (som jo gir litt næring her og der), og er en type som eg ikke enda føler meg helt sikker på prioriteringene til. Sliter dog med å se hvem som skulle punget ut for han og, og skulle noen gjort det for akkurat han så antar eg at det måtte skjedd senest midten av Juli. Var vel opprinnelig Pool-fan, og ser ikke han gå dit med dagens Pool-stall. Da er det søren meg ikke mange alternativer igjen der heller. Ett sinnsykt bud fra Chelsea sånn plutselig, men de har ikke brukt pengene riktig sånn de heller (og så har de jo ikke fått kassalapp fra Hazard-salg).

Mye og langt, for å si det enkle; nei, ingen fare for at noen av de drar.

 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 7672
29.08.17 23:29

Skal Richarlison på, uforståelig vis, stå på stedet hvil, også i natt?


-Pat

emin
eminInnlegg: 22638
29.08.17 23:32

Selv håper jeg Cahill går ned nok en gang i løpet av de neste dagene. Greit å få inn en Chelsea-forsvarer.

Trolljegern
TrolljegernInnlegg: 3928
30.08.17 00:49

Hvorfor skulle Cahill gå mer ned? Alle som hadde han tok han ut da han fikk direkte rødt. Det er heller ikke sikkert han går rett inn i laget igjen med det Rüdiger har vist.

Trolljegern
TrolljegernInnlegg: 3928
30.08.17 00:54

Tror du virkelig Chelsea trenger å selge Hazard for å ha råd til Alli? Hahaha....

emin
eminInnlegg: 22638
30.08.17 00:57
Trolljegern: Hvorfor skulle Cahill gå mer ned?

-99.7 hos fplstatistics.co.uk

Den siden har jo ikke stemt i like stor grad hittil, men der mangler han altså bare 216 salg før nedgang.

Cahill ble i sommer valgt til ny kaptein i Chelsea. Conte setter han rett inn på laget igjen.

 

Bibelnissen
BibelnissenInnlegg: 24670
30.08.17 00:58
EspenAndreassen: Jeg vurderer enda sterkt å kjøre WC. Mye av grunnen er ikke bare dårlige resultater, men også at jeg har både Willian og Ramsey på midtbanen som fort begge kan miste plassen til kommende runde.

Jepp, sjæl. Poengpotensialet er der for begge to, men det forutsetter spilletid, og da helst fra start. Jeg frykter også for Yoshida i eget lag dersom VVD blir og med ny stopper som er kommet inn. Her vil jeg heller være proaktiv og i forkant enn reaktiv etter at alle tre har startet på benken i samme runde, samtidig som det er surt å kvitte seg med disse om de fortsetter å få regelmessig spilletid, da de har potensiale til å være god verdi.

Så er det på den andre siden usikkerheten rundt hvor vidt jeg tør/ønsker å droppe Kane eller Lukaku nå, samt utfordringene med å få på plass en duganes midtbane med de to og Firmino på topp, som trekker i retning av å spare på wildcardet. Ja, og det at all informasjon er gull verdt, selvfølgelig.

Når jeg enda ikke har aktivert det nå, så ønsker jeg helst å se an hva som skjer på torsdag før jeg tar en endelig avgjørelse. Det kan absolutt skje ting der som bikker meg i den ene eller andre retningen. Ikke ser det ut til å være store svingninger i markedet per nå heller, men jeg registrerer at Dann er farlig nære nedgang og at jeg risikerer et 0.1-tap der ved å vente ytterligere.

(Innlegget ble redigert 30.08.17 01:00)

Up-The-Villa
Up-The-VillaInnlegg: 5155
30.08.17 01:24
EspenAndreassen: Hva tenker du/dere?

Mange reflekterte og gode tanker.

Du har nok rett i at plassene til Ramsey og Willian ikke er bankers, og det er forholdsvis vanskelig å finne erstattere i den prisklassen. Samt enig i skepsisen rundt Lukaku, og om han egentlig trengs når han ikke er særlig interessant å cappe over de neste ukene.

Så på den ene siden kan det gi gevinst å hoppe ut i det nå, men på den andre siden greit å vente fordi vi fortsatt trenger flere svar.

Jeg tror vi uansett kan være enige om at når man først har ventet så lenge, så kan man vente til DLD er over. For å se om det er noen overganger som gjør at WC blir mer aktuelt for dem som vurdere det.

Sanchez, Aurier, Ox osv. er jo eksempler på folk som direkte eller indirekte kan ha stor påvirkningskraft på vurderingene om WC er klokt for et lag eller ei.

Så la oss få unnagjort overgangsvinduet før man gjør noe mer.

(Innlegget ble redigert 30.08.17 01:27)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg