Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Nytt golfforum

NYTT TEMA
stianvm
stianvmInnlegg: 1245
01.03.07 22:41
Driver og ordner med ett nytt golfforum nå, du kan sjekke det ut på http://bunkeren.rtcw.no . Gjenstår litt tweaking av gfx, men det er under arbeid.Ellers jobber jeg endel med andre tjenester her også, som registrering av runder og statistikk, mye likt hvordan det er gjort på scangolf, men med mulighet for å opprette golfturneys mellom brukerne. ETA på dette ligger noe fremover i tid, endag hvor jeg har kontroll på PHP/HTML/MYSQL, skal bare lese ferdig dummies boka så er jeg der :)

Men ta en titt på forumet, forhåpentligvis den interaktive delen av phpBB forumet generere litt mer trafikk enn VGD forumet og andre, relativt kjedelige golfforum vi har i Norge.

Vel Møtt, og husk på å si ifra om dere kommer over bugs, så skal jeg kaste meg over det så raskt jeg kan :)
stianvm
stianvmInnlegg: 1245
01.03.07 22:43
Her er klikkbar link også. ( domenet er under arbeid for å fikse, så inntil videre må jeg ty til ett subdomene) http://bunkeren.rtcw.no
fredarn
fredarnInnlegg: 5385
11.03.07 21:50
hmm, som du sikkert vet har jeg selv en golfside, dog er den ikke aktiv nå, men jeg har store planer for den, og har samarbeid med PGA Pro + en rekke norske golfere (blogging) kan jeg fort få i boks (har snakket med flere om det), så bare jeg får tid og penger til å satse på det så håper jeg å kunne lage en stor side, som dekker alt innen golf. Ikke bare nyheter. (instruksjon (artikler og video-opplastning), blogging fra norske proffer++, community m forum++, tester+++) Rett og slett en komplett norsk golfportal.

Uansett kunne det jo vært artig med et samarbeid, hvorav f. eks golfsiden.net kunne stått for nyheter, blogger og instruksjon, og bunkeren.no for community-delen. Altså forum, evnt. chat? Og andre hendige funksjoner.

Bare en liten tanke altså, det kunne jo blitt bra :-)


Nei til nettsensur! http://web.mac.com/fredarn/iWeb/Fredarn.com/Blogg/A2B5F681-6A5E-4DD1-AD6A-D612C59BEE3C.html
stianvm
stianvmInnlegg: 1245
12.03.07 01:18
Hei.

Mener å huske du hadde en golfside(hvor ble det av linken i signaturen din ?) Men noe slikt er ikke umulig. Har ved siden av forumet snekret sammen en golfside, hvor jeg for tiden stort sett har fokus på den funksjonelle biten, så visuelt sett er den fortsatt rimelig kjedelig. Planen er en fullblods side med nyheter av forskjellige type relatert til golf, registrering av runder, sammenligning av score etc etc. Den enkle biten vedr. nyheter o.l nærmer seg ferdigstilling, så neste skritt vil være runderegistrering osv. Dette vil kunne foregå i bakgrunnen slik at siden vil være operativ så snart jeg har fått istand designet + kvalitetssikring.

Vedrørende forumet så er det eneste besøket der så langt vært fra spammere :) Men det ligger klart til å bli brukt

Men vi får ta en prat endag tenker og se om det kan komme noe fornuftig utav det.
stianvm
stianvmInnlegg: 1245
12.03.07 01:25
Og når jeg leste posten en gang til fant jeg linken din..heh, litt søvn er tingen tror jeg
fredarn
fredarnInnlegg: 5385
12.03.07 15:31
http://www.golfsiden.net/php/ er siden min, ja...

Men den er ikke oppdatert nå, og jeg tror den ser helt forferdelig ut i Internet Explorer. Men så tenker jeg uansett å ansette en dyktig designer for utvikling av et komplett nytt utseende før jeg åpner siden på nytt. Dog vil jeg holde meg til Wordpress systemet, da det fungerer veldig bra.

Har forøvrig allerede 362 artikler publisert, så jeg har litt å bygge videre på når jeg bestemmer meg for å starte igjen.

Kan jeg få se litt på de forskjellige prosjektene dine? du kan kontakte meg på fredrik@golfsiden.net
eirik89
eirik89Innlegg: 3245
22.03.07 21:41
Golf er gøy!
stianvm
stianvmInnlegg: 1245
17.06.07 12:57
http://www.rtcw.no/index.php

Slik er det selve nyhetssiden ser ut. har ikke gjort noen oppdateringer der på evigheter(golf og sommer kom i veien :) ).

Men slik er det nå ialleflal det ser ut, og jeg kommer til å sette igang igjen med mer underliggende detaljer snarlig som å få databasen skikkelig på plass, samt registrering av runde systemet(det er det som vil ta litt tid)

men men, si hva dere syntes, ikke tenk så mye på selve artiklene, de er stort sett laget for å ha sidefyll :)
Proximus
ProximusInnlegg: 1678
03.07.07 10:53
Du oppnår kanskje litt mer seriøsitet om du sletter all pornoreklamen i forumet..
Bare en tanke!
fredarn
fredarnInnlegg: 5385
03.07.07 18:04
Den `reklamen` kalles SPAM, det nytter ikke aa drive et phpBB-forum uten en anti-spam plugin av noe slag...

Proximus
ProximusInnlegg: 1678
05.07.07 16:25
Fullstendig klar over at det kalles spam - men det er like fullt reklame (akkurat som 99% av all annen spam)
fredarn
fredarnInnlegg: 5385
05.07.07 16:27
hehe, ok, begynte å lure om du trodde det var reklame stianvm hadde postet selv...
Proximus
ProximusInnlegg: 1678
05.07.07 23:49
Hehe - neida, skjønte det var spam. Hadde bare problemer med å skjønne hvorfor det ikke var fjernet. Enten bør man vel som du sier legge inn et spam-filter eller bruke endel tid på å være moderator selv. Ser dårlig ut når 4 av 5 tråder er spam.
stianvm
stianvmInnlegg: 1245
27.07.07 09:56
Hei.

Tilbake med en fungerende bruker igjen.

Proximus, hele forumgreia ble glemt en kort stund, og uten anti-spam scripts så blir forumet fort overkjørt av roboter som regger seg og spammer drit. Dette er nå tatt hånd om.

Uansett, forumet ledet fort til så veldig mye mer, og resultatet kan sees på www.rtcw.no(helt uten spam)

Skulle gjerne hatt tilbakemelding på hva deres syntes. Har større planer for denne siden, men til det vil jeg trenge hjelp i form av skribenter for det første, og ikke minst folk som har gode ideer. Dette vil bli implementert fullstendig etter ønske om ideen er god :)Klikk for å gå tilbake til toppen