Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FIFA: Career Mode

NYTT TEMA
Thecokeman

Innlegg: 24736
Thecokeman
28.04.21 07:08

Schalke kan være moro, ellers har jeg kost meg veldig med Werder Bremen på tidligere utgaver. Køln er også et lag jeg har tenkt på, men aldri spilt med. 

KjetilTorget

Innlegg: 739
KjetilTorget
28.04.21 20:08

Breaking News

Hertha Berlin kunngjør 1. juli 2020 at Bayernlegenden Phillip Lahm er ny manager i klubben! Lahm er helt fersk i manager-gamet og dette er hans første manager-jobb. 

Dagen etter kunngjør Hertha at Jerome Boateng tar samme veien som Lahm og blir ny kaptein i Hertha. Klubben han spilte fotball for i ungdommen. Boateng koster Hertha 25 Mill Euro og vil gå rett i startelveren og også overta kapteinsbindet! 

Jeg har begynt å speide på en rekke unge spillere hovedsaklig tyske. Hertha stallen trenger en skikkelig opprydding og oppgradering. 

Katterback fra Stuttgart og Vagnoman fra Hamburg kan godt bli Hertha sine nye backer. I tillegg er Wirtz ønsket på midtbanen. Har satt i gang speiding på en rekke spillere. Er det spillere dere vet om jeg burde vurdere å hente? (Jeg kjenner ikke like godt til tysk fotball som engelsk fotball (utenom Dortmund)

Thecokeman

Innlegg: 24736
Thecokeman
28.04.21 20:38

Da var sesongen over i Leverkusen. 

Vi bedret oss noe i andre halvdel av sesongen, Szoboszlai var en kjærkommen signering på midtbanen som bidro med kreativiteten vi hadde manglet. Fikk i tillegg et kjempebud på Isak fra Barcelona (150 mill euro) og erstattet han med Nicolas Gonzalez som jeg hadde første sesong i Stuttgart. Det var også et godt bytte.

Der vi i første halvdel tok 27 poeng, tok vi 33 i andre halvdel. Vi endte altså på 6 plass med 60 poeng. Bayern blir til slutt en ganske suveren seriemester med 78 poeng, Stuttgart nummer to med 69, Dortmund 3 og Hertha 4. Leipzig siste laget foran oss. Totalt sett en veldig skuffende Bundesliga-sesong. 

I Champions League skulle vi møte Liverpool i åttendedelsfinalen og det ble ufattelig enkelt av en eller annen grunn. Feide de av banen hjemme med 6-0 og sendte reservelaget til Anfield. Tapte 2-0, men avansementet var aldri truet.

Napoli ventet i kvartfinalen og igjen startet vi hjemme. Ledet 2-0 lenge, men Napoli presset voldsomt mot slutten og fikk satt inn redusering til 2-1 som ble sluttresultatet. Borte fikk vi en knallstart med scoring etter 4 min og Napoli sendte etter hvert frem det de hadde av folk, noe som gjorde at vi fikk enorme rom å kontre i. Vi vant til slutt 4-1, 6-2 sammenlagt. 

I semifinalen ble det oppgjør mot Atlético og vi startet hjemme her også. Vi var best hele kampen og vant 2-0, kunne vært mer, men Atlético var også nære med et stolpeskudd på overtid. Borte fikk vi en i fleisen helt fra start og ble skikkelig kjørt resten av kampen. Atlético var veldig nær 2-0 flere ganger, men til slutt var det vi som kunne kontre inn 1-1 og 3-1 sammenlagt. Vi var i finalen! 

I finalen ventet PSG og de gikk rett i strupen på oss. Atal reddet en avslutning fra Mbappe på streken før Neuer fikk fatt i ballen. Han satte i gang Katterbach som sendte Diaby på løpetur, der hang ikke PSG med og Diaby sendte oss i ledelsen etter et kvarter. Etter 30 min skjer det samme og Diaby setter 2-0! Vi kontrollerer resten av omgangen greit ut. I andre omgang fortsetter kjøret fra PSG og etter 65 min får de uttelling ved Neymar. 2-1. Merkelig nok velger PSG å legge seg lavere i banen og prøver lokke oss frem, vi spiller ballen innad i laget og tvinger de frem. Får kjørt en kontring hvor Bailey kommer alene gjennom, men stoppes av en god redning fra Navas. I det 90 minutte får PSG en siste mulighet, men Kounde blokkerer avslutningen fra Mbappe og dommeren blåser. Leverkusen vinner Champions League! Seieren her redder virkelig sesongen. 

Dermed blir det Champions League også neste sesong for Leverkusen, men det blir uten Thecokeman som etter sesongen får tilbud fra en annen klubb og takker ja.

I Bundesliga fant vi aldri flyten og det var et eller annet som føltes feil med Leverkusen, derfor takket jeg ja når jeg fikk et annet tilbud. Hvilken klubb og liga får dere vite i neste oppdatering. 

Thecokeman

Innlegg: 24736
Thecokeman
28.04.21 20:39
KjetilTorget: spillere

Robin Hack må du hente, blir helt fantastisk. Kanskje også Linton Maina? 

KjetilTorget

Innlegg: 739
KjetilTorget
28.04.21 23:04

Thecokeman: 

Gratulerer med en rå prestasjon med Leverkusen i CL. Blir spennende å høre hvor veien går videre. 

Takker for tips. Hack har jeg allerede begynt å speide på. Skal speide på Maina også! 

Alekseve

Innlegg: 2344
Alekseve
29.04.21 14:34

Innlegg slettet


Prøvde å lime inn en oppdatering fra mobilen, men bare halve innlegget kom med. Får prøve på nytt senere. 

(Innlegget ble redigert 29.04.21 14:37)

KjetilTorget

Innlegg: 739
KjetilTorget
29.04.21 18:34

10 August 2020

De første 6 ukene av sommervinduet har vært meget travel. En rekke spillere har blitt solgt eller lånt ut og forløpig har 6 spillere kommet inn. Nå gjenstår det 6 dager til vi serieåpner mot Bremen hjemme. Følgende har kommet inn så langt: 

Kattenback for 4 Mill Euro 

Vagnoman for 4 Mill Euro 

Stergiou for 2 Mill Euro 

Wirtz for 15 Mill Euro 

Almada for 10 Mill Euro

Hlozek for 10 Mill Euro 

 

Dette gir følgende lag forløpig (4 - 3 - 3) 

Jarstein 

Vagnoman Boateng (K) Stergiou Kattenback 

Almada Wirtz Cunha 

Lukebakio Piatek Hlozek 

Benk: Boyata Stark Mittelstadt Khedira Guendouzi (innlånt) Dirosun Cordoba 

Reserver: Schwollow Dardai Alderete

 

Resten av den opprinnelige troppen er enten solgt eller lånt ut (de yngste med litt potensiale). Troppen er litt liten, så må få inn et par til. Hva tenker dere så langt? 

Blant annet står Hack, Mantl, Arrey-Mbi, Neuhaus og Adeyami høyt oppe på ønskelisten. 

(Innlegget ble redigert 29.04.21 18:37)

Thecokeman

Innlegg: 24736
Thecokeman
29.04.21 20:11

Ville sett etter en midtbanespiller med defensive fibre, voldsomt offensiv midtbane du har der. Frank Onyeka feks. 

Thecokeman

Innlegg: 24736
Thecokeman
29.04.21 20:58

Thecokeman tar over Dortmund! 

Kunne ikke takke nei når jeg fikk muligheten til å ta over Dortmund. Godt over dobbelt så stort publikum var blant annet en av grunnene. Grunnlaget i Dortmund var bedre enn det var når jeg tok over Leverkusen, men likevel ble det til slutt veldig mange overganger. 

Ut: 

Ugurcan Cakir - Juventus 

Marcelo - Burnley 

Thomas Meunier - AC Milan 

Richarlison - Arsenal 

Florian Neuhaus - Barcelona 

Pluss mange overflødige, små overganger. 

 

Inn: 

Maximilian Mittelstadt - Hertha 

Mohammed Kudus - Monaco 

Perr Schuurs - Leverkusen 

Robin Hack - Stuttgart 

Exequiel Palacios - Lazio 

Pedro De la Vega - Wolverhampton

David de Gea - Manchester United 

Emilio Schäfer - Sassuolo 

Alexander Sørloth - Leverkusen 

Totalt brukte vi noe over 400 mill euro og solgte for 350 ca.

Fikk 150 hver for Richarlison og Neuhaus og da kunne jeg ikke si nei når erstatterne Hack og Palacios kom billigere.

Troppen;

Keepere:

de Gea (86)

Schäfer (77) 19 år...

Hitz (76)

 

Backer:

Emerson (84)

Wijndal (84)

Morey (79)

Mittelstadt (79)

 

Stoppere:

Lindeløf (84)

Pau Torres (84)

Bailly (82)

Schuurs (81)

 

Midtbanespillere:

Palacios (85)

Tonali (84) 

Kudus (84)

Brahim (83)

Bellingham (80)

 

Vinger:

Sancho (92)

Hack (89)

De la Vega (82)

Brandt (79) 19 år...

 

Spisser: 

Haaland (93)

Sørloth (81)

Canobbio (73) 19 år... 

 

Laget:

                          De Gea 

Emerson - Torres - Lindeløf - Wijndal

           Palacios - Tonali - Kudus 

           Sancho - Haaland - Hack 

Benken: De la Vega, Schuurs, Sørloth, Brandt, Morey, Brahim, Bellingham

KjetilTorget

Innlegg: 739
KjetilTorget
29.04.21 22:03

Thecokeman: 

Takk for tipset. Skal speide på han! 

Midtbanen er vel offensiv og litt for lite balansert, men har Khedira og Guendouzi på benken med mer defensive fibre. Har spilt åpningskampen mot Bremen nå, og den offensive kraften på midtbanen fikk virkelig vist seg frem! Kommer ett innlegg om sesongstarten når jeg har spilt litt flere kamper. 

Hadde ikke tippet at du skulle overta mitt kjære Dortmund. Men ett godt valg spør du meg. Gleder meg til flere fantastisk oppdateringer fra deg.  

KjetilTorget

Innlegg: 739
KjetilTorget
30.04.21 20:49

1. Oktober 2021 

Årets 6 første kamper i serien er unnagjort og Hertha flyr på skyene så langt. Har møtt Bremen, Augsburg og Mainz hjemme og står med full pott og 9 - 0 i målforskjell på hjemmebane. Relativt enkle kamper dette mot lag som i utgangspunktet ikke skal være bedre enn oss. 

På bortebane har vi møtt Bayern, Leverkusen og Wolfsburg. I de to første bortekampene har vi lagt oss fullstendig bak på og bare satset på kontringer. Med litt flaks har vi klart å unngå baklengs, samt kontret inn ett mål i hver kamp. Mot Wolfsburg brukte vi samme taktikk, ble overkjørt og Wolfsburg tok tidlig ledelsen. Vi fikk imidlertid kontret inn ett mål i løpet av de siste 10 minuttene og kampen endte 1 - 1. 

Vanvittig potensiale i dette laget spesielt offensivt. I tillegg har laget mye trøkk og fart i seg. Dette gjør at vi kan styre kampene om vi vil. Spesielt på hjemmebane mot antatt svakere lag og så kan vi legge oss bakpå mot bedre lag, spesielt på bortebane. Blir spennende å se hvordan dette går. 

 

31. August

På overgangsvinduet sin siste dag, fikk vi en låneforespørsel på Wirtz fra Stuttgart. Han gikk derfor på 1-årig utlån dit, mens jeg bladde opp de siste pengene av budsjettet og hentet Neuhaus for 55 millioner Euro. Dette gjør at midtbanen blir litt mer balansert.

 

Lagoppstilling (4 - 3 - 3)  

Jarstein 

Vagnoman Boateng (K) Stergiou Kattenback 

Almada Neuhaus Cunha 

Lukebakio Piatek Hlozek 

Benk: Boyata Stark Mittelstadt Khedira Guendouzi (innlånt) Dirosun Cordoba 

Reserver: Schwollow Dardai Alderete

Litt liten tropp, spesielt siden både Vagnoman og Cordoba gikk ut med skader i Wolfsburg. Begge er ute i 3 mnd. Vi tåler ikke så mange flere skader, isåfall må jeg hente hjem noen på utlån eller ta opp noen fra akademiet tidligere enn planlagt. 

 

Alekseve

Innlegg: 2344
Alekseve
30.04.21 22:21

Charlie Daniels overtar Portsmouth
34-åringen legger skoene på hylla og overtar den nyopprykkede Championship-klubben. Kenny Jackett fikk sparken underveis i 2020/21-sesongen og hans erstatter, Danny Cowley, har tatt turen videre til Cardiff City etter et imponerende halvår i Portsmouth.

Portsmouth endte på 2. plass i League One og rykket dermed direkte opp. Det ble en dramatisk avslutning på 2020/21-sesongen da Hull City vant ligaen ett poeng foran Portsmouth, mens Peterborough endte på 3. plass to poeng bak. Siste serierunde ble med andre ord helt avgjørende.

Nå har altså Charlie Daniels overtatt Portsmouth hvor han har signert en treårskontrakt. Den tidligere venstrebacken har ni år bak seg som Bournemouth-spiller og kjenner dermed nærområdet svært godt. Pompey skal bli enda flinkere til å produsere egenutviklede spillere og det er noe Daniels skal sette høyt som sine verdier som manager.

Med et begrenset budsjett har den nyansatte manageren gjort det beste ut av pengene. Klubben har sigret seg midtbanetalentet Harvey White som var på lån fra Tottenham forrige sesong, Nick Powell kom gratis fra Stoke mens Michael Obafemi og Harry Lewis tok turen fra Southampton.

Keeperen Craig MacGillivray leverte varene for Portsmouth forrige sesong og vekket interesse fra Steven Gerrards Rangers. Skottene betalte £4m for 28-åringen som ble kåret til årets keeper i League One. Midtstopperen Paul Downing tok turen til Salford City for £500k etter lite spilletid.

Portsmouth kan bli et underholdende lag å følge med på den kommende sesongen. Charlie Daniels skal være litt utradisjonell og nytenkende når det kommer til formasjonen laget skal spille med. Med tre midtstoppere uten dekning fra sidebacker kan forsvaret bli veldig utsatt for kontringer. Fremover kan det potensielt bli mye mål med mange angripere.


Lagoppstilling
GK - Alex Bass (23) - England - 69 ovr
CB - Callum Johnson (24) - England - 69 ovr
CB - Jack Whatmough (24) - England - 68 ovr
CB - Lee Brown (30) - England - 66 ovr
CM - Tom Naylor (30) - England - 68 ovr
CM - Ben Close (24) - England - 68 ovr
RW - Marcus Harness (25) - England - 70 ovr
AM - Nick Powell (27) - England - 72 ovr
LW - Ronan Curtis (25) - Irland - 72 ovr
ST - Michael Obafemi (21) - Irland - 72 ovr
ST - John Marquis (29) - England - 68 ovr


        Marquis - Obafemi
    Curtis - Powell - Harness
           Close - Naylor
Brown - Whatmough - Johnson
                Bass


Innbyttere

CB - Sean Raggett (27) - England - 68 ovr
CB - James Bolton (26) - England - 66 ovr
CM - Andy Cannon (25) - England - 67 ovr
CM - Harvey White (19) - England - 66 ovr
AM - Ryan Williams (27) - Australia - 66 ovr
LW - Michael Jacobs (29) - England - 68 ovr
ST - Ellis Harrison (27) - Wales - 66 ovr


Reserver
GK - Harry Lewis (23) - England - 63 ovr
GK - Duncan Turnbull (23) - USA - 58 ovr
CB - Haji Mnoga (19) - England - 62 ovr
CM - Bryn Morris (25) - England - 64 ovr
RW - Jordy Hiwula (26) - England - 64 ovr
ST - Recco Hackett-Fairchild (22) - England - 59 ovr
ST - Alfie Stanley (19) - England - 58 ovr


Ungdomsakademi
GK - Aidan Reynolds (17) - England - 58 ovr - 72-92 pot
CB - Luke Forrest (16) - England - 53 ovr - 74-92 pot
CM - Lewis Barker (15) - England - 55 ovr - 75/83 pot
CM - Peter Waite (17) - England - 54 ovr - 80-90 pot
CM - Isaac Brewer (17) - England - 59 ovr - 69-94 pot
AM - Kai Dobson (18) - England - 62 ovr - 68-81 pot
RW - Adam Watson (15) - England - 65 ovr - 76-94 pot

Adam Watson er klubbens gullgutt hvor han i en alder av 15 år allerede er 65 ovr og har et høyt potensiale. Når han fyller 16 år skal det signeres en langtidskontrakt med høyrevingen som er venstrebeint og har 5 stjerners skillmoves og weak foot. Så får vi se om han kan hjelpe klubben til å kjempe om opprykk til Premier League allerede denne sesongen.

KjetilTorget

Innlegg: 739
KjetilTorget
30.04.21 23:37

Alekseve: Spennende ting du har på gang! Gleder meg til å følge utviklingen! 

sindreo96

Innlegg: 323
sindreo96
01.05.21 10:21
Alekseve: Michael Obafemi og Harry Lewis tok turen fra Southampton

Spennende at du har fått hente to store talenter fra erkerivalen.

 

Alekseve

Innlegg: 2344
Alekseve
01.05.21 10:53
sindreo96: Spennende at du har fått hente to store talenter fra erkerivalen.

Veldig fornøyd med signeringen av Michael Obafemi. Tror han kan bli en stor trussel i bakrom. Harry Lewis var kontraktløs så han var lettere å hente enn Obafemi.

Har dere forslag til spiss ved siden av Obafemi? Gjerne britisk, men ikke et stort must. Frister å hente Conor Chaplin tilbake til Portsmouth, men usikker på om jeg vil ha to spisser under 169 cm. 

(Innlegget ble redigert 01.05.21 10:56)

sindreo96

Innlegg: 323
sindreo96
01.05.21 13:40
Alekseve: Har dere forslag til spiss ved siden av Obafemi?

Darly Dike kan være en mann å hente inn, stor å sterk å leverte virkelig varene når han va på utlån i Barnsley i år.

 

KjetilTorget

Innlegg: 739
KjetilTorget
02.05.21 15:35

Tysk fotball og Hertha var visst ikke noe for meg. Lengter tilbake til England.

Vurderer å starte med ett lag i League Two eller overføre New York Red Bulls og forestille meg at York er tilbake i engelsk fotball. 

Noen som vet hvilke lag i league two i dag som har mest historie / vært høyest oppe i seriesystemet i England? Noen som har tips til lag i League Two / har ett nært forhold til / kjennskap til klubb? 

Alekseve

Innlegg: 2344
Alekseve
02.05.21 18:30
KjetilTorget: Noen som vet hvilke lag i league two i dag som har mest historie / vært høyest oppe i seriesystemet i England? Noen som har tips til lag i League Two / har ett nært forhold til / kjennskap til klubb?

Hva med Bolton (League Two) eller AFC Wimbledon (League One)? Begge er historiske engelske klubber som lenge var i toppen. 

KjetilTorget

Innlegg: 739
KjetilTorget
02.05.21 21:39

Alekseve: 

Jeg vurderte begge de to, men hadde lyst å starte i League two så då ble Wimbledon utelukket og så ville jeg starte med ett enda mindre lag. 

 

League Two 

Jeg har startet en karriere med Bradford City. Sist laget var i PL var i sesongen 2000 / 2001, altså 20 år siden. Det blir en ekstrem stor utfordring å komme seg oppover i divisjonssystemet igjen. 

Har kommet meg frem til 31 Juli og det er en uke til seriestart. Målet til styret er øvre halvdel. Jeg personlig ønsker opprykk til League One og Championship på 2 år og etablere oss der. 

Har hentet to spillere fra eliteserien. Heggheim og Thiago Holm. Får jeg på plass en angrepspiller, ala Delap eller Ricky Jones så er jeg rimelig fornøyd utifra hvor mye penger jeg har tilgjengelig.. 

Tips til spillere jeg burde vurdere? 

sindreo96

Innlegg: 323
sindreo96
02.05.21 22:34

Prøv å hold signeringene så realistisk så mulig så blir det en tøffere å vanskeligere karriere. Unngå å hente spillere som Saka når man spiller i League one og Championship. Prøv å hent spillere som spiller på nivået du spiller på selv. Så blir det en artig Road to glory å følge

KjetilTorget

Innlegg: 739
KjetilTorget
02.05.21 23:16

Sindreo96: Takker for tipset! Redd for at det blir lite tid til å spille fremover, men da skal denne karrieren være en jeg kan kose meg med når jeg ført har tid!

BuryMeInSmoke

Innlegg: 2885
BuryMeInSmoke
03.05.21 18:35

Rykket nettopp opp til La liga med Madrid-klubben Rayo Vallecano.

Tenkte derfor at det var en passende anledning å dele en oppdatering.

Ivan Saponjic ble toppscorer med 34 mål, Joni Montiel ble assistkonge, og Rayo tok førsteplassen i Segunda divisjon.

Vanskelighetsgrad: Ultimate (med sliders)

 

Litt fakta om klubben

Rayo er en mildt sagt utradisjonell klubb i spansk sammenheng. Klubben holder til i nabolaget/bydelen Vallecas, og er kjente for å ha en svært tilknyttet tilhørighet til området. En familieklubb som tar vare på sine engasjerte supportere, og hører på dem når de mener klubben går i feil retning. Samtidig er det også friksjon og sterke meninger mellom eierne og supporterne. Klubbens eiere har nemlig brukt mye penger på investeringer i USA og på nye spillere. Samtidig som fasilitetene, stadion og området rundt er svært slitt og kunne hatt behov for restaurering. 

Klubben er også kjente for å være veldig venstre-orienterte politisk. Fanesakene deres er anti-rasisme, homofiles rettigheter og å hjelpe de fattige. På mange måter kan man si at Rayo er veldig like den tyske klubben St. Pauli.

Rayo har vært i La liga flere ganger tidligere men har som regel rykket rett ned igjen. Fotballen de har vært kjente for å spille har ofte vært fremoverrettet hurtig kontringsfotball. Klubben har ingen bitre rivaler, men de nærmeste må kanskje være Getafe og Atletico Madrid.

For å konkludere så kan jeg si at det er en veldig morsom utfordring å være manager for Rayo. Til nå har jeg spilt circa 75% av kampene og simulert resten. Antakeligvis blir det rundt det samme tallet i denne sesongen. 

(Må sies at jeg jukset litt før karrieren og overførte Ivan Saponjic og Akieme, fordi de var utlånt og ikke mulige å kjøpe ut.)

 

Laget/troppen:

 

Fulgencio 72           Saponjic 76                  Diaz 75

                                   Montiel 75

                   Comesana 77  Rivera 73

Akieme 75 Velazquez 76 Kossounou 74 Vidal 76

                                    Werner 72

 

Benk: Jaume 75, Mbe Soh 71, Valenzuela 72, Alzate 75, Fontana 69, Coman 76, Djitté 71

 

 

POS.               OVR.      YEAR         NAT

GK Werner       72      25 år Argentina

GK Jaume       75      30 år Spania 

GK Zidane       70      23 år Frankrike

 

VB. Akieme       75        23 år Spania 

VB. Valenzuela 72       22 år Argentina 

 

CB Velazquez     76      27 år Uruguay

CB Kossounou   74      20 år Frankrike 

CB Mbe Soh      71     20 år Frankrike

CB Dieguez       70      25 år Spania

CB Martin          68      21 år Spania

 

RB. Vidal            76      26 år Spania

 

CDM Alzate         75      22 år Columbia

CDM  Rivera        73      24 år Spania

CDM Comesana 77     24 år Spania

CDM Azevedo*   69    19 år  Uruguay

CDM Camara *    69    19 år  Frankrike 

 

CM    Kemen      72     24 år Frankrike

CAM Montiel     75     22 år Spania

CAM Fontana    69     21 år USA

CAM Zampedri* 67     19 år Argentina

 

RW  Fulgencio  72      21 år Mexico

RW Diaz             75      22 år Costa Rica

RW N'Dri            70      20 år Elfenbenskysten

LW Coman        76      23 år  Romania

 

ST Saponjic      76      23 år  Serbia

ST Valencia      72      21 år   Chile

ST Djitté            71      21 år Senegal

ST Mendes *    64      17 år Spania

* = Juniorspillere/regen

 

Spillerlogistikk

Har i dette overgangsvinduet 50 millioner£ tilgjengelig for å kjøpe spillere.

I overkant mye med tanke på at jeg har grei dekning på de fleste plasser. Og jeg vil helst ikke kjøpe alt for "kjente" spillere fordi det blir for urealistisk. Ser etter en ny back og en stopper for å forsterke laget.

Sliter med å holde igjen tett bakover. Kossounou som ble hentet i Januarvinduet viste seg å være en fantastisk signering. Men det har vært mye rotasjon om makkerplassen.

Velazquez har fått mange sjanser men har skuffet stort. Gjør altfor mange feil og kommer for ofte på etterskudd. Bør forvente mer av en ledertype som han. Derfor ser det ut til at det er han som må erstattes før sesongen sparkes i gang. Mbe Soh som ble kjøpt fra Nottingham forrest har vært et bra tilskudd, men er nok ikke helt moden for å være fast på førstelaget enda.

Valenzuela kan vikariere både på venstre og høyreback. Men må nok også få inn en til der for å ha dobbel dekning.

 

 

 

(Innlegget ble redigert 03.05.21 18:39)

Thecokeman

Innlegg: 24736
Thecokeman
03.05.21 21:19

Er det flere som møter et lag som er umulig å score på? Uansett hvor fuckings mange sjanser man har, så skal bare keeperen redde? Hver jævla kamp mot samme lag. Jeg tror jeg har vært alene med keeper 25 ganger, uten å overdrive, mot Leipzig, men jævla Gulasci eller hva han heter redder hver gang. Det er altså så useriøst at det skal skje hver gang. Har mistet tellinga på hvor mange kamper jeg har rundspilt Leipzig, men taper hver gang. Hadde det enda vært fordi de var gode så skulle jeg ikke sagt noe. Har lyst til å kjøpe han bare for å ikke spille mot han. Like ille uansett hvilket lag jeg spiller med. Om det er Hlozek, Haaland eller Gonzalez som er alene, redde gjør han uansett. Kan like godt gi faen i å avslutte. 

Rant over. 

wingswest

Innlegg: 11343
wingswest
04.05.21 17:43

Har ikke møtt lag jeg har tenkt på som umulig å score på, men merker ofte at spillet er irriterende scriptet. Når det blir bestemt at du skal slippe inn et mål på overtid så er det nok at du mister ballen «litt uheldig» ca på midtbanen og da blir motstanderne Messi og scorer. Greit nok at feil på f.eks. PL-nivå kan straffes hardt så er det likevel av og til sånn at man kan la være å prøve å forsvare fordi man vet hva som kommer. 

Noen som har hands på? Jeg hadde hands på en stund, men slo av på straffer. Fikk straffe i mot hver kamp, fikk i en kamp mot Leicester 4 straffer mot. Maddison bomma på 2 av de, men de vant likevel 4-2. 

wingswest

Innlegg: 11343
wingswest
04.05.21 17:44

Ang alene med keeper har jeg funnet ut at R1 + X (hard sentring) er mest effektivt. Setter ballen kontant nede i hjørnet fremfor at ballen havner i keeperhøyde

Thecokeman

Innlegg: 24736
Thecokeman
04.05.21 19:28

Helt enig i det du sier om slutten av noen kamper, du bare vet at motstander scorer til slutt. Det er også et problem at motstander kan holde på i evigheter over tillagt tid, men hvis jeg trenger scoring og er i angrep så blåses det av akkurat på sekundet, med mindre man er helt alene gjennom, helst innenfor sekstenmeteren. Det drøyeste jeg har opplevd der var at jeg klarerte flere ganger på over overtid, men de fikk holde på i enda 7 minutter over tillagt og scoret til slutt. 

Hadde også på hands en liten periode, men det ble blåst straffe uansett så lenge ballen var borti hånda, så jeg skrudde også av på straffer. 

Skal teste tipset alene med keeper, for jeg bommer irriterende mye. 

BuryMeInSmoke

Innlegg: 2885
BuryMeInSmoke
05.05.21 18:52

Noe som irriterer meg er at det ofte er enklere å spille mot gode, offensive lag enn mot dårligere defensive lag.

Dårlige lag legger seg bakpå og gir fra seg lite rom. Men har like høy treffsikkerhet og angrepsspill som de gode lagene.

Denne sesongen i La liga (med Rayo) har jeg slått Sevilla, Atleti og Real Madrid. Men har tapt mot Eibar, Espanyol og har uavgjort mot Osasuna.

 

sindreo96

Innlegg: 323
sindreo96
08.05.21 20:30

Sunderland

Sesong 3

Februar 2023

Årets sesong går mot innspurten i det som har vært en innholdsrik sesong til nå. Vi hadde et lite mål om å klare en topp 10 plassering før sesongstart. Vi ligger nå på en 11 plass bare på målforskjell bak Newcastle som innehar 10 plassen. Det er heller ikke så veldig mange poeng opp til lag som Arsenal og West Ham. Kanskje vi klarer å komme med en god sluttspurt som får oss opp en topp 8 plassering. 

Vi håper å gjenta fjorårets Fa cup run der vi kom helt til semifinalen men tapte dessverre før Leicester City. Vi er videre til femte runde der vi fortsatt venter spent på hvem vi blir trukket ut mot.

I januarvinduet ble det litt mye aktivitet enn det vi hadde forventet. Bailey Wright,  Jordan Willis, Denver Hume og Jonathan Leko ble solgt. Leko va ikke fornøyd med å ikke være førstevalg lengre å forståelig nok ville han ikke skriver under en ny avtale med oss. Udinese kom på banen med 10m euro å Leko satt seg på flyet til Italia.

Leko kan regnes med en av mine helter fra jeg tok over i League one så va han en veldig viktig bidragsyter til at vi klarte å rykke opp til Premier League.

Med så mange ut så måtte vi fylle på med noen å.

Hume ble erstattet av Mitchel Bekker som kom fra PSG, Bekker va på utgående kontrakt noe som gjorde at vi kunne hente han før kun 7m euro. 

Veldig fornøyd med Bekker sålangt. Virkelig hevet forsvarsfireren vår.

Tahith Chong ble hentet som erstatter til Leko. Noe som betyr at vi står uten noe rene spisstyper i laget men satser på å få inn en ny spiss til neste sesong.

Chong kommer fra Brentford å skal gi Gooch mer konkurranse på høyre flanken.

Jake Adebayo er en av akademi spillerne vi har hentet opp til A-laget

Midtstopper som innehar mye fart å kommer til å bli en god back up.

Beni Baningime ble hentet fra free transfer å gir oss mer dybde på den sentrale midtbanen.

 

K: Gavin Bazunu, 20 år, Irland 73 ovr

HB: Bali Mumba, 21 år, England, 70 ovr

MS: Dion Sanderson, 23 år, England, 76 ovr

MS: Tosin Adarabioyo, 25 år, England, 78 ovr

VB: Mitchel Bekker, 22 år, Nederland, 77 ovr

SM: Matt Grimes, 27 år, England, 80 ovr

SM: Kai Andrews, 19 år, England, 83 ovr

SOM: Joseph Willock, 23 år, England, 79 ovr

HV: Lynden Gooch, 27 år, USA, 73 ovr

S: Josh Maja, 24 år, Nigeria, 79 ovr

VV: Morgan Rogers, 20 år, England 78 ovr

Benk:

HB: Luke O’Nien, 28 år, England, 70 ovr

VB: Paul Osew, 22 år, England, 69 ovr

SDM: Beni Baningime, 24 år, DR Kongo, 71 ovr

SM: Max Power, 29 år, England, 67 ovr

SM: George Dobson, 25 år, England, 70 ovr

VV: Brandon Thomas-Asante, 24 år, England, 68 ovr

HV: Tahith Chong, 23 år, Nederland, 72 ovr

(Innlegget ble redigert 08.05.21 20:32)

sindreo96

Innlegg: 323
sindreo96
09.05.21 11:45

Sunderland 

Sesong oppsummering

Premier League 2022/23
Sesong tre er unnagjort nå, etter to strake opprykk fra League one til Premier League bet vi virkelig fra oss i comebacket i Premier League. Vi hadde som jeg nevnte tidligere et mål om å komme topp 10 noe vi klarte etter nyttår. Vi fant virkelig god formen å sanket tre poengere på bestilling.

Det ble en 10 plass tilslutt, vi kunne ha endt på en 8 plass hadde vi slått Arsenal i siste serierunde men vi hadde hovedfokus på en annen kamp som lå å ventet. 

Tabell

1. Liverpool 86 png

2. Manchester City 74 png

3. Chelsea 74 png

4. Manchester United 73 png

5. Aston Villa 61 png

6. Spurs 61 png

7. West Ham 59 png

8. Arsenal 58 png

9. Wolves 58 png

10. Sunderland 57 png

11. Everton 56 png

12. Leicester 51 png

13. Crystal Palace 46 png

14. Newcastle 41 png

15. Leeds 38 png

16. Watford 37 png

17. Southampton 34 png

18. West Brom 33 png

19. Brighton 26 png

20. Brentford 24 png

Toppscorere

1. Willock 21 mål

2. Richarlison 20 mål

3. Kevin de Bruyne 19 mål

4. Sadio Mane 19 mål

5. Salah 19 mål

8. Maja 17 mål

24. Rogers 10 mål

Målgivende 

1. Willock 13 assist

2. Pulisic 11 assist 

3. Salah 10 assist

4. Rogers 10 assist

5. Mane 9 assist


FA cupen

I fjor årets sesong kom vi oss helt til en sensasjonell semifinale der vi møtte et bedre lag i Leicester som slo oss fortjent ut. 
I årets første runde møtte vi Scounthorpe som vi feide av banen med en 3-0 seier

Runde fire tok vi imot Brighton hjemme, 2-0 seier sendte oss videre til runde fem.

I runde fem ventet nok et Premier League denne gangen va det Leeds som tok turen hjem med 2-1 tap. 
Kvartfinale borte mot Burnley måtte vi ha ekstraomganger til før å ta oss til en ny semfinale etter at vi lå under 2-1 til pause.

I semifinalen va vi veldig heldig med trekningen. Barnsley hadde spilt seg helt til en semifinale men ble før små gutter mot oss i semifinalen å taper 2-0.

Før andre år på rad er vi griseheldig med trekningen å unngår å møte noen av de store lagene i ligaen.

FA Cup finale

På motatt side av banen stod den regjerende seriemesteren Liverpool. Som allerede hadde vunnet ligacupen og Premier League denne sesongen. En seier i FA Cupen gir oss en Europa League plass neste sesong som gjør at vi kan lokke til oss litt større stjerner før neste sesong sparker igang.

Liverpool stod veldig høyt i starten å presset på før å få det første målet. Vi blir presset med nesten alle mann foran vårt eget mål men en genial pasning fra Grimes sender Rogers alene gjennom mot mål. Diallo prøver det han kan på nå igjen Rogers å i forsøket på nå han igjen lager han straffespark etter 27 min. Maja som har vært sikker fra 11 meteren tidligere sesong brenner en eventyrlig mulighet til å gå opp i 1-0.

Etter 35 minutter klarer vi ikke å motstå presset å Mane sender Liverpool opp i 1-0.

1-1 etter 80 minutter spilt. Jota fører ballen fremover på midten å mister den i ugunstig situasjon. Willock sender en stikker gjennom til Maja som endelig får ballen i mål.

Ekstraomganger må til før å kåre en vinner.

103 minutter spilt å vår egen local lad å akademi spiller Kai Andrews står fram å skårer å en perle fra 16 meteren. Curler den i lengste kryss å 2-1 Sunderland. Nå handler det om å tette igjen bakover.

Kai Andrews finalen store spiller setter inn 3-1 når Liverpool sender flere spillere fram. Iskald alene mot keeper. 
Etter en heftig finale vinner vi tilslutt 3-1 å er med det klare før Europa League å.

Første trofe i boks med Sunderland

FA Cup✅

Nå skal det jaktes nye signeringer.. 

 

(Innlegget ble redigert 09.05.21 11:48)

Thecokeman

Innlegg: 24736
Thecokeman
09.05.21 16:08

Det ble aldri noe særlig med Dortmund for meg, jeg har egentlig savnet Stuttgart hele veien, så jeg velger nå å fortsette på den saven jeg hadde hvor jeg lagret etter første sesong. Der ble vi som kjent nummer 2 bak Bayern. Det betyr at vi ikke har tatt noe seriegull enda og med høyere vanskelighetsgrad kan det bli vanskelig denne sesongen. Jeg bestemte meg også for at jeg skulle satse mer på tyske spillere og etterhvert forhåpentligvis spillere fra akademiet. Samtidig skal jeg selvfølgelig ha plass til gode utenlandske spillere. 

Ut gikk følgende spillere:

Gustavo Assuncao - Arsenal 

Waldemar Anton - Union Berlin 

Konstantinos Mavropanos - Leipzig 

Pablo Maffeo - Leicester 

Nicolas Gonzalez - Crystal Palace

Gregor Kobel - Wolverhampton

Bright Akwo Arrey-Mbi - Norwich (LÅN)

Mateo Klimowicz - Burnley (LÅN)

Emilio Schäfer - KV Kortrijk (LÅN) spiller fra akademiet

Daniel Brandt - KV Kortrijk (LÅN) spiller fra akademiet 

Samt mange små overganger 

 

Inn kom følgende:

Arne Maier - Hertha Berlin 

Nico Schulz - Dortmund (byttet med Borna Sosa)

Josha Vagnoman - Hamburg 

Robin Koch - Leeds 

Jordan Torunarigha - Hertha Berlin 

Kevin Trapp - Eintracht Frankfurt 

Nico Mantl - Red Bull Salzburg 

Rafael Camacho - Sporting CP 

Maximilian Eggestein - Werder Bremen

Youcef Atal - OGC Nice 

Bright Akwo Arrey-Mbi - Bayern II

Felix Agu - Werder Bremen

 

Det gir følgende tropp:

Keepere:

Kevin Trapp (83)

Nico Mantl (72)

 

Backer:

Youcef Atal (80)

Josha Vagnoman (73)

Noah Katterbach (74)

Nico Schulz (79)

 

Stoppere:

Robin Koch (79)

Marc-Oliver Kempf (79)

Jordan Torunarigha (76)

 

Midtbanespillere:

Arne Maier (76)

Nicolas Dominguez (80)

Maximilian Eggestein (80)

Thiago Almada (81)

 

Vinger:

Robin Hack (80)

Wenderson Galeno (81)

Rafael Camacho (76)

Linton Maina (72) skadet til januar/februar 

 

Spisser:

Adam Hlozek (79)

Sasa Kalajdzic (76)

 

Laget:

 

    Hack - Hlozek - Galeno 

Almada - Eggestein - Dominguez 

Schulz - Kempf - Koch - Atal 

                     Trapp 

Benk: Vagnoman, Kalajdzic, Katterbach, Mantl, Torunarigha, Maier, Camacho 

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg