Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Forslag til forbedringer! (til neste år/norskliga

NYTT TEMA
Marauder2001

Innlegg: 12860
Marauder2001
24.08.01 01:18
Lag en spillertabell der man kan se alle spillerene med poengsanking, verdiutvikling osv uten å måtte be om "mer info" hele tiden... kanskje en fargekode på de som er skadet osv... så hadde det vært letter å gå på jakt etter gode kjøp, man kunne sett når en spiller hadde synkene verdi (prøve å presse prisen) osv.

I tillegg, hva med å la folk bruke flere system enn 4-4-2 (3-5-2, 4-5-1 osv...)
Dessuten, hvorfor ikke gi ekstrapoeng til målscorere og Banens beste og trekke fra poeng for gule og røde kort. Var vel slik i fjor at keeper og forsvarspillere fikk minus poeng om laget slapp inn over 2 mål og bonus om de holdt nullen?

Bare VG-poeng blir kanskje litt for "random" innimellom?

En annen ting jeg savner er muligheten for å sette opp sine egne draktfarger til bruk i privatligaer... bare juggel såklart, men gøy for det... (kunne selvsagt hatt "draktreklame" på samme måte som "stadion reklame")

Bare noen tanker... ser forresten at serveren deres er nede for øyeblikket... bra om det hele blir kjappere.. hvorfor underdimensjoneres alltid slike servere? ;))

*let them eat cake*
Marauder
Nice by Nature, Hero by Choice.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg