Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 17/18***

NYTT TEMA
TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12587
26.09.17 12:48
Splittet: At det er vanskelig kan bety begge valg kanskje er ok.

Takk takk. Jeg har tenkt å wildcarde i landslagspausen. Så det er vel ikke vits.

Magiii
MagiiiInnlegg: 4822
26.09.17 13:14
TheUntouchable: Takk takk. Jeg har tenkt å wildcarde i landslagspausen. Så det er vel ikke vits.

Kun jeg som vurderer å bruke det før helgens runde? Flere av de spillerne jeg tenker å WC inn har fin runde til helgen allerede.. og da frister det å utnytte det. 

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 14072
26.09.17 13:20
Magiii: Kun jeg som vurderer å bruke det før helgens runde?

Aktivert på WC denne uken sjæl.

markus11051
markus11051Innlegg: 607
26.09.17 14:06

Hvem bør jeg velge som kaptein (GW7)?

Kane: Uten tvil den som frister mest, pga scoringshistorikken. Grunnen til at jeg er usikker er dagens bortekamp i Kypros samt antall mål Huddersfield har sluppet inn til nå. (Er fullt klar over at de ikke har møtt topp motstand) Men 1 mål i mot på 3 hjemmekamper og 3 på 6 kamper totalt er imponerende)

Mkhitaryan: Involvert i mye av angrepene til United i år. Ekspertene mener man alltid skal (C) premiumspissene, men jeg har ikke Lukaku, og frykter det blir et nytt stygt tap for Palace. Miki får fort både en scoring og assist her og da også BP. Føler jeg utjevner risikoen litt her mtp hvor mange som har Lukaku.

Chicharito: Spiller hjemme mot et Swansea, som faktisk ikke har sluppet inn mål i noen av sine tre bortekamper(!) Han leverer alltid godt med målpoeng x antall min, men sannsynligheten for mye poeng reduseres når Carroll brukes.

Forøvrig meget fornøyd med Morata (C) denne runden!

Magiii
MagiiiInnlegg: 4822
26.09.17 14:06
LaGoeba: Aktivert på WC denne uken sjæl.

Hvilken formasjon planlegger du å kjøre fremover? Hvilke keepere går du for? Spisser? 

Selv frister det å gå for Morata, Kane og en litt billigere (muligens Chicharito (om jeg får til noe så dyrt). Ikke helt bra å sitte uten Lukaku i en hjemmekamp mot Palace, men tror fort det må bli sånn. Har heller ikke bestemt meg for om jeg skal ofre Aguero til fordel for Morata, da jeg hater å spille uten Aguero.. men Chelsea har også et lekent kampprogram og Morata så veldig bra ut forrige match. 

Og hvis det i tillegg stemmer at Eriksen er syk per dags dato, så spiller han neppe 90 minutter i helgen uansett. Vurderer å kjøre Alli eller Sanchez inn for han og i tillegg få plass til Coutinho på midten. 

Tror ikke jeg klarer å vente til landslagspausen med å gjøre disse byttene. 

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17712
26.09.17 14:15

Mulig jeg fyrer av free-hit, sikkert dumt med tanke på senere i sesongen, men ender Chelsea-City målfattig samt at Arsenal/United gjør jobben på eget gress kan det lønne seg.

Vurderer dette laget :

Foster

Kolasinac Jones Cresswell

Atsu Coutinho Mikky Ramsey

Lacasette Lukaku(c) Kane

Splittet
SplittetInnlegg: 2123
26.09.17 14:34
markus11051: Hvem bør jeg velge som kaptein (GW7)? Kane: Uten tvil den som frister mest, pga scoringshistorikken. Grunnen til at jeg er usikker er dagens bortekamp i Kypros samt antall mål Huddersfield har sluppet inn til nå. (Er fullt klar over at de ikke har møtt topp motstand) Men 1 mål i mot på 3 hjemmekamper og 3 på 6 kamper totalt er imponerende) Mkhitaryan: Involvert i mye av angrepene til United i år. Ekspertene mener man alltid skal (C) premiumspissene, men jeg har ikke Lukaku, og frykter det blir et nytt stygt tap for Palace. Miki får fort både en scoring og assist her og da også BP. Føler jeg utjevner risikoen litt her mtp hvor mange som har Lukaku. Chicharito: Spiller hjemme mot et Swansea, som faktisk ikke har sluppet inn mål i noen av sine tre bortekamper(!) Han leverer alltid godt med målpoeng x antall min, men sannsynligheten for mye poeng reduseres når Carroll brukes. Forøvrig meget fornøyd med Morata (C) denne runden!

Jeg tror de fleste ville sagt det er et ganske enkelt valg. Selv om Chicharito har en enklere og bedre kamp enn Kane, er Kane såpass mye bedre og målfarlig overall at han går foran. En grei virkelighetssjekk er at Unibet gir 1,76 i odds på at Kane scorer, mot 2,3 på Chicharito.

99 % av fantasy-managere vil si at vurderingen av Kane mot Mkhitaryan er like enkel i favør Kane. I kapteinavstemminga til FFS, er Lukaku det desidert mest populære valget, mens Kane ligger på 2. plass, med 25 %, og Mkhitaryan rangeres som den 5. beste kapteinen, med 2 % (99 % var tydeligvis en overdrivelse). Jeg ville aldri funnet på å kapteine han selv, men analytisk er han en spennende mulighet. Dette bekreftes av at du ikke får mer enn 2,63 i odds på at han scorer mål.

I egen modell gir dette seg utslag i at Kane forventes å ta 6,2 poeng og Mkhitaryan 6,5 (Lukaku, 7) - jeg kjøper det ikke nødvendigvis, men om du ser på markedsodds ser det ikke helt borti natta ut. FFS sin modell favoriserer tydelig Kane, og de forventer han tar 6,4 poeng, mot 5,3 poeng for Mkhitaryan (Lukaku, 7,4). Tror ikke du skal tenke noe på at det å kapteine Mkhitaryan minsker risiko i forhold til Lukaku - det er lett å tenke det, men i praksis er nok poengene deres mindre korrelert enn vi har en tendens til å tro. Med mindre noen helt spesielle faktorer er til stede, bør vi simpelthen velge som kaptein den spilleren vi tror tar flest poeng. Av dine spillere, er det ganske tydelig fra avstemmingen på FSS, at fantasy-mangere flest tror det er Kane. Tenker det er enklest å gå med det.

(Innlegget ble redigert 26.09.17 14:35)

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12587
26.09.17 14:52
Magiii: Kun jeg som vurderer å bruke det før helgens runde? Flere av de spillerne jeg tenker å WC inn har fin runde til helgen allerede.. og da frister det å utnytte det.

Kunne gjort det, men landslagspausen er dark and full of terrors... Så tror det er smart å beholde. Har uansett et greit lag denne GWen, tror ikke WCet ville forsterket meg så veldig på papiret på kort sikt, men på lengre sikt absolutt. Ønsker å kvitte meg med noen som går inn i et hardt program og få inn andre. Har sett meg ut noe sånt nå:

Gomes - Elliot

Alonso - Kolasinac - Jones - Cedric - Morgan

Mane - Silva - Ramsey - RLC - Carroll

Lukaku - Morata - Vardy

0,0 i bank med dette laget, så ville ikke tålt prisstigning på noen av de jeg vil få inn (Gomes, Kolasinac, Jones, Morgan, Mane, Silva, Ramsey og Morata).

(Innlegget ble redigert 26.09.17 14:56)

Kælighet
KælighetInnlegg: 11275
26.09.17 14:54

Historien viser at Kane leverer i storkampene. Det samme gjør Aguero. Lukaku viste ikke de samme tendensene i fjor, riktig nok i Everton. Jeg tror Kane og Aguero er tryggere valg enn Lukaku når de alle går inn i tøffere kampprogram.

Lala20
Lala20Innlegg: 2103
26.09.17 16:04
RedDevil7: Skal man spille seriøst, er det bare en runde Free Hit gjelder, den runden kvartfinalene i FA-cupen spilles og mange av de beste lagene har blank runde.

Er det landslagspause i perioden 17.mars til 31.mars? Dvs i etterkant av FA kvartfinaler, slik at de kampene som blir utsatt uansett spilles en annen gameweek?

xytheon
xytheonInnlegg: 18635
26.09.17 17:06
ModernMan: Farlig nærme å bytte ut Mounie og Hazard med Lukaku og Carroll. Det vil gi følgende spissrekke: Lukaku, Kane, Agüero.

Du hentet han, men bytter han ut nå som han endelig nærmer seg toppformen?

RedDevil7
RedDevil7Innlegg: 620
26.09.17 17:08

Hengekampene blir spilt i april og mai i hvertfall. Den "store" DGW pleier å komme i GW 37.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
26.09.17 18:37

Til helgen kjører jeg:

Foster

Dawson, Jones, Azpilicueta

Salah, D. Silva, Alli, Richarlison

Kane©, Morata(V), Abraham

Elliot, Clark, Rosenior og Carroll på benk. Har litt flus i banken som skal fordeles til uka eller etter det.

(Innlegget ble redigert 26.09.17 18:42)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 9626
26.09.17 19:36
kimkong_8: Hvorfor det?

Jeg tror neigu ikke jeg orker å gå inn på det. Kjente det å bare lese diskusjonen skrellet flere måneder av livet mitt. Hvis man ikke forstår sannsynlighetsberegning og heller ikke har en personlighet som er åpen for at man ikke kan alt, så er det sånn cirka verdens mest utakknemlige jobb å forsøke å forklare det til noen over et diskusjonsforum.

Nøyer meg derfor heller med å ta et sitat fra en av mine favorittserier:

"A .22 caliber mind in a .357 world."


-Pat

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17712
26.09.17 19:56

Klopp får testet ut sin nye angrepsrekke i kveld, spennende :) 

Coutinho/Mane/Firmino/Salah

Lukter mål av den kvartetten der :) 

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17173
26.09.17 20:01
John||Locke: Jeg tror neigu ikke jeg orker å gå inn på det. Kjente det å bare lese diskusjonen skrellet flere måneder av livet mitt. Hvis man ikke forstår sannsynlighetsberegning og heller ikke har en personlighet som er åpen for at man ikke kan alt, så er det sånn cirka verdens mest utakknemlige jobb å forsøke å forklare det til noen over et diskusjonsforum.

Ikke ulikt deg dette nei, ca sånn de fleste "diskusjonene" du har her inne er.
Og sannsynlighet kan jeg nok mer enn de fleste om, i tillegg er jeg tett på flere oddssettere som også er grunnen til at jeg hakket litt på han ene her inne.

Ellers ble så og si alle enige i forrige diskusjon så hva du er så misfornøyd med er det nok kun du som vet :)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 9626
26.09.17 20:42
kimkong_8: Ikke ulikt deg dette nei, ca sånn de fleste "diskusjonene" du har her inne er.

Dette illusterer det jeg sikter til. Du har ingen sperrer og går ikke av veien for å komme med rene og åpenbare løgner.

"Ellers ble så og si alle enige i forrige diskusjon så hva du er så misfornøyd med er det nok kun du som vet :)"

- Jeg leste som sagt "diskusjonen", og selv om det ble en slags "enighet" etter hvert, så var det noen som dummet seg kraftig ut. Jeg tror det rett og slett handler om intellektuell kapasitet. Man forstår verken sannsynlighetsberegning eller at man ikke forstår sannsynlighetsberegning. Det kombinert med "jeg er verdens mester i alt"-taktene, så går det åt skogen, som vi jo fikk se.

Men nok om det. Jeg blokker deg nå, og så kan du gå tilbake og heller belære alle om hvordan de skal gjøre alt i livene sine.


-Pat

(Innlegget ble redigert 26.09.17 20:43)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
26.09.17 21:06
Kælighet: Jeg tror Kane og Aguero er tryggere valg enn Lukaku når de alle går inn i tøffere kampprogram.

Hvem ville du valgt av Morata og Aguero? 

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17173
26.09.17 21:09

Hehe kjent still på deg ja :) feig, nekter å ta en diskusjon og lyver.

Alt jeg prøvde å få fram og fikk fram var at odds ikke er enstemmig og kan ha helt forskjellig utfall ettersom man ikke har et "samlingspunkt". Ingen steder har jeg gått inn på sannsynlighetsberegning så det er nok du som lyver.

Ellers så er faktisk statistikk på "min" side ang målscorere så langt så kan ikke helt skjønne hvor jeg dummet meg ut der. Andre faktorer har vi ikke gått inn på men det kan vi gjerne gjøre. Evt finne hvilke sider med odds som faktisk treffer bra.

og belære andre om å leve livet? Fordi jeg har et annet syn enn deg på odds? Hvem er den barnslige her sa du?

Men du skal vel fortsatt tro at du er bedre enn andre og kun diskutere med de som er enige med deg.

 

(Innlegget ble redigert 26.09.17 21:11)

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10198
26.09.17 21:13
InDeilawetrust: Hvem ville du valgt av Morata og Aguero?

Utifra heatmap, goal threat, og distribution ville jeg (og det skal jeg) gått for Aguero. Aguero til venstre, Morata høyre.

(Innlegget ble redigert 26.09.17 21:14)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
26.09.17 21:17

Mane assist, Coutinho scoring. En av de skal inn på laget mitt asaaaap.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
26.09.17 21:20

Idag spiller både Aguero og Jesus, hvem spiller til helgen? Greit å følge med på hvem av de som blir tatt av først. 

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9793
26.09.17 21:22
InDeilawetrust: hvem spiller til helgen?

Aguero spiller til helgen uansett.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
26.09.17 21:22

Davies fra start for Tottenham. 

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10198
26.09.17 21:24

Kane mål

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
26.09.17 21:24
Paalanil: Kane mål

Kaptein i helgen. 

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10198
26.09.17 21:26
InDeilawetrust: Kaptein i helgen.

Jepp

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24935
26.09.17 21:32

Jesus------>Morata

Alonso------> Azpi 

0,8 i bank og nok til å bytte ut mikky med Coutinho

eller 

Jesus------>Aguero

Alonso---->Dawson

0,8 i bank og nok til å bytte ut Mikky med Coutinho

Eventuelt 

Jesus---->Morata

Alonso---->Dawson 

og 2,2 i bank. Men tror det blir en av de to første. Velger å beholde Salah til helgen mot Newcastle. Han kommer garantert til å score på en av de 4-5 sjansene han får ;) 

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10198
26.09.17 21:32
InDeilawetrust: Davies fra start for Tottenham.

Var vel en liten skade som gjorde at han ble benket i GW5.

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10198
26.09.17 21:34
InDeilawetrust: bytte ut mikky med Coutinho

Er vi sikre på at Coutinho spiller alt nå?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg