Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FIFA: Career Mode

NYTT TEMA
sindreo96

Innlegg: 268
sindreo96
21.01.21 20:14

Portsmouth FC

Sesong to

Ny sesong er i gang!

Sommervinduet er over å vi har gjort de første signeringene i min periode som manager her. Budsjettet for sesongen va på 14 millioner euro, noe som er veldig brukbart i denne divisjon. Vi har Norwich som en slags modell på hvordan vi skal styre klubben. Ikke kjøpe alt før mange å selge unge egenutviklede spillere. Nå må vi jo selvfølgelig forsterkere stallen da vi har rykket opp en divisjon. Stallen vi går inn til vinduet er bare på 23 spillere, så vi må hente inn noen nye fjes å helst ikke miste så mange.

Vi sjekket om det va noen gode avtaler å gjøre på spillere som va kontraktløse. Der fant vi en spiller som va meget interessant før oss å som har god erfaring fra Championship nivå fra tidligere. Vi trenger spillere som har spilt på dette nivået før da resten av stallen er litt ukjent på dette nivået. Luke Garbutt satt signaturen på papirene å skrev under en 2 års kontrakt. Første signering før sesongen unnagjort.

Spissplassen va en posisjon vi hadde lyst å forsterke med en spiller som har levert i Championship tidligere. Det krevde en del forhandlinger før å få signaturen til Ivan Cavaleiro som leverte 9 mål og 12 målgivende sist gang han spilte i Championship som venstre kant. Cavaleiro er tiltenkt å være spiss før oss.

Det gikk en del rykter midt i vinduet at lagets venstrekant Ronan Curtis ville bort fra klubben. Etter en del spekulasjoner i pressen endte det med at Curtis forlot Portsmouth før Celtic. Meget synd å miste Curtis som va en tenkt å være en viktig brikke denne sesongen. 24 år gamle Jack Harrison skal erstatte målpoengene fra Curtis. Harrison er et bra tilskudd i troppen.

På sentral midtbane er det tynt med kun tre stk i en sesong der kampene kommer tett trenger vi mer dekning. Oliver Skipp tar turen fra Spurs til oss etter at avtalen på 6.5 millioner euro ble godtatt. En lagkamerat av Skipp tok å turen til Fratton Park før å få bli presentert som ny Portsmouth spiller, Cameron Carter-Vickers ble hentet før 3.5 millioner euro. Amerikanern har vært mye utlånt i sin tid som Spurs spiller, nå får han endelig slått seg til ro som Portsmouth spiller.

Det hang lenge i luften at 18 år gamle Charles Nicholas skulle spille på et høyere nivå enn Championship kommende sesong. Nicholas som nevnt over hadde en eventyrlig sesong i fjor. Vi va veldig klar på at vi ikke skulle stå i veien før en overgang vist vi får et bud som er bra før begge parter.  Da Everton kom på banen med et bud på på 23 millioner euro kunne vi ikke si nei.

Spillere inn:

Oliver Skipp fra Spurs før 6.5m euro

Jack Harrison fra Manchester City før 6.5m euro

Ivan Cavaleiro fra Fulham før 6.4m euro

Cameron-Carter-Vickers fra Spurs før 3.5m euro

Luke Garbutt kontraktløs

Spillere ut:

Charles Nicholas til Everton før 23m euro

Ronan Curtis til Celtic før 2.3m euro

 

Første 11ern

4-2-3-1

MacGillivray

Johnson-Whatmough-Carter-Vickers-Garbutt

Close-Skipp

Harness-Cannon-Harrison

Cavaleiro

Benk:

Harrison, Hiwula, Jacobs, Williams, Morris, Bolton, Raggett

Res:

Marquis, Brown, Bass, Downing, Mnoga, Hancott, Stanley, Hackett-Fairchild, Turnbull

Det går mot spennende tider på Fratton Park

 

 

(Innlegget ble redigert 21.01.21 20:27)

Alekseve

Innlegg: 2288
Alekseve
21.01.21 22:37
sindreo96: Portsmouth FC

Nydelig lag, nydelig stadium, nydelige drakter og aldeles nydelig oppdatering. Liker overgangene dine veldig godt!

Merker jeg ble veldig nysgjerrig på denne Charles Nicholas. Er det en du har speidet eller fikk du han på første speiderrapport? Homegrown talent er det ikke det de har kalt det? Jeg forhåndsbestilte ikke spillet så jeg har ikke den funksjonen på mitt FIFA. 

Alekseve

Innlegg: 2288
Alekseve
21.01.21 22:43
MR23: Sunderland

Her har du skaffet deg noen meget fine signeringer! Ser Junker scorte mye mål, men hvordan er han å bruke? Har utrolig lyst til å teste han i løpet av FIFA21. Ricky-Jade Jones kommer du til å få det utrolig gøy med! Han vokser ekstremt raskt om du bruker han mye. 

Lykke til i Championship! Håper du holder oss oppdatert her inne.

sindreo96

Innlegg: 268
sindreo96
21.01.21 23:04
Alekseve: Merker jeg ble veldig nysgjerrig på denne Charles Nicholas

Homegrown talent ja. 17 år, spille cam å hadde 74 ovr når sesongen startet. Va i 77 når han ble solgt til Everton. Er en spiller jeg gjerne vil hente tilbake når vi er tilbake i PL

sindreo96

Innlegg: 268
sindreo96
22.01.21 21:48

Portsmouth FC

Februar måned har inntatt, januarvinduet er stengt. Vi foretok oss ingen kjøp eller salg i januar. Vi ligger på en meget sterk 4 plass i ligaen bak de tre store Aston Villa, Newcastle og Watford som ligger fremfor oss på tabellen. Slik det ser ut nå så blir vi å spille play off til Premier League i Mai/juni måned. Vi har fått oss ei fin luke ned til Forrest som ligger på 7 plass. Blir nok å stå mellom, oss, Watford, Norwich og West Brom om den siste plassen som gir Premier League spill til neste sesong. 11ern vi har kjørt har vært den samme siden sesongstarten i august. I November kom Alfie Joyce opp fra akademiet vårt. Joyce (68 ovr) er 16 år å 194 cm høy å har dunket ut MacGillivray på keeperplassen. Joyce har utviklet seg bra etter at han ble tatt opp i A-stallen. Håper Joyce kan komme seg på 70 tallet i ovr til neste sesong da han fort mulig kan være førstelags keeper i Premie League i en alder av 17 år. Ivan Cavaleiro som vi hentet i sommer har levert varene som spiss. 17 mål på 34 kamper gjør han til delt toppscorer sammen med Jack Grealish. 

I FA-Cupen har vi spilt oss til runde 5 der vi skal møte Brighton på bortebane i Mars.

Vist vi klarer å rykke opp til Premier League denne sesongen er det noen posisjoner vi må forsterke oss på. Luke Garbutt har hatt en grei sesong på venstrebacken men er ikke en spiller som er god nok før nivået i Premier League. Det samme gjelder høyre kanten Marcus Harness som har notert seg før 8 mål og 5 målgivende til nå. Høyrekanten er en posisjon vi er ute etter å forsterke sammen med en ny sentral midtbane spiller og en ny midtstopper står på ønskelisten. Vil helst ha inn 4 nye spillere som går inn i førstelaget.

 

Tabell etter 34 serierunder 

1 Newcastle 79 png

2 Aston Villa 78 png

3 Watford 76 png

4 Portsmouth 69 png

5 Norwich 60 png

6 West Brom 59 png

7 Forrest 57 png

8 Borro 56 png

9 Preston 48 png

10 QPR 47 png

———

22 Rotterham Utd 28 png

23 Derby 25 png

24 Oxford 21 png

 

(Innlegget ble redigert 22.01.21 21:51)

sindreo96

Innlegg: 268
sindreo96
23.01.21 12:24

Portsmouth FC

Sesong 2021/2022

Hvem hadde spådd på forhånd at Portsmouth skulle gå opp til Premier League på første forsøk. Det ble noen spennende play off kamper mot West Brom. 2-0 seier tok vi med oss til Fratton Park der det skulle avgjøres hvem som skulle spille finale mot Aston Villa på Wembley. Vi holder West Brom til 0-0 hjemme som betyr at vi skal møte Aston Villa i opprykksfinalen. Villa slår Norwich 6-1 sammenlagt. Villa var store favoritter til å rykke direkte opp i år sammen med Newcastle men kollapset mot slutten av sesongen å ble nr 3.

Det tok bare 9 minutter før Ivan Cavaleiro sender oss nærmere Premier League med sin skåring. Ledelsen varer i 10 minutt når Ollie Watkins utligner før Villa.

Andy Cannon sender Portsmouth til himmels når han setter inn 2-1 5 minutt før pause. Villa står høyt å jakter på redusering det betyr masse bakrom til Cavaleiro som kommer alene mot Martinez å vips så er det 3-1 på Wembley. Cavaleiro har bært dette Portsmouth laget denne sesongen å avslutter en fantastisk sesong med å sette inn 4-1 å hattrick i finalen.

Pompey er klar før Premier League igjen å vi gleder oss veldig til å ta i mot de store lagene hjemme på Fratton Park. Derby kampene mot Southampton henger høyt å.

I FA-Cupen kjempet vi tappert borte mot Brighton men endte tilslutt med exit i runde 5 etter straffespark konkurranse

Tabell

1 Newcastle 108 png

2 Watford 103 png

3 Aston Villa 101 png

4 Portsmouth 87 png

5 West Brom 86 png

6 Norwich 71 png

Ned fra Premier League kommer Brentford, Bournemouth og Stoke City tar turen tilbake til Championship.

Sommervinduet:

I sommervinduet startet vi før alvor med opprustning til seriestart. Vi ville ha inn noen nye fjes i stallen før laget dro på pre season. Å første spiller inn ble Matheus Pereira fra West Brom. Pereira ville ikke spille i Championship en sesong til å blir med oss oppover divisjonen. Drible sterk spiller som kan gjøre ting på egenhånd å.

Før 14m euro fikk vi hentet inn en meget spennende midtstopper i Ben Godfrey fra Everton. Opprustningen er i full gang på Fratton Park nå som vi gjør oss klar til Premier League.

En ny venstreback va vi ute etter siden Garbutt ikke holder helt  PL nivå. Josh Tymon rykket ned med Stoke forrige sesong fra Premier League men er nå tilbake som Portsmouth spiller å gir oss et løft på venstre siden.

En ny backup spiss måtte på plass da Elis Harrison ble solgt til Luton. Sam Surridge fra Bournemouth ble løsningen, 23 åringen med sine 191 cm gir oss noe annet fra benken med sin fysikk. 

Ilaix Moriba fra Barcelona ble siste mann dette vinduet. 19 åringen fra Guinea søkte etter mer spilletid å det blir han å få her. Med dette er vinduet over før denne gang å nå starter det før alvor opp med Premier League fotball på Fratton Park. Første serierunde skal vi møte West Ham på bortebane så skal vi ta i mot Wolves hjemme på Fratton Park.

26 november smeller det da Southampton tar borte turen før å møte oss.

Fornøyd med hvordan vinduet ble, troppen er ok til nå. Vi har enda en god del posisjoner som vi må forsterkere med tiden. Artig at kaptein Whatmough, Johnson og Cannon har vært med fra starten å er enda i 11ern når vi har endelig rykket opp igjen.

Spillere å følge med på denne sesongen er målvakt Alfie Joyce, 16 årringen gjør seg klar til å debutere i Premier League denne sesongen. Ilaix Moriba er bare 19 år men er knyttet store forventinger til han denne sesongen. Kan bli Pompey sin Paul Pogba.

 

 

Fortsettelse følger…

(Innlegget ble redigert 23.01.21 12:30)

MR23

Innlegg: 4
MR23
23.01.21 15:41

Championship:

Inn

Ravel Morrison: 2000000£

Smith Rowe lån med kjøpopsjon: 5000000£

Mousset: 6000000£

Fosu-Mensah: 0£

Felix Passlack: 2000000£
Yussuf: 3000000£

 

Ut:

Gooch: 2000000£

Junker: 7000000£

 

Etter en fantastisk sesong gikk junker videre til anderlecht. Erstatteren ble Lys Mousset. En spiller som ikke har fått helt ut potensialet. Videre forsterket vi angrepet med Smith Rowe som var misfornøyd med spilletid i Arsenal. Samtidig hentet vi Ravel Morrison med håp om å få ut det store potensialet som han innehar. Passlack ble hentet inn for å skape større konkurranse på back plass. Yussuf ble hentet inn fra Fra Ifk Göteborg

 

Den største signeringen kom derimot på deadline day. Fosu- Mensah var frigitt av United og ingen hadde snappet han opp enda. I vindusrammer mest overraskende overgang valgte han å signere for Sunderland.

 

Sesongen var preget av mye uforutsigbare resultater og vi vippa mellom alt fra 2 til 12 plass til slutt sikra vi 6 plass og playoff. Der møtte vi West brom. Vi havnet tidlig under men kjempet oss tilbake og sikra 1-1. Slik endte kamp nummer to også og det var duket for ekstra omganger. Der sendte Smith Rowe oss i føringen etter 110 minutter. Vi hadde full kontroll. Men plutselig scorer West brom i 120 minutt og det fikk til straffer. Heldigvis bommet West brom på 2 og vi scoret på alle. Veien gikk videre til Wembley. Der tok vi en overraskende enkel 3-0 seier og sikret opprykk.

 

I selve sesongen var Fosu Mensah fantastisk. Ravel Morrison viste at han fortsatt hadde noe å gjøre på en fotballbane med 8 mål og ni assist. Men åretsspiller ble Josh Harrop med sine 15 mål og 16 assist.

 

Toppscorer:

Lys Mousset - 22 mål

 

Assistkonge 

Harrop - 16 assist

 

Årets spiller: Harrop

 

Mest brukte 11:

 

                    McCarthy

Passlack Fosu-Mensah Wilis Hume

              Yussuf    Dobson

Smith-Rowe    Morrison      Harrop

                       Mousset

(Innlegget ble redigert 23.01.21 15:44)

MR23

Innlegg: 4
MR23
23.01.21 15:55
Alekseve: Har utrolig lyst til å teste han i løpet av FIFA21

Junker fungerte bra, men var ikke den aller morsomste å spille med..

samsung22

Innlegg: 18730
samsung22
23.01.21 18:40

Nettopp fullført første sesong med Espanyol. Endte på en 3.plass med sinnssyke 99 - 72 i målforskjell. Haha! Antall mål innsluppet ble rett og slett useriøst dårlig, så det må gjøres noen endringer inn mot neste sesong. Vurderer 5 i forsvar for å få mer kontroll defensivt.

Opprykket ble sikret i playoff-finalen mot Mallorca.

Spissparet Raul de Tomas og Wu Lei scoret henholdsvis 24 og 23 mål i ligaen hver.

Spillere hentet inn i sommervinduet før sesongstart og januar:

R.Gravenberch (Ajax), midtbanespiller
A. Lunin (Real Madrid), keeper
Marcos Antonio (Shakhtar), midtbanespiller

 

(Innlegget ble redigert 23.01.21 18:46)

samsung22

Innlegg: 18730
samsung22
23.01.21 20:34

Andre sesong fortsetter i samme spor som den første, med 4-4 borte mot Sevilla i åpningskampen. Isolert sett fornøyd med uavgjort borte mot Sevilla og at jeg scorer 4 mål, men igjen slipper jeg inn vanvittig mye mål.

Er det jeg som er alt for dårlig i forsvar, eller er det slik for flere andre her også?

Thecokeman

Innlegg: 24434
Thecokeman
23.01.21 21:03

Du er nok ikke alene der, slipper inn mye mål jeg også. 

laffano

Innlegg: 22901
laffano
23.01.21 22:08

Mista motivasjon for å spille fifa rett å slett.... er jo alt for rævva opplegg skyt på mål og du scorer uavhengig om det er AI eller du sjøl keeperne skal ikke redde mye.... gitt opp Salford thread og 

KjetilTorget

Innlegg: 243
KjetilTorget
02.02.21 16:32

Noen som har hørt mer anngående Elland Road? 

(Innlegget ble redigert 02.02.21 16:33)

Alekseve

Innlegg: 2288
Alekseve
02.02.21 19:54
KjetilTorget: Noen som har hørt mer anngående Elland Road?

Det ser ut til at Elland Road er tilgjengelig for de som spiller på PC, men kun i Kick Off-kamper og ikke Career Mode eller Ultimate Team.

Mulig Elland Road blir lagt til på neste oppdatering, men det vet man jo aldri med EA. Det har tatt fryktelig lang tid...

KjetilTorget

Innlegg: 243
KjetilTorget
02.02.21 20:04

Alekseve: Takk for svar.

Har mistet litt motivasjonen for tiden + at det er travle tider..Håper Elland Road snart er på plass på Career Mode også. Tipper det gjør noe med motivasjonen :) 

Alekseve

Innlegg: 2288
Alekseve
02.02.21 20:17
KjetilTorget: Har mistet litt motivasjonen for tiden + at det er travle tider..Håper Elland Road snart er på plass på Career Mode også. Tipper det gjør noe med motivasjonen :)

Det blir generelt lite spilletid her også. Mulig det blir litt mer spilling når oppdateringen etter januarvinduet kommer. Håper Elland Road er lagt til før jeg starter med Manchester United i løpet av helga/neste uke.

Alekseve

Innlegg: 2288
Alekseve
03.02.21 21:14

EASportsFIFA på Instagram har lagt ut i storyen sin at Elland Road er på spillet nå.

KjetilTorget

Innlegg: 243
KjetilTorget
03.02.21 22:36

Elland Road er på plass! Satser på å starte en Leeds karriere i løpet av uken! 

lukasliverpool

Innlegg: 181
lukasliverpool
04.02.21 20:11

Nå som Elland Road er på plass er det vel på tide å starte en karriere med et lag langt nede i det engelske ligasystemet, der målet til slutt er å vinne Champions League

KjetilTorget

Innlegg: 243
KjetilTorget
04.02.21 20:30

Lukasliverpool: Hvilke lag har du i tankene? 

lukasliverpool

Innlegg: 181
lukasliverpool
05.02.21 09:06

KjetilTorget: Har vurdert flere lag, men valget falt til slutt på Bolton. Kommer en oppdatering i løpet av helgen :)

KjetilTorget

Innlegg: 243
KjetilTorget
05.02.21 11:20

Lukasliverpool: Spennende! 

KjetilTorget

Innlegg: 243
KjetilTorget
05.02.21 18:19

Hei, noen som har prøvd å lage karriere med Leeds etter at Elland Road ble lagt til på spillet? Hos meg så finnes ikke Elland Road når jeg prøver å starte en karriere.. Finner kun Elland Road i avspark-funksjonen..

Alekseve

Innlegg: 2288
Alekseve
05.02.21 19:37

"Ok so when you are starting your Leeds CM and have chosen Leeds as your selected team, on the page where it says like currency, match length, go to the stadium page. There you should see a stadium named 'Al Jayeed Stadium.' That stadium is Elland Road under a different name. Change the name of that Stadium to Elland Road and you should be good to go mate."

Om du skal starte med f.eks Manchester United og vil ha Elland Road så tipper jeg at du kan gå inn på Stadion i menyen og gjøre akkurat som beskrevet over. Har ikke testet dette selv, men det kan være verdt et forsøk om noen vil starte karriere i kveld.

KjetilTorget

Innlegg: 243
KjetilTorget
05.02.21 20:19

Alekseve: Takk for svar. Etter litt undersøkelser fant jeg ut av det. I karrieremodus så heter Elland Road AL Jayreed Stadium... Så var så enkelt som å bare bytte navn på stadion!

Så då blir det oppstart av en karriere i løpet av kvelden eller i morgen. Har planer om å kjøpe Lamptey, Bohinen og Saka (Eventuelt Brandon Williams om Saka blir for dyr) i det første overgangsvinduet. 

Alekseve

Innlegg: 2288
Alekseve
05.02.21 21:51
KjetilTorget: AL Jayreed Stadium

Jeg lastet ned den nyeste oppdateringen og da er Al Jayeed Stadium en generert stadion og Elland Road er ikke å finne..

KjetilTorget

Innlegg: 243
KjetilTorget
05.02.21 21:57

Alekseve: Merkelig.. mye rot med fifa for tiden. Du finner ikke Elland Road i avspark-funksjonen heller? 

Alekseve

Innlegg: 2288
Alekseve
05.02.21 22:08
KjetilTorget: Merkelig.. mye rot med fifa for tiden. Du finner ikke Elland Road i avspark-funksjonen heller?

Finner ikke Elland Road noen steder. Ser på YouTube at det er en bug som gjør at fjerdedommeren står midt på banen, så mulig det er derfor de har fjernet den. Den blir sikkert lagt til igjen i løpet av kvelden/natta.

Utrolig kjedelig for min del som hadde tenkt til å starte med Manchester United i kveld, men jeg får vente litt til. Arnau Puigmal, Hannibal Mejbri, Anthony Elanga, D'Mani Bughail-Mellor og Reece Devine har blitt lagt til i spillertroppen så nå gleder jeg meg bare enda mer til å starte saven!

KjetilTorget

Innlegg: 243
KjetilTorget
06.02.21 21:19

En liten oppsummering fra første halvåret i Leeds. 

Er kommet frem til 5 januar 2021 og Leeds har hatt et meget godkjent comeback i Premier League! Etter omtrent halvspilt sesong ligger Leeds på en solid 6 plass, bare 4 poeng opp til Arsenal på 4 plass. Man City, Liverpool og Spurs har stukket i fra resten. Er 10 poeng fra Arsenal på 4 til Spurs på 3, mens det er 6 poeng fra Arsenal på 4 til Everton på 8 plass. Atså meget jevnt om den siste CL-plassen og Europaliga-plassene. 

Hentet Lamptey, Saka og Bohinen i sommervinduet, og med en solid investering eller to i januarvinudet  så har jeg ett håp om at 4 plassen er mulig! Men blir sannsynligvis låne overganger da jeg har 2 Mill Pund til rådighet.. 

I Ligacupen røk vi ut i første runde etter 2 - 0 tap borte mot Brentford. I FA-cupen har vi nettopp slått Doncaster 2 - 0 borte. 

I Sommervinduet ble blant annet Casilla, Allioski Forster og Klich solgt. 

Mest brukte startoppstilling så langt (4-1-4-1 / 4-5-1) 

Messlier 

Lamptey Koch Llorente Saka 

Phillips 

Raphinha Rodrigo Bohinen Harrison 

Bamford 

Benk: Ayling Cooper Dallas Pablo H Roberts Costa Summerwille 

sindreo96

Innlegg: 268
sindreo96
07.02.21 11:21

Er jo bare å endre stadion navn til Elland Road istedenfor Al Jayeed Stadium vist man vil ha Elland Road som stadion navn i sin Leeds karriere 

(Innlegget ble redigert 07.02.21 11:23)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg