Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 17/18***

NYTT TEMA
BobaNils
BobaNilsInnlegg: 309
17.09.17 01:01

Deilig å eie 1. plassen i VGd ligaen i hvertfall 20 timer ish!

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 44504
17.09.17 01:08

Aguero inn neste runde? Er det lurt?

Ludvig1710
Ludvig1710Innlegg: 1663
17.09.17 01:17

Venter med byttene, må se ann morgendagen, er ikke verdens undergang å sitte med Jesus istedenfor Aguero neste runde. Tviler på at Aguero scorer to hat trick på rad

(Innlegget ble redigert 17.09.17 01:17)

managermaster
managermasterInnlegg: 1408
17.09.17 03:21

Aggen opp i pris.

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17838
17.09.17 08:08

Vurderer å kjøpe meg en ny forsvarer til neste gw.

Trodde Hegazi var ferdigspilt, men når Pulis endelig har skjønt hvordan han bør sette opp forsvarsrekka får han fortsette et par runder til :) 

Wba med fin hjemmematch i gw7

Programmet til Huddersfield snur, kan muligens spille Schindler i runden som kommer, men frister litt å bytte ut han. Burnley på bortebane lukter ikke cs akkurat. Fyren virker å være totalt blottet for offensiv trussel :) 

Sistemann på blokka som jeg vurderer å bytte ut er Trippier. Ikke for at han ikke plukker poeng, men pga rulleringsfaren med Aurier. Er vel bare et tidspørsmål før Aurier tar over HB?

Ser for meg at Aurier spiller ligacup til uka, mulig at Trippier får fornyet tillit mot West Ham til helgen, slik sett frister det mere å beholde Trippier fremfor Schindler.

Hva tror folket? Hvem bør ut, og hvilke alternativer bør man satse på fremover?

Iom at programmet til Everton snur vurderer jeg å få inn en spiller derfra. Imidlertid er det EL som gjør at man er skeptisk. 

Arsenal i samme båt, men fint program. Har akkurat råd til Kolasinac for Schindler.

Laget ser slik ut før man foretar seg noe.

Elliot

Trippier Schindler Alonso

Gross Silva Carroll Mikky

Morata Aguero(c) Kane

Foster Cork Mbemba Hegazi

 

 

Ludvig1710
Ludvig1710Innlegg: 1663
17.09.17 08:37

Føler at det blir for mye med Aguero og Jesus på topp sammen med Abraham. Kane får bli på laget, vurderer ut Davies. Blir vel kanskje hvilt neste kamp også

-FPL-
-FPL-Innlegg: 631
17.09.17 09:01

Hvem mener folk blir musthaves fremover?

Målvakt?

Forsvar?

Midtbane?

Angrep?

Ludvig1710
Ludvig1710Innlegg: 1663
17.09.17 09:05

Angrep er vel Aguero og Kane. Kun marginer at han ikke scorte i går Kane. Aguero er vel den mest must have spissen du må ha. En rød kamp til november. 

(Innlegget ble redigert 17.09.17 09:06)

VestreStaa
VestreStaaInnlegg: 2825
17.09.17 09:17

Jeg vurderer -8 poeng for å få Aguero, Kane og Lukaku på topp. Denne sesongen virker å være spissenes "sesong". I fjor var det viktig å bunkre opp med gode dyre forsvarsspillere og sesongen før der midtbane.

Usikker. 

Jeg kan dog klare -4 ved å ofre Eriksen. Den sitter litt langt inne. Har Kane og Lukaku så da er det eventuelt Firmino som ryker. 

Synspunkter?

 

keyser1
keyser1Innlegg: 16613
17.09.17 09:19
TommyLee32: Sistemann på blokka som jeg vurderer å bytte ut er Trippier. Ikke for at han ikke plukker poeng, men pga rulleringsfaren med Aurier. Er vel bare et tidspørsmål før Aurier tar over HB? Ser for meg at Aurier spiller ligacup til uka, mulig at Trippier får fornyet tillit mot West Ham til helgen, slik sett frister det mere å beholde Trippier fremfor Schindler.

Vel, eg hadde rett i at Trippier sannsynligvis ville være ett vel så bra alternativ som Davies denne helga, så eg drister meg utpå igjen.

Eg tror ikke Aurier spiller ligacupkampen. Den spiller nok derimot sannsynligvis tredjevalget Kyle Walker-Pieters 90 min i. Eg tror derimot Aurier spiller borte mot West Ham til helga, og at Trippier spiller CL-kampen i Kypros uka etter.

Aurier er bedre defensivt enn Trippier, men foreløbig tror eg sistnevnte er bedre innrullert i Spurs-spillet til å være den offensive backen imot svakere lag. Derfor tror eg Poch bruker KW2 mot Barnsley, Aurier borte mot West Ham (som elsker å lage vansker for Spurs, å alltid gir 100% and then some med Spurs på andre banehalvdelen), og Trippier mot Apoel Nicosia. Det betyr sannsynligvis også at Aurier er hakket foran i løypa til FPL-kampen borte mot Huddersfield helga etter utfra vanlig rullering fra Poch, men så snur det nok.

Deretter er det først landslagspause, og så møter Spurs Bournemouth hjemme (Trippier) og Real Madrid borte i CL i midtuka (Aurier) og Pool hjemme (Trippier?) foran rekka med ManU borte, RealM hjemme og Palace borte. Da er vi langt inne i farvann hvor det er vanskelig å spå, for man må se ann hvor suksessfulle begge er i sine kamper før den tid, men uansett er programmet tl Spurs så vanskelig da at man nok er langt bedre tjent med å bruke såpass med penger på en spiller fra ett annet lag.

Eg sitter sjøl foreløbig med Trippier, og blir sikkert ikke å bytte han ut foran WC1 i landslagspausen, men eg tror vel og at de 6 poengene eg fikk for han i går er siste dråpene utav den sitronen. Eg er ikke veldig redd for at han skal byttes inn sent for Aurier mot Hudderfield, så eg stiller nok med han bak fra start der, men forventer at han ikke spiller i det hele og at reserve kommer inn for meg. Det er samme taktikk eg bruker mot West Ham i helga, men med samme forventning (og kun fordi mine to forsvarsreserver i den runden er oppe mot veldig tøff motstand).

For egen del berges eg vel akkurat med Trippier inne i troppen til WC1, men for folk flest mener eg at no er ett veldig godt tidspunkt å vurdere han ut. Bør ikke være vanskelig å komme opp med bedre alternativer til omtrent samme pris (og gjerne noen billigere også som man kan forvente bedre fra sånn som rullerings-situasjonen og kamp-programmet til Spurs er).

Kolasinac og Arsenal har f eks ett veldig fint program i 4 av de 5 neste om man har 0.6 ekstra mill liggende, mens Cedric eller Bertrand fra Soton har fem strake flotte kamper etter ManU neste helg. 5 av de 6 neste kampene tyder også på at billig Swansea-forsvarer nok vil hanke inn mer enn Trippier i den perioden, selv om de nok ikke vil holde CS'en for ofte på tross av Wembley-resultatet i går. Møter uansett alt som kan krype og gå av bunnlag (utenom Palace som de og allerede har holdt CS mot), og bør sanke både poeng og 1 CS eller 2 om de skal ha håp om å overleve PL i år.

Splittet
SplittetInnlegg: 2127
17.09.17 09:32
TommyLee32: Vurderer å kjøpe meg en ny forsvarer til neste gw.

Tror jeg ville latt være, med mindre jeg ønsket ut en forsvarer som går ned i pris (Schindler holder seg). Føler egentlig det er litt vanskelig i forsvar nå. Davies, som så ut som den mest attraktive spilleren, i hvert fall på mellomlang sikt, ble nettopp satt på benken, liksom. Kommer Alonso, Mendy og Walker til å spille hver kamp? Hvis City legger om til fire bak, spiller fortsatt Otamendi hver kamp? Kolasinac er en annen spennende spiller, men kan han rettferdiggjøres, når Arsenal er såpass svake bak? Vil i det hele tatt Arsenal fortsette å spille 3-4-3 (byttet formasjon til fire bak i pausen mot Koln)? Enig i at Trippier ikke kan inn - Aurier er ventet å ta den plassen. Ned i prisklassene er det kanskje litt flere muligheter som frister, til 5,0 har du for eksempel Dawson og Cedric, men kan ikke se det er noe som haster overhodet. Til 4,5 kan du enda få Lascelles eller Naughton, med en fin fremtidig prisøkning, eller spillere som Ben Mee og Wimmer til 4,4.

keyser1
keyser1Innlegg: 16613
17.09.17 09:32

Kan jo være greit å nevne at eg sjøl også splashet ut 6.5M for Kyle Walker sent på Fredagen med hit, og siden han plukket nøyaktig 4p mer enn Bertrand (som eg ellers ville spilt), så tjente eg inn den hiten i helga, og har lagt opp til å også ha City-dekning bak frem til i alle fall WC1 (som akkurat no er min egen viktigste kriterie for forvarere, ettersom eg regner med å renske opp endel der og spre midler lenger frem da). Er som med Trippier ett rulleringsproblem-område, men no har eg 5 top notch forsvarere prioritert inn foran de neste to rundene, så eventuelle rulleringer er ingen krise, om enn eg i verste fall kan straffes hardt akkurat i neste runde.

Under WC1 mellom GW7 og GW8 skal nok uansett Trippier og Dawson ut, mens Kolasinac nok beholdes til etter GW10. Kyle Walker også med fint program til GW10, så beholdes sannsynligvis til da om ikke rulleringene biter meg for mye i rassen før WC1. Legger nok uansett opp til dobbeltbytte den runden, og minst en av de forsvarerne ut samtidig som den andre nok brukes offensivt.

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17838
17.09.17 09:39

Keyser:

Fin anledning til å spille inn Aurier til uka tror jeg, har spilt bare 1 kamp fra start enda. 

Walker-Pieters er nok 3.valg :) 

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17838
17.09.17 09:48

Splittet:

Både Cedric og Naughton er på blokka, fint program på begge.

Southampton så bra ut defensivt igjen igår, men møtte et lag som er vaksinert for å score. Ny rekord på Palace, ingen har gått 5 kamper fra start uten å score mål.

Swansea har utrolig nok bare sluppet inn 1 goal om man ser bort fra kampen mot United. Var lenge bare 0-1 der også helt til Clement fant ut at han måtte gjøre noe for å få til en utligning. 

Underliggende stats viser at lagene skaper mye sjanser mot Swansea, men de får ikke ballen i mål :) 3cs på 5 kamper, imponerende.

Dawson/Lacasette står jeg over. For det første har jeg allerede Hegazi/Mbemba inne, i tillegg blir programmet tøffere for både Wba og Newcastle fremover.

chelsea8
chelsea8Innlegg: 30474
17.09.17 09:56

Stor rotasjonsfare hos City i neste runde. Jeg ville avventet Agüero litt.

Ludvig1710
Ludvig1710Innlegg: 1663
17.09.17 10:05

Burde gått topptungt i år, ikke baktungt, mener man burde ha Firmino i tillegg til to 10 pluss spisser

Giggsy11
Giggsy11Innlegg: 8002
17.09.17 10:06

De roterer vel i ligacupen. Jeg frykter ikke rotasjon med Agüero hvertfall. 

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17838
17.09.17 10:30

Det kryr av gode alternativer i forsvar nå :) 

Cedric/Naughton er som nevnt på blokka. Det samme er Kolasinac som et dyrere alternativ.

West Ham går inn i et fint program etter Spurs. Cresswell har begynt sesongen bra, var god hjemme mot Huddersfield, plukket 9p igår. Koster "bare" 5.0 denne sesongen.

Leicester har også et brukbart program, Maguire er spennende.

Man har også forsvarere fra Everton som et alternativ. Koster litt mere enn folk som Cedric/Cresswell/Maguire/Naughton

 

Ludvig1710
Ludvig1710Innlegg: 1663
17.09.17 10:40

 Kanskje bytte Arnold med Naughton også bare la angrepet stå.

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10713
17.09.17 10:50
chelsea8: Jeg ville avventet Agüero litt.

Hvor lenge tenker du å vente? Til han koster 11.7 om et par dager?

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8252
17.09.17 10:53
Paalanil: Hvor lenge tenker du å vente? Til han koster 11.7 om et par dager?

Hvis Aguero inn, så er det Lukaku ut for min del. Så venter til dagens kamp er spilt i hvert fall.

Kjipt Aguero gikk opp i natt. Vurderte han inn med en gang.

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10713
17.09.17 10:57
chelsea8: Stor rotasjonsfare hos City i neste runde.

Alle gutta på benk får prøve seg i midtuka nå også ser vi Silva, KDB, Aguero, Jesus og Sterling/Sane fra start mot CP. 

(Innlegget ble redigert 17.09.17 11:01)

Giggsy11
Giggsy11Innlegg: 8002
17.09.17 10:58

Agüero er forøvrig fortsatt på straffer. Pep ga uttrykk i etterkant igår for at han var litt misfornøyd med at Sterling tok straffen mtp målforskjell, men heldigvis gikk det bra. "It was Agüero's decision". Dersom noen skulle være i tvil mtp straffebommene hans ifjor.. 

VestreStaa
VestreStaaInnlegg: 2825
17.09.17 10:58

 Hva er sannsynligheten for at Aguero scorer 2 eller 3 mål i neste kamp også? Det kan fort være at Morata/Firmino/Kane/Lukaku osv er den som scorer hattrick i neste runde. I fjor brant jeg meg på å stadig hente inn de som hadde jævlig gode runder. Gjorde det ikke spesielt bra for å si det mildt.

Giggsy11
Giggsy11Innlegg: 8002
17.09.17 10:58
Paalanil: mot West Ham.

*Palace.

k90
k90Innlegg: 597
17.09.17 10:59

Nå var Mbemba tilbake på laget. Får han fortsette? Hvem er det som truer plassen hans av de som er skadet? Sitter med Lascelles, men er på WC og vurderer å endre til Mbemba for å spare cash.

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10713
17.09.17 11:01

Brady har fått assisten sin også ser jeg. Deilig med han på benk.

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10713
17.09.17 11:01
Giggsy11: *Palace.

Sorry. Editert

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10713
17.09.17 11:06
k90: Nå var Mbemba tilbake på laget. Får han fortsette? Hvem er det som truer plassen hans av de som er skadet?

Det var vel Dummet sin skade som gjorde at Mbemba fikk sjansen så det er vel en risiko der når Dummet er frisk. 

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8252
17.09.17 11:08

Har vanskelig med å skjønne at jeg plasserte Bertand (og Hagazi) på benken, og startet med Nyom og Schindler. I etterpåklokskap...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg