Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Detroit RED Wings - Klubbtråd

NYTT TEMA
SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
04.08.09 22:06

Gammel tråd:

Red Wings 08/09

 

Detroit signerer Patrick Eaves

 

Første som ble gjort i denne nye sesongen, var og signere Eaves. En tidligere 1st.round draft pick.

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
06.08.09 18:06

Tidligere Detroit-spiller Jason Williams er signert til en 1-års avtale. Sannsynligvis en ganske lav årslønn(sånn i forhold til mange andre spillere).

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
19.08.09 00:29

Ja, da signerte vi Todd Bertuzzi til en ett års avtale. Han får $1.5M/year.

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
05.09.09 18:52

Ja, da har Dan Cloutier invitert seg selv til try-out camp med Detroit.

http://www.mlive.com/redwings/index.ssf/2009/09/goalie_dan_cloutier_will_try_o.html

Morsomt, eller som noen spøkte om:

Detroit Staff: What's wrong Mr. Holland, you look sad.

Holland: Well....we came so close to the Cup last year....

Detroit Staff: Ah yeah, that's still got you down? Don't worry, I think we have a great shot this year!

Holland: Yeah, but, even then...if we win a cup, then what? Who cares. Detroit wins another cup, woo freaking hoo. I mean, things were different back in the old days. Back when we wanted to prove you could win a cup even with Chris Osgood in net. But that's old news now. No one even blinks an eye when Chris wins a cup.

Detroit Staff: Ha, true enough sir. Remember against San Jose in the playoffs when he mishandled the puck? Oh how we laughed at the time...

Holland: Hahaha yeah.....I mean, we've done enough to make Osgood look like a hall of famer. Chris Osgood. In the hall of fame. I did that. I should feel on top of the world, yet, I feel so empty, like I could have done more.

Detroit Staff: Haha, well, I don't know what more you could have done in the NHL sir. Like, what, maybe you could have made Dan Cloutier win a cup, hahahaha.

Holland: ... Get me the phone......

Detroit Staff: Er....what sir?

Holland: GET ME THE PHONE

(Innlegget ble redigert 05.09.09 18:53)

BenTexas

Innlegg: 25982
BenTexas
06.09.09 00:52

Cloutier kan vel ikke være dårligere enn NotGood, eller skal den kompisen deres som hadde FAKTA på at Osgood var bedre enn Fleury stå frem?? =)

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
06.09.09 21:05

Osgood er da ikke noe dårligere enn Fleury når han er i form. Det bare virker slik, ettersom han var sykt ræva i hele regular season sist år. I playoffen var var god i de fleste kampene, med få unntak.

Megalomani

Innlegg: 6010
Megalomani
07.09.09 16:41

Osgood er good.

Gleder meg til den nye sesongen!

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
25.09.09 22:59

Nicklas Lidström ble ti-årets spiller!
Mike Babcock ble ti-årets trener!
Ken Holland ble ti-årets general manager!

Detroit gjorde nesten rent bord hos The Sporting News kåring:
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=499667

 

Årets lag kan ses her:
http://www.redwingscentral.com/features/depth.php

Prospect/talenter:
http://www.redwingscentral.com/prospects/

Capgeek:
http://www.capgeek.com/charts.php?Team=15

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
01.10.09 18:59

Ja, da har klubben landet i Sverige.

Og etter en liten togtur, så ble det spilt treningskamp mot Färjestad i går kveld. Endte med en fin 6-2 seier på internasjonal bane.

DET: (1st) Williams 6:47, Zetterberg 15:08, Filppula 18:35 (2nd) Rafalski 5:46 (3rd) Kronwall 10:32 (pp), Bertuzzi 17:06
FAR: (2nd) Pihlstrom 12:59 (3rd) Lindstrom 10:46

SirKillalot

Innlegg: 13547
Megalomani

Innlegg: 6010
Megalomani
02.10.09 11:49

Gleder meg til kampen i kveld ja!:-)

Blir vel et herlig ettårsabonnement med 360 på meg i år, så skal få med meg en del kamper!

StevieY_

Innlegg: 20456
StevieY_
02.10.09 11:53

Kampen i kveld får jeg nok ikke sett, men kampen i morgen blir KANON.

Off to Stockholm!

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
02.10.09 20:58

 

Det er på tide å presentere årets spillerstall på norsk måte.

Goalies 

Chris Osgood
Jimmy Howard
Daniel Larsson

 

- Chris Osgood er veteranen. Blir 37 år i november. Hadde det ikke vært for størrelsen han, så hadde han vært Allstar/Hall of fame materiale. Osgood er en forholdsvis liten goalie, men det har ikke hindret han i å hente hjem pokaler. Tre Stanley Cups, to av dem som starter. Har et herlig elsk/hat forhold med fansen. Hadde tidenes dårligste regular season forrige sesong, men hentet seg drastisk inn i sluttspillet og var helt klart blant de to beste goaliene der.

- Jimmy Howard og Daniel Larsson er backups i år. Det er ikke all verdens størrelse på disse gutta heller. Howard er 25 år og prøver å etablere seg i NHL. Har ikke lykkes enda, og får derfor konkurranse av Larsson. Svensken er 23 år, og det ventes at han blir starter for farmerlaget Grand Rapids Griffins denne sesongen. Jimmy Howard må spille bra de gangene han får sjansen, ellers er han garantert ikke på laget neste sesong.

Defencemen

Nicklas Lidström
Brian Rafalski
Niklas Kronwall
Brad Stuart
Jonathan Ericsson
Andreas Lilja
Brett Lebda
(Derek Meech)

- Nicklas Lidström er den ubestritte ener. Går inn i sitt siste kontraktsår av det som i utgangspunktet skulle være hans siste kontrakt. Lidström kan få enhver med-back til å føle seg trygg på isen. Er ikke verdens raskeste eller den mest fysisk-brukene backen, men posisjoneringen er best i verden. Har 4 Stanley Cups, og bikker 1000 poeng tidlig i sesongen. Kanskje allerede i Sverige? Blir 40(!) år sent i sesongen. Spilte store deler av sluttspillet forrige sesong med diverse skader, blant annet opererte nøtter.

- Brian Rafalski er den offensive backen på laget. Spilte på det tidligere mesterlaget New Jersey Devils, men ville prøve noe nytt og flyttet derfor tilbake til hjembyen for noen sesonger siden. De ga Stanley Cup. Har akkurat fylt 37 år. Spiller også på mye av de samme egenskapene som Lidström, dog litt dårligere defensivt, samt en knapp smule annerledes offensivt. Spiller hovedsakelig med Lidström

- Niklas Kronwall er open-ice hard-hitter! Watch out Havlat! Er virkelig blitt tøffere med årene. Kjennemerke de siste årene er "You got Kron-WALLED". Har dog blitt litt kritisert for å "hoppe" i taklingene, men strengt tatt er mannen ikke høyere. Det er muligens litt imot reglene. Men, vi liker at noen hockeyspillere er litt dirty. Plukker jevnt med poeng. Utgjør 2rd pair med Stuart når alle er skadefrie.

- Brad Stuart er stabilisatoren. Han er jevnt over god, men ikke noen stjerne på noe som helst punkt. Har kanskje en litt for stor feilmargin i pasningspillet og fordelingen offensiv-defensiv med Kronwall er ikke alltid helt god.

- Jonathan Ericsson, eller Big E(!) går inn i sin første hele sesong som back for Detroit, eller NHL overhodet. Kom inn i sluttspillet sist sesong. Måtte operere blindtarmen(?) midt i sluttspillet, og stingene gikk faktisk opp igjen etter en tøff takling i en kamp. Er muligens fremtidens Lidström. I tillegg er 25-åringen diger og har et 100mph skudd når han får brukt det i åpent territoriet. Må jobbe med pasningspillet for å nå nivået over. 

- Andreas Lilja, Brett Lebda og Derek Meech utgjør de som kjemper om plass nummer seks i backrekka. Lilja er den fysiske, men en hjernerystelse i februar har satt han ut av spill på permanent midlertidig basis. Ingen vet riktig når han er tilbake. Hodepinene har fortsatt ikke gitt seg, og det var vel en Nashville-spiller som hadde det samme i 13 mnd for noen år siden. Brett Lebda har sjette-plassen nå. Han er veldig rask, men har ikke så store fysiske egenskaper. Dog det har blitt bedre. Det samme kan sies om Meech, som sannsynligvis er enda raskere, men begge gutta mangler en del tekniske skills.

Forwards

Pavel Datsyuk
Henrik Zetterberg
Johan Franzen
Todd Bertuzzi
Tomas Holmström
Daniel Cleary

Valteri Filppula
Ville Leino
Jason Williams
Kris Draper
Darren Helm
Patrick Eaves
Kirk Maltby
Justin Abdelkader

- Offensivt er det Datsyuk, Zetterberg, Franzen, Bertuzzi, Holmström og Cleary som skal styre skuta.

Det kan settes opp på mange måter, men Babcocks utgangspunkt for denne sesongen er slik:

Holmström - Datsyuk - Franzen
Bertuzzi - Zetterberg - Cleary

Datsyuk er ligaens "Dangler". Han gjør de utroligste ting med pucken og er fryktelig bevegelig. Både han og Zetterberg(Conn Smythe 2008) er blant ligaens beste to-veis offensive forwards. Ved siden av disse har man Holmström som hvert år imellom Oktober og enkelte ganger til Juni slår opp campingvogna si foran motstanderens bur. Stort sett til forferdelse for både backer og goalies hos diverse motstandere. Franzen er mulldyret som plutselig har fått en hingst's selvtillit. "Mule" pansret seg igjennom en del forsvar sist sesong, og forhåpentligvis fortsetter han jobben denne sesongen.

Bertuzzi er en mann som burde se på Franzen's historie. For jeg tror mye ligger i hodet på den store vingen. Hvis Bertuzzi tar en da-capo ala Mule...ajajaj...good bye d-men around the league!

Cleary er poteten du kan putte inn i alle retter. Power Play, Penalty Kill, 5 vs. 5, shoot-out. Han takler alt. Også han har en gjenvunnet selvtillit, som han har brukt bra de siste årene. Spiller ofte med diverse skader her og der.

Valteri Filppula var center på andrerekka da laget vant i 2008.  Det blir nok noen center-jobber denne sesongen også. Men, hovedsakelige er han på 3.rekka med Leino og Williams på hver sin ving. Det som mangler med finnen er en større besluttsomhet og mere poeng på tavla. Muligens kan begrenset spilletid gjøre denne rekka eksplosiv.
Ville Leino tar over for Hudler(som dro). Han er mere fysisk, kanskje litt mindre bevegelig.  Det skal sies at han har mye bedre skills i forhold til teknikken. Mulig at også han spiller på andre rekka en del. Jason Williams er skrøpeligere enn det Samuelsson var, men bedre offensivt. Desto verre defensivt. Mulig dette går opp i opp når trioen får gjøre sitt.

Kris Draper - veteranen. Kanskje ligaens beste på faceoff. Fortsatt hurig, men har begynt å blir dårligere på det meste som har med fysiske egenskaper å gjøre. Blir brukt mest i en checking line eller penalty kill.

Darren Helm - Hvis Sean Avery på speed, men med hjerneceller sier noe. Der har vi Helm. En kruttlapp som fyker rundt på isen. Sannsynligvis blant de aller raskeste i hele ligaen. Kanskje helt på topp. Har en skikkelig arbeidsevne og hvis skadefri, så blir han værende i Detroit LENGE!

Patrick Eaves, Kirk Maltby og Justin Abdelkader fighter om den siste plassen. Akkurat nå er Helm skadet, derfor er Abdelkader oppe. Men, etter noen kamper blir sannsynligvis han sent ned til Grand Rapids for å være på første linja der. Kraftig mer spilletid der enn her. Er ikke helt sikker på hvordan Eaves står til resten, men skal ha en offensive upside. Maltby er en defensiv brikke, i likhet med Draper. Hvis han er på isen, så er det for å stenge igjen buret på et eller annet vis.

 

(Innlegget ble redigert 02.10.09 21:00)

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
06.10.09 15:50

Ja, sesongen startet dårlig. To tap i Sverige. På "hjemmebane" mot St. Louis Blues. 3-4 og 3-5. Ledet 3-1 og 2-0. Vi var best tidlig i begge kamper, men sluttet plutselig å gå på skøyter og klarte ikke enkle pasninger. I tillegg i kamp 1, så vant Blues alle duellene langs vantet. Lebda fikk seg en smell i den andre kampen, får se hvordan det går. Har ikke lest meg til det enda.

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
10.10.09 12:00

Franzen ute med skade!

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=501652 

 

Kjipt for oss, blir antageligvis lenger enn 4 måneder også. Blir spennende å se hvilke rekker vi får se nå. Håper på Zetterberg og Datsyuk på samme, men vi får se.

Megalomani

Innlegg: 6010
Megalomani
10.10.09 19:27

Veldig synd med Franzen-skaden.

Gleder meg til kampen mot Capitals i natt!

AvalancheSioux

Innlegg: 7346
AvalancheSioux
10.10.09 19:36

Håper Avs kommer seg opp på et høyt nivå igjen raskt, så det blir lettere å få fyrt i gang det gamle rivaleriet. Jeg begynte å følge med da det var på sitt verste, så da skjønner dere sikkert følgende uttalelse: May you crash and burn ;-) (på isen så klart)

Er det forresten noen som helst indikasjon når Mr. Norris gir seg? Hadde han hatt kanadisk pass, ville han blitt hyllet som en av tidenes aller beste backer...

(Innlegget ble redigert 10.10.09 19:39)

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
10.10.09 23:36

Vi har forresten hentet Brad May og gitt han en to-veis kontrakt. I tillegg så spiller han ikveld!

Detroit-rekkene i natt blir:

Zetterberg - Datsyuk - Holmström
Leino - Filppula - Cleary
Bertuzzi - Abdelkader - Williams
Eaves - Draper - May

Lidström - Rafalski
Stuart - Kronwall
Ericsson - Meech

Osgood

Megalomani

Innlegg: 6010
Megalomani
10.10.09 23:58
SirKillalot: Vi har forresten hentet Brad May og gitt han en to-veis kontrakt. I tillegg så spiller han ikveld!

Hadde en HERLIG fight mot Chicago:-)

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
11.10.09 00:03

Da blir det stream idag da. At ESPNAmerica ikke har denne kampen er idiotisk!

AvalancheSioux

Innlegg: 7346
AvalancheSioux
11.10.09 00:44
SirKillalot: At ESPNAmerica ikke har denne kampen er idiotisk!

Blir nok dessverre fokus på baseball når det er playoffs der. Tålmodighet....

Megalomani

Innlegg: 6010
Megalomani
11.10.09 01:15

Den var soft, Ozzie...

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
11.10.09 01:55

1-1 etter første periode mot Capitals. Leino scoret et skikkelig møkkamål, og Ozzie har både hatt himmel og helvete.

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
11.10.09 02:42

2-1 etter to perioder. Det var Jason Williams som scoret et Power Play mål. Nydelig skudd!

Megalomani

Innlegg: 6010
Megalomani
11.10.09 03:34

Herlig! Homer med GWG. Godt å slå Caps og Ovie.

Blir bedre å møte stebroren min som er Caps-fan i morgen nå:-)

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
11.10.09 03:37

3-2 seier. Thomas Holmström er mannen!

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
16.10.09 17:40

Etter et 2-6 tap mot Buffalo Sabres, ble det i natt 5-2 seier mot Los Angeles Kings. Datsyuk spilte ikke.

Nicklas Lidström fikk sitt 999 og 1000 poeng! Det gjør at han er nummer 8 på all-time defensemen points-list!

Megalomani

Innlegg: 6010
Megalomani
25.10.09 14:52

Ikke akkurat en drømmestart på sesongen, nytt tap i natt. Utraderte dem fullstendig i skuddstatistikken, men ble tap 3-1 mot Colorado.

SirKillalot

Innlegg: 13547
SirKillalot
25.10.09 16:17

Dårlig start på sesongen. For mange som bare ser på spillet. Men, skal huske på at i cup-triumfen i 2008 så startet vi sesongen med 3-4-1.

Megalomani

Innlegg: 6010
Megalomani
04.11.09 17:40

Shutout nummer femti for Ozzie i natt, vi gratulerer. Noen gode redninger hadde han òg.

Fått et par strake nå, noe som forhåpentligvis vil fortsette mot Sharks natt til fredag.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg