Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

IOC gir håndballen kraftig advarsel

NYTT TEMA
Pingla
PinglaInnlegg: 4936
31.03.09 10:17

http://www.vg.no/sport/haandball/artikkel.php?artid=561728

En kraftig advarsel fra IOC kan bli utvidet til en trussel om utestengelse om forholdene rundt korrupsjon ikke forbedrer seg i håndball. Det bekrefter Gerhard Heiberg.

------------------------------------

Vil hånballen rulle for siste gang på den olympiske arena? Jeg håper det, håndballen bidrar med en ekkel følelse av korrupsjon, kommunisme og homeerotiske ladninger i det som er tiltenkt en global folkefest.

radier3002
radier3002Innlegg: 7656
31.03.09 13:54
Pingla: Vil hånballen rulle for siste gang på den olympiske arena? Jeg håper det, håndballen bidrar med en ekkel følelse av korrupsjon, kommunisme og homeerotiske ladninger i det som er tiltenkt en global folkefest.

Kommunisme og homoerotiske ladninger? Har du røyka sokkene dine?

Korrupsjon er et problem, det har blitt rettet fokus mot håndball nå, det er naivt å tro at det ikke finnes, og like naivt å tro at det ikke finnes i andre idretter. Problemet til IHF nå er den komplette idioten de har som president. Skulle tro han har noe å skjule, slik han fremstår, på linje med en Mugabe.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg