Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 17/18***

NYTT TEMA
F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 9557
13.01.18 22:59
AalesundsFK: Og du tenker på å hente en skadeplaget og mindre fit Aguero(enn Sterling) fordi du er redd for at Sterling roteres? Det er spesielt.

Nei det er ikke spesielt i det hele tatt, skader kan man ikke ta høyde for,fordi det er så uforutsigbart. Blir han skadet så er det bare å rullere tilbake over et par runder. Aguero er nå uten konkurranse på sin plass, slik vurderer jeg det neste ukene. Sterling kan rulleres fremover uten noen problemer, selv om jeg også ser risikoen av å feile her. Den er i høyeste grad til stede.

eppaen
eppaenInnlegg: 23545
13.01.18 23:16

Ser flere forlanger en dobbel CS på United og at Firmino finner på noe mot City. For min del uten at Salah gjør det for bra, noe som egentlig er ønskelig supporterwise. 

Magnific
MagnificInnlegg: 12381
13.01.18 23:17
Royu: Kane er ikke value.

Hvordan kan du fastslå dette ?   Er vel ingen som sitter på fasiten på hva som er value og ikke. 

LordBendtner00
LordBendtner00Innlegg: 2411
13.01.18 23:23

@Royu: Vil tro det er meg du referer til jfr. å vurdere Kane ut før GW25. Nå etter dagens kamp så tror jeg at jeg skrotet den planen med mindre Agüero viser seg som et must.

Du er inne på mange av poengene selv, Jesus er snart tilbake. Men det at du bruker blanks og DGWs som et argument for å velge Agüero foran Kane er feil sånn jeg ser det. Det er jo vitterlig (er det et ord?) City og ikke Spurs som har blank i GW28. I tilleg så sitter jeg og de fleste med 5+ Chelsea/City/United/(Arsenal)-spillere. Det er bare 4FTs frem til GW28, og med mindre du har en fullverdig benk så er disse byttene frem mot GW28 fryktelig verdifulle.

Jeg personlig har tatt rekordmange hits i år, 8 i tallet og til tross for at jeg har truffet, så frister det ikke med så mange fler. Det blir rett og slett litt for mye kuking for min del å kvitte meg med Kane før GW25. Jeg kommer dog til å fullføre planen min med å selge meg ned i Spurs. Hittet Alonso og Lingard inn for Mbemba og All før denne runden og kommer mest sansynlig til å bytte ut Son etter Soton-kampen. 

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 9557
13.01.18 23:31
LordBendtner00: @Royu: Vil tro det er meg du referer til jfr. å vurdere Kane ut før GW25. Nå etter dagens kamp så tror jeg at jeg skrotet den planen med mindre Agüero viser seg som et must. Du er inne på mange av poengene selv, Jesus er snart tilbake. Men det at du bruker blanks og DGWs som et argument for å velge Agüero foran Kane er feil sånn jeg ser det. Det er jo vitterlig (er det et ord?) City og ikke Spurs som har blank i GW28. I tilleg så sitter jeg og de fleste med 5+ Chelsea/City/United/(Arsenal)-spillere. Det er bare 4FTs frem til GW28, og med mindre du har en fullverdig benk så er disse byttene frem mot GW28 fryktelig verdifulle. Jeg personlig har tatt rekordmange hits i år, 8 i tallet og til tross for at jeg har truffet, så frister det ikke med så mange fler. Det blir rett og slett litt for mye kuking for min del å kvitte meg med Kane før GW25. Jeg kommer dog til å fullføre planen min med å selge meg ned i Spurs. Hittet Alonso og Lingard inn for Mbemba og All før denne runden og kommer mest sansynlig til å bytte ut Son etter Soton-kampen.

Alt handler om instinkt der og da på dette, Kane ut en runde eller to for så å ta inn vedkommende igjen kan være rett. Man vet aldri, men det hele er å skaffe en "diff" ovenfor andre i samme liga man deltar i, det er bare slik jeg tenker, ikke totalen. Selge seg ned i Spurs er neppe lurt, de  blir med helt inn i topp fire, og har spillere som garantert vil levere, Son skal ikke ut fremover uansett. Neppe noen til samme pris som kan levere i samme grad uansett motstand.

AalesundsFK
AalesundsFKInnlegg: 12342
13.01.18 23:32
F.R.O.G: Nei det er ikke spesielt i det hele tatt, skader kan man ikke ta høyde for,fordi det er så uforutsigbart. Blir han skadet så er det bare å rullere tilbake over et par runder. Aguero er nå uten konkurranse på sin plass, slik vurderer jeg det neste ukene. Sterling kan rulleres fremover uten noen problemer, selv om jeg også ser risikoen av å feile her. Den er i høyeste grad til stede.

Jo. Du snakker som om at null konkurranse gjør at Aguero kommer til å spille alt. Det kommer aldri i verden til å skje. I tiden etter Jesus-skaden har Aguero allerede blitt hvilt og City har startet uten spiss på banen. Det burde fortelle det meste. Selvsagt kan Aguero hviles i antatt enklere PL-kamper. Du kan rett og slett ikke bruke det tette kampprogrammet/rotasjonsfare mot Sterling og for Aguero. 

JogaBonito
JogaBonitoInnlegg: 493
13.01.18 23:35

For å få inn Salah igjen;

Kvitter man seg med Hazard før rekken med bri, BOU, wat, WBA?

Eller Alli som har sou, MUN, liv, ARS?

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 9557
13.01.18 23:37
AalesundsFK: Jo. Du snakker som om at null konkurranse gjør at Aguero kommer til å spille alt. Det kommer aldri i verden til å skje. I tiden etter Jesus-skaden har Aguero allerede blitt hvilt og City har startet uten spiss på banen. Det burde fortelle det meste. Selvsagt kan Aguero hviles i antatt enklere PL-kamper. Du kan rett og slett ikke bruke det tette kampprogrammet/rotasjonsfare mot Sterling og for Aguero.

Det er veldig få grunner til at Aguero skal hvile de neste rundene uten at Jesus er fit. Man har aldri noen garanti, men kampprogrammet er ganske bra frem mot februar iallefall,da braker det løs, og da endrer alt seg, det er kanskje Jesus frisk og da er Aguero igjen et usikkert kort. I FPL finnes det ikke langvarige løsninger, det må tilpasses hele tiden.

Royu
RoyuInnlegg: 9030
13.01.18 23:37
Magnific: Hvordan kan du fastslå dette ?   Er vel ingen som sitter på fasiten på hva som er value og ikke.

Hva synes du Kane skulle ha kostet da? Det er jo helt åpenbart at du synes han er value, så jeg lurer på hvor "max" prisen er for deg før han ikke er verdt det.

keyser1
keyser1Innlegg: 15089
13.01.18 23:37
Royu: Kane er ikke value.  Value er når man får valuta for pengene. Altså mer poeng enn hva spilleren koster.

Les det LordBendtner skriver to innlegg under dette svada-innlegget ditt, og deretter tenk gjennom det han skrev. Les det en gang til, revurder din simple tankegang, og deretter kom tilbake og innrøm dine synder.

PPM er kun en brøkdel av vurderingene. Så lenge du ikke kan stille med 8 midtbanespillere og unnlate å ha andre spisser i troppen din enn eksempelvis Agüero, så er det soleklart at Kane fortsatt er value til 13M.

Så lenge du ikke kan sitte med Otamendi, Silva, Sterling, Agüero og KdB i troppen din, så hjelper det fint lite om du finner ut at 4 eller flere av de er "value" i dine PPM-øyne....

*Du tjener ingenting på de 10 millene du har ITB fordi du sitter med de 15 beste spillerne PPM....

*Du tjener ingenting på de 4 spillerne dine på benken som er best PPM.....

*Det er kun en spiller som har mer poeng enn Kane så langt denne sesongen.

*Det er ingen spisser som er i nærheten av å matche Kane's poengfangst så langt denne sesongen, og du  ha 3 spisser i troppen og bruke over det en Kane koster av budsjettet ditt der pga minsteprisene på spisser.... selv om du ikke finner en eneste spiss som du synes er PPM-value..... og hver eneste runde  du stille med minst en spiss. Hvorfor skal det være verdi i at den ene da har tatt minst 36 poeng mindre så langt?

*De fleste med Kane har en x2 fangst på største delen av poengfangsten hans, og fortsatt er det altså ingen spisser i nærheten av å matche han, samt kun en spiller som så langt har mer poeng... uavhenging av hvilken PPM feltet har (eller Kane har, for den saks skyld)....

*Si bare ifra om hvor det ble for avansert for deg... Da Lord Bendtner minnet deg på at du kun kan stille med 11 spillere hver runde? Da han sa at også Kane sine Kapteinspoeng er verdt dobbelt, akkurat som dine value-PPM-spilleres? Da Kane scorte hat-trick i to runder på rad, og du tryllet deg frem til at du tjente like godt som de som cappet han?

LordBendtner00
LordBendtner00Innlegg: 2411
13.01.18 23:38

Alli, men jeg ville kvittet meg med begge...

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 9557
13.01.18 23:40
JogaBonito: For å få inn Salah igjen;

På mitt oppsett koster dette alt for mye, taper nesten en halv mill for å bytte han ut og inn, aldri om jeg gjør dette. Han blir til han roer seg, så det er ikke en problemstilling en gang. Fatter ikke at han holder samme nivå neste halvdel, så jeg selger kanskje om han har et par runder med litt rolig nivå som kan antyde at han ikke fortsetter med sin hinsidige gode suksess, for å få inn en "diff" tidlig før andre gjør det samme. Men med en enorm risiko for å gå på trynet.

LordBendtner00
LordBendtner00Innlegg: 2411
13.01.18 23:44

F.R.O.G: Hvis du misforsto så regner jeg med at JogaBonita byttet ut Salah før skaden + City-kampen.

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 9557
13.01.18 23:45
keyser1: *Det er ingen spisser som er i nærheten av å matche Kane's poengfangst så langt denne sesongen,

Det er faktisk ikke en eneste spiss å oppdrive i PL nå, som kan levere slik som Kane kan. Har ikke opplevd maken til dette så lenge jeg har deltatt i dette spillet med så få alternativer på spissplass, det er rett og slett elendig. Derfor kjører jeg to spisser nå, vurderer å gå ned til bare en, og forsterke midtbanen/ forsvar og ta inn noen billige daue spisser.

(Innlegget ble redigert 13.01.18 23:47)

AalesundsFK
AalesundsFKInnlegg: 12342
13.01.18 23:46
F.R.O.G: Det er veldig få grunner til at Aguero skal hvile de neste rundene uten at Jesus er fit. Man har aldri noen garanti, men kampprogrammet er ganske bra frem mot februar iallefall,da braker det løs, og da endrer alt seg, det er kanskje Jesus frisk og da er Aguero igjen et usikkert kort. I FPL finnes det ikke langvarige løsninger, det må tilpasses hele tiden.

Da er det også veldig få grunner til at Sterling skal hviles de neste rundene. 

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 9557
13.01.18 23:49
AalesundsFK: Da er det også veldig få grunner til at Sterling skal hviles de neste rundene.

Ikke i ukens runde iallefall, etter dette kan alt skje. Da tuner nok pep alt inn på det som skal skje, risiko for skader opp mot kommende CL ikke minst, han kan nesten bare drite i PL, det er avgjort.

AalesundsFK
AalesundsFKInnlegg: 12342
13.01.18 23:56
F.R.O.G: Ikke i ukens runde iallefall, etter dette kan alt skje. Da tuner nok pep alt inn på det som skal skje, risiko for skader opp mot kommende CL ikke minst, han kan nesten bare drite i PL, det er avgjort.

Que?

JackNapier
JackNapierInnlegg: 3303
13.01.18 23:57

Det løsner ikke for Morata før Conte begynner å starte kamper i 343 igjen med Hazard og Willian/Pedro på vingene igjen. Morata ryker for  Firmino for min del.

Royu
RoyuInnlegg: 9030
13.01.18 23:59

Da husker dere sikkert hvordan dere satt for 2 sesonger siden å sa nøyaktig det samme bare med Aguero var "et must, Aguero må cappes, Aguero er verdt det" osv. Endte opp med å ikke være det allikevel, men allikevel satt dere der å sa det samme om og om igjen. Nøyaktig som dere gjør nå. Når du begynner å nærme deg 13 millioner så skal du søren meg ende på minst 250p før det hele tatt snakkes om value.

LordBendtner00
LordBendtner00Innlegg: 2411
13.01.18 23:59

Klatrer drøyt 1000 plasser til 17'259 etter -4. Lingard, Salah, Sterling og Firmino igjen + får inn 2p fra benken.

keyser1
keyser1Innlegg: 15089
14.01.18 00:00
F.R.O.G: Derfor kjører jeg to spisser nå, vurderer å gå ned til bare en, og forsterke midtbanen/ forsvar og ta inn noen billige daue spisser.

Det er der eg også teller på knappene i kveld. Har de 2 FTs som eg hadde budsjettert meg med til å gjøre valget no, og enten må eg opp på Agüero ved siden av Kane, eller så tror eg at eg like gjerne kan hente lavpris-spiller og heller dynge på med budsjettet inn på midtbanen...

Har enda ikke klart å lure meg sjøl til en avgjørelse om hva som er smartest akkurat no...

LordBendtner00
LordBendtner00Innlegg: 2411
14.01.18 00:02

@Royu: Nå bekreftet du egentlig at du har hatt andre kontoer her på VGD...

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7750
14.01.18 00:25

54p med Aguero, Sterling og Lingard igjen. Håper å nærme meg 80p.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7750
14.01.18 00:26

Seriøst, kan ikke folk gi faen i å svare Royu? Det er så kjedelig å måtte skumlese gjennom all driten for å finne noe som er verdt å lese.

keyser1
keyser1Innlegg: 15089
14.01.18 00:39
F.R.O.G: Det er faktisk ikke en eneste spiss å oppdrive i PL nå, som kan levere slik som Kane kan. Har ikke opplevd maken til dette så lenge jeg har deltatt i dette spillet med så få alternativer på spissplass, det er rett og slett elendig. Derfor kjører jeg to spisser nå, vurderer å gå ned til bare en, og forsterke midtbanen/ forsvar og ta inn noen billige daue spisser.

Endte opp med Kane som enslig spiss. To billige som flankerer han, og minst en av de på benken til enhver tid (blir nok fort endel 451 og, når det passer seg slik...). Hvor lurt det var/er vet eg ikke, men avgjørelsen er tatt, byttene er gjort, og ITB er nede i 0.0 Mill... Man har alltids ett WC2 i bakhånd om ting går helt i stå...

(Innlegget ble redigert 14.01.18 00:39)

Magnific
MagnificInnlegg: 12381
14.01.18 00:44
Royu: Hva synes du Kane skulle ha kostet da? Det er jo helt åpenbart at du synes han er value, så jeg lurer på hvor "max" prisen er for deg før han ikke er verdt det.

Jeg mener hverken det ene eller det andre.  Men synes det er utrolig vanskelig å si om en spiller er value eller ei, er så mange faktorer som spiller inn.  Men jeg synes derimot at det er veldig rettferdig og riktig at Kane er spillets dyreste spiller, så får hver enkelt vurdere om det er verdt å ha ham på laget sitt eller ei, tror ikke det finnes noen fasit.

Royu
RoyuInnlegg: 9030
14.01.18 01:02
TheUnitedWay: Seriøst, kan ikke folk gi faen i å svare Royu? Det er så kjedelig å måtte skumlese gjennom all driten for å finne noe som er verdt å lese.

Sorry, mulig det dukker opp en eller flere muligheter etterpå i dag til å diskutere om favoritt-temaet deres. 
"Var det assist eller ikke assist?". Hvor hver enkelt skal dele sitt syn på saken selv om uansett hva dere kommer frem til så blir det det FPL bestemmer, hvor dere gjerne skriver i frustrasjon hvordan det ble assist men hvordan x-situasjon tidligere sesong ikke ble det. 

Med selvfølgelig påfølgende melding om hvordan dere skal slutte å spille fordi spillet er useriøst, men sitter her å skriver 2 timer etterpå hvor dere har analysert dere frem til expected goals/assist på en eller annen spiller.

Gleder meg.

prisonMike
prisonMikeInnlegg: 381
14.01.18 01:19

«Seriøst, kan ikke folk gi faen i å svare Royu? Det er så kjedelig å måtte skumlese gjennom all driten for å finne noe som er verdt å lese.»

Det er da helt legitime og saklige diskusjoner som pågår her nå. Interessant er det også.

Royu bidrar masse i denne tråden og holder et helt annet nivå her enn ellers på vgd.

Framer01
Framer01Innlegg: 200
14.01.18 01:51

WC done:

Adrian Elliot

Alonso Jones Stones Mee Dummett

Salah Sterling Arnautovic Lindgard Loftus-Cheek

Kane Aguero Ayew

Fpladdden
FpladddenInnlegg: 626
14.01.18 02:03
keyser1: Endte opp med Kane som enslig spiss. To billige som flankerer han

Hvem har du ved siden av Kane? Og hvordan ser din "power mid" ut?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg