Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 17/18***

NYTT TEMA
TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17712
24.09.17 11:20

Beholder Mikky hjemme mot Palace, men vurderer å kvitte meg med han for å få frigjort midler etter neste runde. Richie inn feks frigir nesten 2.5

United med et tøffere program etter landslagspausen. Er bare Huddersfield borte som ser overkommelig ut på papiret iløpet av de 4 neste kampene.

Spørsmålet er om det er nødvendig med spillere fra United i perioden som kommer etter Palace. 

 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
24.09.17 11:25
TommyLee32: Spørsmålet er om det er nødvendig med spillere fra United i perioden som kommer etter Palace.

Tror ikke det blir noen festfotballen fra United i den perioden i hvert fall. De vinner mye 1-0 osv. Er nesten alltid safe å ha en United i forsvar med tanke på CS. De slipper inn lite mål med den kyniske fotballen til Mourinho. Jeg tror jeg beholder Jones inntil videre. 

Magiii
MagiiiInnlegg: 4822
24.09.17 11:26
pudderalarm: Lønner det seg ikke å ha litt tålmodighet. Å bytte ut en forsvarer for å erstatte med en forsvarer fra samme lag er vel unødvendig bruk av et bytte? (Med mindre man skal bruke WC eller vi frigjøre penger) Plutselig er det Alonso som varter opp med 2 målgivende innlegg neste kamp..

Sant, men grunnen til at jeg f. eks har valgt å bruke mye penger på Alonso er fordi han tidligere har spilt alt. Absolutt alt. Ja, Alonso kan fort være den som varter opp med to målpoeng neste match.. men han er ikke like spikret 90 minutter hver match, slik som i forrige sesong. Men i går var han vel nære ved å pådra seg enda et gult? 

Jeg tror i hvert fall at jeg "nedgraderer" han til Azpi om ikke så alt for lenge - om det lar seg gjøre. 

Liker ikke helt laget mitt når jeg ser kampene neste runde, men hvis United holder nullen mot Palace og Spurs slår Huddersfield greit, så kan det jo gå greit.. men kjedelig å sitte med Aguero, Alonso og Silva som møtes. 

Må nesten vurdere å bruke WC allerede denne uka slik at jeg får inn Coutinho til 8,8. Tror han kommer til å stige raskt fremover. I tillegg blir jeg ikke overrasket om Alonso faller i pris og han har jeg ikke buffer på. 

ErnestMangnall
ErnestMangnallInnlegg: 5534
24.09.17 11:28
Magiii: Må nesten vurdere å bruke WC allerede denne uka slik at jeg får inn Coutinho til 8,8. Tror han kommer til å stige raskt fremover. I tillegg blir jeg ikke overrasket om Alonso faller i pris og han har jeg ikke buffer på.

Vurderer også det, men håper å kunne vente til etter neste runde. Alltid greit med WC i en landslagspause.

Magiii
MagiiiInnlegg: 4822
24.09.17 11:37
ErnestMangnall: Vurderer også det, men håper å kunne vente til etter neste runde. Alltid greit med WC i en landslagspause.

Jepp, det har jo hele tiden vært planen.. men er litt mer usikker nå. 
Firmino kan jeg selge i dag med fortjeneste, men samtidig er det greit å vite at jeg ikke MÅ stresse med å få han ut. 

Det er vondt å sitte uten Arsenal-spillere når man ser på de fine matchene som kommer. Vil gjerne ha inn både Kolasinac og Sanchez.. og da må WC brukes. Nå er jeg på grensen til å ha bestemt meg :P 

Alonso --> Kolasinac 
Silva --> Coutinho
Aguero --> Morata
Firmino --> BILLIG. 
David de Gea --> noe billigere. Foster? 
Atsu --> Sanchez

Spørs om jeg ikke må ofre Ben Davies også.. for å få råd til Sanchez. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
24.09.17 11:48

Er det noe som tyder på at Sanchez begynner å finne tilbake til formen og spillegleden igjen ? Han har jo sett fryktelig uinspirert ut så langt. 

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17712
24.09.17 11:48

Tror du det er så lurt å kvitte seg med City-spillere slik som de spiller om dagen da :) 

ErnestMangnall
ErnestMangnallInnlegg: 5534
24.09.17 11:48
Magiii: Jepp, det har jo hele tiden vært planen.. men er litt mer usikker nå.

Det er trolig ikke noe tap å sitte uten City og Chelseaspillerer til helga heller, men etter det må de inn fra begge lag. Da kan man ta ut noen Unitedspillere kanskje? Defensivt på Spurs kan også vurderes ut, de møter Liverpool og United i 2 kamper på rad.

Jeg tror jeg venter til etter helga, United mot CP kan fort bli 3/4-0 slik CP ser ut for tiden.

snowik
snowikInnlegg: 3213
24.09.17 11:54
Semih: Noen her som ligger i toppsjiktet i Norge? Ser han som leder Tv2 ligaen ligger på 11. Plass i verden. Skjønner ikke hvordan det er mulig å sanke så mye poeng...

Ligger på 1254 i Norge, og 26 872 i verden. Utrolig nok er jeg bare ålreit fornøyd, hovedsakelig pga. elendige kapteins-valg to siste rundene og Vardy miss på straffe.

Hadde jeg safet på kaptein to siste rundene og Vardy satt straffe hadde jeg ligget topp 1000 i verden mest sannsynlig.

(Innlegget ble redigert 24.09.17 11:55)

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10198
24.09.17 11:56
Magiii: Alonso --> Kolasinac 
Silva --> Coutinho
Aguero --> Morata
Firmino --> BILLIG. 
David de Gea --> noe billigere. Foster? 
Atsu --> Sanchez Spørs om jeg ikke må ofre Ben Davies også.. for å få råd til Sanchez.

Kola inn skjønner jeg godt, men å selge unna City samtidig som du får inn Alexis? Det skjønner jeg ikke helt. City har scoret 22 mål i alle konkurranser de 5 siste. Alexis virker helt uinteressert.

Bibelnissen
BibelnissenInnlegg: 24913
24.09.17 11:57
ErnestMangnall: Jeg tror jeg venter til etter helga, United mot CP kan fort bli 3/4-0 slik CP ser ut for tiden.

Det ville jeg gjort også, Ernest. De spillerne jeg tror man vil ha i perioden fremover er ikke de som har fin kamp til helgen, og vice versa. Håpløs vurdering ift United- og City-spillere på et WC nå, f eks.

Jeg har hatt to flotte runder nå, så jeg angrer ikke på mitt WC, men ønsker virkelig å ha med meg 2FT inn til GW8 for å kunne gjøre noen større utskiftninger til nettopp den runden. Neste runde blir en venterunde hvor United må sørge for poengene i stor grad.

Magiii
MagiiiInnlegg: 4822
24.09.17 11:59
TommyLee32: Tror du det er så lurt å kvitte seg med City-spillere slik som de spiller om dagen da :)

Nei, dessverre så er det jo ikke det.. men Coutinho må inn og da må noen ofres. Silva har startet sesongen bra, men fikk seg to billige assists i går. Kommer ikke til å være like heldig hver kamp. :P (litt som med Salah) 

Å ta ut Aguero gjør selvfølgelig vondt, men Morata så veldig bra ut i går. Scorer jo mål ut av ingenting. Imponerende. Heldigvis er ikke Aguero like dyr som tidligere, slik at man kan få han inn igjen uten å styre alt for mye. 

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17712
24.09.17 12:13

Silva er en klassespiller. 6assist sålangt.

Han har vel aldri kost seg så mye som han gjør på en fotballbane som nå :) 

Samme hvor han snur seg er det et løp eller mulighet for å skape en målsjanse.

Slår dødballer også. 

Scorer lite mål ja, men så lenge han plukker målpoeng er han som regel med i bp-diskusjonen. Har allerede plukket 8p fordelt på 4 kamper.

Jeg har valgt å spille med både Silva og Coutinho, tror ikke det er så dumt altså, men vi får se.

Bibelnissen
BibelnissenInnlegg: 24913
24.09.17 12:18
TommyLee32: Scorer lite mål ja, men så lenge han plukker målpoeng er han som regel med i bp-diskusjonen. Har allerede plukket 8p fordelt på 4 kamper.

Jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk til Silva til tross for at han endte opp på WC-laget mitt, men de underliggende tallene har vært der hele sesongen (skapt flest sjanser i ligaen, så at han står med flest assists også er ikke overraskende). Han er nok den jeg har vært mest fornøyd med siden, og som du skriver har det egentlig fint lite å si at han ikke scorer mål - han har nemlig levert DD-hauls i to runder på rad uten scoringer.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
24.09.17 12:36

Har to free transfers nå. Får jeg to nye til neste runde hvis jeg bare bruker 1 av de? eller forsvinner det ene jeg eventuelt ikke bruker? Samme er det vel hvis jeg ikke bruker noen av de nå, så forsvinner de og jeg får 1 nytt neste runde?

pudderalarm
pudderalarmInnlegg: 1012
24.09.17 12:37

Bruker du 1 nå, har du 2 neste runde, bruker du ingen nå, får 1 neste runde tror jeg..

gilean
gileanInnlegg: 816
24.09.17 12:41
InDeilawetrust: Har to free transfers nå. Får jeg to nye til neste runde hvis jeg bare bruker 1 av de? eller forsvinner det ene jeg eventuelt ikke bruker? Samme er det vel hvis jeg ikke bruker noen av de nå, så forsvinner de og jeg får 1 nytt neste runde?

Fra hjemmesiden:

If you do not use your free transfer, you are able to make an additional free transfer the following Gameweek. If you do not use this saved free transfer in the following Gameweek, it will be carried over until you do. You can never have more than 1 saved transfer.

Så du får 2 free transfers til du bruker opp begge disse. 

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10198
24.09.17 12:41
InDeilawetrust: Har to free transfers nå. Får jeg to nye til neste runde hvis jeg bare bruker 1 av de? eller forsvinner det ene jeg eventuelt ikke bruker?

Hvis du bruker 1 har du 2 igjen neste runde. Bruker du to nå har du 1 neste runde. Bruker du ingen nå har du 2 neste runde.

ElskerPL
ElskerPLInnlegg: 1601
24.09.17 12:42

Hvis du bruker 1 av de 2 byttene nå, så har du 2 bytter igjen neste runde.

Hvis du ikke bruker noen av de byttene, så har du fortsatt bare 2 bytter neste runde.

Bruker du begge byttene, har du bare 1 bytte neste runde.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
24.09.17 12:48

Takker for svar!

Fkvang
FkvangInnlegg: 72
24.09.17 12:54
datway: Rosenior/Mee som jeg vurderer ut?

Kola er nok ikke et dumt bytte, mer offensiv enn Otamendi som også spiller mot Chelsea neste runde. Eventuelt kan du vurdere azpi eller noen fra WBA (Dawson). Kommer litt an på hvor mye penger du ønsker å legge i forsvaret. Som sagt var dette bytter på lang sikt. City og Chelsea er noe man burde ha spillere fra, men neste runde ødelegger mtp. bytter nå etter min mening. 

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17712
24.09.17 13:16

Programmet til Wba ser ikke bra ut etter pausen.

Hegazi ryker fra mitt lag etter neste runde.

Foster kan jeg beholde på benken all den tid programmet til Newcastle(elliot) ser ok ut.

Får problemer i gw12, men om det er verdt å bruke 1bytte pga det gjenstår å se :) 

(Innlegget ble redigert 24.09.17 13:22)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
24.09.17 13:23
Fkvang: City og Chelsea er noe man burde ha spillere fra, men neste runde ødelegger mtp. bytter nå etter min mening.

Det gir en utfordring i forhold til å tenke både langsiktig og kortsiktig ja. Det lureste er vel å tenke langsiktig, da man uansett ikke taper så veldig mye på at disse spillerene møter hverandre 2 kamper i løpet av sesongen. 

Kælighet
KælighetInnlegg: 11275
24.09.17 13:28

Håper Rooney mister plassen til Niasse. Hadde vært digg med en spiss i den prisklasser som leverte.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14074
24.09.17 13:31
Kælighet: Håper Rooney mister plassen til Niasse. Hadde vært digg med en spiss i den prisklasser som leverte.

Dette var nok heller unntaket enn regelen når det gjelder Niasse sitt nivå

Storfeil
StorfeilInnlegg: 1407
24.09.17 13:35
Kælighet: Håper Rooney mister plassen til Niasse. Hadde vært digg med en spiss i den prisklasser som leverte.

Nå har jeg bare annenhånds info, men det er vel fort Dominic Calvert-Lewin som blir denne billigspissen for Everton, "fart"-alibiet i ett ellers tregt Everton-lag er rapportene jeg har hørt der...... thoughts?

pudderalarm
pudderalarmInnlegg: 1012
24.09.17 13:45

Jeg har Calvert-Lewin, han skaffet meg 2 poeng denne runden, men jeg beholder han fordi Everton har gode kamper og han kan forhåpentligvis skaffe noen poeng. Dessverre tror jeg at det ikke lønner seg å ha en "billig spiss". Det beste i lengden tror jeg er å ha 3 premiumspisser og heller enn svakere midtbane, men det er fint lite jeg kan gjøre da jeg allerede har spilt WC..

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
24.09.17 13:54
pudderalarm: Det beste i lengden tror jeg er å ha 3 premiumspisser og heller enn svakere midtbane, men det er fint lite jeg kan gjøre da jeg allerede har spilt WC..

Jeg ser andre i jobbligaen min som har gått for den taktikken. Likevel så har de ikke så mange flere poeng enn meg, som har to premium spisser, en billig spiss. Og 3 premium på midtbanen. Samt ett dyrt forsvar. Det er sikkert ikke dumt med 3 premiumspisser, men jeg tror forskjellene er små her. 

(Innlegget ble redigert 24.09.17 13:55)

brann1989
brann1989Innlegg: 453
24.09.17 14:43

Noen som har oversikt over de neste 10 kampene?

sennomis90
sennomis90Innlegg: 4714
24.09.17 15:06
brann1989: Noen som har oversikt over de neste 10 kampene?

Prøv denne

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg