Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Anaheim Ducks

NYTT TEMA
Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
11.02.19 17:50
TAdams6: Betyr det at de har øremerket ny trener som blir tilgjengelig etter sesongen eller finnes det ikke kandidater som passer akkurat nå?

Det finnes jo kandidater med solid trener erfaring som er ledige nå. 
Joel Quenneville, Mike Yeo, Todd McLellan for eksempel.

Siden man nå velger denne løsningen tror jeg nok coachen for vår AHL klubb San Diego Gulls ligger godt an.
Dallas Eakins har gjort en god jobb og Gulls gjør et godt år.

Sveriges landslagssjef Rikard Gronborg har også hvert nevnt de siste månedene.

Murray har sagt at han vil komme tettere på spillerne for å finne ut hvem som gir alt for klubben. Kan nok forvente at ting skjer nå frem mot trade deadline.

Bob Murray er nå Executive vice president-general manager-head coach. Da kan man stort sett gjøre som man vil....
Men mannen har jo null trenererfaring så kan jo bli spennende...

 

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
14.02.19 23:41

Murray leder oss til seier i sin første kamp.
Kevin Boyle gjør en kjempekamp i sin første NHL kamp fra start og holder nullen. Og med vår mål produksjon så er det det som må til. Silfverberg får pucken i mål en gang og en 1-0 seier er et faktum over Vancouver.

 Assistentene til Carlyle har overlevd og er med enda. Murray har uttalt at han vil stå litt i bakgrunnen og la Wilford og Morrison stå for byttene underveis.
Wilford har hatt ansvaret for det defensive dette året. Sånn som målene har rent inn i det siste er det litt rart at han fortsatt har jobb men begynte jo bra under Murray ihvertfall.

Getzlaf /Perry /Kesler jobber bra igjennom kampen og spiller tøffere en på lenge. Håper fortsatt at Perry kan bli en viktig spiller for oss igjen. Han har slitt med kneet lenge og håper han kan bruke resten av sesongen til å spille seg i form igjen.
Kesler tror jeg nok er ferdig på øverste nivå. Virker ikke å komme i gang igjen etter den omfattende hofteoperasjonen. Den kontrakten der skal vi få slite med lenge...

Når det gjelder trade deadline er Silfverberg som er UFA og Henrique de som er hyppigst nevnt.
Vil i tillegg nevne Fowler her. Har en 8 års kontrakt og M-NTC. Har hatt et skade avbrekk men i år har han hvert svak rett og slett. Roter stadig bort pucken og greier ikke å få den ut av sonen. Skapte flere farlige situasjoner i nattens kamp. Gikk forbi Salei som backen med flest kamper for Ducks i natt men er noen rykter som går om at Murray ser på mulighetene her.

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
17.02.19 21:00

Kamp mot Washington i natt og før den skal nr. 27 nummeret til Scott Niedermayer heves opp til taket i Honda Center.

Niedermayer kom til oss sommeren 2005. Etter lockouten var han UFA og mange klubber var interessert. Hans bror Rob var i klubben og har nok en stor del av æren for at Scott etter mange år i Devils ble en duck.
Han ble utnevnt til kaptein når han ankom og hevet stanley cup i 06-07 sesongen hvor han også vant conn smythe trophy. Husker 06-07 laget vårt med stor glede. Da hadde vi et kjempelag.Han spilte for oss i 5 sesonger før han la opp. 
Etter stanley cup sesongen våres vurderte han å gi seg og returnerte først til spill i desember. 

Niedermayer jobber fortsatt i ducks organisasjonen som trener.

Med sine 4 stanley cup ( 3 med devils) over 1000 kamper og 5 all star kamper er Niedermayer en av de virkelig store. Husker roen og hvordan han fløt bortover isen . Virkelig en god back.

Niedermayer blir nå en av de få som får nummeret pensjonert av 2 klubber.

Med den formen vi viser nå kan det vel kanskje bli litt antiklimaks med sermonien til Niedermayer i kveld. Skal vel mye til at vi viser noe back spill av den klassen han viste mot caps i kveld. 

Jorge86
Jorge86Innlegg: 19024
17.02.19 21:26
Ducks9: vant conn smythe trophy

Én av bare ni backer som har vunnet Conn Smythe. Duncan Keith i 2015 er den eneste som har klart det etter Niedermayer.

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
09.03.19 22:44

8-2 seier over Canadiens i natt. 
Til tross for en elendig sesong hvor vi er nest sist i pacific og 11 poeng unna wildcard plassen var det noen lyspunkter i natt.
Troy Terry gjør sin andre strake 3 poengs match og Max Jones scorer sitt første NHL mål. 
I tillegg har vi noen lovende C i Sam Steel og Isac Lundestrom og spesielt LW Max Comtois som vi etter noen meget gode kamper i starten av sesongen gjemte bort i Major League.


Men skal jo innrømme at jeg for hver seier nå tenker at dette mest sannsynlig går utover draften vår...Hadde jo ikke gjort noe med størst prosent sjanse til et høyest mulig draft pick i år når det meste stort sett har gått ad dundas allikevel.

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
10.04.19 18:46

Sesongen er over og det var vel like greit egentlig...
Carlyle sparket 10 februar etter en haug med helt elendige kamper.
Vår GM / Senior executive vice president of hockey operations Bob Murray bestemte seg for å bli coach også og tok over ut sesongen.


Vi hadde 484 man games lost til skade eller sykdom. Den tabellen toppet vi glatt...
Det var vel skader på alle våre spillere som skal bære oss frem. Perry kom først tilbake på slutten, Getzlaf, Gibson, Fowler,Rakell var ute i lange perioder. 
Kesler var til og fra og er tydelig hemmet når han spiller.


Adam Henrique var vår eneste som spilte alle 82 kampene i årets sesong.


Det er noen store avgjørelser å ta for Murray i sommer.


Hvem blir ny head coach?


Hva gjør man med Perry og Kesler?
For å ta Perry først så blir nok han værende. Har en NMC frem til 20 -21 og en caphit på $8,625 mill. Produksjonen har droppet drastisk de siste årene men synes han så bra ut etter han returnerte fra kne operasjonen. Det kneet skal forøvrig ha plaget han i flere år. 
Med hensyn til capen så forventer man mer men er fortsatt en god spiller og tror han gjør en bedre sesong til året.


Kesler
Her må vi finne på noe.
Har en NMC frem til 21-22 og en caphit på $6,875 (Dette var en dårlig kontrakt Murray)
Er hofteoperert og sliter fortsatt veldig med den.
Må vistnok varme opp hoften i 90 min før han går på isen. Og det gjelder også på trening.Ute i flere perioder av sesongen og ble "satt ut av drift" på slutten. Denne skaden påvirker også det vanlige livet.
Håper han legger opp i sommer, hvis ikke så må vi kjøpe han ut mener jeg.


Det positive er at vi har noen lovende unge spillere på gang.
Sam Steel , Max Jones og Troy Terry fikk vist seg frem på slutten og det ser meget bra ut. 
Isac Lundestrøm har gjort sine saker bra i Luleå
Maxime Comtois startet året meget bra for Ducks før han ble sendt ned til Major League for å utvikle seg videre.


NHL Draft lotteriet var i natt og det ble et 9 valg på oss. skuffet over det da man håper på et høyere pick. Hvis vi ikke hadde vunnet så mye kamper på slutten da sesongen allerede hadde gått i dass hadde sjansen hvert høyere for et bedre pick. Stusser seriøst over det...

Sevens7ar
Sevens7arInnlegg: 864
10.04.19 19:05
Ducks9: NHL Draft lotteriet var i natt og det ble et 9 valg på oss. skuffet over det da man håper på et høyere pick.

Det kan være mye bra igjen å velge i som nummer ni. Årets kull regnes etter hva jeg har fått med meg som en ganske dyp draft-årgang selv om først og fremst to spillere skiller seg ut helt i toppen.

Eksempelvis er det god sjanse for at både Philip Broberg, Victor Söderström og Ville Heinola vil stå igjen når det blir Ducks' tur, og det kan kanskje passe dem bra å plukke en D nå med tanke på hva de har av prospects fra før.

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
13.05.19 23:20

Kesler operert i hoften. Det er lite trolig at han vil spille neste sesong. 

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
17.06.19 20:25

Bob Murray gir fra seg en av alt for mange roller og Dallas Eakins er vår nye HC. Dette blir vår 10 coach i klubbens historie. 


Han var vel et par sesonger i Edmonton før han har hvert 4 sesonger i San Diego Gulls som er vårt AHL lag. Med mange nye på vei opp som Eakins har trent i Gulls var vel dette et ganske ventet valg. 

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
19.06.19 20:35

Corey Perry kjøpt ut av kontrakten... 


2007 Stanley cup


2011 Hart trophy og Rocket Richard trophy


4 ganger NHL all star


6 gull med Canada av de 2 OL


Flest kamper for Ducks 


TUSEN TAKK COREY PERRY 


Denne likte jeg overhodet ikke. Håper han bestemmer seg for å legge opp så vi slipper å se han for en annen klubb. 


Murray "sparker" Perry og beholder Kesler..... Uff og uff... 

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
18.09.19 20:50
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 16:46)

Sevens7ar
Sevens7arInnlegg: 864
19.09.19 00:01
Ducks9: Vi har mange unge spennende forwards så tror målproduksjonen kommer til å ta seg grundig opp i år. Hvis Gibson kan holde seg frisk tror jeg at vi kan snuse rundt playoff i år. 
Det blir ihvertfall bedre en fjorårets elendige sesong.

Stanley Cup-vinduet er nok lukket for denne gang, men det er likevel langt fra bekmørkt i Anaheim.

Mye ungt og lovende, som du sier, i tillegg en Gibson på en av en av NHLs beste kontrakter. En av ligaens topp fem målvakter på en kontrakt ut sesongen 2026-2027 som ikke teller mer enn $6,4 millioner mot lønnstaket er, pga lengden, enda bedre enn den Colorado har med MacKinnon.

I tillegg er det jo grunn til å forvente at enkelte spillere som hadde en nedtur sist sesong får en oppsving igjen den kommende. Eksempelvis må man forvente mer enn 18 mål og 49 poeng fra Rakell.

Jeg tror nok uansett det skal holde hardt med et sluttspill, selv om det ikke er den samme konkurransen i Pacific som de andre divisjonene. Vegas og San Jose regner jeg som bankers og kandidater til å vinne Stanley Cup, og Calgary bør også klare en sluttspillplass. Så spørs det om Pacific får med tre eller fire lag.

I kampen om fjerdeplassen vil jeg egentlig bare utelukke Los Angeles. Anaheim kan fort klare det selv om det kanskje er lavere odds for Arizona. Edmonton er Edmonton, men et lag som har McDavid og Draisaitl kan aldri utelukkes helt. Vancouver har i hvert fall antydninger til noe bra på gang selv om de handler litt merkelig og tilsynelatende ikke klarer bestemme seg for om de er i en gjengoppbygnings- eller satsingsfase.

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
20.09.19 23:15
Sevens7ar: Mye ungt og lovende, som du sier, i tillegg en Gibson på en av en av NHLs beste kontrakter. En av ligaens topp fem målvakter på en kontrakt ut sesongen 2026-2027 som ikke teller mer enn $6,4 millioner mot lønnstaket er, pga lengden, enda bedre enn den Colorado har med MacKinnon.

Kontrakten til Gibson er veldig bra ja. Var strålende fornøyd med den når den ble offentligjort.
Er et lite usikkerhets moment i den med tanke på skade. Gibson har maks stått 60 kamper i en regular og det var 17-18 sesongen. 
Tror dog at han er litt mer skadeutsatt fordi at vår D har hvert for svak de siste sesongene. Alt for mye å gjøre for våre goalies og en av kampene i fjorårets sesong ble han til og med benket før 3 periode for å spare han.. Var rett og slett utslitt....

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37717
21.09.19 13:54
Ducks9: Av ryktene som går så har det hvert endel snakk om Justin Faulk fra Canes i et bytte som ihvertfall inneholder Ondrej Kase. Faulk har en M-NTC og har visstnok satt seg på bakbeina her.I Jets befinner Patrik Laine seg som er RFA og enda ikke er enig om ny kontrakt. Flere California lag er rapportert å være interessert. Kan jo tenke tilbake og trekke en Selanne sammenligning her.

Litt de samme spillerne som går i ryktene rundt Jets. Laine til California der det skal være flere interesserte klubber. Faulk som kandidat i en eventuell trade. Jeg tror egentlig ikke Laine går til Anaheim pga jeg tipper Jets vil ha en solid back i retur. Men alt kan skje.

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
21.09.19 22:51
TAdams6: Jeg tror egentlig ikke Laine går til Anaheim pga jeg tipper Jets vil ha en solid back i retur. Men alt kan skje.

Tror heller ikke dette skjer. Jets ønsker visstnok som du sier en solid back i retur og det har vi vel helt enkelt ikke....

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
03.10.19 23:19

I natt starter sesongen hjemme mot Coyotes. Med ny HC og mange unge spillere blir nok starten ekstra viktig. Kommer vi godt igang de første kampene kan man flyte på det. 


Martinsen ble som jeg forventet sendt ned til Gulls. Daniel Sprong ble også sendt ned og det overrasker meg. Hadde også trodd at Josh Mahura skulle bli værende i troppen men den gang ei. 


Se opp for Maxime Comtois i natt. En spiller som jeg har stor tro på.


Lets go Ducks

Sevens7ar
Sevens7arInnlegg: 864
04.10.19 08:01
Ducks9: Daniel Sprong ble også sendt ned og det overrasker meg.

Det var overraskende, ja. Skulle tro han passet ypperlig med hvor Ducks befinner seg akkurat nå. Han er jo en naturlig målscorer med et veldig godt skudd, men ung og uferdig og kan utvikle seg sammen med laget i Anaheim.

Jeg syntes han fikk uventet lite istid i Pittsburgh, og jeg hadde i hvert fall ikke foventet at de skulle bytte han bort. Ting kan tyde på at han ikke imponerer trenerne sine som ser han i det daglige.

(Innlegget ble redigert 04.10.19 08:10)

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
04.10.19 20:45
Sevens7ar: Jeg syntes han fikk uventet lite istid i Pittsburgh, og jeg hadde i hvert fall ikke foventet at de skulle bytte han bort. Ting kan tyde på at han ikke imponerer trenerne sine som ser han i det daglige.

Sprong fikk vel et rykte på seg allerede i Pittsburgh. Var vel ikke den som la ned mest innsats på treningene.
Spennende spiller, håper han tar utfordringen nå og jobber seg tilbake.

Ducks9
Ducks9Innlegg: 880
09.10.19 20:17

3 kamper spilt og 3 seiere.  Startet med å slå Arizona og San Jose hjemme før Detroit ble slått 3-1 i Detriot. Sterk seier da Detroit også hadde startet med 2 seiere. 
Gibson stod som vanlig godt i målet og når pucken gikk forbi han så stod stolpene der. Detroit hadde 3 stolpeskudd på ganske kort tid.


Med mye nytt så var jeg veldig spent på starten i år. Ekstra viktig å komme godt igang og få satt nytt system. Litt mange turnovers enda men vi prøver ihvertall å skape noe isteden for å pælme pucken avgårde og jage etter den slik det ble litt for mye av med Carlyle etterhvert.


 

Klikk for å gå tilbake til toppen