Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 19/20***

NYTT TEMA
LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2144
18.08.19 12:23

Har selv både Robertson og Digne. Men pdd har jo nesten Everton større cs-sjanse enn Liverpool. Offensivt har de begge gode sjanser for offensive returns, men Digne er enda mer sentral i det offensive spillet. Legger man fixtures på toppen av det hele er en Digne inn for Robertson veldig logisk. Gitt at han er klar til helgen så klart. 

Litt i tenkeboksen selv ang Robertson. Hadde ikke vært bekymret for innslupne fire kamper på rad om det ikke var for at de rett og slett ser ræva ut. Norwich kunne hatt 2-3 før pause. Southampton kunne og burde vel ha vunnet, ihvertfall fått med seg 1 poeng i går. 

(Innlegget ble redigert 18.08.19 12:24)

FinnHenning
FinnHenningInnlegg: 1505
18.08.19 12:28

Så nå ditcher "alle " ideen om 2 pool bak?:) 

Husk at ting snur fort da. Plutselig holder til nullen til helga:)

(Innlegget ble redigert 18.08.19 12:29)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 37213
18.08.19 12:29
FinnHenning: Så nå ditcher "alle " ideen om 2 pool bak?:)

Det er jo grunn nok til å beholde 2 pool bak.. :). Kommer vel en tid hvor folk har lyst på 2 pool bak igjen. 

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 18287
18.08.19 12:33

Var vel dette man fryktet når Alisson ble skadet.


Skuddet til Pukki tror jeg faktisk Alisson kunne tatt.


Fikk ikke sett matchen igår, men ifølge rapportene var det en tabbe som sørget for 1-2. 


2 bak fra Liverpool kunne fungert med Alisson i mål, Adrian er en god keeper han, men er ikke like bra som brassen.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8509
18.08.19 12:34

Har ikke Liverpool mer enn nok offensive spillere som burde være mer aktuelle enn å ha dobbel bak?


Salah, Mané og Firmino burde være på alle sine lister. Hvis du gjør plass til 1-2 av de, så er det begrenset hva du har plass til ellers.


Firmino er bankers for meg denne sesongen, og har nå i tillegg Salah og Robertson.


Robertson og Salah vil vurderes. Salah->Mané er aktuelt, og Robertson->TAA er aktuelt på WC. Er også aktuelt å droppe Liverpool-forsvarer frem til de viser bedre takter defensivt. Hvis ikke er TAA mer aktuell enn Robertson for min del, da han vil produsere mer assists.

PScholes18
PScholes18Innlegg: 528
18.08.19 12:34

Ja, det var Karius-nivå på den tabben for å si det sånn.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 37213
18.08.19 12:41

Ser ut som seriestarten denne sesongen blir litt lik som den i fjor for Liverpool sin del. De startet svakt, men vant likevel kampene selv om det ikke så pent ut. Finspillet kom utover sesongen.

(Innlegget ble redigert 18.08.19 12:45)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 37213
18.08.19 12:46
Masaniello: Har ikke Liverpool mer enn nok offensive spillere som burde være mer aktuelle enn å ha dobbel bak?

Min dyreste spiss er 6,6 nå, så det blir ikke aktuelt med Firmino med det første. Det er selvfølgelig en mulighet å nedgradere Salah til Mane, samt kvitte meg med en Pool forsvarer, men sitter rolig i båten inntil videre der. 

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8509
18.08.19 12:59
PScholes18: Ja, det var Karius-nivå på den tabben for å si det sånn.

Det skal sies at Alisson hadde noen horrible manøvre i fjor også. Den mot Leicester hvor han forsøker å drible Iheanache, for eksempel.


Jeg tenker Adrian jekker seg litt ned, og luker bort disse rimelig kjapt.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8509
18.08.19 13:01
InDeilawetrust: Min dyreste spiss er 6,6 nå, så det blir ikke aktuelt med Firmino med det første. Det er selvfølgelig en mulighet å nedgradere Salah til Mane, samt kvitte meg med en Pool forsvarer, men sitter rolig i båten inntil videre der.

Usikker på hvordan det vil slå ut på Fantasy, men føler meg rimelig sikker på at dette blir Firmino sin sesong, og at han viser at han kan score mål også. 


Men det er bare min "følelse" :)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 37213
18.08.19 13:02
Masaniello: Jeg tenker Adrian jekker seg litt ned, og luker bort disse rimelig kjapt.

Nå skal det sies at Adrian ikke hadde stått i mål på evigheter og heller ikke hatt noen pre-season før han bare blir slengt rett inn i det.. Det kan være manglende match-fitness også. Uansett ingen tvil om at han er en svakere keeper enn Alisson og Adrian ser betydelig mindre komfortabel ut med ballen i beina også. 

(Innlegget ble redigert 18.08.19 13:05)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 37213
18.08.19 13:05
Masaniello: Usikker på hvordan det vil slå ut på Fantasy, men føler meg rimelig sikker på at dette blir Firmino sin sesong, og at han viser at han kan score mål også. 
Men det er bare min "følelse" :)

Har vel aldri vært helt fan av Firmino sånn fantasy-messig, og vet ikke om han har vært innom laget mitt en gang. I så fall i korte perioder. Går vel litt på at han ikke har levert jevnt nok. Men for all del, kan hende magefølelsen din slår til. For min del har jeg lagt opp til en strategi med billige spisser nå i starten, så har ikke tenkt å skrote den strategien med det første :)

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 18287
18.08.19 13:07

Gw5 spilles 14.9, Alisson er vel tilbake til den skulle man tro.

robins
robinsInnlegg: 7849
18.08.19 13:08

Lener mer og mer mot WC, faktisk.


Pope - død


Virgil - Digne - ObiWan - Zin - Lund


Sterling - KdB - Mané - Martial - Ceballos


Barnes - Pukki - død


Blir det litt rullering på spissene, Ceballos og muligens Lundstrøm.


Noen tanker? Synes selv det først og fremst er kjipt å ikke ha TAA.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8509
18.08.19 13:09
InDeilawetrust: Adrian ser betydelig mindre komfortabel ut med ballen i beina også.

Tja, dette ble liksom "sannheten" i studio i går, men Adrian har jo vist at han er komfortabel med ballen i beina. Klopp fremhevet dette som en av hans styrker da han kommenterte signeringen. Han er på et helt annet nivå enn Mignolet her, for eksempel, noe som betyr at Liverpool kan fortsette sitt spill uten store endringer, mens de kanskje hadde måtte justere noe om det var Mignolet som kom inn. I tillegg er han en ganske god shot stopper, og har bra stats på rene redninger. Det vi særlig vil savne med Alisson ute er den roen brasilianeren har, som kanskje smitter på forsvaret. Adrian står i høy gir hele kampen, uansett hvor lite det skjer foran målet hans. Men igjen, heller det, enn en noe tafatt Mignolet, så jeg tror ikke Liverpool forsvaret kommer så dårlig ut av dette. 


Grunnen til at Liverpool har sett noe svakere ut defensivt tror jeg handler om mer enn keeper, for det var slik i preseason og de var slik i CS, og det var slik før Alisson ble skadet mot Norwich. Det handler bl.a. om instrukser på hvor høyt forsvaret skal stå, og Liverpool står svært høyt, noe både Norwich og Chelsea, og tildels Southampton, klarte å utnytte og dermed skape en del sjanser. Dette virker å være et taktisk grep, og jeg tror ikke Klopp endrer det med det første. Han regner heller med at spillerne sine skal mestre det bedre og bedre. Så får vi se om dette betyr at Liverpool slipper inn noe mer mål enn i fjor, og hvordan det ellers påvirker Liverpool.

Giggsy11
Giggsy11Innlegg: 9194
18.08.19 13:10
robins: Noen tanker?

Ser jo ut som et ganske standard lag fra GW1 med noen få utskiftninger. WC er mer verdifullt enn å svi det av på et par formspillere. Man får ikke plass til alle. 


Kane leverer hattrick mot Newcastle f.eks. Hva gjør du da? Nytt WC? Minus 4 runden etter WC?

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8509
18.08.19 13:11
TommyLee32: Alisson er vel tilbake til den skulle man tro.

Tidligst. Kan fort være oktober-november også. Det er ikke sagt noen returdato til pressen, og det er nok fordi det er stor usikkerhet rundt hvor lang tid dette kan ta.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 37213
18.08.19 13:17
Masaniello: Grunnen til at Liverpool har sett noe svakere ut defensivt tror jeg handler om mer enn keeper, for det var slik i preseason og de var slik i CS, og det var slik før Alisson ble skadet mot Norwich. Det handler bl.a. om instrukser på hvor høyt forsvaret skal stå, og Liverpool står svært høyt, noe både Norwich og Chelsea, og tildels Southampton, klarte å utnytte og dermed skape en del sjanser. Dette virker å være et taktisk grep, og jeg tror ikke Klopp endrer det med det første. Han regner heller med at spillerne sine skal mestre det bedre og bedre. Så får vi se om dette betyr at Liverpool slipper inn noe mer mål enn i fjor, og hvordan det ellers påvirker Liverpool.

Nå mistet vel Alisson store deler av pre-season også.

 

Uansett, av ulike årsaker har jeg ikke fått sett noe av de to første kampene til Pool så dette har du nok bedre oversikt over enn meg. Fikk smugtittet litt på kampen i går, men så svært lite, og den første kampen mot Norwich så jeg ingenting. Så grunnlaget mitt for å uttale meg er syltynt, baserer meg stort sett på høydepunkter og det jeg har lest. 

(Innlegget ble redigert 18.08.19 13:18)

robins
robinsInnlegg: 7849
18.08.19 13:24

Kane er ikke på agendaen faktisk. Prøver å holde meg til primært to «premium». KdB faller litt mellom der, men han er rett og slett for god verdi til prisen sin. Mane(Salah)/Sterling dekker det meste sånn kapteinsmessig. Gjør muligheten for feil valg fryktelig mye mindre. Føler ikke verdien til Kane blir like stor når han ikke skal cappes.


Burnley følte jeg man måtte se an, hvilken versjon man fikk. De har rett og slett sett ut som 17/18-versjonen. En veldig fin utgave av de med mye verdi. 


Har for øvrig lært meg å bli en forholdsvis konservativ spiller. Så det å potensielt ta i bruk WC med knappe to gws grunnlag sitter langt inne. 

Giggsy11
Giggsy11Innlegg: 9194
18.08.19 13:29
robins: Kane er ikke på agendaen faktisk. Prøver å holde meg til primært to «premium». KdB faller litt mellom der, men han er rett og slett for god verdi til prisen sin. Mane(Salah)/Sterling dekker det meste sånn kapteinsmessig. Gjør muligheten for feil valg fryktelig mye mindre. Føler ikke verdien til Kane blir like stor når han ikke skal cappes.
Burnley følte jeg man måtte se an, hvilken versjon man fikk. De har rett og slett sett ut som 17/18-versjonen. En veldig fin utgave av de med mye verdi. 
Har for øvrig lært meg å bli en forholdsvis konservativ spiller. Så det å potensielt ta i bruk WC med knappe to gws grunnlag sitter langt inne.

Ser den. Samtidig ser jeg ikke helt hvorfor du skal kjøre WC nå. Må vel være mulig å få til noe av det laget uten å svi av villkortet.


Særlig som konservativ spiller så bør det være greit å ha i bakhånd. Man har vel et par landslagspauser og slikt også i fremtiden. Mye kan endre seg til da, og man vil angre på at man svidde av WC på impuls to runder etter start..

Gudleif7
Gudleif7Innlegg: 18701
18.08.19 13:31

46p med Jota og Perez igjen. Var bedre enn fryktet med Salah cap. Deilig med Digne og KdB leveranse.

wa11in
wa11inInnlegg: 4872
18.08.19 13:33

WC kjørt, delvis for å rokke litt med en verdibalanse mellom leddene som ikke så helt optimalt ut, og delvis for å få hoppet på et par tog som jeg tror vil øke i pris fremover. Endte opp slik som dette: 

Pope/Ryan

Digne - Zin - Mina - Zouma - (Lundstram)

Ceballos - KDB - Martial - Mane - (Mount)

Kane - Abraham - (Pukki) 

Jeg har klokketro på Kane, og kjører han i stedet for Sterling. Skulle det vise seg at man absolutt ikke kan stå uten Sterling, så er det bare å finne frem hagla, for da har det antakelig røket så mange poeng at alt håp er ute. Men det er jo litt artig at Kane nærmest kan regnes som en diff denne sesongen, til tross for prisnedgang, ferie og full pre season, som vel er første gang på evigheter? 

(Innlegget ble redigert 18.08.19 13:34)

pompel123
pompel123Innlegg: 6351
18.08.19 13:35
Giggsy11: Særlig som konservativ spiller så bør det være greit å ha i bakhånd. Man har vel et par landslagspauser og slikt også i fremtiden. Mye kan endre seg til da, og man vil angre på at man svidde av WC på impuls to runder etter start..

Spot on her, Giggsy. Stressknutene popper opp i nakken hos mange nå, til tross for at det kun er spilt to runder. Å ha litt is i magen vil lønne seg i det lange løp!

caliblue
caliblueInnlegg: 14206
18.08.19 13:36

Virker som om Alissons rolle for at det ikke blir clean sheets overvurderes noe her inne.

Liverpool har dobbelt så mange baklengsmål som City siden årsskiftet. På den samme perioden (20 PL-kamper) har de like mange baklengs og færre clean sheets enn Everton.

Det er ikke det at Alisson nå er skadet som gjør at Liverpool "plutselig" slipper inn mål. Og så lenge de fortsetter med å score flere mål en motstanderen, tror jeg ikke de noe særlig fokus på å få flere clean sheets fremover.

Forrige sesong var spesiell. Første halvdel av sesongen hadde Liverpool 7 baklengs mens TAA/Robertson hadde tilsammen 6 assists. Andre halvdel ble det 15 baklengs og da hadde TAA/Robertson 17 assists.

Vi som spiller fantasy ønsker oss både i pose og sekk, men det er sikkert vi får se et defensivt steinsolid Liverpool samtidig som TAA/Robertson bomber fremover slik vi håper på.

eppaen
eppaenInnlegg: 27871
18.08.19 13:42

Liverpool kommer helt sikkert å slippe inn flere tøysemål denne sesongen ja. I det hele tatt vil bli spennende å se hvordan responsen er etter å endelig ha vunnet noe. Foreløpig er det full bakrus-modus. 

Hansiso
HansisoInnlegg: 10536
18.08.19 13:42

Har sanket inn ganske stabilt med poeng fra hver spiller denne runden. Kun to ha blanket. 53 poeng med Lundstram og Jimenez igjen. Er fornøyd med runden uansett om de begge skulle blanke, men ta selvsagt gjerne med meg 10-12 poeng til.

pudderalarm
pudderalarmInnlegg: 1684
18.08.19 13:53

Laget etter at 2FT er brukt i går kveld, vurderer fortsatt WC. Annen mulighet er Moura til De Bruyne for -4.

Lloris 

Digne TAA Zinchenko

Salah Sterling Moura Perez Cantwell

Pukki Jota

(Innlegget ble redigert 18.08.19 13:54)

keyser1
keyser1Innlegg: 16802
18.08.19 13:57
wa11in: Endte opp slik som dette:

Relativt likt der eg er for tida:

Har Sterling istedenfor Mané og Rashford istedenfor Abraham, mens Ceballos nok får vente ett par runder til Pool og Spurs er unnagjort (men glir lett inn på tross av eventuelle prisstigninger for en av de to billige eg ender opp med; i øyeblikket er disse Lanzini og Lamela, hvorav siste er en kortsiktig punt mens Eriksen avklares og Son igjen kommer inn, men kan bli Pereira på bekostning av AWB og innen Fredag, eller en Mount/Barkley for den del).

Defensivt har eg dog valgt å legge mye mindre penger, og kjører Pope+død, AWB foreløbig og ellers 4-5m spillere på de fire siste forsvarerne.

West Ham har ett meget gunstig program for offensive spillere, så irriterer meg at Haller fikk en knock. Han ville vært meget aktuell for meg på topp, så blir nok en slags segunda-punt med Lanzini for min del derfra. Med spillere som Ceballos, Pereira og Cantwell i bakhånd, bør det være lett nok å redistributere om nødvendig.

(Innlegget ble redigert 18.08.19 13:58)

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5622
18.08.19 14:01

Pope død leser jeg her ofte. Klarer ikke å la være å tenke på at paven er død. 

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5622
18.08.19 14:07

Billy Sharp benket.


Zaha starter. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg