Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FIFA: Career Mode

NYTT TEMA
Alekseve

Innlegg: 2309
Alekseve
04.10.20 11:17

Velkommen skal du være til tråden for oss Career Mode-spillere! Vi har de siste årene hatt en ny tråd hvert eneste år, men jeg likte ideen om at vi kjører en samlet tråd for de neste utgavene. Aktiviteten har dessverre vært dalende de siste årene og spesielt tråden for FIFA 20 hadde få innlegg med bare 187. MEN! Jeg må få lov til å si at kvaliteten på brukerene og innleggene i tråden er høy! Det har vært saklige diskusjoner og flotte innlegg fra kreative Career Mode-spillere. Jeg håper vi i denne tråden kan fortsette med den samme gode kvaliteten bare med enda flere innlegg! Det er utrolig morsomt å lese om andres karrierer så her er alle velkomne til å skrive så mye en vil!

Nytt spill - nye muligheter. Etter fjorårets fadese av en utgivelse får vi håpe at EA Sports har lært av sine feil og slipper et ferdig produkt. Kanskje er det i år Career Mode når nye høyder? Akkurat det får vi teste allerede neste helg. For på fredag slippes FIFA 21 og jeg må si at jeg er optimistisk til det jeg har sett og lest så langt. Jeg regner med de fleste som er interessert i Career Mode allerede har lest seg opp, men jeg slenger med en link HER med litt info.

Så, hva kan vi forvente? Personlig er jeg veldig fornøyd med at:
- Du kan hoppe inn i kampen når du simulerer.
- Du kan endre posisjonen til en spiller via trening.
- Speidernettverket er oppgradert. Flere tusen forskjellige navn og ansikt er lagt til slik at ikke alle akademispillerne ser like ut eller har samme navn. Når du starter en ny save vil du alltid ha en speider på plass og 5-7 akademispillere i akademiet.
- Moral og matchfit er en viktigere del av spillet. Du kan selv sette opp hvilke dager spillerne skal trene, hva de skal trene og hvilke dager de får hvile.
- Om du plasserer en spiller i feil posisjon vil statsene synke. Det samme vil skje om moralen til spilleren er dårlig og om han presterer dårlig på trening og i kamp.
- Overgangsmarkedet skal visstnok være mer realistisk. Man kan nå låne spillere og ha en kjøpsklausul i avtalen og i forhandlinger med selgende klubb kan de spør om en spiller i retur.

Hva er folkets dom over det man har sett så langt? Er det noen som allerede har tilgang til spillet og kan fortelle hvordan opplevelsen av spillet er så langt? Og hva blir din første save på FIFA 21?

(Innlegget ble redigert 04.10.20 11:17)

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
04.10.20 11:44

Herlig! har 10 timer med prøveversjon før jeg får fullversjon på tirsdagen, gledes veldig.

 

synes gameplayet virker veldig bra sålangt, ea har lagt til en competitor mode, som gjør cpu mindre forutsigbar, dem gjør finter og kan være veldig vanskelig å stoppe vist man møter spillere med 4 og 5 star skill. Jeg synes det er veldig bra, du vet ikke helt va som kommer kontra fra tidligere spill, nå kan man bli finta skikkelig ut på glatt isen. Karriere modus synes jeg har fått seg et nytt løft, det går litt langsommere å fullføre en sesong, man må passe at alle får trent nok, har nok hvile og at moralen er bra. 

At man kan endre posisjon til spillerene er et stort pluss, jeg prøvde å omgjøre Gbamin på everton som er cdm til cb og det tok bare 2 uker, så kunne man bruke han som cb uten at ovr hannes gikk ned. Man kan ikke i år spille med en venstre kant som spiss vist han ikke har det i "andre" posisjon sin fra før av, ellers vil ovr hannes gå ned og moralen vil synke.

En annen ting jeg oppleve var når man låner spillere fra andre klubber, å vist man ikke bruker dem så fryktelig mye, kan man få en mail fra klubben du leier fra at dem blir å hente han tilbake til klubben sin vist han ikke får mer spilletid.

alt i alt er jeg stor fornøyd med årets utgave. Kamp terminlisten i år er ikke som det er i irl. kommer vel i en update senere, har vel med corona å gjøre at dem ikke fikk lagt inn terminlistene som det er irl

 

 

(Innlegget ble redigert 04.10.20 11:54)

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
04.10.20 11:56

United sin inngangs melodi er lagt til spillet (this is the one)

har lagt merke til at Atletico sin inngangs melodi er lagt til samt Dortmund sin

Har bare hatt en mini serie med Everton før å se hvordan karriere er i år. Skal starte en ny nå snart som jeg blir å skrive litt updates på

(Innlegget ble redigert 04.10.20 11:59)

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
04.10.20 12:04

Kan slenge med at man må gjøre alle treningsøvelsene engang, så kan man simulere etter man har gjort det, blir gjennomsnitt karakteren du får som blir ståanes når du simulerer. Det vil si at vist du får A i langpasninger etter du har gjort øvelsen så blir karakteren A stående når du simulerer å.

Alekseve

Innlegg: 2309
Alekseve
04.10.20 12:07
sindreo96: En annen ting jeg oppleve var når man låner spillere fra andre klubber, å vist man ikke bruker dem så fryktelig mye, kan man få en mail fra klubben du leier fra at dem blir å hente han tilbake til klubben sin vist han ikke får mer spilletid.

Dette likte jeg veldig godt! Jo mer realisme det er jo bedre er det.
Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å spille, men jeg er usikker på om jeg kommer til å kjøpte FIFA21 før PS5 er ute. Spørsmålet er om jeg i det hele tatt kommer til å få tak i PS5 mtp den enorme etterspørselen.

Hvilket lag skal du starte med nå?

Alekseve

Innlegg: 2309
Alekseve
04.10.20 12:11
sindreo96: Kan slenge med at man må gjøre alle treningsøvelsene engang, så kan man simulere etter man har gjort det, blir gjennomsnitt karakteren du får som blir ståanes når du simulerer. Det vil si at vist du får A i langpasninger etter du har gjort øvelsen så blir karakteren A stående når du simulerer å.

Så om du trener feks Rashford, Martial og Greenwood så må du ta treningsøvelsene en gang med hver enkelt spiller?

Så på YouTube at om man ikke gjør treningsøvelsene selv så får man automatisk en D - altså det dårligste, så det lønner seg å gjøre det selv. Personlig likte jeg det best når man slapp å gjøre treningene selv, men dette er nok noe man blir vant med.

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
04.10.20 12:15
Alekseve: Så om du trener feks Rashford, Martial og Greenwood så må du ta treningsøvelsene en gang med hver enkelt spiller?

Jepp det stemmer, men man trenger bare å gjøre det engang, så kan man simulere resten.

Hold deg fast, det blir Granada 

kommer update når sommervinduet er over, når januar vinduet er over og til sesongslutt, spørs hvor langt jeg rekker ang timene på prøveversjon 

(Innlegget ble redigert 04.10.20 12:17)

Alekseve

Innlegg: 2309
Alekseve
04.10.20 12:20
sindreo96: Hold deg fast, det blir Granada

Kult! Overraskelseslaget i La Liga forrige sesong som nå har en solid spillerstall. Håper det blir Europa League-suksess!

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
04.10.20 14:20

Takk for det, ja hadde vært moro med et lite så eventyr i Europa 

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
04.10.20 16:22

Granada CF

2020 Sommervinduet

 Sommervinduet er nettopp ferdig og vi starter regelmessig med kamper i ligaen og i Europa.

Jeg va lenge usikker på hvilket lag jeg skulle starte en karriere med men endte opp med å ikke starte i England og Premier League som jeg bruker å gjøre.

Reisen i år starter i Spania og Granada.

Grunnen til at jeg valgte Granada va litt før at dem har kvalifisert seg før Europa League og at Estadio Nuevo Los Cármenes er lagt til i spillet. Pluss at jeg ser på dette som en skikkelig utfordring både sportslig og økonomisk. Granada ble nr 7 i La liga i fjor, en kjempe prestasjon av laget som rykket opp i 2018/2019 sesongen til La Liga.

Granada har noen kjente fjes i troppen, Yangel Herrera, Roberto Soldado, Maxime Gonalons og Domingos Duarte før å nevne noen. Det er en blandene tropp med erfarne spillere og spillere som er på tur oppover i karrieren sin.

Årets budsjett ligger på 7,6 millioner Euro, jeg spiller på «strengt» som gjør det litt vanskeligere å hente spillere kontra «løst»som gjør det enklere å hente spillere.

Styret har som mål at vi kommer midt på tabellen, jeg tenker at med den spillerstallen vi har, kan vi være med å kjempe om å være blandt de 8 beste i Spania, jeg måler oss opp mot Real Betis, La Real og Athletic som utfordrer til den siste Europa League plassen. Vi håper at vi kan gjøre det bra i Europa League, en turnering det er fullt mulig å komme til 8 dels finale som styret har som mål. Vi har PSV, Paok og Viktoria Plzen i gruppen vår, de to første er i den ekte gruppa irl. PSV må regnes som favoritter til å vinne gruppen, den siste plassen er åpen men mener vi bør ta den ganske så greit.

Når det gjelder spillerstallen har vi mange nok å ta av men ikke mange nok med kvaliteten vi ønsker. Det kommer til å bli noen utskiftninger.

Vi har ikke allverden til overgangs budsjett, så må gjøres gode økonomiske overganger, lån med opsjon er noe vi helst ser til.

Vi fikk til disse overgangene som vi har tro på vil gi laget et løft mot sesongen 

 

Spillere inn:

Steven Alzate fra Brigthon, kommer på lån ut sesongen med opsjon på kjøp på 2.3 millioner euro

Joachim Andersen fra Lyon, midtstopperen ble hentet før 12.8 millioner euro, å går rett inn i første 11 ern.

Orel Mangla fra Stuttgart hentet før 4.2 millioner euro

Carles Alena fra Barcelona, lån med opsjon på kjøp, 11.2 millioner euro 

Pedro Neto fra Wolves, kommer før 6 millioner euro

 

Spillere ut:

A. Montoro til Galatasaray før 8.4 millioner euro

German til Villarreal før 5.5 millioner euro

Isi Gomez til RKC Waalwijk før 550k euro

Er en del spillere til jeg vil ha ut, men som jeg ikke fikk noen gode bud på.

Totalt inn 23 millioner euro

Ut: 14.5 millioner euro

 

Første 11ern ser slik ut:

4-3-3

                   Silva

Diaz( C ) Duarte-Andersen-Neva

                  Milla

            Herrera-Alena

    Marchis-Soldado-Puertas

Benk:

Molina, Kenedy, Neto, Mangala, Alzate, Quini, Vallejo 

La liga

Etter tre serierunder har vi 2 poeng totalt, har vært en svak start på sesongen, men har møtt tøff motstand i Sevilla og Real Madrid 

Første serierunde

Granada 0-0 Levante 

Andre serierunde

Sevilla 2-1 Granada

Tredje serierunde 

Granada 1-1 Real Madrid

Skulle gjerne hatt tre poeng hvertfall etter de kampene, men poeng mot Madrid kan vi bygge videre på.

 

 

(Innlegget ble redigert 04.10.20 16:23)

ragnarMadrid

Innlegg: 35974
ragnarMadrid
05.10.20 12:58

Kult lagvalg Sindre!

Hvilke lag skal dere andre starte med?

Selv skal jeg vente litt med å begynne på min årlige Athletic Club-karriere. Klubber jeg vurderer er Zaragoza, Deportivo, Sevilla, Blackburn, Sheffield, Bodø/Glimt, Hannover, Hamburg.

LaRedoutee

Innlegg: 1626
LaRedoutee
05.10.20 13:36
ragnarMadrid: Hannover

Har begynt en Leeds save (med en kompis), og en vanlig United save som selv, som ikke varer så lenge før en går lei.

Vurderer også Hannover, Hamburg og Paderborn. En av dem må løftes opp igjen :) 

Kiedis

Innlegg: 10130
Kiedis
05.10.20 14:21

Ingen Serie B.

Møkk.

KjetilTorget

Innlegg: 363
KjetilTorget
05.10.20 17:08

Får ikke spillet før på fredag, men vurderer selv en Leeds eller Aston Villa save, i tillegg til den vanlige liverpool saven. 

Er Elland Road lagt inn i spillet? 

ragnarMadrid

Innlegg: 35974
ragnarMadrid
05.10.20 18:12

Elland Road er visstnok ikke i spillet fra release, men kommer nok innen to måneder vil jeg tro. 

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
05.10.20 19:16

Granada

September måned er over å vi inntar oktober måned.

Laget har begynt å satt seg, men har ikke helt enda fått en fast 11er. 

Vi har mange muligheter på sentral midtbane som rullerer på plassene. En mann står igjen på midten i hver runde å det  Yangel Herrera, en spiller vi har blitt fryktelig avhengig av. Spielführer som strør langpasninger, drar seg enkelt forbi motstanderne å skaper farligheter nesten hver gang. Herrera har til gode å skåre enda i serien men står med 6 målgivende på 6 kamper. 

Herrera sine egenskaper har vi fått godt ut av med tanke på motstanderne vi har spilt mot der vi blir trykt lavt i banen.

En annen spiller som skal få ros er gode gamle Roberto Soldado, er ikke den raskeste men er lur i boksen å timer løpene sine gang på gang. Har vært nådeløs når han får mulighetene men har også spilt lagkameratene gode. 

3 mål og 3 målgivende er gode tall før veteranen i laget.

 

Resultater i september

Runde 4 i La liga

Atletico Madrid og Diego Simeone stod på motsatt banehalvdel på Wanda Metropolitano, en kamp det var spill mot et mål i første omgang, klarer vi å holde 0-0 til pause.

Vi viste at vi ble å få sjanser ut over kampen når Atletico sendte flere spillere i angrep før å jage seiersmålet.

Men den historien er kjent når man ikke tar vare på sine egne sjanser så blir man fort straffet før det. Atletico ble ikke bare straffet en gang men hele tre ganger måtte Oblak hente ballen ut av målet til pipekonsert fra hjemme publikumet.

Roberto Soldado i det 66 min etter en strålende ball fra Herrera som sendte spissen alene mot Oblak. 0-1 Granada

10 minutter senere ny bakroms pasning denne gangen er det innbytter Neto som springer fra Trippier og 0-2

Spikeren i kista kom i det 85 min når Koke mister ballen på 19 meter, Molina plukker opp ballen å setter den kaldt og rolig alene mot Oblak og game over.

Tre sjanser og tre mål.

Europa League startet borte mot greske PAOK

Et redusert mannskap som karrer til seg 1 poeng på bortebane, Kenedy med to fulltreffere 

 

Runde 5 i La Liga

Eibar tok turen til Estadio Nuevo Los Carmenes å målfesten fra forrige seriekamp skulle fortsette, hele 6-0 ble slutt resultatet, et tafatt Eibar lag hadde lite å stille opp med.

22 min 1-0 Alzate 

29 min 2-0 Soldado

41 min 3-0 Soldado

56 min 4-0 Milla

69 min 5-0 Alzate

84 min 6-0 Neto

 

Runde 6 i La Liga

Getafe å ny tøff bortekamp, etter 6 kamper har vi møtt Sevilla, Atletico Madrid og nå Getafe på bortebane.

Vi skulle komme ned på jorda igjen etter to suverene seiere mot et godt organisert hjemmelag.

12 min 1-0 Cucurella

34 min 1-1 Alena

76 min 2-1 Belfoldi 

 

SÅ etter 6 serierunder har vi 2 seiere, 2 uavgjort og 2 tap.

Tabell etter 6 serierunder 

1. Sevilla 15 png

2 .Getafe 15 png

3. Atletico Madrid 15 png

4. Real Valladolid 14 png

5. Barcelona 13 png

6. Real Madrid 13 png

7. Villarreal 12 png

8. Real Sociedad 11 png

9. Eibar 9 png

10. Granada 8 png

11. Valencia 8 png

12. Alaves 8 png

13. Huesca 8 png

14. Osasuna 6 png

15. Cadiz 5 png

16. Levante 4 png

17. Celta Vigo 3 png

18. Athletic 3 png

19. Real Betis 1 png

20,. Elche 1 png

 

 

(Innlegget ble redigert 05.10.20 19:21)

Alekseve

Innlegg: 2309
Alekseve
05.10.20 20:57
ragnarMadrid: Hamburg

Hamburg kan absolutt ambefales. Selv må jeg alltid innom der i løpet av året. Josha Vagnoman er et ellevilt talent som etterhvert kan spille overalt i forsvaret, på midtbanen og som ving. Det tempoet hans er helt drøyt. Hannover er også et veldig godt valg. Lynvingen Linton Maina er et spennende talent sammen med midtbaneankeret Jaka Bijol.

Kiedis: Det er utrolig synd at PES har rettighetene til Serie A og B. Jeg spilte ikke med italienske lag i fjor og kommer ihvertfall ikke til å gjøre det denne sesongen. Det eneste positive er at AC Milan og Inter har inngått et samarbeid med EA. Men når Juventus heter Piemonte Calcio og de ikke har lisens til en dritt blir det fort kjedelig for min del.

KjetilTorget: Når Elland Road legges til er Leeds United et enkelt valg! Har ventet lenge på at de skulle rykke opp og få egen stadion på spillet. Aston Villa er et godt alternativ mens man venter. Watkins og Grealish kan man leke seg litt med.

SindreO96: Ingen dårlig start på karrieren dette. Deilig når nysigneringene Alzate, Neto og Aleña putter allerede i de første kampene. Yangel Herrera høres ut som en utrolig solid spiller du vil få mye glede av. Gleder meg til å lese mer!

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
05.10.20 21:21
Alekseve: Yangel Herrera høres ut som en utrolig solid spiller du vil få mye glede av.

Ja han har vært enorm før oss, må få han på en permanent overgang til sommeren, laget skal bygges rundt han.

Stort pluss han har real face å

KjetilTorget

Innlegg: 363
KjetilTorget
06.10.20 15:30

Siden det går rykter om at Elland Road ikke er med i spillet fra start av så vurderer jeg heller å starte en save i Tyskland eller Spania sammen med den faste Liverpool saven. 

I Tyskland vurderer jeg Hamburg, Union Berlin, Nurnberg, mens jeg i Spania vurderer Mallorca, Malaga, Deportivo, eller muligens Atheltic eller Atletico. 

Hva tenker dere om disse lagene? Forslag til "bedre og gøyere" lag fra disse ligaene? 

Og hvilke spillere bør man prøve å kjøpe før den første sesongen, tenker en Leo Østigaard skal kjøpes om jeg starter i Tyskland. 

 

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
06.10.20 15:40
KjetilTorget: Union Berlin

Union Berlin virker veldig interessant i år nå når dem har stadion sin i spillet. Bra hjemmefans å!

Real Betis har en del potensial.

Eller tenker jeg Schalke 04, som virkelig trenger et løft etter en del skuffende sesonger

Alekseve

Innlegg: 2309
Alekseve
06.10.20 16:14

KjetilTorget: Jeg ville gått for et tysk lag og da faller valget alltid på Hamburg for min egen del. Egen stadion, bra budsjett og det er et lag med en god blanding av etablerte spillere og unge spennende talenter som Vagnoman, Jatta, Opoku og David. De har hentet den rutinerte keeperen Sven Ulreich fra Bayern, så om du velger Hamburg ville jeg ha overført han før du starter karrieren.

Forslag til spillerkjøp:
På keeperplassen føler jeg de er godt besatt etter signeringen av Sven Ulreich. I forsvaret ville jeg tatt en titt på høyrebacken Felix Agu (20 år, 70/83). På stopperplassen har du allerede nevnt Østigård som et veldig spennende kjøp. Armel Bella-Kotchap (18 år, 62/82) og Bright Akwo Arrey-Mbi (17 år, 60/86) er to store tyske stoppertalenter.

Midtbanen er kanskje der det burde fornyes. Adrian Fein (21 år, 72/82) var på lån i Hamburg forrige sesong og imponerte stort. Ville vurdert å kjøpt han tilbake. Eller så ville Orel Mangala (22 år, 72/80) vært et klassesignering. Han var på lån for to år siden. Ridle Bote Baku (22 år, 72/82) er satt opp som høyreback på spillet, men om du trener han til en SM vil han etterhvert bli et beist. Om du spiller med en 10er ville jeg gått for Oliver Batista Meier (19 år, 66/83). Satt opp som ving, men kan lett trenes til en SOM.

På kantene ville jeg vurdert Linton Maina (21 år, 72/83) og Leon Dajaku (19 år, 65/82). Anvendelige spillere som er hurtige og teknisk gode. På spissplassen ville jeg helt klart hentet tilbake Jann-Fiete Arp (20 år, 66/80) fra Bayern München. Da han var i Hamburg ble han sett på som et gigantisk spisstalent. Han har dessverre falt helt gjennom og spiller vel nå for Bayern München II. 

(Innlegget ble redigert 06.10.20 16:14)

KjetilTorget

Innlegg: 363
KjetilTorget
06.10.20 18:13

Takk for gode tilbakemeldinger og tips! Kan fort bli Hamburg jeg velger. Hamburg hører til i toppen av tysk fotball! Har fremdeles frem til fredag med å bestemme meg, men jeg gleder meg noe voldsomt! 

Noen som har fått spillet i dag eller tidligere og som har startet noen saver? 

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
06.10.20 19:59

Granada CF

Oktober og november oppdatering 

Europa League

Granada 1-1 Victoria Plizen 

Molina⚽️

Granada 0-1 PSV

PSV 0-1 Granada

Machis⚽️ 

Granada 2-1 Paok

Puertas⚽️

Soldado⚽️

 

La Liga

Granada 2-1 Barcelona

Nok en stor kamp i ligaen, vært veldig uheldig med terminlisten i starten å møtt Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid og Sevilla de første 7 kampene. Men hjemme på Estadio Nuevo Los Carmenes har vi vært vanskelig å slå hittil i sesongen.

Før kampen fikk vi vite at dette blir Roberto Soldado sin siste sesong han legger opp etter sesongen så da må vi på spissjakt til sommeren eller i januar vinduet.

Vi startet kampen friskt å gikk ut i hundre å vant en corner allerede etter 6 minutter. Yangel Herrera har vært lagets formspiller, å har levert målgivende i hver kamp. Etter 23 minutter blir han spilt gjennom av Álena som er på utlån med opsjon fra Barcelona, han sender Herrera alene mot Ter Stegen å 1-0 Granada. Men ledelsen skulle ikke vare lenge etter 31 minutter svarer Barca med Dembele, som dribler seg inn i 16 meteren å curler den elegant i krysset.

72 minutter spilt Mangala stjeler ballen fra De Jong å sender en strøken bakromspasning til innbytter Kenedy, han brenner to 100% skanser alene mot Ter Stegen men på returen dukker en ny innbytter opp Pedro Neto å lager sitt 3 liga mål før sesongen mot spilles gang.

En viktig 3 poenger før å holde følge med lagene over på tabellen.

 

Real Valladolid 3-2 Granada

Tøff bortekamp mot overraskelse laget Valladolid som lå på tredje plass før oppgjøret. Slipper inn 3-2 målet på overtid så ekstra surt å ikke få med seg noe fra kampen.

Mangala⚽️

Puertas⚽️

Granada 3-1 Elche

Milla⚽️

Soldado⚽️

Duarte⚽️

Real Sociedad 3-3 Granada

Alzate⚽️⚽️

Puertas⚽️

Granada 1- 3 Valencia

Første hjemme tap er et faktum.

Milla⚽️

Celta Vigo 2-3 Granada

Kenedy⚽️

Molina⚽️

Neto⚽️

Granada 2-0 Alavés

Machis⚽️

Neto⚽️ 

Cadiz 0-3 Granada 

Molina⚽️⚽️

Mangala⚽️

Vi ligger nå på 8 plass på tabellen å vi er hakk i hæl de andre lagene om Europa league plassene.

1.Barcelona 34 png

2.Atletico Madrid 33 png

3.Real Madrid 28 png

4.Villareal 26 png

5.Real Valladolid 25 png

6.Getafe 25 png

7.Valencia 24 png

8.Granada 24 png

 

Europa League tabell

En runde gjenstår men vi er allerede videre

1.PSV 12 png

2.Granada 8 png

3.Victoria Plzen 4 png

4.PAOK 4 png

(Innlegget ble redigert 06.10.20 20:02)

Alekseve

Innlegg: 2309
Alekseve
06.10.20 22:45
sindreo96: Granada 2-1 Barcelona

Skal si du gjør det bra mot topplagene. Virkelig en god start på sesongen! 

Hvem tenker du skal erstatte Soldado? Shitt for en spiller han var i glansdagene. Kan huske jeg ønsket meg han til Manchester United når han var på sitt beste i Valencia.

Det blir spennende å se hvem du trekker i neste runde av Europa League.

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
07.10.20 09:47
Alekseve: Hvem tenker du skal erstatte Soldado?

Luis Ezequiel Ávila ligger øverst på lista, spørs om vi har nok midler til å hente han

 

Alekseve

Innlegg: 2309
Alekseve
07.10.20 15:07
sindreo96: Luis Ezequiel Ávila

Han har jeg aldri hørt om før, men han ser jo helt rå ut! Hvor mye kommer han til å koste tror du? Santi Mina kunne vært et billigere alternativ, men Ávila ser bedre ut. 

KjetilTorget

Innlegg: 363
KjetilTorget
07.10.20 15:39

Jeg tror jeg kommer til å starte første save med Hamburg på fredag når jeg får spillet. Tenker å totalrenovere hele laget. Ser for meg et lag hovedsaklig bestående av unge sulte spillere og et flertall bør være tyske. 

Fikk noen tips her inne i går til spillere, men har noen andre tips i tillegg? Spesielt backer er jeg veldig usikker på hvem jeg skal gå for. 

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
07.10.20 15:43
Alekseve: Hvor mye kommer han til å koste tror du?

Må nok opp mot 25-30m euro, tenker kanskje å kvitte med Machis, å satse mer på Pedro Neto på venstre vingen. Machis sin pris er nok på toppen nå før den starter å synke pga alder. Vi får se om vi får til en deal allerede i januar.

sindreo96

Innlegg: 290
sindreo96
07.10.20 16:00

Tenker også prøve å hente noen på utgående kontrakt, vi har totalt 3 stk på lån, Herrera, Vallejo og Kenedy.

Alzate og Alena har vi mulighet å hente pga opsjon.

Herrera er nok bankers fra sommeren av, blir sommervinduets mål

Edit: Fikk idag en mail at Kenedy blir sendt tilbake til Chelsea pga manglende spilletid

(Innlegget ble redigert 07.10.20 16:05)

Alekseve

Innlegg: 2309
Alekseve
07.10.20 20:56
KjetilTorget: Spesielt backer er jeg veldig usikker på hvem jeg skal gå for.

HB - Jeremie Frimpong (19) - 70/86 - Nederland - Celtic
HB - Felix Agu (20) - 70/83 - Tyskland - Werder Bremen
HB - Louis Beyer (20) - 69/83 - Tyskland - Mönchengladbach
HB - Felix Passlack (22) - 68/78 - Tyskland - Dortmund

VB - Maximilian Mittelstädt (23) - 76/82 - Tyskland - Hertha Berlin
VB - Tyrell Malacia (20) - 75/84 - Nederland - Feyenoord
VB - Liberato Cacace (19) - 73/84 - New Zealand - Sint-Truidense
VB - Fredrik André Bjørkan (21) - 71/78 - Norge - Bodø/Glimt
VB - Noah Katterbach (19) - 70/84 - Tyskland - FC Köln
VB - Jannes-Kilian Horn (23) - 70/78 - Tyskland - FC Köln
VB - Lennart Czyborra (21) - 69/79 - Tyskland - Atalanta
VB - Michal Karbownik (19) - 68/83 - Polen - Legia Warszawa

Klikk for å gå tilbake til toppen