Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 18/19***

NYTT TEMA
Magiii
MagiiiInnlegg: 4822
15.08.18 22:24
Dejan_Stankovic89: KDB kommer nok til å gå ned i natt og da har jeg ikke råd lenger.

Og det har du sjekket? 

Synes også Bernardo Silva ser ut som et meget bra alternativ på midtbanen fremover. Selvfølgelig vil rotasjon forekomme, men sikkert i mye mindre grad nå som KdB er ute i et par måneder. Angrer veldig på at jeg ikke kjørte på med Bernardo Silva fra starten av. De som sjanset på Silva fra starten av har virkelig blitt belønnet.. 

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 25200
15.08.18 22:25
Dejan_Stankovic89: Har 0,5 ITB og vurderer KDB-> Hazard allerede nå i kveld. KDB kommer nok til å gå ned i natt og da har jeg ikke råd lenger.

Tenk hvis Hazard skader seg på trening i løpet av uken. Da sitter du med sjegget i postkassen sammen med de som hentet inn KDB tidligere denne uken. 

Astonstian
AstonstianInnlegg: 3403
15.08.18 22:30

Er AMN ute lenge? Kan Lichtsteiner være en grei vei inn på Arsenal defensiven for 5.0m?

Astonstian
AstonstianInnlegg: 3403
15.08.18 22:33

Og hva er best? Jota/Zaha eller Bilva/Wilson?

iChris
iChrisInnlegg: 1665
15.08.18 22:57

Hmm, den KDB skaden endret på en del selv om jeg ikke har han.

Fordi KDB ble skadet blir Bilva noe sikrere starter, og derfor går han 100% sikkert opp i pris før helgen.

Ble plutselig fristende å gjøre Jota->Bilva (startet med 1,5 ITB). Jeg som skulle være flink å spare byttet mitt...!

Dejan_Stankovic89
Dejan_Stankovic89Innlegg: 3725
15.08.18 22:58
Magiii: Og det har du sjekket?

Football fix mener hvertfall det. 

Dejan_Stankovic89
Dejan_Stankovic89Innlegg: 3725
15.08.18 23:00
InDeilawetrust: Tenk hvis Hazard skader seg på trening i løpet av uken. Da sitter du med sjegget i postkassen sammen med de som hentet inn KDB tidligere denne uken.

Ja, det kan du si. Men hvis jeg skal ha inn Hazard så må jeg nok gjøre det i kveld. Tror det hele ender med Bilva

chelsea8
chelsea8Innlegg: 30354
15.08.18 23:27

Hva tenker dere om Sane i forhold til B. Silva? Verdt å gjøre et sidelengs bytte?

Ludvig1710
Ludvig1710Innlegg: 1653
15.08.18 23:38

Ville hvertfall ventet til Sane starter en kamp. Tror det blir Sterling og Mahrez fra start mot Huddersfield også.

(Innlegget ble redigert 15.08.18 23:38)

Diomedes
DiomedesInnlegg: 233
15.08.18 23:39
chelsea8: Hva tenker dere om Sane i forhold til B. Silva? Verdt å gjøre et sidelengs bytte?

Jeg er fristet til å si ja. Der mange - inkludert meg selv - trodde at Sané skulle fremstå som revansjesugen og punch etter å ha blitt vraket fra VM-troppen til Tyskland, er det mye som tyder på at det motsatte har skjedd. Han kom visst tilbake fra ferie i dårlig fysisk tilstand, og har til tross for ingen VM-deltakelse spilt ganske lite i pre-season for City. Det toppet seg med at han ble byttet ut til pause i Community Shield etter en svak forestilling. I konkurransen mot Sterling, Mahrez og B. Silva om de offensive midtbaneplassene ser Sané slik jeg ser det for øyeblikket ut til å komme dårligst ut.

Bernardo derimot ser skarp ut, har vært Citys kanskje beste i pre-season og var i følge Pep foran samtlige spillere i City for en drøy uke siden. Jeg er i alle fall veldig fornøyd med at jeg sitter med B. Silva i stedet for Sané.

(Innlegget ble redigert 15.08.18 23:39)

ErnestMangnall
ErnestMangnallInnlegg: 5535
15.08.18 23:44
Ludvig1710: Ville hvertfall ventet til Sane starter en kamp.

Hvis man sitter med Sane hjelper det lite å vente på at han skal starte en kamp, hvis han er ute i kulden hos Pep...

(Innlegget ble redigert 15.08.18 23:53)

guru
guruInnlegg: 11409
16.08.18 00:02

I følge fix vil følgende spillere gå opp i pris i natt:

Bernardo, Jorginho, Holebas

Og disse vil gå ned i pris i natt:

KdB, Shaqiri, Lingard, Ward-Prowse 

.....så får vi se om de får rett.

(Innlegget ble redigert 16.08.18 00:03)

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
16.08.18 00:29

Jeg gjorde sideveis bytte fra Sané til Bilva og har 2itb.

keyser1
keyser1Innlegg: 16462
16.08.18 04:37
ErnestMangnall: Noen må forklare meg hvorfor Peltier inn gjør laget bedre, med den rekka Cardiff har de neste 9-10 kampene.

Svaret hans om Peltier inn, gjaldt kun inn fra benken (hvor han allerede sitter på laget det gjaldt) for denne runden, så hadde lite med total-programmet til Cardiff å gjøre (og i alle fall ingenting med å bruke bytte på Peltier å gjøre..)

keyser1
keyser1Innlegg: 16462
16.08.18 04:42
guru: I følge fix vil følgende spillere gå opp i pris i natt: Bernardo, Jorginho, Holebas Og disse vil gå ned i pris i natt: KdB, Shaqiri, Lingard, Ward-Prowse  .....så får vi se om de får rett.

Såvidt eg kan se kun følgende foranringer i natt:

Opp: Jorginho og Holebas
Ned: Smalling og Christensen

Snodig at KdB ikke datt ned med nesten 300k bytter ut, så ser ut som skadete spillere er svært beskyttede på på pris. Om det holder seg for normale spillere også, så blir det lettere å sitte rolig i båten hva nedgang gjelder i alle fall. Er jo verre med at alternativene man ønsker inn går opp tidlig i uka...

keyser1
keyser1Innlegg: 16462
16.08.18 05:14

KdB ute gir jo store utslag, og selv City svekkes jo når en av de få sikre kortene de har ikke er tilgjengelig. No er dem riktignok veldig heldige med programmet i denne tiden, og det er ikke før Pool borte i GW8 (7 Okt) og Spurs borte i GW10 (28 Okt) at motstanden er allverden. KdB neppe tilbake til førstnevnte om de første rapportene stemmer, og misser og de første kampene i CL-gruppespillet.

Hvem fyller rommet, både spillemessig og FPL-poengmessig?

Eg har på ingen måte noen doktorgrad i hverken City eller Pep, men sånn umiddelbart så er det vel fire navn som slår meg; Bilva, Gundogan, Mahrez og fjorårets Dilva. Sistnevnte gitt seg på landslaget og Pep varslet mindre tid på han i år, men skaden på KdB må vel fort kunne forandre på det?

Gundogan og Bilva de to andre som rent posisjonsmessig ser naturlige ut, og begge er jo veldig attrative utfra FPL-prisene. For egen del ser eg i alle fall ingen grunner til å bytte ut Bilva før eg har litt flere svar om hva Pep gjør... men...

Mahrez slår meg som høyinterressant i dette scenarioet. Vil tro hans rolle i laget økes i KdB's fravær. Har jo endel av de ferdighetene som, om ikke rent posisjonsmesig, i alle fall gir endel av det samme. Samtidig så antar eg jo at dødballfoten hans kommer lenger frem i køen også? Den kombinasjonen frister veldig til 9M.

Dilva er vel dog den eg får mest vann i munnen av sett utenifra. 8.5M som skapende kraft med fjoråret i bagasjen. Om han no hurtig integreres som en vital del av City-laget i de kommende kampene, og åpner noe i nærheten av hva han gjorde på banen i fjor... Da er det vanskelig å ikke lete med både fakler og lanterner etter pengene for å få han inn.

Eg sitter allerede med Mendy, Agüero og Bilva, og rører ikke den trioen. De to førstnevnte er inntil videre spikret, og sistnevnte ser jo enn så lenge ut som ett veldig godt valuekjøp på midtbanen. Han er og den som lettest kan byttes til en Mahrez eller en Dilva.

Eg er dog litt skeptisk til om Agüero nødvendigvis forsvarer prisen uten KdB. De er jo godt innarbeidede i lag, og KdB som skaperen er vanskelig å argumentere imot. Det kan potensielt gjøre ting vanskeligere for Kün helt fremst.

No tenker eg å se City-kampene mot både Huddersfield (h) og Wolves (a), og vil anta langt flere svar vil komme frem i løpet av de to kampene. Da får eg heller re-evaluere før rekka med Newcastle, Fulham, Cardiff og Brighton (hvor kun Cardiff er borte), og ett bytte der vil fortsatt kunne gi veldig fine utslag om man velger rett. Synes uansett ikke trioen eg sitter med ser for gæli ut mot de to nærmeste kampene, og da frigjør eg byttene mine til andre ting for den neste GW'en (Kane->Auba, mest sannsynlig).

Skulle Mahrez (/Dilva) gå amok mot Huddersfield, så må det nok muligens vurderes om det ikke er verdt å gjøre ting tidligere, men inntil videre...

Noen som har sett City i pre-season (og i fjor), og kan gi noen innspill på dødballansvar i KdB's fravær? Hvem tar hva?

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17175
16.08.18 07:14
Magiii: De som sjanset

Ikke akkurat noe sjansespill da han var rimelig bankers men ja, KDB skaden er ikke dårlig nytt akkurat :)

Mammut82
Mammut82Innlegg: 66
16.08.18 07:30

Foster eller fabianski i mål denne runden?

klaumb
klaumbInnlegg: 5906
16.08.18 07:42
keyser1: Eg sitter allerede med Mendy, Agüero og Bilva, og rører ikke den trioen. De to førstnevnte er inntil videre spikret, og sistnevnte ser jo enn så lenge ut som ett veldig godt valuekjøp på midtbanen. Han er og den som lettest kan byttes til en Mahrez eller en Dilva.

Samme trio jeg har, og er strålende fornøyd med.
Jeg er ikke i tvil om at Bernardo i den formen han viser nå er bankers i dette laget, og da spesielt fordi KdB er ute som gir Pep litt færre muligheter offensivt.
Jeg vil tro Sane, Sterling og Mahrez i større grad vil rullere på vingene, men Pep snakket jo i fjor om at Sane var bankers så lenge man manglet Mendy fordi han trengte en breddeholder.
Med Mendy i laget tror jeg Sterling og Mahrez er førstevalgene så lenge KdB er ute og Bernardo er beste spiller i hans rolle. Så tipper jeg Gundogan og David Silva vil konkurrere og rullere i den andre midtbanerollen som er litt dypere i banen enn Bernardo sin. 

Når det kommer til dødballer, så er det åpenbart at Mahrez også blir et mer spennende valg nå, da han vil være først på de aller fleste frispark og cornere så lenge KdB er ute og han spiller. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
16.08.18 08:42

Morsomt at så mange har valgt Fabianski. Mange som så seg blindt på score og pris.. Lurer på hvor tålmodig folk er om han ikke notere seg noe særlig. Programmet alene var nok til å holde seg unna. Kan miste plassen, gå ned i pris og kan bli uroligheter i West Ham om poengene uteblir noe det fort kan gjøre med det programmet. Er et alternativ når programmet snur riktig nok. 

Tenkte jeg skulle si det nå før etterpåklokskap kommentarene kommer. 

 

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17175
16.08.18 09:14

Vel, de som har han bruker han nok i rotasjon med en annen keeper slik at man får fine hjemme kamper i starten. To hjemme kamper med gode muligheter for CS. Med tidlig WC i tankene.

(Innlegget ble redigert 16.08.18 09:17)

Lappesaker
LappesakerInnlegg: 5385
16.08.18 09:49

Hentet Fabianski mtp gw2.. Etter gw3 blir det WC, og naturligvis lite trolig at nevnte keeper er å finne i troppen.. 

KjokkaKim
KjokkaKimInnlegg: 4743
16.08.18 10:01

Er det bare jeg som synes at KdB skade kompliserer?

Bilva skulle på et tidspunkt ofres for Maddison, for å frigjøre penger til Auba, men nå er jo det ikke aktuelt lenger.

Blir vel Jota ut, men det løser ingen pengeproblemer. Hmmm ser programmet til Leicester i forhold til Wolves så frister byttet allerede denne uka. Så kan jeg heller spare til dobbelbytte foran gw4, da vet jeg mer hvordan Arsenal fungerer mot de dårligere lagene.

Er antakelig en fra LFC som må ofres, Brighton hjemme i GW3 frister der uansett. 

Paalanil
PaalanilInnlegg: 10227
16.08.18 11:05
Dejan_Stankovic89: Football fix mener hvertfall det.

Han må selges av rundt 30.000 lag til før han går ned så det er vel ikke helt nailed at han går ned i natt. 

Vi har nok også en Mane til 9.7 innen GW2 starter.

(Innlegget ble redigert 16.08.18 11:07)

keyser1
keyser1Innlegg: 16462
16.08.18 12:27

Meldes forøvrig om at samtlige andre keepere er utilgjengelige for Burnley til kveldens kamp mot Tyrkerne i EL, så tar det for gitt at om Hart ikke dummer seg helt ut, så vil han stå mot Watford også uansett om andre kommer tilbake fra de forskjellige greiene som holder Lindegaard og Heaton ute.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4484
16.08.18 12:38

Med KDB ute, ble plutselig Gundogan et pent billigalternativ på midtbanen til City framover? 5,5 er billig.

Glem det, er vel debattert i hjel på de forrige 5 sidene her.

(Innlegget ble redigert 16.08.18 12:39)

k90
k90Innlegg: 578
16.08.18 14:19

Siden KDB er ute i flere måneder. Er det mer akseptabelt å bytte ut Aguero og kjøre f.eks inn en ekstra midtbanespiller fra city for å makse city kvoten? Og hvem synes dere er mest aktuelle?

PropositionJoe
PropositionJoeInnlegg: 112
16.08.18 14:24
k90: Og hvem synes dere er mest aktuelle?

Uten tvil Sterling (til tross for prisen), hvis du skal kvitte deg med Aguero og har Bernardo fra før. 

Jimmy_28
Jimmy_28Innlegg: 3893
16.08.18 14:24
KjokkaKim: Er det bare jeg som synes at KdB skade kompliserer?

Det er nok deg ja.

k90
k90Innlegg: 578
16.08.18 14:32
PropositionJoe: Uten tvil Sterling (til tross for prisen), hvis du skal kvitte deg med Aguero og har Bernardo fra før.

Hva med Mahrez som er en sikrere starter og som får et større dødballansvar? Har litt lyst til å bytte Aguero til Auba og da har jeg ikke råd til Sterling.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg