Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

***Fantasy Premier League 19/20***

NYTT TEMA
Nevi
NeviInnlegg: 8778
24.01.20 11:25

Takk for svar Knaxern.


Så sånn sett er det mest fornuftig å benytte seg av to vanlige bytter denne gangen og fortsatt holde på planen å vente med wc til runde 32-33?


Skammelige 30 poeng denne runden med Mane (TC) som ikke er med neste kamp. I tillegg til Trent og Salah.

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 31795
24.01.20 11:27

Når Wolves først skulle score så var det jo greit at det var Jimenez som jeg har på laget. 

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1524
24.01.20 11:33

Er Mane tilbake til neste GW?

chelsea8
chelsea8Innlegg: 31104
24.01.20 11:38

Hvorfor er det så mange som selger Vardy?

Evertonion
EvertonionInnlegg: 577
24.01.20 11:41
chelsea8: Hvorfor er det så mange som selger Vardy?

For å få råd til Agüero?

Son
SonInnlegg: 7926
24.01.20 12:04
Nevi: Hvordan ligger du an i sammendraget Son? Noen har peiling. Mens andre later som de har peiling...

Da kan vi alle begynne å skrive plasseringen vår etter hvert innlegg da. Så kan vi se hvem som later som de har peiling og ikke så kan dere luke ut alle meningene utenfor en gitt plassering siden dette altså er en faktor for hva som kan skrives. 

Eller så kan folk bare skrive hva enn de vil. Så kan man tro, være uenig/enig og svare på hva enn man ønsker. Flaks/flyt er den største faktoren for spillet. Folk kjenner sikkert en eller annen fyr som satt opp laget sitt før sesongen og som ligger godt an eller over de i sammendraget. Kan nærmest garantere for at det er flere av disse foran folk her inne. Betyr det at de er de smarteste personene i verden og har mest peiling og mens du er fullstendig idiot?


Eller er det rett og slett bare flaks? 
Jeg går for flaks hvert fall. Men du må gjerne mene noe annet. Men jeg tar bare meningen din seriøs om du er innenfor topp 50.

Nevi
NeviInnlegg: 8778
24.01.20 12:27

Har med måten man skriver på. Selvsagt er alle idioter som tok en TC på Mane. Er så fryktelig lett å skrive slikt i etterkant. Mulig alle hadde vært idoiter som cappet Salah om det var han som ble skadet i går. 

 

Er ikke få innlegg du kommer med her inne som handler om slike ting.

Betyr mye å ha flaks / flyt ja. Men har ikke oppfattet det slik av mange av dine innlegg at du har ment det samme.

(Innlegget ble redigert 24.01.20 12:30)

qbah
qbahInnlegg: 49165
24.01.20 13:12
chelsea8: Hvorfor er det så mange som selger Vardy?

Fordi han har hatt en dårlig kurve, og for å få finansiert Aguero som nevnt over vil jeg tro.


Abraham virker om ikke like, eller mer sliten enn Vardy så spekulerer i om han ryker først. Da er Jimenez et bra alternativ inn.

Dimmi
DimmiInnlegg: 11231
24.01.20 13:22
Son: Da kan vi alle begynne å skrive plasseringen vår etter hvert innlegg da.
eppaen
eppaenInnlegg: 27235
24.01.20 13:43
Dimmi: Dette har vært en gøy sesong så langt.

Jøyes!

FinnHenning
FinnHenningInnlegg: 1398
24.01.20 14:05

Tripper Pool forsvar og 27 i verden . Haha fy f:) Well done:)

death_death
death_deathInnlegg: 443
24.01.20 14:26

Kjørt mini-wildcard da jeg så at Vardy var på vei ned i pris. Hadde to gratisbytter heldigvis.


Vardy, Abraham, Maddison og Dendoncker ut. Aubameyang, Jimenez, Traore og Fleck inn.

robins
robinsInnlegg: 7781
24.01.20 14:30
death_death: Kjørt mini-wildcard da jeg så at Vardy var på vei ned i pris. Hadde to gratisbytter heldigvis.

Anbefaler å roe litt ned med bytter frem til neste runde. Skal spilles cup og vi vil få blanks i 28. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5185
24.01.20 14:31
Dimmi: Dette har vært en gøy sesong så langt.

Kult. Du er 771 037 plasser foran meg.

TommyLee32
TommyLee32Innlegg: 18106
24.01.20 14:37

Har rullering mellom Aguero/Jesus endret seg?


Så det i midtuken også, Aguero på benk.


Aguero er ikke noe dårlig valg, men man vil jo ha folk som koster 12 skal spille fast.

Son
SonInnlegg: 7926
24.01.20 14:49
Nevi: Har med måten man skriver på. Selvsagt er alle idioter som tok en TC på Mane. Er så fryktelig lett å skrive slikt i etterkant. Mulig alle hadde vært idoiter som cappet Salah om det var han som ble skadet i går.    Er ikke få innlegg du kommer med her inne som handler om slike ting. Betyr mye å ha flaks / flyt ja. Men har ikke oppfattet det slik av mange av dine innlegg at du har ment det samme.

Har ikke kalt noen som TC Mane for idioter. Skader er uflaks/kjedelig imosetning til andre som mente f.eks at skaden til Fabianski ikke var uheldig.

Jeg var ikke i enig i bruken av TC fordi det er 2 bortekamper og den ene kampen var mot Wolves. Liverpool er forventet å vinne hver kamp. Det var mot Wolves som er i god form så jeg forventet altså minst et baklengs. Ikke veldig ideelt for Trent, men for de som TC han valgte jo han pga at han er såpass delaktig offensivt. CS blir bare bonus. 

Liverpool har vel noe slikt som 0.5 baklengs på bortebane og rundt 2 mål på bortebane. Jeg synes resultatet i går var som forventet.

Tar man også hensyn til at Salah og Mane ikke akkurat "skinner" på bortebane så mener jeg også at det ligger nok grunnlag til å hevde at det ikke var verdens beste valg. Noen her inne skrev vel det samme uten at jeg husker hvem nå. Dette er altså ikke etterpåklokskap. 


Da bunner det hele ned til at man ser veldig mye på at det er dobbelt runde + Liverpool komboen, men ikke på så mye annet. En annen fordel var at det er nokså lang tid mellom kampene i motsetning til f.eks ved slutten av sesongene når kampene kanskje kommer på noen få dager mellomrom. 

Jeg synes ikke TC er en oppskrytt chip. Har man bommet så mange år på bruken av den så må man spørre seg selv om man kanskje burde endre på "mentaliteten". En enkelt runde kan ha mer verdi enn 2 "greie" kamper i samme vindu. 


Jeg tenker hvert fall som så at en enkelt runde for City på hjemmebane mot et eller annet shit lag er kanskje minst like bra som disse to kampene til Liverpool. Som jeg har vært innpå denne sesongen så tror jeg at City snitter rundt 3.5 mål på eget gress under Pep. Altså ligger det en relativt grei sjanse for at KDB/Aguero/Sterling eller noen andre for den sak skyld noterer seg minst 2 målpoeng. 


Jeg synes det ligger hvert fall mer potensial i City. De har tross alt 11 flere scoringer enn Liverpool og snitter ganske bra med mål både borte og hjemme. Liverpool har bra snitt hjemme først og fremst. Problemet til City denne sesongen er først og fremst det defensive. Nå er Laporte tilbake og da kan de fremover i banen mye mer konsentrere seg om det offensive vel vitnende om det ikke er fullstendig sirkus bak der. 

Så får tiden vise om det blir dobbelt på de. Jeg tok hvert fall den sjansen. Om ikke så er det ikke krise å ta det i en enkelt runde. Aguero mot Newcaslte for noen sesonger siden var jo ganske fantastisk og det var jo veldig mange som TC han mot de. 

Ikke se så blindt på DGW. Potensialet er større, men ikke nødvendigvis om kampene ikke er så bra.

Nooben
NoobenInnlegg: 229
24.01.20 14:56

Hadde ikke du sletta laget Son? «Jeg tok ihvertfall den sjangsen» ja det er stor sjangs å ta på en av de andre kontoene dine. Funker ikke det sletter du vel den kontoen også og fortsetter på en annen. Jævla fraud

FinnHenning
FinnHenningInnlegg: 1398
24.01.20 14:59

TC i denne runden var absolutt ingen selvfølge. Men hvis man skulle spille denne i en DGW så var denne runden et greit alternativ. Ikke kamp messig med bortebane som du sier. Men hvis man tar rotasjon City og at Pool mest sannsynlig har avgjort serien neste DGW så var ikke denne en dum runde. Personlig har jeg for det meste brukt TC på en enkelt runde, Mane i fjor og Kane i siste runde for noen år siden med hell.


Men når det er sagt så tviler jeg på at mange ville brukt TC hadde det ikke vært for diverse forum og eksperter som hadde påvirket:) Og la oss ikke glemme at runden er ikke over:)

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 31795
24.01.20 15:34

Lange stiler med meltdown nå. Tydelig at noen har slettet laget sitt. 

Son
SonInnlegg: 7926
24.01.20 15:51
Nooben: Hadde ikke du sletta laget Son? «Jeg tok ihvertfall den sjangsen» ja det er stor sjangs å ta på en av de andre kontoene dine. Funker ikke det sletter du vel den kontoen også og fortsetter på en annen. Jævla fraud

Jeg laget en ekstra konto fordi jeg vil skille privat og VGD. Jeg hadde lyst å bli med på cupene her inne fordi jeg synes det er morsomt så da ble jeg nødt til å lage en ny konto. Folk har umenneskelig stort behov for å grave i alt som har med meg å gjøre og jeg hadde hatt ikke hatt behov for å gjøre om det ikke var for det. Så dette var dessverre den eneste løsningen som fungerte. 

Dette opplyste jeg om på forhånd før sesongen hele tatt startet om jeg ville gjøre. Ettersom jeg røk ut av den siste cupen i survivor her på VGD så var det altså ingen hensikt lengre å ha kontoen.

Kontoen ble slettet før TC runden btw. 

Son
SonInnlegg: 7926
24.01.20 16:04
FinnHenning: TC i denne runden var absolutt ingen selvfølge. Men hvis man skulle spille denne i en DGW så var denne runden et greit alternativ. Ikke kamp messig med bortebane som du sier. Men hvis man tar rotasjon City og at Pool mest sannsynlig har avgjort serien neste DGW så var ikke denne en dum runde. Personlig har jeg for det meste brukt TC på en enkelt runde, Mane i fjor og Kane i siste runde for noen år siden med hell.
Men når det er sagt så tviler jeg på at mange ville brukt TC hadde det ikke vært for diverse forum og eksperter som hadde påvirket:) Og la oss ikke glemme at runden er ikke over:)

Pep er en perfeksjonist. 
Jeg tror også City ryker ut mot Real Madrid i Champions League. Så de vil ikke ha så mye annet å fokusere på. FA cup finalen er etter sesongen er ferdig. Mens semien pleier å være rundt midten av april. Carsbao finalen spilles rundt feb- tidlig mars. 

Så ser ikke helt den at de skal roterer noe mer enn de gjør i dag. 

Igjen aldri sagt at det var en dum runde å bruke TC. Men jeg synes den ikke var veldig ideell pga flere punkter. Ser ikke helt problemet med det.

Entonces
EntoncesInnlegg: 2687
24.01.20 17:58
Dimmi: Dette har vært en gøy sesong så langt.

Hvor overlegent leder du miniligaen? :) 

guru
guruInnlegg: 11988
24.01.20 19:22

Vardys skade visstnok ikke alvorlig. Kan være tilbake allerede i ligacupen mot Villa....

callofduty
callofdutyInnlegg: 7271
24.01.20 19:23

Håper da for all del han blir hvilt i ligacupen..

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 4159
24.01.20 19:37

Fortsatt ingen return date på Mane? 

Dimmi
DimmiInnlegg: 11231
24.01.20 19:42
Entonces: Hvor overlegent leder du miniligaen? :)

161 poeng til nestemann.


Det er bare min andre sesong, så hadde en litt brattere læringskurve i fjor ;)

qbah
qbahInnlegg: 49165
24.01.20 21:31

Hva tenker folket om Ings eller Jimenez inn for Abraham? Ings har strøkent program i motsetning til Jimenez, men Ings virker å være litt ut og inn, eller? 

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 4159
24.01.20 21:34
qbah: Hva tenker folket om Ings eller Jimenez inn for Abraham? Ings har strøkent program i motsetning til Jimenez, men Ings virker å være litt ut og inn, eller?

Ings ble vel hvilt forrige kamp for å være klar til å slå ut Spurs av cupen i morra. 

FinnHenning
FinnHenningInnlegg: 1398
24.01.20 21:47
qbah: Hva tenker folket om Ings eller Jimenez inn for Abraham? Ings har strøkent program i motsetning til Jimenez, men Ings virker å være litt ut og inn, eller?

Ings ut og inn? Litt rotasjon må man regne med. Jimmy kan score mot alle, spesielt storlagene ref mot Pool. Han møter dog ikke noe topplag på en stund:)


 

Lala20
Lala20Innlegg: 2267
24.01.20 22:26
Son: Jeg tenker hvert fall som så at en enkelt runde for City på hjemmebane mot et eller annet shit lag er kanskje minst like bra som disse to kampene til Liverpool. Som jeg har vært innpå denne sesongen så tror jeg at City snitter rundt 3.5 mål på eget gress under Pep. Altså ligger det en relativt grei sjanse for at KDB/Aguero/Sterling eller noen andre for den sak skyld noterer seg minst 2 målpoeng.

Etter DGW-fadesen med 1p på TC Sane ifjor, endret jeg strategi i år.


Brukte chippen på Sterling som kom fra 11 poeng mot Villa og skulle spille hjemme mot et Southampton i oppløsning, kom fra 0-9. Mener også å huske at Sterling fikk hvilke i midtuka, og var 100% nailed til denne kampen.


Endte med 90 min på Sterling, gult kort, og 1 poeng. IGJEN.


Det eneste som er sikkert med TC-chippen er at det er lett å være etterpåklok.


Lett å si at man ikke skulle lagt den på Kane, når han kom tilbake fra sykdom. Etc.


Min konklusjon er at DGW øker 'taket' på hva man kan oppnå såpass mye at det er verdt å ta sjansen. F.eks på Mane nå. Mener forøvrig også at TC er oppskrytt da uflaks her sjelden koster mer enn 10-12 poeng. Man vil jo uansett cappe.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg