Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Herrelandslaget i håndball

NYTT TEMA
thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3627
18.12.18 15:56

Litt OT, men siden det ikke er egen mesterskapstråd (enda) for VM i januar passer vel denne tråden best.

"Kristian Kjelling fortsetter som TV3s ekspertkommentator i håndball-VM i januar.

Han sitter ved siden av kommentator Daniel Høglund under kampene i Norges gruppe.

Ole Erevik er inne i ekspertrollen for første gang. Joachim Boldsen fortsetter i samme funksjon. Han var også med i EM i januar.

TV-sendingene skal ledes av Ørjan Bjørnstad.

VM går i Danmark og Tyskland og sendes på TV3 og Viaplay."

Hentet fra VG.

Synes dette virker som et bra team, så jeg gleder meg kjenner jeg.

kibby
kibbyInnlegg: 36988
18.12.18 16:25
thewaterfall: Synes dette virker som et bra team, så jeg gleder meg kjenner jeg.

Enig. Og veldig glad for at Kjelling er med videre. En av de aller beste kommentatorene vi har hatt sidenes tidenes morgen.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3627
18.12.18 17:09
kibby: Enig. Og veldig glad for at Kjelling er med videre. En av de aller beste kommentatorene vi har hatt sidenes tidenes morgen.

Kjelling var jeg skeptisk til, må innrømme det. Men etter debuten hans så har jeg slitt med å finne en ekspertkommentator som jeg har likt så godt. Føler han passer perfekt i den rollen, da han har peiling og samtidig ikke har noe behov for å "styre showet". Når han i tillegg forholder seg rolig og objektiv så ser jeg ingen bedre.

I mine øyne er det hovedkommentatoren som skal være den som tar litt av og er i overkant entusiastisk og har sterke meninger. Han skal kommentere det han ser og formidle hvordan han føler det, mens eksperten skal være rolig, objektiv og faglig sterk.

Jeg må innrømme at jeg har hatt sansen for Bredeli og Svele, men etter at TV3/Viasat tok over mesterskapene føler jeg standarden har økt flere hakk.

kibby
kibbyInnlegg: 36988
18.12.18 18:01
thewaterfall: Kjelling var jeg skeptisk til, må innrømme det. Men etter debuten hans så har jeg slitt med å finne en ekspertkommentator som jeg har likt så godt. Føler han passer perfekt i den rollen, da han har peiling og samtidig ikke har noe behov for å "styre showet". Når han i tillegg forholder seg rolig og objektiv så ser jeg ingen bedre.

Enig. Jeg selv var skeptisk i starten, men i de mesterskapene han har kommentert har jeg vært veldig fornøyd. Deilig å slippe maset til Bredeli/Svele, samt glorifiseringen av enkeltspillere og hyling. Greit med entusiasme, men det får da være måte på.

kibby
kibbyInnlegg: 36988
18.12.18 18:02
thewaterfall: I mine øyne er det hovedkommentatoren som skal være den som tar litt av og er i overkant entusiastisk og har sterke meninger. Han skal kommentere det han ser og formidle hvordan han føler det, mens eksperten skal være rolig, objektiv og faglig sterk.

Nettopp.

kibby
kibbyInnlegg: 36988
18.12.18 18:03
thewaterfall: Jeg må innrømme at jeg har hatt sansen for Bredeli og Svele, men etter at TV3/Viasat tok over mesterskapene føler jeg standarden har økt flere hakk.

Jeg har aldri vært noe fan. Syns Svele var god i starten, men tapt seg masse de siste årene, under påvirkning av Bredeli. Jeg digger at mesterskapene er på TV3/Viasat. Også mye mer fyldig analyse og mer tid før, under og etter kampen med intervjuer osv.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3627
18.12.18 18:32
kibby: Jeg har aldri vært noe fan. Syns Svele var god i starten, men tapt seg masse de siste årene, under påvirkning av Bredeli. Jeg digger at mesterskapene er på TV3/Viasat. Også mye mer fyldig analyse og mer tid før, under og etter kampen med intervjuer osv.

Men så hadde det nok noe med å gjøre at de var de eneste kommentatorene jeg hadde skikkelig kjennskap til også. Og ja, dekningen under hele mesterskapet er av kvalitet og ikke slike fjasesaker som tv2 ofte holdt på med.

phobo
phoboInnlegg: 531
19.12.18 02:32

Sander Sagosen årets spiller, vel fortjent. Han er helt rå.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 3627
05.01.19 02:14

Kent Robin Tønnesen har pådratt seg et brudd i hånden på trening, og mister dermed VM. Harald Reinkind erstatter Tønnesen.

Tøft slag for Norge dette, mister en veldig viktig spiller. Samtidig så er det vel "hell i uhell" at dette skjer med en høyreback, posisjonen hvor vi har desidert best dekning. Og man skal ikke kimse over Reinkind heller akkurat, gjort gode mesterskap før og vært i veldig bra slag for Kiel. Men litt svekket det blir vi nok, for Tønnesen har til tider vært enorm for Norge med sin venstre arm og banket inn mange mål og viktige mål.

Uansett, meget synd for Tønnesen men heldigvis har vi en habil erstatter for å si det forsiktig.

kibby
kibbyInnlegg: 36988
20.03.19 22:33

Ingen Reinkind og Tangen i første tropp siden VM.


At Sæverås fortsatt ikke er med og Bergerud ER med er en lite skandale. Bergerud trenger å få en pause nå.

Krepsen76
Krepsen76Innlegg: 1334
04.04.19 14:40

Henrik Jakobsen har også tatt menisken 

kibby
kibbyInnlegg: 36988
29.05.19 13:36

Ny tropp tatt ut. Holand Pettersen er med.

Krepsen76
Krepsen76Innlegg: 1334
01.06.19 01:12

Litt off topic her men Espen Lie Hansen sitt flyttelass har brent opp i bilen som skulle kjøre tingene dems fra Frankrike til Drammen. Syntes dette er tragisk og Lie Hansen hadde ikke forsikring og blant tingene lå sølvmedaljene fra VM,Champions Leauge og drakter! Lie Hansen og dama hadde hatt med seg kun håndbagasje i flyet resten var i varebilen som det brant i!

kibby
kibbyInnlegg: 36988
16.06.19 10:52

EHF Euro Cup:


Østerrike-Norge 28-34, Norge-Spania 30-31. Norge blir nr.2.


Syns Norge leverte gode kamper. Begge målvaktene er ujevne i begge kamper, og Sagosen gjorde mye rart mot Spania. Ellers er både Holand Pettersen og Fredriksen spennende typer. Savnet Lie Hansen og Abelvik Rød. Hva Harald Reinkind gjør på dette laget er vanskelig å skjønne. Tung, treig og dårlige skudd. Ble låst opp av forsvaret hver gang. Tønnesen er virkelig tilbake, og med Rød i det slaget han var i VM er det virkelig ingen tvil om at Tønnesen og Rød er våre beste høyrebacker.


Og Bjarte Myrhol. For en mann. 37 år, og mot Spania satte han 10 mål på 11 skudd på begrenset spilletid (spilte kun angrep).


Den som overrasket mest og kanskje var en av våre beste totalt sett over disse to kampene var Petter Øverby. Forsvarssjef over alle forsvarssjefer og satte i tillegg inn totalt 5 mål (3 mot Østerrike, 2 mot Spania) og bommet uvanlig lite til han å være på landslaget. I tillegg til å være raskt opp i kontra.

Krepsen76
Krepsen76Innlegg: 1334
17.06.19 17:28
kibby: EHF Euro Cup:Østerrike-Norge 28-34, Norge-Spania 30-31. Norge blir nr.2.Syns Norge leverte gode kamper. Begge målvaktene er ujevne i begge kamper, og Sagosen gjorde mye rart mot Spania. Ellers er både Holand Pettersen og Fredriksen spennende typer. Savnet Lie Hansen og Abelvik Rød. Hva Harald Reinkind gjør på dette laget er vanskelig å skjønne. Tung, treig og dårlige skudd. Ble låst opp av forsvaret hver gang. Tønnesen er virkelig tilbake, og med Rød i det slaget han var i VM er det virkelig ingen tvil om at Tønnesen og Rød er våre beste høyrebacker.Og Bjarte Myrhol. For en mann. 37 år, og mot Spania satte han 10 mål på 11 skudd på begrenset spilletid (spilte kun angrep).Den som overrasket mest og kanskje var en av våre beste totalt sett over disse to kampene var Petter Øverby. Forsvarssjef over alle forsvarssjefer og satte i tillegg inn totalt 5 mål (3 mot Østerrike, 2 mot Spania) og bommet uvanlig lite til han å være på landslaget. I tillegg til å være raskt opp i kontra.

Jeg har sett begge kampene til Norge i EHF Euro cup som gikk samtidig som kvalikkkampene til de andre lagene og var en cup for lagene som har kvalifisert seg til mesterskapet i Januar.  Syntes at Keeperne står hver sin gode omgang i hver sin kamp men som du sier så er de ujevne i prestasjonene begge to. Espen Lie Hansen har vel vært igjenom en operasjon for ikke så lenge siden og Abelvik Rød også skal vel igjenom en operasjon vet ikke hva det er. Når det gjelder Harald Reinkind så er jeg enig med deg og kan ikke skjønne hvorfor ikke Eivind Tangen ble tatt ut i denne troppen. Kantspillerne våre og linjespillerne våre er gode av bakspillerne er Kent Robbin Tønnesen den som har gjort det best i disse to kampene Sagosen har mer å gå på men det har jo vært en lang sesong for han men det har det jo for alle. O Sullivan gjør også mye rart mot Spania bla 3 passnings feil etterhverandre. Nå har gutta ferie også er det vel på`n igjen med oppkjøring og kamper for klubbene ettehvert. Gjøran Johannesen ble skadet i skulderen og er ute i ca 3 uker burde ha vært 2 min (Bozovic) og straffe til Norge i den situasjonen.

the_Fishers
the_FishersInnlegg: 822
24.10.19 20:52

Norge taper med ett mot Spania, 27-28. Spiller uten flere nøkkelspillere. Fin kamp spesielt av Johannessen, Tangen, Gullerud, Myrhol og O’Sullivan. 

kibby
kibbyInnlegg: 36988
24.10.19 22:53
the_Fishers: Norge taper med ett mot Spania, 27-28. Spiller uten flere nøkkelspillere. Fin kamp spesielt av Johannessen, Tangen, Gullerud, Myrhol og O’Sullivan.

Er du seriøs? Johannessen leverte en møkk dårlig 2.omgang. Bommet på skudd etter skudd og ble altfor het på grøten. Dessuten var han ræva på å spille ut til kant.


Syns det er en skam at vi ikke bruker kantene mer enn vi gjør når vi har klassekanter.


Syns ikke det var en spesielt god kamp. Forsvaret sliter stort i 2.omgang, og målvaktene leverer langt under pari.


Myrhol er solid fremover, Gullerud bakover. O'Sullivan glimter til, det samme gjør Tangen og Reinkind. Syns også William Aar kommer godt fra det.

kibby
kibbyInnlegg: 36988
24.10.19 23:44

Ser Christian Berge mener det samme som deg.


Så er det kanskje jeg som er rar. Men jeg syns han leverte en god 1.omgang og en elendig 2.omgang. Norges beste? Tja. Ikke helt sikker på den.

the_Fishers
the_FishersInnlegg: 822
25.10.19 10:53

Jeg er seriøs selv om du er av en annen oppfatning ja, takk som spør. Johannessen spilte langt fra en perfekt kamp, det var det ingen som gjorde. Avslutningen på kampen var svak, og bestemannsprisen kunne like gjerne gått til Myrhol, O’Sullivan eller Tangen. Målvaktene leverte ikke bra, og ja - kantene kunne vært mer brukt. Men man fikk testet en del annet - interessant å se hvordan en motstander som Spania responderer på 7-6 for eksempel. 


Rekruttlaget spilte forresten uavgjort mot Japan. 

Krepsen76
Krepsen76Innlegg: 1334
26.10.19 18:33

Ny kamp for de norske håndballherrene i Golden Leauge hvor vi spiller mot Danmark kampen ender 29-29 etter ordinær tid men Danmark vinner 33-31 på en uhøytidelig straffekonk.


Bra 1.omg av gutta og vi leder vel en stund med 5 mål til pause står det 19-15 til og Danmark kommer sagte men sikkert inn i kampen igjen Christian Berge bytter også ut noen spillere(Gjøran Johansen,Christian 0` Sullivan og Bergerud ) mot Sander Øvergjordet(2 mål), Wiliam Aar(1 mål) i mål begynner Sæverås  2 omg og han tar ikke mange ballene på det tidspunktet men han redder to straffer hvor den siste er avgjørende for at det blir uavgjordt etter ordinær tid.


 


Johansen, Jøndal, O`Sullivan, Reinkind gjør en bra match Jøndal kampens spiller med 11 mål (8) straffer av 8 i mål .


 


 

kibby
kibbyInnlegg: 36988
27.10.19 11:38

Solid kamp av Norge i går! Super angrepshåndball i 1.omgang, og Bergerud står godkjent bakerst. Forsvaret er der det skorter.

 

Syns Christian O'Sullivan tidvis er fantastisk. Scorer, lager straffer og gjør mange viktige aksjoner defensivt. Ellers gjør også Gøran Johannessen og Harald Reinkind en forrykende 1.omgang, mens Magnus Jøndal er bunnsolid hele kampen.

 

Ikke rart det svikter mot slutten. Da står Andreassen Øverjordet og Aar på banen, og Nikolaisen bakover. Syns likevel ikke de gjør seg bort, men det er jo selvsagt noe danskene utnytter.

 

Synd ikke vi fikk sett mer til Horgen og Barthold i denne turneringa.

(Innlegget ble redigert 27.10.19 11:42)

kibby
kibbyInnlegg: 36988
kibby
kibbyInnlegg: 36988
the_Fishers
the_FishersInnlegg: 822
02.12.19 12:03

Tønnesen har røket akillesen og mister nok et mesterskap. Ikke den mest utsatte posisjonen, men synd for Tønnesen. Da blir det vel plass til alle de andre tre store da; Reinkind, Rød og Tangen. 

kibby
kibbyInnlegg: 36988
02.12.19 18:40
the_Fishers: Tønnesen har røket akillesen og mister nok et mesterskap

Stakkars, skadet nå igjen. Han har maks uflaks!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg