Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 17/18***

NYTT TEMA
Kælighet
KælighetInnlegg: 11275
27.09.17 16:24
Ludvig1710: Er Eriksen tilbake til lørdag?

Vi får vente til PK.

AalesundsFK
AalesundsFKInnlegg: 12744
27.09.17 16:26
LordBendtner00: Regner man med at Jesus starter til helgen?

Magefølelsen min sier at han starter, så jeg har valgt å beholde han.

Mikeyy9
Mikeyy9Innlegg: 8243
27.09.17 16:29
Lala20: Men han spilte jo 90 i går, med både Mane og Coutinho på plass. Tror du Liverpool endrer formasjon fra Spartak borte til Newcastle borte? At Firmino erstattes av Wijnaldum f.eks.?

Det er flere muligheter. Sturridge som spiss er én av de. En annen er Coutinho mer offensivt.

Tror ikke selv han blir benket, men sjansen er større nå som Mané er tilbake.

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12587
27.09.17 16:46
xytheon: Spørsmålet er om Azpi eller Alonso er verdt det. Jeg vet ikke. Morata har scoret på omtrent alt Azpi har servert ham. Usikker på hvor sustainable Azpis offensive form er.

Tror du Chelsea vil basere seg mer på kortpasninger til Hazard enn lange innlegg fra Azpi når Hazard spiller 90 min igjen?

xytheon
xytheonInnlegg: 18635
27.09.17 17:27
TheUntouchable: Tror du Chelsea vil basere seg mer på kortpasninger til Hazard enn lange innlegg fra Azpi når Hazard spiller 90 min igjen?

Vet ikke om jeg forstår spørsmålet helt. Chelsea har aldri basert seg på Azpis innlegg mot Morata fra dypet. Han har prøvd en eller to ganger pr. kamp, og har helt ellevill god treffprosent hittil. Azpi kommer sikkert også til å benytte seg av muligheter som oppstår fremover. At Hazard er tilbake betyr nok lite. 

Azpi slo et par sånne i fjor og, men Costa er ingen god hodespiller. Han scoret riktig nok mot Palace på en sånn ball, og jeg husker at Azpi prøvde seg gjentatte ganger ellers i fjor, så det er tydeligvis den formen for innlegg han er mest komfortabel med å slå. 

Et viktig poeng å notere seg er at de aller fleste garantert har bitt seg merke i hvor ofte Azpi har funnet Morata fra det holdet, og at det neppe blir like lett i fortsettelsen. Presset på ball blir nok satt en del tidligere nå som man har innsett at Azpi er farlig fra dypet. 

(Innlegget ble redigert 27.09.17 17:28)

Kælighet
KælighetInnlegg: 11275
27.09.17 17:29

Morata har ødelagt for den siste prisstigningen til Aguero! Jeg hentet han for 10.4 og håper å innkassere 0,2 mill dersom han skader seg eller blir vraket i elleveren etterhvert.

Kælighet
KælighetInnlegg: 11275
27.09.17 17:32
xytheon: man har innsett at Azpi er farlig fra dypet.

Tror Alonso til 7,0 (prisnedgang snart) er et bedre alternativ på lang sikt. Baserer meg hovedsakelig på forrige sesong hvor han var ellevill. Nå får han snart selskap av Hazard på venstresiden igjen. Deler du den oppfatningen?

xytheon
xytheonInnlegg: 18635
27.09.17 17:37
Kælighet: Tror Alonso til 7,0 (prisnedgang snart) er et bedre alternativ på lang sikt. Baserer meg hovedsakelig på forrige sesong hvor han var ellevill. Nå får han snart selskap av Hazard på venstresiden igjen. Deler du den oppfatningen?

Ja, sammenlignet med Azpi gjør jeg det. Det var mot Stoke i helgen at jeg først innså hvor lite offensivt involvert Alonso faktisk har vært denne sesongen vs. i fjor med Hazard foran seg. Spurs-kampen har omtrent fungert som en slags røykbombe. Et frispark fra drømmehold og et offensivt løp dekker over sprekkene. I tillegg har man tapet mot Burnley. I den kampen var han involvert i veldig mye fremover. Etter disse to har det dog vært helt stille.

Super.Musa
Super.MusaInnlegg: 353
27.09.17 18:36
xytheon: Er Ramsey ment som et langsiktig bytte?

Nei, langsiktig er det ikkje. Men han har to fine GWs neste, virkar bankers(?), og det eg såg av han på mandagskampen var offensivt og lovande syns eg. Og sjølvsagt er prisen en viktig faktor. 

Planen er å kjøre WC etter GW8 så då er det ei viss fare for at han ryker ut igjen.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24934
27.09.17 19:31
xytheon: Men at du ønsker å kvitte deg med Salah, forstår jeg lite av. Han er en spiller jeg selv sitter uten, som jeg skulle ønske at jeg eide. Greit nok at han sløser med sjanser, men han kompenserer ved å komme til veldig mange av dem, og da scorer han også en del. Han er litt som Sterling, bare at han spiller fast. Ikke selg.  Mkhi kan du se an litt. Jeg eier han, og er ikke sikker på at han selges selv om jeg kjører WC etter denne runden. Form over fixtures, som man sier.  Coutinho spiller jo dypest av de fire aktuelle fra Pool, da. Jeg tviler på om han leverer mer enn Salah og Mane på sikt. Nå har han akkurat kommet tilbake, og jeg tipper han prøver ekstra hardt på å markere seg, så det kan fort avta. Hazard er fin, men han har spilt 50 minutter med PL-fotball i år, og jeg synes ikke risken i forhold til pris er verdt det før man har sett litt mer av hvordan han fungerer sammen med Morata. Jeg sitter f.eks. med en følelse av at Morata er det beste offensive picket fra Chelsea i år. Morata har åtte målpoeng på seks kamper uten Hazard. Mye ligger til rette for at han kan opprettholde en høy poengfangst over lang tid når Hazard kommer ordentlig inn i bildet. Spørsmålet er om Azpi eller Alonso er verdt det. Jeg vet ikke. Morata har scoret på omtrent alt Azpi har servert ham. Usikker på hvor sustainable Azpis offensive form er.  Morata vs. Jesus er for så vidt greit nok i og med at det er langsiktig og at du står uten WC. Morata spiller klink 90, mens Jesus alltid innebærer risiko.

Var aldri planen å kvitte seg med Salah med det første.Han skal beholdes minst etter denne runden hvor Pool møter Newcastle. Etter det kommer jeg til å se på andre aktuelle. Mane for eksempel hvis han kommer skikkelig i gang igjen. Salah er nok uansett ikke den første som ryker, så lenge han fortsetter å produsere. Kan likevel være greit å huske at Liverpool ofte stanger mot lavliggende lag. I svært mange kamper får de det ikke til å stemme i det hele tatt. Da hjelper det heller ikke at Salah trenger mange sjanser for å score, selv om han også kommer til mange sjanser. 

Mkhi ser jeg ann. Så lenge han fortsetter og produsere blir han beholdt, men litt skeptisk i forhold til hvor svake United har sett ut offensivt og at de går inn i ett tøft program. Han skal uansett beholdes til etter Crystal Palace kampen. 

Det frister veldig med Coutinho, kanskje litt ekstra fordi jeg er Lpool fan. Kommer uansett ikke til å kjøre dobbel. Jeg velger 1 av de 4 som er aktuelle fra Pool offensivt. Foreløpig er det Salah. 

Hazard ble mer nevnt som en jeg bør ha i bakhodet. Er langt unna å vurdere han inn, det ser ut som det kommer til å ta tid før han kommer sikkelig i gang. Ble mer nevnt som en av de jeg forventer at kommer til å ta mye mer poeng etterhvert, og da er det plutselig ikke så aktuelt å ha så dyrt forsvar. Samme med for eksempel Sanchez, men han også er langt unna å vurderes inn. Virker helt uinteressert. 

Uansett, takk for godt innlegg. Fikk i hvertfall hjernebarken til å knake litt. Så får jeg fortsetter å tenke over hva jeg gjør med Alonso og Jesus før denne runden. Minst en av de ryker ut og blir erstattet i hvertfall. Kanskje det bare blir Jesus før denne runden, mot en litt mer langsiktig spiss som er bankers i startoppstillingen. Da har jeg også 2 free transfers i landslagspausen. 

(Innlegget ble redigert 27.09.17 19:39)

Vahlley
VahlleyInnlegg: 67739
27.09.17 19:37
InDeilawetrust: Mane for eksempel hvis han kommer skikkelig i gang igjen.

Er han ikke allerede skikkelig i gang? I Champions League?

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24934
27.09.17 19:39
Vahlley: Er han ikke allerede skikkelig i gang? I Champions League?

Joda, men han har blitt byttet ut i begge CL kampene til nå. Synes heller ikke han har sett spesielt skarp ut. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24934
27.09.17 20:03

Er Walker kanskje ett bedre pick enn Azpi ? Han kommer vel til å spille fast nå som Mendy er ute. Danilo blir plutselig også ett spennende pick til 5.5.

Huddersfield har utrolig nok bare sluppet inn 3 mål, men det kan umulig holde seg i lengden. Southampton har kun 5 baklengs og er kanskje en av de mest aktuelle hvis man skal finne litt billigere picks i forsvaret. Finnes et par andre gjerrige klubber med kun 5 baklengs, men ikke som har særlig troen på at skal holde det helt ut. 

(Innlegget ble redigert 27.09.17 20:05)

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12587
27.09.17 20:09
InDeilawetrust: Danilo blir plutselig også ett spennende pick til 5.5.

Vi får se da, Delph spilte venstreback faktisk i CL og Pep sa han var banens beste... Sane finnes også, har spilt vingback, men det har jo ikke gått bra. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24934
27.09.17 20:18
TheUntouchable: Vi får se da, Delph spilte venstreback faktisk i CL og Pep sa han var banens beste... Sane finnes også, har spilt vingback, men det har jo ikke gått bra.

Vet aldri med Pep nei, plutselig er Sane eller Sterling vingbacker.. 

Threewheeler
ThreewheelerInnlegg: 1326
27.09.17 20:25

Har Morata, Kane og Aguerro på topp - tror ikke Morata vil dominere mot City og kan bytte Morata ned Lacazette - lurt? 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24934
27.09.17 20:31
Threewheeler: Har Morata, Kane og Aguerro på topp - tror ikke Morata vil dominere mot City og kan bytte Morata ned Lacazette - lurt?

Ikke hvis du mener at Morata kommer til å ta flere poeng enn Lacazette på lengre sikt. Lønner seg sjeldent i lengden å gjøre ett bytte kun for 1 runde.. Men hvis du ser for deg at det er ett langsiktig bytte så er det sikkert ikke så dumt. Husk at City og Chelsea kun møter hverandre 2 ganger, så man taper neppe mye poeng i lengden på de to rundene. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24934
27.09.17 20:44

Hazard fra start for Chelsea.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24934
27.09.17 20:51

Lukaku med goal allerede. Det svir å sitte uten han.. spesielt når han møter Crystal Palace til helgen. 

Threewheeler
ThreewheelerInnlegg: 1326
27.09.17 20:52

Godt poeng - Arsenal har spennende program fremover de også.... vanskelig valg...

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 24934
27.09.17 20:54
Threewheeler: Godt poeng - Arsenal har spennende program fremover de også.... vanskelig valg...

Lacazette har vel ikke spilt helt fast nå i starten siden Wenger mente han måtte få tid til å tilpasse seg ligaen. Vet ikke hvordan planene er nå fremover, men han plukker nå poeng!

Kælighet
KælighetInnlegg: 11275
27.09.17 20:59
InDeilawetrust: Lukaku med goal allerede. Det svir å sitte uten han.. spesielt når han møter Crystal Palace til helgen.

Angrer vilt på at jeg byttet han ut for Aguero sist runde. Ja, Aguero tok flere poeng, men hadde jeg hatt Lukaku ville jeg valgt Kane som kaptein og dermed fått flere poeng. Nå sitter jeg med Aguero mot Chelsea og ingen Lukaku som møter Palace...

Gjorde endringen med en gang jeg skjønte at Aguero skulle gå opp i pris. Disse prisøkningene får meg til å gjøre forhastede endringer.

EGB
EGBInnlegg: 2279
27.09.17 21:04

martial på straffe..hmm

Hysteria3
Hysteria3Innlegg: 40172
27.09.17 21:17

Tror jeg beholder Lukaku over helgen.

Kælighet
KælighetInnlegg: 11275
27.09.17 21:18

Hazard mye involvert utifra VGLive! Ser ut som han begynner å finne tonen med Morata også.

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17712
27.09.17 21:18

Lukaku melder seg seriøst på om bindet til helgen.

Blir ikke noe enkelt valg dette.

sodajr
sodajrInnlegg: 14153
27.09.17 21:24
TommyLee32: Lukaku melder seg seriøst på om bindet til helgen.

Tror det er fare for at han bli benka på lørdag

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 17712
27.09.17 21:26

Rashford inn tenker du?

Tviler egentlig på det, Lukaku spiller alt. Slik som Zlatan gjorde ifjor

Hysteria3
Hysteria3Innlegg: 40172
27.09.17 21:47

Nice try. Selvfølgelig spiller Lukaku.

sodajr
sodajrInnlegg: 14153
27.09.17 21:49
Hysteria3: Nice try. Selvfølgelig spiller Lukaku.

Lang reise, kort restitusjons tid

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg