Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Players Championship 2016

NYTT TEMA
Skraevadottir
SkraevadottirInnlegg: 21971
15.05.16 12:33

Jason Day ligger an til å vinne årets Players Championship, den største og mest prestisjetunge turneringa etter major-turneringene (dog med enda mer prispenger og et minst like sterkt startfelt). Day har leda helt fra starten, og ligger på -14 etter den tredje runden; spiller rett og slett vanvittig bra, australieren. Bak ham følger det et kobbel med Matsuyama, Duke, Cejka og Molinari, Goosen m.fl.

Her er leaderbordet.

De andre av de absolutte toppspillerne har ikke lykkes i denne turneringa, og har forsvunnet en etter en. Day kan med det befeste sin posisjon som verdens beste golfspiller om han holder på ledelsen og vinner turneringa.

Det hele skal avgjøres i kveld.

Skraevadottir
SkraevadottirInnlegg: 21971
15.05.16 23:00

Day leder fortsatt, men det er noe tettere nå. Flere spillere på -10, mens Day er på -13. Skal ikke mer enn en liten glipp til for at han er tatt igjen. Syns ikke han spiller så godt på dette hullet. Men han hadde en fantastisk birdie-putt her i stad.

lok1
lok1Innlegg: 4996
16.05.16 00:15

Må si jeg har fått sansen for Ken Duke i løpet av de to siste dagene. Artig spiller!

Skraevadottir
SkraevadottirInnlegg: 21971
16.05.16 09:52
lok1: Må si jeg har fått sansen for Ken Duke i løpet av de to siste dagene. Artig spiller!

Jepp, kul fyr! Artig at han kom T3. Viktig for ham å få disse rankingpoengene, og ikke minst pengene.

Men Jason Day vant altså komfortabelt til slutt. Holdt seg på lave scorer også i siste runde, og endte opp på -15. Vant dermed sin nest største tittel i karrieren, og med det konsoliderer han sin posisjon som verdensener. Kevin Chappell ble nr. 2 på -11.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg