Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 17/18***

NYTT TEMA
LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 9969
02.09.17 12:05
TommyLee32: Spurs om alt er rosenrødt i Tottenham :)

Er dette et fast ordspill hver gang Spurs blir nevnt her inne..? :-)

Unitedboy
UnitedboyInnlegg: 6248
02.09.17 12:12
-FPL-: matic solgt til Manchester United - sannsynligvis uten samtykke fra manager.

Hvordan er dette egt mulig i det hele tatt? Og evt hvorfor gjøre noe så dumt?

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3254
02.09.17 12:27
-FPL-: Costa ble ikke solgt, i 25mannstroppen men møter ikke opp.. Chelsea maktet heller ikke å kjøpe lukaku, van djik eller Sandro. matic solgt til Manchester United - sannsynligvis uten samtykke fra manager. Barkley droppa i siste sekund.

Syns ikke Chelsea passer inn i denne konteksten. Ja, vi har en spiller på vei ut (Costa), men ulikt Arsenal og Liverpool er han ikke lenger i stallen og han er erstattet med en spiller fra øverste hylle (Morata).

Ift Lukaku tror jeg Chelseas plan var å erstatte Costa med både Lukaku og Morata. Det ville selvsagt vært gull, men det er ikke krise at vi bare fikk en av to.

Kjipt at vi ikke fikk Sandro, men in all fairness: Alonso er god! Det vi trengte var bredde og det får vi i Zappacosta, som beskrives som en Alonso-kloning med fart.

Van Dijk trengte vi virkelig ikke. Bredden og kvaliteten i Chelseas forsvar illustreres ved at en så god stopper som Zouma er lånt ut, og en så god stopper som Ake er solgt. Hvis Van Dijk hadde kommet ville det trolig betydd at også Christensen hadde blitt solgt, og at Rudiger ville råtnet på tribunen. Ikke en god ide!

Matic... Husk at denne overgangen startet med at vi kjøpte Bakayako, som er en bedre spiller og som passer mye bedre inn i systemet. Matic ble etter det redusert til et fjerdevalg (hvis vi bytter sentral midtbane er det typisk Fabregas som kommer inn for å få mål). Danny Drinkwater er mildt sagt et bra fjerdevalg. Det er også et poeng at Kante - Drinkwater duoen som vant gull med Leicester var sterkere enn fjorårets Kante - Matic duo, sev om Chelsea-Kante var bedre enn Leicester-Kante.

En annen ting som er verdt å huske med Matic: Han er en systemspiller som passer perfekt inn i Mous 4-2-3-1, men ikke i Conte sin 3-4-3. Mao. er ikke vår svekkelse knyttet til å selge Matic like sterk som ManU sin forsterkning ved å hente han. 

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12083
02.09.17 12:43
Orake1et3: Syns ikke Chelsea passer inn i denne konteksten. Ja, vi har en spiller på vei ut (Costa), men ulikt Arsenal og Liverpool er han ikke lenger i stallen og han er erstattet med en spiller fra øverste hylle (Morata). Ift Lukaku tror jeg Chelseas plan var å erstatte Costa med både Lukaku og Morata. Det ville selvsagt vært gull, men det er ikke krise at vi bare fikk en av to. Kjipt at vi ikke fikk Sandro, men in all fairness: Alonso er god! Det vi trengte var bredde og det får vi i Zappacosta, som beskrives som en Alonso-kloning med fart. Van Dijk trengte vi virkelig ikke. Bredden og kvaliteten i Chelseas forsvar illustreres ved at en så god stopper som Zouma er lånt ut, og en så god stopper som Ake er solgt. Hvis Van Dijk hadde kommet ville det trolig betydd at også Christensen hadde blitt solgt, og at Rudiger ville råtnet på tribunen. Ikke en god ide! Matic... Husk at denne overgangen startet med at vi kjøpte Bakayako, som er en bedre spiller og som passer mye bedre inn i systemet. Matic ble etter det redusert til et fjerdevalg (hvis vi bytter sentral midtbane er det typisk Fabregas som kommer inn for å få mål). Danny Drinkwater er mildt sagt et bra fjerdevalg. Det er også et poeng at Kante - Drinkwater duoen som vant gull med Leicester var sterkere enn fjorårets Kante - Matic duo, sev om Chelsea-Kante var bedre enn Leicester-Kante. En annen ting som er verdt å huske med Matic: Han er en systemspiller som passer perfekt inn i Mous 4-2-3-1, men ikke i Conte sin 3-4-3. Mao. er ikke vår svekkelse knyttet til å selge Matic like sterk som ManU sin forsterkning ved å hente han.

Chelsea kommer til å spasere inn til ny PL-tittel, med andre ord. Den er grei. 

-FPL-
-FPL-Innlegg: 547
02.09.17 12:51

Sa og mente på ingen måte at Chelsea var et dårlig fotballag, men t det kanskje var litt dårlig stemning mtp. costa osv. De kan fort ende en plass blant top3 sammen med city og united :) 

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 16919
02.09.17 13:31

Wesley Hoedt, hentet som backup eller går han rett inn på laget?

Forster

Cedric Hoedt VanDijk Bertrand

Romeu

Redmond Lemina Tadic

Gabbiadini

Mye snacks på benken, JwP/Boufal/Austin/Long

Southamton ser bra ut denne sesongen!

Trolljegern
TrolljegernInnlegg: 3928
02.09.17 13:33

Costa får ikke gjort så mye med stemningen i laget der han sitter på en strandbar i Brazil og sipper caipirinha.

Det kommer til å bli tett i år mellom Chelsea, Spurs, City, United og Pool, og med Arsenal som en outsider. Jeg mener dog ikke vi er svekket, vi har fått inn to spillere i førsteelleveren som passer systemet og filosofen bedre samt god bredde på sentral midtbane, vingback og stopperplass. Drinkwater, Rüdiger, Christensen og Zappacosta er bedre bredde enn Aké, Terry (anno 2017), Chalobah og RLC. 

Up-The-Villa
Up-The-VillaInnlegg: 5151
02.09.17 16:19

Spurs om de Tottenham-ordspillene blir for mye av det gode for mange, Tommy.

Jeg Kane Alli finne på å gjøre noe Sont selv, men du benytter deg av Janssen du får.

Så jeg Roser dette, og kjenner jeg får litt Eriksjon.

Det er jo viktig å kose seg i hVertonghen!

Astonstian
AstonstianInnlegg: 2486
02.09.17 16:21

Haha. Det er landslagspause nå ja.

Threewheeler
ThreewheelerInnlegg: 500
02.09.17 17:09

Drinkwater... benkfyll eller spilletid?

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11231
02.09.17 17:11
Bibelnissen: Kompis. Jeg har aktivert.

Aiaiai.

Hvilke tanker gjør du deg? Hvem er must haves? Kommet fram til ett draft?

ErnestMangnall
ErnestMangnallInnlegg: 5243
02.09.17 17:18
Astonstian: Haha. Det er landslagspause nå ja.

Jepp. Ser ut som UTV Trippier etter å komme igang igjen.

Litt vanskelig med WC akkurat nå, før man ser rollene til Sanchez, Haz og Coutinho, og hvem de eventuelt presser ut. Det tryggeste er muligens å holde seg unna de, og heller ha en mulighet til å få dem inn uten å ødelegge strukturen helt.

Trolljegern
TrolljegernInnlegg: 3928
02.09.17 17:28

Drinkwater er tiltenkt som rotasjon/backup for Kanté og Bakayoko. Dersom en av de to er utilgjengelig vil nok mest sannsynlig Drinkwater komme inn, med mindre kampen tilsier at Cesc ikke blir avslørt i for stor grad. Så jeg ville ikke tatt ham inn på FPL...

Bibelnissen
BibelnissenInnlegg: 24648
02.09.17 18:39
EspenAndreassen: Hvilke tanker gjør du deg? Hvem er must haves? Kommet fram til ett draft?

Synes egentlig ingen er noe must have akkurat nå. Og da høres det kanskje rart ut at jeg har aktivert WC, men:

-En rekke gode alternativer på midtbanen fra Liverpool, United og Spurs, hvor av ingen var på mitt lag
-Jeg ser klare fordeler ved å sløyfe enten Kane eller Lukaku og fordele midlene rundt

I tillegg handler dette, som vi har vært inne på tidligere, vel så mye om spillerne som går ut (KDB, Willian, Ramsey, Yoshida, Dann) som spillerne som kommer inn.

Har tre forskjellige varianter jeg jobber med nå. To av de er uten Lukaku, med en powermidtbane ala Eriksen-Salah-Mkhitaryan-Pogba. Så er jeg usikker på om jeg vil gå for Alonso og billig tredjespiss eller Chicharito og et mer budsjettvennlig forsvar. Den tredje varianten har både Kane og Lukaku på plass med Liverpool-dobling på midtbanen, samt Alonso, men det innebærer både en veldig billig fjerdemidt og en veldig billig tredjespiss.

Akkurat nå er det helt OK at det er landslagspause, i alle fall. Jeg har masse å holde på med, og koser meg.

Bibelnissen
BibelnissenInnlegg: 24648
02.09.17 18:46
ErnestMangnall: Litt vanskelig med WC akkurat nå, før man ser rollene til Sanchez, Haz og Coutinho, og hvem de eventuelt presser ut.

Absolutt. Men basert på fjoråret kan vi anta at Willian ryker når Hazard skal inn, og basert på det vi så av Liverpool i pre-season så er Coutinho tiltenkt en plass i midtbanetreeren og vil dermed ikke påvirke Mane/Firmino/Salah.

Jeg ville nok optimalt sett hatt mer informasjon før jeg aktiverte, men akkurat nå føler jeg det er viktig å gjøre seriøse grep for å få noe ut av midtbaneposisjonene, og så får jeg justere etter hvert. I stedet for å hele tiden være på etterskudd og ha nye problemer å fikse i tre-fire uker fremover, så havner jeg nå i en posisjon der det skal være mulig å spare byttet til GW5 og kan jobbe meg videre derfra.

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11231
02.09.17 19:01
Bibelnissen: Akkurat nå er det helt OK at det er landslagspause, i alle fall. Jeg har masse å holde på med, og koser meg.

Fornuftige tanker.

Blir det Kane-Firmino +1 på topp? Jeg sliter også med Lukaku. Det kan tape seg stort å ikke ha han, samtidig får du såpass mye midler til midtbanen at det i lengden kan skape fortjeneste. Spesielt om ikke Lukaku skal spilles som kaptein i noen av de kommende rundene uansett.

Og ja, jeg har ikke aktivert mitt WC (men kan være at jeg gjør det), og Alonso er en spiller jeg går veldig fram og tilbake på.

Du går uten Arsenal og City vil jeg tro? Hva med Chelsea? Dobbel offensivt fra Spurs og Liverpool? Hvem vurderer du sterkest på midtbanen? Hvordan komponerer du forsvaret med mer midler tilgjengelig?

(Innlegget ble redigert 02.09.17 19:02)

xytheon
xytheonInnlegg: 17837
02.09.17 19:23

Laget mitt inneholder Ramsey, Jesus, KDB, JWP, Danilo og Stephens, men jeg sparer nok WC. Satser på å beholde Jesus til tross for rotasjonsrisken, og det samme gjelder ideelt sett Ramsey. Jeg vet ikke hvor utsatt hans posisjon er nå eller hvor skadet han er. Leverte en helt hårreisende kamp mot Pool, men er jo så offensivt delaktig at det er fristende å beholde selv om. 

JWP og KDB er de jeg mest ønsker å kvitte meg med, men det kan tenkes at jeg må hitte denne runden. Danilo spiller neppe, og Stephens har plutselig veldig mye konkurranse, men Hoedt er ny og VvD har ikke spilt kamp i 2017 omtrent, så jeg tipper pr. nå at Stephens ligger an til å danne stopperpar sammen med Yoshida i runden som kommer. Hvis jeg føler meg sikker på at Stephens ikke spiller, er det i realiteten snakk om å ta -2 for å få på en spillende forsvarer, og det er noe jeg kan finne på å gjøre.

Tanker?

LordBendtner00
LordBendtner00Innlegg: 1935
02.09.17 19:24

Hva med Morata? Er ikke på WC selv, men det er en jeg ville vurdert sterkt. Forsåvidt enig i at INGEN spillere er must haves, den nærmeste er kanskje Mane, men samtidig er Firmino og Salah fine alternativer.

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12462
02.09.17 19:26
xytheon: Tanker?

Stephens var på midtbanen i cupen nylig. Vet ikke hvordan det gikk for han, og de har jo mange midtbanespillere, men kanskje det kan bli noe av i PL?

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12462
02.09.17 19:28

Jeg vil si Dawson er must have.

Jokkis28
Jokkis28Innlegg: 9
02.09.17 19:34

KDB -> Eriksen

Willian -> Pogba

TAA -> Mbemba

Verdt det for -4 hit?

(Innlegget ble redigert 02.09.17 19:35)

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12462
02.09.17 19:50
Jokkis28: Verdt det for -4 hit?

Jeg vil si ja, i hvert fall de to første ser ut som høyst nødvendige bytter. Er TAA ute av laget nå? Er byttet til Mbemba nødvendig for økonomien?

(Innlegget ble redigert 02.09.17 19:50)

Jokkis28
Jokkis28Innlegg: 9
02.09.17 19:57

Ja, byttet er pga. økonomien. Takker for svar!

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12462
02.09.17 20:12
Jokkis28: Ja, byttet er pga. økonomien. Takker for svar!

Så vidt jeg har skjønt blir Mbemba i laget en god del runder fremover til Dummett er tilbake? Så det er jo greit å bruke det byttet. 

(Innlegget ble redigert 02.09.17 20:13)

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11231
02.09.17 20:13

Prøvde å sette opp et kjapt lag, tanker om dette?

Foster - Myhill
Alonso - Cédric - Mee - Suttner - 4.5m
Eriksen - Mané - Pogba - Ritchie - 4.5m
Kane - Firmino - Chicharito

Noen usikkerheter på hvilke 4.5m alternativer man skal velge bakover og på midten. Wimmer til 4.4m kan være et alternativ.

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12462
02.09.17 20:29
EspenAndreassen: Suttner - 4.5m

Jeg vil anbefale Løwe her. Loftus-Cheek på midten definitivt.

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11231
02.09.17 20:31
TheUntouchable: Jeg vil anbefale Løwe her.

Vurderer han. Ikke vært så offensiv som jeg hadde forventet så langt. Alt går gjennom Smith på motsatt side.

Fullt mulig at det er RLC man går for som 4.5m om WC kjøres.

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12462
02.09.17 20:41

Men tar ikke Løwe straffer?

EspenAndreassen
EspenAndreassenInnlegg: 11231
02.09.17 20:42
TheUntouchable: Men tar ikke Løwe straffer?

Det vet vi ikke enda. Slik jeg har forstått det så er det forventet at Mooy kommer til å ta straffene.

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12462
02.09.17 20:51

Det gjør jo kanskje Mooy igjen interessant. Litt dyp rolle, men står bak mye i det laget.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg