Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Overganger 2018/19

NYTT TEMA
Linka
LinkaInnlegg: 5
16.02.18 23:43

Ambros Martin slutter i Györ etter seks år. Hvem tror dere tar over? Kan Tor Odvar Moen være et alternativ?

Hatleking
HatlekingInnlegg: 13448
17.02.18 00:17
Linka: Ambros Martin slutter i Györ etter seks år. Hvem tror dere tar over? Kan Tor Odvar Moen være et alternativ?

Når det norske landslaget nærmast er der frå før, så kanskje Thorir Hergeirsson? ;)

Stracqualursi
StracqualursiInnlegg: 3808
17.02.18 10:35
Hatleking: Når det norske landslaget nærmast er der frå før, så kanskje Thorir Hergeirsson?

Verste er, at det skulle ikke overraske meg. Med tanke på hvordan de farer frem om dagen. 

AnonymK
AnonymKInnlegg: 34
17.02.18 12:15

Thorir er ingen god trener. At han er landslagstrener er for meg en gåte.

kibby
kibbyInnlegg: 36970
17.02.18 12:32
AnonymK: Thorir er ingen god trener. At han er landslagstrener er for meg en gåte.

Støttes.

Linka
LinkaInnlegg: 5
17.02.18 19:16

men noen seriøse tanker rundt hvem det kan være? Moen, Thomsen, Rasmussen (lurer på om det er noen regler mot å være landslagssjef og trener for samme land samtidig) Leslie, Gabor?? 

Stracqualursi
StracqualursiInnlegg: 3808
17.02.18 21:05
AnonymK: Thorir er ingen god trener. At han er landslagstrener er for meg en gåte.

Det er jo derfor landslaget er så begredelig og elendig.

tunku
tunkuInnlegg: 1
17.02.18 23:12

Camille Ayglon og Gnonsiane Niombla fra CSM tilbake til fransk håndball

Andrea Lekic, Jovanka Radicevic og Dragana Cvijic fra Vardar til CSM.

 

http://www.ehfcl.com/en/women/News/030238/Ambitious_CSM_sign_Vardar_trio

kibby
kibbyInnlegg: 36970
17.02.18 23:19

^Med Radicevic på plass forsvinner vel Hagman. Blir trangt på både kant og back, hvor hun også konkurrer med Kurtovic og Jørgensen.

Linka
LinkaInnlegg: 5
18.02.18 00:13

Jørgensen ryktes til Danmark, kanskje Esbjerg..

the_Fishers
the_FishersInnlegg: 822
18.02.18 09:00
Linka: Jørgensen ryktes til Danmark, kanskje Esbjerg..

Esbjerg trenger jo virkelig en høyreback. Det er bare et par uker siden Bucuresti nektet Jørgensen å gå, men kanskje Esbjerg kan klare å kjøpe henne ut? 

meuande
meuandeInnlegg: 83
18.02.18 17:23

Kevin Gulliksen til Minden

PowahRanga
PowahRangaInnlegg: 173
18.02.18 20:05

"Thorir er ingen god trener. At han er landslagstrener er for meg en gåte."

Spent på hva du baserer deg på når du skriver dette...?

AnonymK
AnonymKInnlegg: 34
19.02.18 04:25

*Jeg er uenig i troppeme han tar ut.. Synes noen får mange ufortjente sjanser, og andre burde fått muligheten.

*Jeg synes han er flat, uinteressant, umotiverende og feig i time out'ene. Han gjentar seg selv hver kamp. Han ser ikke andre muligheter når ting går dårlig på banen. Han er ikke flink til å rettlede enkeltspillere eller det kollektive. Han bruker spillere for lenge på banen når de har en dårlig dag, mens andre endelig kommer utpå og gjør en god jobb, blir byttet ut igjen.

*Jeg synes han er lite karismatisk, underholdende og motiverende. Han gjentar seg også i media og er ofte litt frekk/spydig om han får kritiske spørsmål. Synes også han er lite nyskapende/nytenkende. Han soler seg bare i glansen av gode spillere som utvikler seg i klubblag, og gode støttespillere. Jeg tror at støtteapperatet og spillerne selv er de som kommer for det meste med forslagene som blir gjort. Og tror han ofte er sta og vil ta sine egne avgjørelser, for å være den sjefen han later som han er. 

Kunne tenkt meg en tydelig, oppmuntrende, inspirerende trener med mye erfaring som spiller selv, en som såklart er åpen for innspill, men er en rådgiver som oser trygghet, energi, engasjement og har en håndballglød som smitter både jentene og oss seere

(Innlegget ble redigert 19.02.18 04:41)

Felix_25
Felix_25Innlegg: 4364
19.02.18 08:43
AnonymK: *Jeg er uenig i troppeme han tar ut.. Synes noen får mange ufortjente sjanser, og andre burde fått muligheten. *Jeg synes han er flat, uinteressant, umotiverende og feig i time out'ene. Han gjentar seg selv hver kamp. Han ser ikke andre muligheter når ting går dårlig på banen. Han er ikke flink til å rettlede enkeltspillere eller det kollektive. Han bruker spillere for lenge på banen når de har en dårlig dag, mens andre endelig kommer utpå og gjør en god jobb, blir byttet ut igjen. *Jeg synes han er lite karismatisk, underholdende og motiverende. Han gjentar seg også i media og er ofte litt frekk/spydig om han får kritiske spørsmål. Synes også han er lite nyskapende/nytenkende. Han soler seg bare i glansen av gode spillere som utvikler seg i klubblag, og gode støttespillere. Jeg tror at støtteapperatet og spillerne selv er de som kommer for det meste med forslagene som blir gjort. Og tror han ofte er sta og vil ta sine egne avgjørelser, for å være den sjefen han later som han er. Kunne tenkt meg en tydelig, oppmuntrende, inspirerende trener med mye erfaring som spiller selv, en som såklart er åpen for innspill, men er en rådgiver som oser trygghet, energi, engasjement og har en håndballglød som smitter både jentene og oss seere

Neste år så har han vært hovedtrener i 10 år. Kanskje på tide med litt nytt blod inn i trenerteamet. Jeg liker Mia svært godt. Kan jo tenkes at hun er tiltenkt hovedtrener-rollen etter Thorir.

Når det er sagt så synes jeg Thorir er en lun og sindig fyr, som sier ifra når det trengs. Det at han svarer media av og til er som oftest helt på sin plass.

Men jeg er enig i at den største utfordringen hans er hvordan han ser seg blind på enkelte oppstillinger, og tviholder på den, og sliter litt med å komme opp med en plan B. Jeg mener at vi har spillere gode nok til å kunne ha både plan A, B og C.

 

 

PowahRanga
PowahRangaInnlegg: 173
19.02.18 13:16

Så du baserer deg på at du er uenig i enkelte, taktiske valg? Jeg er forsåvidt enig i deler av det du skriver, men veldig langt unna å være enig i at han er en svak trener.

Har nettopp tilbragt helgen sammen med han på samling og du skal lete lenge etter en med større faglig kompetanse innen håndball.

Og man kan være uenig i noen av valgene hans, men merittene viser klart at flertallet av dem er riktig. At vi mistet vm-gullet til et taktisk briljant Frankrike i fjor endrer ikke nevneverdig på det

kibby
kibbyInnlegg: 36970
19.02.18 15:29
AnonymK: *Jeg er uenig i troppeme han tar ut.. Synes noen får mange ufortjente sjanser, og andre burde fått muligheten. *Jeg synes han er flat, uinteressant, umotiverende og feig i time out'ene. Han gjentar seg selv hver kamp. Han ser ikke andre muligheter når ting går dårlig på banen. Han er ikke flink til å rettlede enkeltspillere eller det kollektive. Han bruker spillere for lenge på banen når de har en dårlig dag, mens andre endelig kommer utpå og gjør en god jobb, blir byttet ut igjen. *Jeg synes han er lite karismatisk, underholdende og motiverende. Han gjentar seg også i media og er ofte litt frekk/spydig om han får kritiske spørsmål. Synes også han er lite nyskapende/nytenkende.

Dette er så spot on, og noe jeg støtter 100 %.

Stracqualursi
StracqualursiInnlegg: 3808
19.02.18 16:34

Thorirs kommentarer når media allerede hadde gitt ut gullet før frankrike-kampen, suverent. Jeg liker sånt, jordnært. Så er han litt sta ibland da, det skal sies.

Men at han er en svak trener? Jeg ler en uke.

Miroslava
MiroslavaInnlegg: 1337
20.02.18 01:53
Stracqualursi: Thorirs kommentarer når media allerede hadde gitt ut gullet før frankrike-kampen, suverent. Jeg liker sånt, jordnært. Så er han litt sta ibland da, det skal sies. Men at han er en svak trener? Jeg ler en uke.

Og dette kommer jo kun fra forståsegpåere og sofa-eksperter, så lite annet å gjøre enn å le.

Vis meg den treneren som er motsatt av det Thorir liksom av svak på, OG som er en fantastisk mediaperson. Tror virkelig det ville blitt en gooood del samme folka da ville klaget på da også....

(Innlegget ble redigert 20.02.18 01:54)

kibby
kibbyInnlegg: 36970
21.02.18 01:11
kibby: ^Med Radicevic på plass forsvinner vel Hagman. Blir trangt på både kant og back, hvor hun også konkurrer med Kurtovic og Jørgensen.

Og der var Hagman historie i CSM. Usikkert hvor hun ender videre.

Isabelle Gulldén er visst også ferdig i CSM, og ryktes til franske Brest Bretagne.

kibby
kibbyInnlegg: 36970
21.02.18 01:22

Tre Vipers-spillere kan forsvinne.

(+ artikkel. Noen som vet hvilke det er snakk om?)

Joey
JoeyInnlegg: 18449
21.02.18 08:29
kibby: Tre Vipers-spillere kan forsvinne.
(+ artikkel. Noen som vet hvilke det er snakk om?)

Hauge, Nørstebø og Lina Jensen. Kun førstnevnte har foreløpig mottatt kontraktsforslag fra Vipers.

Ny strekspiller prioriteres først, så de vil nok se hvor mye de har igjen på budsjettet før de eventuelt tilbyr Nørstebø ny kontrakt.

Hauge vurderer spill i utlandet. Nørstebø skal ha mottatt tilbud både fra andre lag i eliteserien og utlandet.

Joey
JoeyInnlegg: 18449
21.02.18 17:18

Den islandske landslagskeeperen Hafdis Renötudottir (fra Sønderjyske) og Sara Rønningen (Levanger) er klar for Sola. 

https://www.bt.no/100Sport/ballsport/Sola-treneren-etter-to-nysigneringer--Del-av-langsiktig-plan-250742b.html

kibby
kibbyInnlegg: 36970
21.02.18 22:05
Joey: Kristin Venn har forlenget med Byåsen for 3 nye sesonger.

Wow, veldig bra :)

Felix_25
Felix_25Innlegg: 4364
22.02.18 08:43
Joey: Hauge, Nørstebø og Lina Jensen. Kun førstnevnte har foreløpig mottatt kontraktsforslag fra Vipers. Ny strekspiller prioriteres først, så de vil nok se hvor mye de har igjen på budsjettet før de eventuelt tilbyr Nørstebø ny kontrakt. Hauge vurderer spill i utlandet. Nørstebø skal ha mottatt tilbud både fra andre lag i eliteserien og utlandet.

De trenger jo et alternativ til Sulland. Hvis ikke Nørstebø får fornyet kontrakten så er de uansett nødt til å jakte etter en høyre bakspiller også. Sulland kan jo ikke stå 2x30, spesielt bakover.

Nørstebø er vel en helt grei forsvarspiller? Fremover er hun milevis fra der hun engang var.

Felix_25
Felix_25Innlegg: 4364
22.02.18 08:44
Joey: Kristin Venn har forlenget med Byåsen for 3 nye sesonger.

Meget bra! Har stor tro på at Byåsen kan ta ytterligere steg neste sesong.

Joey
JoeyInnlegg: 18449
22.02.18 10:40
Felix_25: De trenger jo et alternativ til Sulland.

Intelhus som de har hentet fra Stabæk er høyreback.

kibby
kibbyInnlegg: 36970
22.02.18 11:35
Felix_25: Nørstebø er vel en helt grei forsvarspiller? Fremover er hun milevis fra der hun engang var.

Nørstebø er faktisk en god forsvarsspiller, men fremover er hun tidvis helt katastrofe (som i cupfiinalen). Tror heller de satser på unge og fremadstormende Josefine Intelhus, som Joey påpeker.

Hadde nemlig forventet at Nørstebø skulle forsvinne etter denne sesongen, men det sjokkerer meg litt hvis det faktisk stemmer at hun har fått tilbud fra lag i utlandet. Til det holder hun ikke lenger nivået.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg