Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FIFA: Career Mode

NYTT TEMA
Alekseve

Innlegg: 2252
Alekseve
25.10.20 15:45
sindreo96: Jaaa det kommer et innlegg om ikke sålenge til.

Konge!

Utrolig gøy med så mye aktivitet her inne. Vi har snart passert antall innlegg som var i FIFA20-tråden. Det sier jo sitt om aktiviteten i den tråden, men også mye om hvor bra det har startet her inne. Fortsett med de fantastiske innleggene alle sammen!

sindreo96

Innlegg: 235
sindreo96
25.10.20 15:52

Ser at godeste Lewis Ferguson er solgt til PSG!

Ja det har vært mange gode innlegg til nå! 

(Innlegget ble redigert 25.10.20 15:52)

Alekseve

Innlegg: 2252
Alekseve
25.10.20 16:00
sindreo96: Ser at godeste Lewis Ferguson er solgt til PSG!

PSG faktisk! Det må jo være en stor overgang å gå fra Aberdeen til PSG.

Ser du spurte om hvem jeg trakk i Champions League, men det har jeg ikke fått sjekket enda. Forhåpentligvis får jeg spilt litt i kveld!

(Innlegget ble redigert 25.10.20 16:02)

sindreo96

Innlegg: 235
sindreo96
25.10.20 16:44

Watford

Sommervinduet 2021

Et hektisk vindu er over med spillere ut og inn. Vi hadde en ganske så konkret liste før vinduet over posisjoner vi følte vi måtte forsterke oss på. På keeperplassen skrev 23 år gamle Aaron Ramsdale under en 5 års kontrakt, den unge engelske burvokteren kommer fra Sheffield Utd før 17m euro å tar opp hanskene etter Ben Foster. Meget godt fornøyd med å ha Ramsdale på laget. På spissplassen måtte vi grave dypt, etter mange forhandlinger lyktes vi endelig med å signere et svensk vidunderbarn.

Alexander Isak sprengte nesten hele budsjettet, hele 56m euro måtte vi ut med før å skaffe oss den 192cm høye svensken. Angrepsstrioen med Sarr-Isak-Deulofeu ser meget spennende ut. Etter at Isak avtalen va i boks, gikk turen videre til Celtic der vi hentet David Turnbull, som er en ung å spennende box til box spiller.

Tariq Lamptey rykket ned med Brigthon før denne sesongen å kommer i en bytte avtale med at Marc Navrro går motsatt vei. Lamptey ble siste mann inn portene på Vicerage Road.

Vi jakter fortsatt etter en midtstopper men Kabasele får holde enn sålenge. Will Hughes tok store steg etter nyttår å motbeviste meg enn sålenge at han leverer på et høyt nivå.

Styret har som mål denne sesongen å komme midt på tabellen noe jeg tror er realistisk med tanke på den spillerstallen vi har. Vi blir å satse på Ligacupen, største muligheten vi har denne sesongen til å få et trofe. I Fa cupen er det å komme til en 8 delsfinale som bør være overkommelig.

Etter 4 serierunder står vi med 6 poeng som gjør at vi ligger på en 10 plass. Vi er videre i ligacupen etter å ha slått Leeds borte 3-0. Neste runde venter Everton Hjemme.

 Overganger

Spillere inn:

Alexander Isak før 56m

Aaron Ramsdale før 17m

David Turnbull før 5m

Tariq Lamptey Bytteavtale

Spillere ut:

Ignacio Pussetto til Lazio før 13.6m

Andre Gray til AZ før 5m

Stipe Perica til PSV før 4m

Juan Becerra til Twente før 1m

Francisco Sierralta til Cincinnati før 900k

Marc Navarro til Brighton bytteavtale

Lån:

Daniel Bachmann til Leeds 1 år + opsjon på kjøp

Juan Hernandez til Lazio 1 år

 

Spillerstall:

K: Aaron Ramsdale, 23 år, England, 77 ovr

K: Pontus Dahlberg, 22 år, Svergie, 70 ovr

K: Daniel Bachmann, 27 år, Østerrike, 71 ovr-Utlån

 

VB: Brandon Williams, 20 år, England, 79 ovr

VB: Adam Masina, 27 år, Italia, 76 ovr

 

MS: Tyrone Mings, 28 år, England, 77 ovr-Kaptein

MS: Christian Kabasele, 30 år, Belgia, 77 ovr

MS: William Troost-Ekong, 27 år, Nigeria, 75 ovr

MS: Ben Wilmot, 21 år, England, 68 ovr

 

HB: Tariq Lamptey, 20 år, England, 70 ovr

HB: Jeremy Ngakia, 20 år, England, 69 ovr

 

SDM: Nathaniel Chalobah, 26 år, England, 77 ovr


SM: Will Hughes, 26 år,  England, 79 ovr

SM: Josh Dasilva, 22 år, England, 75 ovr

SM: Tom Cleverley, 32 år, England, 73 ovr

SM: David Turnbull, 22 år, Skottland, 73 ovr

SM: James Garner, 20 år, England, 71 ovr

SM: Tom Dele-Bashiru, 21 år, Nigeria, 60 ovr

 

VM: Gerard Deulofeu, 27 år, Spania, 82 ovr

VM: Ken Sema, 27 år, Svergie, 74 ovr

 

HM: Ismaila Sarr, 23 år, Senegal, 83 ovr

 

VV: Domingos Quina, 21 år, Portugal, 75 ovr

VV: Carter Dodds, 19 år, England, 73 ovr-Akademi spiller

 

S: Alexander Isak, 21 år, Svergie, 81 ovr

S: Joao Pedro, 19 år, Brasil, 72 ovr

S: Juan Camilo Hernandez, 22 år, Colombia, 76 ovr-Utlån

 

Første 11er

Ramsdale

Lamptey-Kabasele-Mings-Williams

Chalobah

Garner-Hughes

Sarr-Isak-Deulofeu

Benk:

Joao Pedro, Dodds, Quina, Dasilva, Turnbull, Masina, Troost-Ekong

 

(Innlegget ble redigert 25.10.20 16:52)

Alekseve

Innlegg: 2252
Alekseve
25.10.20 20:25
sindreo96: Spillere inn:

Digger signeringene du har gjort og at du ikke henter inn helt sykt med spillere. Alexander Isak er jo en klassesignering en hver klubb kunne trengt. Tror nok du har gjort klokt i å sprenge banken for svensken.

Lykke til med sesongen!

sindreo96

Innlegg: 235
sindreo96
25.10.20 20:47

Takk for det, ja følte jeg trengte en klasse spiller på topp. Er godt fornøyd med hvordan troppen er. En ny midtstopper blir eneste prioritet fremover i overgangsvinduene

KjetilTorget

Innlegg: 105
KjetilTorget
25.10.20 21:37

Meget gode innlegg her for tiden. Kjekt å lese! 

Sindreo96: Liker at du ikke kjøper mer enn nødvendig / behov. Watford har jo i utgangspunktet en solid spillerstall, selv om den begynner å dra litt på årene. Skulle gjerne latt være å kjøpe så mange spillere i Sunderland selv, men der er spillerstallen i mine øyne alt for dårlig til å prestere både i Championship og eventuelt i PL etter hvert. Jeg følte meg derfor nødt til å gjøre store endringer der :) 

Skulle også ønske jeg hadde mer tid til å spille enn det jeg har..Sånn er det desvrre med voksenlivet og det som følger med der :P men satser på å få spilt litt i morgen kveld. Så satser jeg får startet på sesongen i Championship, i vertfall preseason, i løpet av kvelden i morgen og at det kommer en oppdatering om Sunderland da. 

NahDawg

Innlegg: 3151
NahDawg
25.10.20 21:55

Spilt 10 kamper med Union Berlin, og har funnet det fryktelig lett å score mål, selv på Ultimat vanskelighetsgrad. Samtidig scorer CPUen på omtrent hver avslutning, så det har blitt målrike kamper så langt. Står med 6-1-3, 28 scorede mål og 18 innslupne på de første 10 i ligaen, og er med dette på tredjeplass i Bundesliga. Røk i cupen hjemme mot Arminia Bielefeld, hvor jeg presterte å tape 3-4, selv om jeg ledet 3-1 etter timen. Må nok eksperimentere en del med sliders, for har ikke greid å virkelig kose meg med gameplayet så langt.

Gjorde også to signeringer på slutten av sommervinduet. Linton Maina (høyrekant) ble hentet inn for £5m fra Hannover på deadline day. Prøvde først å få Facundo Pellistri på lån fra Man Utd som min startende høyrekant denne sesongen, men Pellistri takket nei, så da ble det heller en mer permanent løsning i unge Maina. Trengte også mer bredde på stopperplass, og prøvde å ordne lånavtaler for både William Saliba fra Arsenal og Tanguy Kouassi fra Bayern, men de var ikke villige. Endte dermed opp med Håvard Nordtveit i mangel på bedre alternativer. 

Alekseve

Innlegg: 2252
Alekseve
26.10.20 19:04

PS5 kommer kanskje ikke i butikk før til neste år. Det virker som man må bestille på nett og få levert hjem. Grunnen er at Sony ikke vil ha ville tilstander i butikkene mtp Covid-19. 

Alekseve

Innlegg: 2252
Alekseve
26.10.20 20:13
NahDawg: Gjorde også to signeringer på slutten av sommervinduet. Linton Maina (høyrekant) ble hentet inn for £5m fra Hannover på deadline day. Prøvde først å få Facundo Pellistri på lån fra Man Utd som min startende høyrekant denne sesongen, men Pellistri takket nei, så da ble det heller en mer permanent løsning i unge Maina. Trengte også mer bredde på stopperplass, og prøvde å ordne lånavtaler for både William Saliba fra Arsenal og Tanguy Kouassi fra Bayern, men de var ikke villige. Endte dermed opp med Håvard Nordtveit i mangel på bedre alternativer.

Linton Maina blir en klassespiller for deg! Håvard Nordtveit er nok glad for at han får nok en sjanse i Tyskland. Hvordan er han å bruke egentlig? Utrolig synd at han aldri blomstret helt.

Er det vanskelig å få på plass låneavtaler? Noe jeg har merket meg er at så og si alle som vil låne en spiller jeg har kun vil låne spilleren om de kan få opsjon, men det er absolutt ingen klubber som så langt har utnyttet seg av kjøpsopsjonen.


Edit: Over til noe helt annet. På slutten av FIFA20 kunne man legge opp med spillere som var på Soccer Aid-laget og overta en klubb som manager. Min plan var å legge opp med Ryan Giggs og starte med han som manager når jeg skulle starte på Road-to-Glory-karrieren min, men det fungerer ikke på FIFA21. Det var en gedigen skuffelse.

(Innlegget ble redigert 26.10.20 20:19)

KjetilTorget

Innlegg: 105
KjetilTorget
26.10.20 23:11

Her kommer oppdateringen på Sunderland saven som lovet fra i går.

Vi har kommet oss til 31. august 2021 og Sunderland har fått en god start på sesongen. Vi har spilt 6 kamper i serien og står med full pott! Har blant annet slått Aston Villa 2 - 0 borte og Norwich 3 - 0 hjemme.  I ligacupen har vi spilt to kamper med et reservepreget lag, men likevel vunnet greit hjemme mot Preston og Nottingham Forrest. (kunne absolutt møtte verre motstand) 

Målsettingene til styret er i overkant store i mine øyne men vi skal gjøre et godt forsøk: 

1. Opprykk til PL 

2. Komme videre fra gruppespill i Europaligaen (Har glemt å sjekke hvilke lag vi møter i gruppespillet) 

3. Åttendelsfinale i FA-cupen. 

Kommer til å satse alt på opprykk til PL og så får eg se om eg må fokusere mer på Europaliga kontra Fa-cupen. Får rett og slett se hvordan sesongen utvikler seg. Ligacupen kan jeg godt rykke ut av fortest mulig for å ikke måtte spille 2 kamper i uken hele høsten. Kommer til å fortsette å stille med et reservepreget lag der. 

Lagene som har rykket ned fra Pl utenom Aston Villa er Sheffield United og West Brom. Så det er flere gode lag i Championship denne sesongen! 

Har kommet fire nye spillere inn i sommervinduet. Har hentet: 

B Williams fra Man U for 20 Mill 

O Kabak fra Schalke 04 for 25 Mill 

Ailton (brasiliansk venstreback) gratis 

Charlie Austin gratis 

De to første går rett inn på laget, mens de to siste er for å få mer bredde i stallen. 

Toppet lagoppstilling denne sesongen blir som følger: 

Mantl 

Dodo Gvardiol Kabak Williams  

Marcos Antonio Gustavo Accuncao Tsitaishvili

Dembele Akijemi Anthony

laffano

Innlegg: 19163
laffano
28.10.20 09:05

Vår 2025

DFB-Pokal

Schalke04-Sandhausen 2-3

Semifinale

Freiburg -Sandhausen 4-3 E.E.O F:19,52,88,120 S:   22,42,61

Fy farao bitter måte å ryke ut på! Corner i siste minutt til Freiburg vi klarere ball står en freiburg spiller på typ 25-30 meter og lobber ballen over alt og alle da keeper var ute i felte å prøvde å plukke ball makan!!!

Europaliga 

16-Dels

Sandhausen-Real Sociedad 2-1

Real Sociedad-Sandhausen 1-5

 2-7 sammenlagt Gomez og Normann helt ville i 5-1 matchen Normann hatrick og Gomez med 2 mål og 2 assist

Lille-Sandhausen 1-5

Radarparet Normann Gomez 2mål og 2 assist hver! Kuler og krutt!

Sandhausen - Lille 2-1

Kvartfinale 

Dortmund - Sandhausen 1-3

Sandhausen -Dortmund 2-1

5-2 sammenlagt

Semifinale! 

Wolfsburg-Sandhausen  1-4

Sandhausen-Wolfsburg  0-2

FINALE Europa league!

Sandhausen- AC Milan 1-0

Normann og Sandhausen er EUROPALEAGUE mestere!

 

Bundesliga 2. 

Sandhausen-Bochum 2-1

Karlsruhe-Sandhausen 1-1

Sandhausen-Hannover 2-0

Darmstadt-Sandhausen 0-1

Sandhausen-Greuther Furth 1-1

Kaiserslautern-Sandhausen 1-3

Sandhausen-Nurnberg(Nuremberg)? 1-3

Hamburg-Sandhausen 1-0

Sandhausen-Bielefeld 1-1

Sandhausen- Regensburg 3-1

St.Pauli- Sandhausen 1-1

Sandhausen-Heidenheim 1-1

Holstein Kiel - Sandhausen 1-2

Sandhausen - Paderborn 2-3

Aue- Sandhausen 0-2

Sandhausen - Ingoldstadt 1-1

 

1. Hannover96          28     5     1       63      89

2.Nurnberg                27     5     2       66      86

3. Hamburg SV         25     6     3       47      81

‐----------------------------------

4. Sandhausen         19     9     6       30      66

5.Paderborn             16     10   8       19      58

‐----------------------------------

16.Darmstadt            7      7     20    -22    28

17.Aue                        7      3     24    -39    24

18.Regensburg          4      6     24    -52    18

Ettervirkningene av at Lollo ble solgt har satt kraftige spor i stallen  vært mye rotering på grunn av EL DFB og serie kamper rett etthverandre omtrent og skuffer med en 4. Plass i Bundesliga 2 undervurderte hvor sterke Hannover Nurnberg og Hamburg er. Men samtidig fornøyd med semifinale i DFB og SEIER i Europa League!!

 

(Innlegget ble redigert 28.10.20 09:06)

KjetilTorget

Innlegg: 105
KjetilTorget
28.10.20 14:30

Laffano: Meget imponerende det du gjør med Sandhausen! Tipper du klarer å rykke opp neste sesong. 

Jeg satser på å få spilt litt igjen i dag. Vet ikke helt hva det er, men frister veldig å starte en save med Atletico Madrid.. Muligens jeg gjør det i dag. 

NahDawg

Innlegg: 3151
NahDawg
28.10.20 15:13
Alekseve: Hvordan er han å bruke egentlig?

Har ikke brukt Nordtveit mye, da han er tredjevalget bak Robin Knoche og Marvin Friedrich. Har et par innhopp i ligaen, og startet cupkampen mot Arminia Bielefeld, som endte med fire baklengsmål, så har ikke imponert. God med ballen, men sliter med farten, spesielt akselerasjonen hans er forferdelig. Fart er noe jeg skulle ønsket var høyere hos både Knoche og Friedrich også, så en klassestopper er definitivt høyt oppe på ønskelisten.

Alekseve

Innlegg: 2252
Alekseve
28.10.20 22:01
NahDawg: klassestopper er definitivt høyt oppe på ønskelisten.

Han er kanskje ikke den klassestopperen du ser etter, men Amos Pieper (Arminia Bielefeld) ser utrolig spennende ut på ekte. Gode stats på FIFA også!

Alekseve

Innlegg: 2252
Alekseve
28.10.20 22:05
laffano: Sandhausen- AC Milan 1-0

Det der er prestasjon! Kan tenke meg Zlatan var mildt sagt forbanna etter den kampen. Håper du greier å rykke opp den kommende sesongen - er veldig spent på hvordan laget greier seg. 

Alekseve

Innlegg: 2252
Alekseve
28.10.20 22:07
KjetilTorget: Atletico Madrid

Utrolig stadion, spennende spillerstall og et lag som skal kjempe med Barca og Real Madrid om ligatittelen. Høres ut som et bra karrierevalg!

laffano

Innlegg: 19163
laffano
29.10.20 08:46

Alekseve og KjetilTorget :

har et knall sterkt  A lag som kan matche de fleste europeiske storlag men er B laget som er så som så i Bundes 2 blir fort uavgjort eller tap når B laget er på banen.

Har forsterket kraftig denne overgangsvinduet fjernet en del spillere som ikke har fått til å utvikle seg fra 70-71 men som har stått fast der siden sesongstarten i fjor selv om de omtrent fikk annenhver kamp spilletid omtrent.

Har også sett meg nødt til å selge Gomez (fikk 23 mill for ham gikk til Freiburg som rykka ned fra Bundesliga)  også for å få inn yngre og sterkere spillere og nå er det nesten kun Regens på laget unntatt 2-3 stykker kommer med fullstendig lagoppdatering når jeg er ferdig med overgangs vinduet! 

En annen ting jeg er overraska over er at Zirkzee på Bayern Munchen/Bayern ll forsatt spiller i Bayern ll i 2025 når han er 80 i Tot vært Bayern ll spiller hele karrieren på fifa20 spillet mitt

(Innlegget ble redigert 29.10.20 08:51)

sindreo96

Innlegg: 235
sindreo96
29.10.20 10:56
KjetilTorget: Atletico Madrid.

Anbefaler å ta en titt på Alexander Isak vist du er ute etter en spiss ved siden av Suarez 

(Innlegget ble redigert 29.10.20 10:56)

laffano

Innlegg: 19163
laffano
29.10.20 12:43

Spillerstall 2025 Sandhausen

Keeper 

*Jakub Tesarik 22 år 80 tot  Tsjekkia

Arda Akbulut 24 år 78 Tot Tyrkia

Forsvar

*Ivan Asenjo Andres 20 år 78 Tot Spania

Kik Piere 25 år 76 Tot Nederland

*Adrian Nieto Sanchez 20 år 79 Tot Spania

*Jakub Dolezal 18 år 74 Tot Tsjekkia

*Tom Dubois 19 år 80 Tot Belgia

*Leif Martinsen 20 år 78 Tot Norge

Sacha Boey 24 år 79 Tot Frankrike

*Jorge Sierra 21 år 71 Tot Ecuador

Midtbane

*Daniel Twardek 22 år 74 Canada

*Matheus A.S. Neves 21 år 71 Tot Brasil

Tobias Christensen 25 år 78 Tot Norge

*Mike J.G. Santos 21 år 75 Tot Spania

*Sam Van Drongelen 21 år 75 Tot Nederland

*Nicolas Zuculini 21 år 76 Tot Argentina

*Bruno Chicco 21 år 80 Tot Argentina

*Slavko Valentic 18 år 71 Tot Kroatia

Angrep

*Boleslav Skalicky 17 år 75 Tot Tsjekkia

*Marko Milenkovic 19 år 78 Tot Serbia

*Jonatan Pacheco Lobato 23 år 79 Tot Spania

*Luke Normann 22 år 82 Tot England

 

Overganger:

Inn

*Adrián Nieto Sánchez 20 år €22 Mill fra Real Valladolid 79 Tot

*Bruno Chicco 21 år € 21,3 Mill  fra Atletico Madrid 80 Tot

*HB Jorge Sierra 21 år free transfer 71 Tot

*SDM/SMMatheus Aias Carvalhal Neves 21 free transfer  71 Tot

MS Kik Pierie 76 Tot 25 år

husker ikke hva jeg kjøpte ham for brukte opp penger før ny sesong

VB Sacha Boey 79 Tot 24 år hentet i Januarvindu

* SM Nicolas Zuculini 21 år 76 Tot hentet før ny sesong

* S Jonatan Pacheco Lobato 79 Tot hentet før ny sesong

Ut

Tomas Esteves 23 år €10,4 Mill Nottingham forest 75 Tot

Dani Gomez 27 år €18,5 Mill Freiburg 79 Tot

Mathieu Goncalves 24 år €6 mill Steua Bucuresti 73 Tot

* Djalma B.M.A Campos 22 år €2,8  Mill Deportivo 70 Tot

Mauro Valiente 24 år €10,3 mill Leeds 75 Tot

*Andrej Tesar 19 år €4,4 mill Stoke 73 Tot

* Regens/Akademi 

 

Lagoppstilling

                               Norman(82)-Lobato(79)

                                            Chicco (80)

                       Christensen(78)-Milenkovic(78)

                                             Zuculini(76)

                 Boey(79) Martinsen(78) Asenjo(78) Dubois(80)

                                               Tesarik(80)

 

Resterende spillere på benk blir rotert ganske ofte så lagoppstillinga vil bli mixed up opptil flere kamper så er litt flytende men dette er det beste lagoppstillinga jeg har. Aldri hatt et så sterkt lag før. Eller kanskje jo om jeg husker Ranheim saven rett var den ganske vill den også. Ungt lag uten tvil. Gått litt bort fra det jeg egentlig skal være som lag men vil også komme meg opp til Bundesliga da må jeg dessverre ty til litt dyre spillerkjøp istede for rent akademi 

(Innlegget ble redigert 29.10.20 12:44)

KjetilTorget

Innlegg: 105
KjetilTorget
29.10.20 14:35

Sindreo96: Takk for tipset! Skal se på det når jeg får startet opp saven. Tenker at Isak kan være en god erstatning for Diego Costa som jeg tipper jeg beholder en sesong, kanskje 2. Suarez tenker jeg kan holde 2 sesonger, kanskje 3. Men så må nok også han erstattes. 

KjetilTorget

Innlegg: 105
KjetilTorget
29.10.20 19:58

Da er vi godt i gang i Atletico Madid og har kommet oss til 1.1.21.

I sommervinduet kom Zakaria, Ibrahima Konate, Ruben Dias og Rodri inn, mens Savic, Vitolo, Vrasjalko og Herrera ble solgt. Hadde ikke tenkt å selge Savic, men når Everton la inn bud på 44 Mill Euro så slo eg til. I tillegg har en rekke spillere gått på utlån, blant annet Hermoso, Llorente, Lemar + en rekke yngre spillere. 

I første landslagssamling i september ble Suarez skadet og var ute i 6 måneder, det samme med Carrasco. 5 Mnd på sidelinjen for sistnevnte. Typisk at dette skjer rett etter vinduet stenger, men har likevel klart meg meget bra. 

Etter 20 kamper ser toppen slik ut: 

1. Barcelona (18 - 2 - 0) = 56 poeng 

2. Atletico (18 - 1 - 1) = 55 poeng 

3. Real Madrid (16 - 2 - 0) = 50 poeng. 

Vi er videre fra gruppespillet i CL og møter Juve (Piemonte) i 8-delsfinalen. Altså en meget stor utfordring! 

Målet før sesongen var: 

1. Vinne LaLiga 

2. Finale i Copa Del Rey 

3. Semi i CL  

Høye målsetninger fra styret, men ligger godt ann i serien og snart er Suarez også tilbake. I Cupen møter vi Cadiz borte i første kamp så absolutt mulig å komme godt i gang der også! CL blir nok vanskelig, men gir det ett godt forsøk så lenge jeg ikke får flere alvorlige skader på sentrale spillere. 

Mest brukte lagoppstilling etter første halvdel av sesongen er: 

(4 - 4 - 1- 1) 

Oblak 

Trippier (Konate - holder på omskolere han til HB) Gimenez Dias (Felipe) Lodi 

Correa Rodri Zakaria Saul Niguez 

Koke 

Felix 

Felix har storspilt og puttet 22 mål og står med 10 målgivende i serien på 18 kamper fra start. Diego Costa er en helt ok backup på spissplassen, men gleder meg til Suarez kommer tilbake om ikke så lenge! 

Planen for våren er å hente inn Brauten, sånn at jeg kan spille med han og Felix på topp neste sesong, med Suarez i bakhånd. Kunne også tenke meg noen av disse: Alexander Isak Fati, Ferrand Torres, Trincao for bedre bredde i troppen, men vi får se hvor stort budsjettet blir. I tillegg er planen å hente Tomas Tavares (Alaves, lån fra Benfica) som en fremtidig høyreback. Planen er å beholde Trippier ut neste sesong, til sommeren 2022 og så er forhåpentlivis Tavares klar til å ta over! 

Gjerne kom med tips til spillere jeg bør vurdere. Er i utgangspunktet fornøyd med førsteelveren, vertfall om jeg får Brauten inn på topp sammen med Felix! Men alle tips tar i mot med stor takk!

(Innlegget ble redigert 29.10.20 20:07)

sindreo96

Innlegg: 235
sindreo96
29.10.20 20:25

Ser du har fått en veldig god 11 er allerede, god bredde med sentrale midtbane spillere.

Zaniolo fra Roma er en spennende cam.

Mikel Oyarzabal fortjener vel en overgang snart til en større klubb enn La Real

(Innlegget ble redigert 29.10.20 20:26)

KjetilTorget

Innlegg: 105
KjetilTorget
29.10.20 21:00

Sindreo96: Takk for tips. Har ikke tenkt en tanke på Mikal Oyarzabal, har må jeg ta med i vurderingene! 

NahDawg

Innlegg: 3151
NahDawg
30.10.20 18:57
Alekseve: Han er kanskje ikke den klassestopperen du ser etter, men Amos Pieper (Arminia Bielefeld) ser utrolig spennende ut på ekte. Gode stats på FIFA også!

Han er en av mange navn på listen. Har fem stoppere i troppen nå, der to (Nordtveit og Schlotterbeck) er på lån, og Bella-Kotchap er nok noen år unna å ta steget, så planen er å hente to stoppere neste sommer. Eventuelt at jeg avbryter lånet til Nordtveit eller Schlotterbeck i januar og signerer Pieper eller en annen spennende stopper. 

KjetilTorget

Innlegg: 105
KjetilTorget
30.10.20 21:32

Sesongen 2020 / 2021 er ferdig og Atletico stikker av med Copa Del Rey og LaLiga-tittelen.

I Copa Del Rey er vi relativt heldige med trekningene hele veien og det antatt beste laget vi møter er La Real i semifinalen, der vi vinner 3 - 0 hjemme og spiller 0 - 0 borte med et reservepreget lag. I finalen vinner vi 4 - 0 mot Real Valladolid som slår ut Barca i semifinalen. 

I LaLiga får forsetter vi den gode trenden inn i andre del av sesongen og vinner til slutt med 6 poeng til Barcelona og ytterligere 4 poeng til Real Madrid. Vi tar totalt 102 poeng, Barca 96 og Real Madrid 92. Sevilla tar 4 plassen med 74 poeng. 

I CL går det derimot ikke så bra. Førstekamp i 8-delsfinalen vinner vi 1-0 hjemme mot Juve (Piemonte C), men taper 3 - 1 borte og er ute. 

Sommervinduet 2021

Har gjort noen solide forsterkninger i dette vinduet. Har hentet Brauten (110 M Euro), Oyarzabal (95 M Euro), Mykolenko (20 M Euro) og Tomas Tavares (10 M EUro) + at Torreira sitt lån fra Arsenal ble gjort til permanent overgang.  En rekke unggutter har gått på lån eller blitt solgt, samt at mer kjente spillere som Diego Costa, Arias og Felipe er solgt. 

De første 8 kampene i serien er unnagjort og vi står med 7 - 1 - 0. Det samme gjør Barca og Real Madrid. Kommende kamp er mot Real Madrid hjemme, hadde vært fint med en seier der og få litt avstand ned til Real Madrid. 

I Cl havnet vi i gruppe med Man U, Marseille og Dynamo Kiev. Tre kamper er unnagjort her, Man U hjemme og Marseille og D Kiev borte. Her står vi med fullpott! 

Mest bruke lag så langt er, 4 - 4 - 2: 

Oblak 

Tavares (Trippier) Dias Gimenez Lodi

Correa (Koke) Rodri Saul Oyarzabal 

Felix Håland

 

sindreo96

Innlegg: 235
sindreo96
31.10.20 13:50

Watford

2022  

Januarvinduet er over.

Vi har fått en veldig bra sesong sålangt, vi ligger over alt forventning på en 8 plass når vi beveger oss inn i februar måned. Er bare tre poeng opp til 7 plassen som gir Europa League kvalik. Vi har slitt litt defensivt før nyttår, sluppen inn en del enkle mål. Vi har mest innslupne mål av de som ligger topp 10 i ligaen. Vi gikk ut hardt før sesongen å sa vi satset på å vinne ligacupen men det endte med et kvartfinale tap borte mot Chelsea. I Fa cupen er vi videre til runde 5, vet ikke enda hvem vi møter. 

I midten av januar fikk vi et kjempe stort bud fra Werder Bremen på 40m euro på Gerard Deulofeu som vi ikke kunne takke nei til. Ungguttene Quina og Dodds får kjempe om å ta plassen på laget nå. 

En annen spiller forlot oss i januar, etter mange samtaler med en misfornøyd italiener dro Adam Masina hjem til Italia å Genoa før 7m euro. Med kun en venstreback igjen på laget måtte vi finne en ny backup før Brandon Williams. Turen gikk opp til Bodø der vi signerte Fredrik Bjørkan før 5.2m euro. 

Vi var ikke helt ferdig med vinduet enda, en stopper har vi vært på jakt etter en god stund nå. Abdou Diallo fra PSG va egentlig klar før oss da vi ble enig med PSG om overgangssummen, men fant ut at jeg ikke ville ha to venstrebeinte midtstoppere. Ibrahima Konate fra Leipzig ble hentet før 36m euro. Den 22 år gamle fransken med sine 194cm blir å danne stopperpar sammen med Mings. 

Tabell etter 25 runder spilt

1. Manchester City 59 png

2. Arsenal 59 png

3. Chelsea 55 png

4. Spurs 50 png

5. Manchester United 49 png

6. Leicester 46 png

7. West Ham 40 png

8. Watford 37 png

9. Liverpool 36 png

10. Southampton 33 png

11. Newcastle 32 png

12. Everton 30 png

13. Wolves 26 png

14. Fulham 25 png

15. Burnley 23 png

16. Sheffield Utd 21 png

17. Leeds 19 png

18. West Brom 17 png

19. Birmingham 13 png

20. Norwich 9 png

 

Spillerstall

Spillerstall:

K: Aaron Ramsdale, 23 år, England, 79 ovr

K: Pontus Dahlberg, 23 år, Svergie, 70 ovr

K: Daniel Bachmann, 28 år, Østerrike, 72 ovr-Utlån

 

VB: Brandon Williams, 21 år, England, 82 ovr

VB: Fredrik Bjørkan, 23 år, Norge, 74 ovr

 

MS: Ibrahima Konate, 22 år, Frankrike, 81 ovr

MS: Tyrone Mings, 28 år, England, 79 ovr

MS: Christian Kabasele, 30 år, Belgia, 79 ovr

MS: William Troost-Ekong, 28 år, Nigeria, 75 ovr

MS: Ben Wilmot, 22 år, England, 69 ovr

 

HB: Tariq Lamptey, 21 år, England, 71 ovr

HB: Jeremy Ngakia, 21 år, England, 71 ovr

 

SDM: Nathaniel Chalobah, 27 år, England, 79 ovr


SM: Will Hughes, 26 år,  England, 81 ovr

SM: Josh Dasilva, 23 år, England, 77 ovr

SM: David Turnbull, 22 år, Skottland, 74 ovr

SM: James Garner, 20 år, England, 73 ovr

SM: Tom Cleverley, 32 år, England, 72 ovr

SM: Tom Dele-Bashiru, 22 år, Nigeria, 60 ovr

 

VM: Ken Sema, 28 år, Svergie, 75 ovr

 

HM: Ismaila Sarr, 23 år, Senegal, 87 ovr

 

VV: Domingos Quina, 22 år, Portugal, 76 ovr

VV: Carter Dodds, 18 år, England, 74 ovr-Akademi spiller

 

S: Alexander Isak, 22 år, Svergie, 83 ovr

S: Joao Pedro, 20 år, Brasil, 73 ovr 

S: Juan Camilo Hernandez, 22 år, Colombia, 77 ovr-Utlån

 

Spillerstats Premier Leauge

Topp 3

Alexander Isak

21 kamper - 13 mål- 2 assist

Ismaila Sarr

24 kamper - 7 mål - 5 assist

James Garner 

17 kamper - 5 mål - 3 assist

 

 

 

 

(Innlegget ble redigert 31.10.20 13:54)

Alekseve

Innlegg: 2252
Alekseve
01.11.20 22:07

Da var 2021/22-sesonge ferdigspilt for Borussia Mönchengladbach. Det har vært mange oppturer, men sitter igjen med en skuffende følelse når jeg nå skal oppsummere sesongen.

Lå lenge sinnsykt godt an til å ta ligagullet, men når det gjenstod fem kamper igjen av Bundesliga-sesongen gikk alt til helvete og vi kollapset rett ved målstreken. Bokstavelig talt på målstreken. Det ble så jevnt mot slutten at alt måtte avgjøres i sesongens siste kamp. Vi tok i mot Leverkusen mens Dortmund, som bare lå ett poeng bak, skulle spille mot Hamburger SV.

Brauten & co rundspilte HSV, mens jeg slet ekstremt mot et kompakt Leverkusen-lag som kjempet om den siste Champions League-plassen. Etter 70 minutter løsnet det endelig!!! Trodde jeg. Breel Embolo ble spilt nydelig gjennom i bakrom av Florian Neuhaus og sveitseren smeller ballen i stolpen og ballen triller inn mot mål, men keeperen fikk akkurat fingertuppene på ballen og hindret ballen i å gå i mål. Mönchengladbach 0. Leverkusen 1. Ingen ligatittel. Det gikk litt i svart for meg så jeg trengte en FIFA-pause noen dager.

I Champions League var jeg derimot veldig fornøyd. Vi kom oss helt til semifinalen. På veien dit slo vi ut Chelsea (2-1), Borussia Dortmund (2-1) før Juventus ble altfor sterke i semifinalen og vant 4-1. Det ble mildt sagt Ronaldo-show hvor den ene scoringen var bedre enn den andre. Når jeg ryker på måten er det helt greit. Pep Guardiola fikk endelig sin første Champions League-tittel med Manchester City etter 2-0 mot Juventus.

Årets spiller går til Breel Embolo som er utrolig god å bruke. Han kan jeg anbefale til alle som trenger en ving eller spiss. Han utvikler seg raskt til en komplett angriper. Årets unge spiller ble Karim Adeyemi som neste sesong kan komme til å danke ut engelskmannen Noni Madueke. Sesongens skuffelse er helt klart rekordkjøpet Mohamed Ihattaren. Det er ett eller annet som ikke stemmer med nederlenderen. Kanskje blir han for usynlig som venstre indreløper, så det er mulig jeg må gjøre en formasjonsendring eller selge supertalentet.

Ser man realistisk på denne sesongen ville Mönchengladbach tatt en slik sesong i mot med åpne armer, men jeg syns det ble en nestensesong hvor vi er sykt nærme noe stort. Forhåpentligvis blir neste sesong enda bedre!

Overganger
Inn:
€32m - Duje Ćaleta-Car (Marseille)
€20m - Frank Onyeka (Midtjylland)
€13m - Oscar Dorley (Slavia Praha)
€4m - Adam Karabec (Sparta Praha)
€3m - Aster Vranckx (KV Mechelen)

Ut:
€82m - Denis Zakaria (Real Madrid)
€65m - Marcus Thuram (Man United)
€60m - Matthias Ginter (Chelsea)
€7m - Patrick Herrmann (A. Bielefeld)
€6m - Michael Lang (Werder Bremen)
€5m - Andreas Poulsen (Cagliari)
€3m - Torben Müsel (Sparta Rotterdam)
€2m - Jacob Italiano (Spezia)
Swap - Keanan Bennetts (Sparta Praha)
Kontraktløs -Tobias Sippel (Norwich)
Kontraktløs - Max Grün (Young Boys)


Lagoppstilling

GK - Yann Sommer (32) - 89 ovr
HB - Stefan Lainer (28) - 83 ovr
MS - Duje Ćaleta-Car (26) - 82 ovr
MS - Nico Elvedi (25) - 87 ovr
VB - Liberato Cacace (21) - 83 ovr
DM - Frank Onyeka (24) - 83 ovr
SM - Florian Neuhaus (24) - 86 ovr
OM - Mohamed Ihattaren (20) - 86 ovr
HV - Noni Madueke (19) - 83 ovr
VV - Breel Embolo (25) - 86 ovr
ST - Alassane Plea (28) - 84 ovr

Innbyttere
MS - Louis Beyer (22) - 79 ovr
VB - Ramy Bensebaini (26) - 80 ovr
DM - Christoph Kramer (30) - 78 ovr
SM - Oscar Dorley (23) - 79 ovr
OM - László Bénes (24) - 79 ovr
HV - Karim Adeyemi (19) - 78 ovr
VV - Jonas Hofmann (30) - 77 ovr

Reserver
GK - Till Lang (18) - 68 ovr (Akademispiller)
GK - Moritz Nicolas (24) - 68 ovr
HB - Felix Agu (22) - 76 ovr
HB - Kaan Kurt (18) - 70 ovr
MS - Kai Huber (19) - 70 ovr (Akademispiller)
MS - Mamadou Doucouré (24) - 68 ovr
MS - Simon Kraus (16) - 66 ovr (Akademispiller)
DM - Aster Vranckx (19) - 70 ovr
DM - Aaron Schuster (18) - 66 ovr (Akademispiller)
SM - Rocco Reitz (20) - 67 ovr
OM - Adam Karabec (19) - 71 ovr
HV - Paul Nebel (20) - 72 ovr
VV - Jamie Leweling (20) - 73 ovr
ST - Lars Stindl (33) - 77 ovr
ST - Jessic Ngankam (22) - 73 ovr

Utlånte spillere
VB - Mats Kuntz (18) - 65 ovr (Akademispiller)
SM - Sander Christiansen (20) - 69 ovr
OM - Famana Quizera (20) - 68 ovr
HV - Theo Hartmann (17) - 67 ovr (Akademispiller)

Alekseve

Innlegg: 2252
Alekseve
01.11.20 22:28
Alekseve: Etter 70 minutter løsnet det endelig!!! Trodde jeg. Breel Embolo ble spilt nydelig gjennom i bakrom av Florian Neuhaus og sveitseren smeller ballen i stolpen og ballen triller inn mot mål, men keeperen fikk akkurat fingertuppene på ballen og hindret ballen i å gå i mål. Mönchengladbach 0. Leverkusen 1.

Her var det ikke alt som kom med. Siden Dortmund ledet ligaen med to poeng måtte jeg vinne kampen , så da sendte jeg alle mann i angrep på slutten. Det straffet seg når Leverkusen scoret i det 86 minutt og vant etter en sinnsykt bra kontring av Moussa Diaby. 

sindreo96

Innlegg: 235
sindreo96
02.11.20 08:59
Alekseve: nestensesong

Neste sesong blir deres sesong, dannet et bra grunnlag før neste sesong.

trur Gladbach fansen lever fint med de resultatene du har oppnådd!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg