Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 19/20***

NYTT TEMA
Evertonion
EvertonionInnlegg: 630
30.08.19 12:58
CryniX: Vurderer å bytte til dette:
Allison - HendersonRico - Kelley - Robertson - Lundstram - MingsDe Bruyne - Sterling - Martial - Mount - TrossardAgüero - Haller - Greenwood
Tycks?

Kul tanke!

 

Vurderer et enda mer ekstremt lag (der alle spiller, for tiden iallfall):

 

 

 

Ryan - Button

 

Mings - Lundstram - Söyüncü - Kelly - Hanley

 

Sterling - Salah - De Bruyne - Cantwell - Ceballos

 

Agüero - Pukki - Barnes

 

Spiller da 3-4-3 eller 3-5-2

 

Kan fungere dersom lagene fortsetter å ikke holde nullen (lite clean sheets å hente), så da kan nesten forsvaret seile sin egen sjø :-) Framover på banen bør det bli en del poeng :-D

(Innlegget ble redigert 30.08.19 12:59)

Magiii
MagiiiInnlegg: 5006
30.08.19 12:58
HeskeyTime: Mer usikker på Barnes, men fant ikke bedre alternativer på midtbanen ved å velge en 4,5-spiss. Mye verdi i Cantwell som 1.innbytter og rotasjonsalternativ i stedet for. Budsjettspillerne i forsvar rullerer også decent.

Liker laget og mye verdi i Cantwell som du er inne på. Jeg har nesten identisk WC-lag, men syns kampprogrammet til West Ham er så spennende at jeg kjører inn Lanzini på midten for Cantwell og avventer Barnes en liten stund til. Jeg tror ikke (men håper selvfølgelig) at Barnes får til noe mot Liverpool i helga.


Jeg tror det kan bli en målrik kamp mellom West Ham og Norwich, så spørs det hvilken trio som gir mest målpoeng - Pukki, Cantwell og Haller vs Pukki, Lanzini og Haller. 

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8497
30.08.19 13:00

Salah kaptein tre første rundene, men nå bytter jeg til sterling... tror jeg.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
30.08.19 13:16

Spiller 3-5-2. Har både Martial og Mount. Heller mot å bytte Martial+Wickham mot Cantwell og Haller. Cantwell blir da 5. midtbane og første-sub i en 3-4-3. Hvis jeg ikke gjør bytte er Lundstram førstesub og Kelly andresub med både Martial og Mount på banen. Someone talk me out of it. 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
30.08.19 13:18

Lundstram og Kelly har jo begge ok fixtures, det er vel også mest sannsynlig at begge spiller. Føler bare at Martial har gitt meg et godt påskudd for å ta inn Haller nå som han har et veldig fint program. 

Tgriff
TgriffInnlegg: 45
30.08.19 13:31
Magiii: g

Har landet.


 


Pope - Button


VVD-Digne-Zinchenko-Söyüncü-Lundstram


Sterling-Salah-De Bruyne-Mount-Cantwell 


Pukki-Abraham-Barnes


 


Spillende benk, mye verdi i Cantwell. Muligheter for å spille 4-4-2, 3-4-3, 3-5-2, 4-5-1, til og med 5-4-1 om nødvendig.


Akkurat i helgen er det et dilemma å spille Søy istedet for Barnes. Tviler på om Barnes får til noe mot Pool, men uansett er det vel større sjanse for at Søy holder nullen mot iskalde Bmouth enn at Barnes gåller/asser mot Pool.


Liker laget, også over tid. Barnes har jo et fint program på papiret etter Pool, samme gjelder Abraham er stykke frem i tid, selv om han er rotasjonsutsatt, og utsatt for bytte etter 60-70 min.


 

haknf
haknfInnlegg: 308
30.08.19 14:07
Tgriff: Pope - Button
VVD-Digne-Zinchenko-Söyüncü-Lundstram
Sterling-Salah-De Bruyne-Mount-Cantwell 
Pukki-Abraham-Barnes

Nesten samme oppsett som jeg vurdere, men jeg har  med Haller for Abraham i angrep. Der må jeg spare litt i forsvar ved å ta ut VvD eller Digne til billigere alternativ. Det skal sies at jeg har endret på WC-laget ca 15 ganger i løpet av uka.

Har prøvd meg med samme midtbane + Aguero og Pukki på topp, men da er jeg nesten avhengig av å spille med f.eks. Kelly eller Lundstram hver uke + at Cantwell må spille uansett motstand. Selv om Aguero har ett veldig fint program fram til november. Wild Card er vanskelige greier, men nå har jeg aktivert det. Skal man gå for Aguero og gamble på forsvaret, eller sikrere forsvar med spissalternativer som Pukki, Barnes, Haller, Abraham?

Hva tenker folket om Matip i forsvar? Er det en mulighet at han kan holde Gomez ute over tid, eller ligger det an til mye rotasjon? Han har bedre statistikker enn VvD så langt i år. 

(Innlegget ble redigert 30.08.19 14:13)

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8497
30.08.19 14:13

Matip kom jo til Liverpool med et rykte om at han kunne score på dødballer. Han forlot Schalke med 23 mål og 14 assists for klubben. Riktig nok spilte han også noe midtbane da han var yngre. Han scoret aldri mer enn tre mål i Bundesliga på en sesong, men til gjengjeld scoret han sine tre mål så og si hver sesong han spilte, i tillegg til p ha noen assists.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
30.08.19 14:13
haknf: Hva tenker folket om Matip i forsvar? Er det en mulighet at han kan holde Gomez ute over tid, eller ligger det an til mye rotasjon? Han har bedre statistikker enn VvD så langt i år.

Tror Gomez er det tiltenkte førstevalget. Føler det er mest value i premiumforsvarerne og de billige fremfor de i mellomsjiktet.

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8497
30.08.19 14:13

Men stor rotasjonsfare. Gomez vil holdes varm, og er fremtiden.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17828
30.08.19 14:35
FinnHenning: Aguero blir toppscorer. . I pre season var premium spiss avskrivd. Ikke på grunn av at han ikke kom til å score. Men pga for dyr. Nå er han plutselig ikke for dyr? Hva har skjedd?

Jeg har hele tiden ment at Agüero blir toppscorer, men jeg hadde ham ikke på laget mitt før sesongen, med tanke på at det begynte å bli klart at han ikke ville starte første runde og man ikke visste om det ville ta 1 eller 3 runder før han kom inn på Manchester City-laget.

HeskeyTime
HeskeyTimeInnlegg: 9003
30.08.19 14:51
Magiii: Liker laget og mye verdi i Cantwell som du er inne på. Jeg har nesten identisk WC-lag, men syns kampprogrammet til West Ham er så spennende at jeg kjører inn Lanzini på midten for Cantwell og avventer Barnes en liten stund til. Jeg tror ikke (men håper selvfølgelig) at Barnes får til noe mot Liverpool i helga.
Jeg tror det kan bli en målrik kamp mellom West Ham og Norwich, så spørs det hvilken trio som gir mest målpoeng - Pukki, Cantwell og Haller vs Pukki, Lanzini og Haller.

Tror også West Ham, i likhet med Norwich, blir involvert i meget målrike kamper, med mål begge veier. Jeg kjører nok dobbel Norwich med Cantwell og Pukki til helga, så får bare Barnes benkes nå. En av fordelene med Cantwell som sistevalg offensivt, kan rulleres inn ved gode kamper, og man slipper dobbel Norwich mot f.eks City neste.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24604
30.08.19 14:51

Nå sier Pep at både Stones og Jesus er nære og kan bli klare til kamp denne runden.

pudderalarm
pudderalarmInnlegg: 1663
30.08.19 15:22

Hva er grunnen til at mange vurderer Haller over Abraham her? (Og motsatt forsåvidt). Vil gjerne høre argumenter og tanker om hvorfor folk går for den ene over den andre, hvem er best fremover de 4-5 neste rundene? 

Diomedes
DiomedesInnlegg: 241
30.08.19 15:33
pudderalarm: Hva er grunnen til at mange vurderer Haller over Abraham her? (Og motsatt forsåvidt). Vil gjerne høre argumenter og tanker om hvorfor folk går for den ene over den andre, hvem er best fremover de 4-5 neste rundene?

For meg er det attraktivt med en offensiv spiller både fra West Ham og Chelsea, så kommer det an på hvor i laget det passer å gjøre bytter, hvem man har mest tro på av de nevnte spissene og midtbanespillerne (Mount og Lanzini i mitt hode), og om man er villig til å doble.


Haller er nok mer bankers i laget, proven goalscorer i Bundesliga og ser (foreløpig) ut til å ta PL-nivået uten problem. Abraham har konkurranse fra Giroud og har til gode å prestere i PL over tid, men ser helt klart ut til å satses på av Lampard. 


Jeg har Lanzini og Mount, og er ikke villig til å doble opp akkurat nå. Følger likevel de to spissene med argusøyne, og begge kan vise seg å være veldig god verdi. 

HeskeyTime
HeskeyTimeInnlegg: 9003
30.08.19 15:36
pudderalarm: Hva er grunnen til at mange vurderer Haller over Abraham her? (Og motsatt forsåvidt). Vil gjerne høre argumenter og tanker om hvorfor folk går for den ene over den andre, hvem er best fremover de 4-5 neste rundene?

Kan ta mine grunner for at jeg kjører Haller over Abraham:

- Haller har bunnsolide stats fra i fjor, med 15 mål og 9 assist i Bundesliga, som er "undervurdert" på grunn av hypen rundt Luka Jovic. Består også eye-testen etter de spilte kampene. Abraham spiller på et bedre lag, men har til gode å score regelmessig på høyere nivå enn Championship.

- Veien til benken, rotasjon, eller tidlig bytte, er kortere for Abraham mtp. konkurransen rundt spissplassen. Haller er god i lufta og sterk med mann i rygg, som gjør han ideell for Pellegrini å bruke i 90 minutter uansett resultat. Vil også tro han er klart førstevalg over Chicharito.

- Mason Mount er såpass god verdi til 6,1 at jeg ikke kan gå uten han, og ønsker heller ikke dobbel Chelsea. West Ham har spennende angrep og kommer til å score mål de også, og man får spredt risikoen.

(Innlegget ble redigert 30.08.19 15:36)

Walchez
WalchezInnlegg: 3431
30.08.19 15:37
HeskeyTime: Cantwell

Kan være verdt å notere seg at Cantwell allerede har kopiert antall mål og assist som han hadde hele sesongen i fjor i Championship. Det var Buendia, Stiepermann og Vrancic som sto for det meste av mål og assist fra midtbanen i fjor. 

Firminoooo
FirminooooInnlegg: 1008
30.08.19 15:41

Martial til Mount/Cantwell for -4 eller spille Greenwood, Dendoncker eller Rico?

haknf
haknfInnlegg: 308
30.08.19 15:42
JFT_96: Nå sier Pep at både Stones og Jesus er nære og kan bli klare til kamp denne runden.

Da har man plutselig et argument mot å bruke 12 mill for å få inn Aguero. Kanskje kan Stones være et bedre valg enn Zinchenko på lang sikt mtp rotasjonsfare?

Når det gjelder Haller/Abraham så har Haller et flott program i rundene fremover, mens Chelsea har noen harde nøtter etter denne runden. Men fra GW7 så har jo Chelsea mange kjempefine runder hvor jeg tror Abraham kan være et godt valg.

(Innlegget ble redigert 30.08.19 15:45)

HeskeyTime
HeskeyTimeInnlegg: 9003
30.08.19 16:17
Walchez: Kan være verdt å notere seg at Cantwell allerede har kopiert antall mål og assist som han hadde hele sesongen i fjor i Championship. Det var Buendia, Stiepermann og Vrancic som sto for det meste av mål og assist fra midtbanen i fjor.

Så lenge Norwich fortsetter å spille så bra som de gjør kommer han til å få målpoeng. Farke bruker de spillerne som presterer, og siden Hernandez er skadet er det ikke mange utfordrere igjen. I tillegg er han bare 21 år, så utviklingen går sannsynligvis riktig vei. Uansett er han den klart beste budsjettmidtbanen akkurat nå.

Librarian
LibrarianInnlegg: 598
30.08.19 16:33

Kane+Martial til Aguero+Mount for - 8? Capper da Aguero evnt. 

Tgriff
TgriffInnlegg: 45
30.08.19 16:36

Norwich med store skadeproblemer i midtforsvaret.


Klose er ute i minimum 4 mnd, muligens 9-12 mnd. Hanley skadet seg på trening i går, uvisst hvor lenge ute. Zimmermann er tilgjengelig men har bare spilt 50 min i cupen i midtuken og er rusten og ikke helt tipp topp. 


Eneste friske CB er Godfrey.


Amadou, def mid fra Sevilla som kom på lån, stepper muligens inn som midtstopper da han har spilt CB en del for Lille før han kom til Sevilla. 


Uansett, gode arbeidsvilkår for Haller, skulle man tro...

Zarico
ZaricoInnlegg: 1819
30.08.19 16:57

WC er spilt, og laget er satt. Går inn i GW 4 med dette laget:

Pope
Boly - TAA - Digne
Salah - Sterling (C) - KDB - Mount 
Ings - Haller - Pukki

Stekelenburg, Kelly, Cantwell, Lundstram.


WC ble spilt fordi jeg tok inn Martial og Shaw til forrige runde. Måtte også få på Pukki, så da ble det like greit et WC for å sette et lag som kan stå greit fremover. Har ikke kommet godt i gang, men heller ikke dårlig. Vaker rundt 200k OR, og kjører derfor inn Boly, Ings og Haller som diff for å forsøke å ta igjen noe av det tapte. Ikke veldig stor risiko heller føler jeg. Minst tro på Ings, men måtte bli han eller Wesley. Lykke til folkens!

Masaniello
MasanielloInnlegg: 8497
30.08.19 16:58

Min grunn til Abraham over Haller: magefølelse.


Skal sies at den har vært liten grunn til å stole på i mine 10+ år som fantasyspiller.

keyser1
keyser1Innlegg: 16802
30.08.19 17:13
pudderalarm: Hva er grunnen til at mange vurderer Haller over Abraham her?

Først og fremst Wolves og Pool b2b for Abraham etter landslagspausen, og eg sitter allerede med Mount. Ser ingen fornuftige grunner til å doble Chelsea før de to kampene er unnagjort.


Dernest er Haller ett sterkt Cap-alternativ for meg til helga. Det ville ikke Abraham vært i de kommende 3 GWs.

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 15065
30.08.19 17:26

Jeg tror hodet mitt eksploderer snart. Klarer ikke å bestemme meg for WC-laget mitt.

pudderalarm
pudderalarmInnlegg: 1663
30.08.19 17:35

Gode synspunkter! Vil være fint å rulle over i pausen med to gratisoverganger, men skal sies det er fristende å få inn en Haller/Abraham for Jota som har en tøff bortekamp mot Everton og så Chelsea. Vi får se.

george_hincapie
george_hincapieInnlegg: 12671
30.08.19 18:06

Lite er sterkere enn gruppepress og dum som jeg er må jeg bare få inn Pukki. Prøver alltid å holde meg tålmodig, men det er vrient. Ut med Perez og Wickham, inn med Cantwell og Pukki. 

Tas80
Tas80Innlegg: 34
30.08.19 18:12

Benke Greenwood eller Barnes? 

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24604
30.08.19 18:17

-4 for Kane/Martial -> F.Anderson/Aguero

Klikk for å gå tilbake til toppen