Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Winnipeg Jets

NYTT TEMA
TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
23.10.20 19:37

WinnipegSun skriver om de støreste prospectsene til Jets.

Nr 1
Cole Perfetti - kan bli langtids løsningen på center plass. De forventer at han tar fast plass om 1 år eller 2

Nr 2
Ville Heinola - var et scoop forrige sesong. Ble draftet som nr 20, men imponerte stort på trening. Startet sesongen for Jets, fikk 8 kamper, 1 mål og 4 assist. Så måtte Jets ta valget, la han spille hele sesongen, eller vente med å gi han kontrakt og la han utvikle seg videre i Finland. De valgte det siste. Ble 29 kamper og 7 poeng i Liiga ifjor. Nå spiller han i beste back par for klubben sin, har 6 kamper og 4 poeng sålangt. Gutten er bare 19 år og blir ikke 20 før i mars.

Nr 3
Dylan Samberg - 21 år, prospectet de har ventet på i noen år nå. Han ville fullføre skolegangen. Han har det som har manglet forrige sesong. Fysikk. De tror han vil bli faset inn forsiktig, men de ser også i glasskula at han vil få en viktig rolle for Jets i sin rookie sesong. 

Nr 4
Jansen Harkins. Han er nå RFA. En late bloomer som slo skikkelig til forrige sesong. Var kanskje AHL's beste de første 30 kampene, da ble det Jets resten av sesongen. Tilførte fart til bunn 6 hos Jets. 7 poeng på 29 kamper. Var en av de beste forwardsene i sluttspillet nå. En spiller som bare blir bedre og bedre for hver måned. Kan han være en som tar over for Laine i 2.rekka? Hvorfor ikke. Med hans utvikling er alt mulig.

Nr 5
Declan Chisholm - Nok en late bloomer. Har kommet langt siden draften for 2 år siden, 5.runde ble han valgt i. En av OHL's beste backer forrige sesong. 69 poeng på 59 kamper for en back på 19 år i OHL, solid. Han er nokså lik Morrissey i kroppsbygning og type, ikke den største backen altså. Men “Blessed with amazing feet and his skating ability is at the highest level.”

Nr 6
David Gustafsson - centeren på 20 år fra Sverige som spilte mye i 4.rekka forrige sesong. Kom som Heinola overraskende med laget fra første kamp og imponerte. Han er egentlig en Lowry type. Veldig god defensivt. Stor spiller. Eneste svakhet er poengfangsten. Den er han i Sverige og trener på nå i Allsvenskan. 1 poeng pr kamp sålangt. Jeg ser på han som naturlig arvtaker til Lowry hvis Lowry forsvinner om 1 år. Da er han UFA. 

Nr 7
Kristian Vesalainen - blitt 21 år gammel. Fjoråret skulle bli hans gjennombrudd for Jets. Slik ble det ikke. Storspilte i KHL, Liiga, ja alle nivåer han har spilt. Fikk 5 kamper og 1 poeng for Jets for 2 sesonger siden. Samme sesong fikk han også 31 kamper og 17 poeng i KHL. Året før var han i Liiga og hadde nær 1 poeng pr kamp. Forrige sesong var skuffende. Var aldri i nærheten av Jets. 30 poeng på 60 kamper i AHL. Men han ble bedre og bedre, men allikevel langt fra godt nok. Det ventes ennå mye fra han. Når det løsner, så vil det løsne skikkelig tror jeg. Til sammenligning så hadde Jansen Harkins 31 poeng på 30 kamper forrige sesong i AHL. Men Harkins er også 2 år eldre

Nr 8
Mikhail Berdin - keeperen som supporterne elsker. Elsker å være midtpunktet. For 2 sesonger siden hadde han samme statistikk som Binnington i AHL. Da var han 20 år. Forrige sesong hadde han ikke best statistikk. Men han spilte sykt med kamper og av de som hadde over 30 kamper så hadde han best statistikk i AHL for kanskje det svakeste laget. Veldig lovende keeper på 22 år. Er i KHL og spiller nå.

Nr 9
Logan Stanley - 1.runde valget fra 2016 har ikke vært i nærheten ennå. Svære back på 2 meter og 105 kg.  Har 2 sesonger bak seg i AHL nå og er 98 modell. Ekspertene er ennå usikre, men utviklingen i Moose har vært bra.

Nr 10
Leon Gawanke - tysk back som hadde sin første sesong i AHL og Moose forrige sesong og som virkelig grep sjansen. Pasningsspillet hans er allerede på NHL nivå sies det. 99 modell og 26 poeng på 48 kamper i sin førset AHL sesong. Kanskje han som tok lengst steg forrige sesong utenom Harkins.

Vi har Perfetti og Vesalainen som kommer, men ellers er det backer og defensive fibre talentene har. 5 backer, 1 keeper og 4 offensive. Kommer alle 10 til å spille for Jets? Nei. Er det mulighet for at 7-8 av de vil gjøre det? Ja. Mye spennende og jeg liker at det er defensive talenter på gang. Alle liker poengplukkeren og entertaineren. Men det må ligge godt defensivt arbeid i bunn for å vinne. Det har Jets manglet siste året. Framtiden ser lysere ut.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
24.10.20 15:36

Tenker fram 1 år. Seattle Kraken skal plukke spillere, 1 fra hvert lag.
Winnipeg kan frede 1 keeper 8 utespillere, eller 1 keeper, 3 backer og 7 forwards. I tillegg nylig draftede spillere er utilgjengelig for Seattle.

Så hvem freder Jets. Først må vi se på hvem Jets får. Men det er et puslespill.

Ser vi på Jets så blir det en god spiller som reiser, men hvem. 
Wheeler, Connor, Ehlers, Laine, Scheifele, Lowry, Copp - er vel de 7 som idag hadde blitt fredet. Kanskje Stastny inne her. Men usikker på hvordan regelen er med UFA

Backer, Morrissey, Pionk, DeMelo pr dags dato. Kommer det ny back inn??? Da ryker Pionk eller DeMelo
Hellebuyck er bankers.

Blir spennende og interessant. Heldigvis lenge til.

Jorge86

Innlegg: 19520
Jorge86
24.10.20 16:58
TAdams6: Men usikker på hvordan regelen er med UFA

Expansion-draften er etter sesongen. Så de som er UFA er ikke under kontrakt med noen.

Wheeler, Scheifele, Little og DeMelo er de eneste med kontrakt etter neste sesong som har NMC/NTC. Litt usikker på reglene rundt de med limited NTC, om det er egne avtaler som gjør at de ikke kan velge bort Seattle, men det tror jeg ikke. Hvis jeg har rett må disse fire beskyttes med mindre de selv velger det bort.

Pr nå er det uansett ikke noe problem for Jets, de har bare 9 spillere med kontrakt neste sesong og kan beskytte alle disse. Men noen får nok nye kontrakter underveis. Jeg tror uansett ikke Jets vil slite veldig med å ikke miste en de gjerne vil beholde.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
24.10.20 17:26
Jorge86: Expansion-draften er etter sesongen. Så de som er UFA er ikke under kontrakt med noen. Wheeler, Scheifele, Little og DeMelo er de eneste med kontrakt etter neste sesong som har NMC/NTC. Litt usikker på reglene rundt de med limited NTC, om det er egne avtaler som gjør at de ikke kan velge bort Seattle, men det tror jeg ikke. Hvis jeg har rett må disse fire beskyttes med mindre de selv velger det bort. Pr nå er det uansett ikke noe problem for Jets, de har bare 9 spillere med kontrakt neste sesong og kan beskytte alle disse. Men noen får nok nye kontrakter underveis. Jeg tror uansett ikke Jets vil slite veldig med å ikke miste en de gjerne vil beholde.

Takk for svar. Jeg er ikke veldig redd på Jets vegne. Men man vet aldri. Nå skal det trades endel fram til seriestart. Så vil nok endel UFA få signert nye kontrakter innen den tid. Så det er veldig tidlig å tenke på Seattle. Men det er en kort sesong vi går i møte. Om 1 1/2 måned er spillerne igang med training camp hvis planene blir stående.

Jeg liker at det er lite pauser, så jeg håper de går for 1.januar. Men alt annet må selvfølgelig klaffe. Hel Canadisk liga har blitt snakket om i avisene i Winnipeg. Mange ulike scenarioer.

Tror du klubber med spillere på for dyr kontrakt kan prøve å lempe de over til Seattle? Siden cap spacen ikke øker, så kan det være en måte for klubber å "kvitte" seg med spillere de ikke vil ha plass til. Tenker på for eksempel Wheeler. Hypotetisk. Skulle han begynne å merke alderen i kommende sesong, så kan Jets velge å ikke frede han. Dette er et tenkt scenario. Men tror du vi vil få se slike valg av klubber når den tid kommer?

Jorge86

Innlegg: 19520
Jorge86
24.10.20 19:08
TAdams6: Men tror du vi vil få se slike valg av klubber når den tid kommer?

Definitivt. Det så vi med Vegas også. Lag tilbyr det nye laget picks eller spillere mot at de velger en spiller som «selgende» lag plukker ut.

Florida ville bli kvitt Reilly Smith som hadde en svak sesong, og de ønsket å beholde Alex Petrovic. De ville egentlig beholde Marchessault også, men for at Vegas skulle ta i mot Smith måtte Florida la være å beskytte Marchessault. Så Vegas plukka han i expansiondraften mot at de samtidig tradet til seg Reilly Smith (mot et symbolsk 4th round pick.) I ettertid er det hysterisk morsomt å se hva Smith og Marchessault har utretta i Vegas mens Petrovic bare har blitt dårligere og dårligere og spilte hele forrige sesong for AHL-laget til Boston.

Jorge86

Innlegg: 19520
Jorge86
24.10.20 19:10
TAdams6: Hypotetisk. Skulle han begynne å merke alderen i kommende sesong, så kan Jets velge å ikke frede han.

Wheeler har NMC, så Jets kan ikke velge å ikke frede han med mindre han selv ønsker det.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
27.10.20 21:53

Jansen Harkins har signert. 2 år, 725.000. Meget god deal synes jeg. Nå får han 2 år på å spille seg til en bedre kontrakt og Jets får gleden av å ha en god spiller på en billig kontrakt. Dette er spilleren som muligens, kanskje, hvis utviklingen og framgangen fortsetter kan ta plass i 2.rekka hvis Laine reiser. Mitt tips.

Som noen skriver
"Hard working player. Think that’s a team friendly contract."

"725K for Harkins is amazing"

(Innlegget ble redigert 27.10.20 21:55)

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
27.10.20 22:09

Jack Roslovic og Sami Niku gjenstår. Er i overkant av 600.000 over cap spacen. Så har vi LTIR til Bryan Little heldigvis. Men det skal inn en back av kvalitet. Med en billig kontrakt til Niku og kanskje 1,5M til Roslovic så vil det være et sted mellom 2 og 2,5M igjen til en back. Det holder ikke. Det blir en trade av et eller annet slag. Men hvem? Roslovic ut i en trade, så kan vi hente en back til 3,5-4M. MacKenzie Weegar på en lang kontrakt til en slik sum er vel gjennomførbart? Er han god nok, aner ikke. Registrerer bare at mange Jets fans i Canada ønsker seg han.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
28.10.20 11:51

Harkins sier det var veldig enkle forhandlinger, men at det ville komme tøffere forhandlinger senere. Han får minimumslønn. Men han kjenner situasjonen med flat cap space. Han vet han bygd seg opp et fundament i Jets. Han vet han får sine sjanser videre. Vinn-vinn dette.

Det som går igjen med Jansen Harkins er at alle trenerne og journalistene sier at dette er den mest hardtarbeidende spilleren i organisasjonen. Får han poengproduksjonen igang i tillegg så blir dette bra. Paul Maurice sier det, Harkins har jobbet så hardt for å komme dit han er idag. Ingenting gratis har han fått. Nå når han tar steget så kommer han til å være endel av NHL de neste 14 årene.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
28.10.20 11:56

Roster sizen er nå 22/23. Niku og Roslovic gjenstår. 

Jeg ser egentlig for meg en trade med Niku og Roslovic ut og en spiller i retur. Men Laine ryktene henger som en svart sky over landskapet. Jeg håper Laine blir og at det trades inn en god back for de 2 nevnte spillerne. Da er Jets good to go.

Så en oversikt over eksperter i NHL.com som rangerte lagene. Topp 16 ble rangeringen. Kun en hadde Jets inne på sin topp 16 liste. Viser hvor langt ned Jets har falt. Men det viser også hvor tett og jevnt det er. Stastny og en god back inn + man har rokkert litt på noen spillere som Forbort, Thompson og Toninato. Holder ikke til noe Stanley Cup trofee. Men jeg tror det holder til å nå sluttspillet. Og derfra kan alt skje. Men klart, det er endel klubber som er bedre stilt. 

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
29.10.20 20:55

"Not unexpectedly Dustin Byfuglien's agent confirmed that it is "really a longshot" that his client would ever come back and play in the NHL"

Ser ut som om Byfuglien er ferdig i NHL for godt. Jeg synes egentlig det er greit sålenge han avsluttet slik i Jets.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
30.10.20 18:10

Sami Niku har signert 2-års kontrakt til 725.000 AAV. En billig kontrakt og over 2 år. Da får han muligheten til å ta steget som trengs. Det har vært mye skader som har ødelagt. Mange som mente han var bankers på laget ifjor, men den ene skaden etter den andre satte en solid stopper for det. En offensiv back som fort kan produsere veldig mye poeng.

Men tiden holder på å renne ut for Niku, flere unge som banker på  og som kommer bakfra nå. 

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
30.10.20 22:39

Vesalainen med 2 mål i sin første kamp siden mars. God start

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
31.10.20 20:03

Sami Niku ble flyttet til non-roster defense etter signeringen av capfriendly. 

Jack Roslovic venter nå. Tips, 1,8M AAV på 2-års kontrakt. 

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
31.10.20 20:08

Veldig kjekt med Vesalainen igår. 2 mål i debuten og over 24 minutter istid. Han har imponert i KHL og Liiga. Slet litt i AHL, men ble bedre og bedre utover. Allikevel må han kneppe opp et hakk og to. Han har det i seg. Han kan fort ta plassen til Roslovic hvis Roslovic blir tradet.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
05.11.20 23:00
TAdams6: Marko Dano har ikke fått karrieren helt på spor etter at han forlot Jets. Jeg hadde stor tro på han. Han var langt framme i køen hos Jets og spilte over 80 kamper for Jets. I Columbus har det kun blitt 11 kamper fordelt på 2 sesonger. Nå har han reist til Slovakia for spill i sitt hjemland.

Dette skrev jeg for litt under 1 måned siden. Nå er Marko Dano klar for Jets igjen. 2-way kontrakt, 1 år - 700.000. Veldig fornuftig av Jets. En meget god AHL spiller som også kan ta steget opp til Jets.

25 år gammel. Som sagt kun 3 kamper i Columbus forrige sesong. Føler meg trygg på at han kommer til å få flere i Jets kommende sesong hvis han finner formen igjen.

En meget bra signering til "depth player" å være.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
06.11.20 18:42

Marko Dano inn hos Moose.
Moose var skrekkelig svake forrige sesong. Nå er det mange spillere som mangler, men de som er der er mange som jeg har forhåpninger til både kortsiktig og langsiktig.

Offensivt er det David Gustafsson, Kristian Vesalainen, Joona Luoto og Marko Dano som alle kan spille for Jets kommende sesong. Ja kanskje også Kristian Reichel kan nevnes.

På backen er det Dylan Samberg, Ville Heinola, Logan Stanley, Declan Chisholm, Leon Gewanke, Johnny Kovacevic og Sami Niku. 3 eller 4 av disse forventer jeg bidrar for Jets kommende sesong og alle har det i seg å ta steget opp

På keeperplass er det Mikhail Berdin som skiller seg ut. Sammen med Eric Comrie er det en bra duo. Arvid Holm har også signert, men regner med han blir i SHL hele sesongen.

Bakdelen med Moose er alderen. Ekstremt mange unge talentfulle. Men de mangler kanskje noen ledere, noen rutinerte gode spillere. Eldste spiller nå er CJ Suess som er 26 år gammel.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
07.11.20 22:09

Følger med på statistikkene i Liiga da det er mange Jets spillere der. Kristian Vesalainen har nå 3 kamper og 5 poeng.
Joona Luoto har 12 kamper og 5 poeng
Ville Heinola har 11 kamper og 5 poeng
Henri Nikkanen har 7 kamper og 4 poeng
Santeri Virtanen har 11 kamper og 2 poeng

12 kamper og 15 poeng har poengkongen sålangt i Liiga. Meget solid av Vesalainen sålangt. Han har det i seg til å bli poengkonge i den finske ligaen. Kan han ta det med seg til AHL og aller helst NHL? Håper det.

Vesalainen har foreløpig 12.mest istid pr kamp sålangt i Liiga. Imponerende også det.

Ellers legger jeg merke til Elmeri Eronen. Har desidert mest istid sålangt pr kamp med 25:47. Over 2 minutter mer enn nr 2 på lista. Eronen er ikke draftet. 25 år gammel back som spiller for det finske landslaget. Hadde 56 kamper og 32 poeng forrige sesong som back. Har 6 poeng på de 11 kampene han har spilt sålangt. Dette må vel være en spiller som kan være interessant i NHL? Liten back, det er minuset.

(Innlegget ble redigert 07.11.20 22:14)

Jorge86

Innlegg: 19520
Jorge86
07.11.20 23:46
TAdams6: Ellers legger jeg merke til Elmeri Eronen. Har desidert mest istid sålangt pr kamp med 25:47. Over 2 minutter mer enn nr 2 på lista.

Det trenger ikke å bety så mye mer enn at han er veldig mye bedre enn de andre backene på laget sitt, eller at laget har spilt mye i over- og undertall som han spiller. Da er poengsnittet mer relevant, synes jeg. Kan absolutt være noe, men akkurat istid skal man være forsiktig med å bruke som noe veldig positivt uten å vite mer om laget og resten av ligaen.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
08.11.20 13:21
Jorge86: Det trenger ikke å bety så mye mer enn at han er veldig mye bedre enn de andre backene på laget sitt, eller at laget har spilt mye i over- og undertall som han spiller. Da er poengsnittet mer relevant, synes jeg. Kan absolutt være noe, men akkurat istid skal man være forsiktig med å bruke som noe veldig positivt uten å vite mer om laget og resten av ligaen.

Sant nok. Ser at HPK sliter. Laget han spiller for, som også Vesalainen spiller for. De er langt nede på tabellen. Men med Vesalainen tilbake har de 1 seier, 1 tap i OT og 1 tap i straffer. Så det virker å være bedring.

HPK har 3 backer som har over 20 minutter og 3 backer som er på ca 15 minutter. 

Eronen har også 2 mål i PP etter hva jeg kan se, så han er nok mye brukt i overtall kan det virke som. Jeg har ikke sett noen kamper og vet ikke nivået. Men Liiga er en bra liga med mange hjemvendte finner nå. Samtidig er det stort sprang fra Liiga til NHL. 

Det ble diskutert talenter når draften pågikk i studio. Der mente de at utdanningen til spillere i Finland og Sverige var fenomenal og hadde utviklet seg mye de senere årene. Det var veldig proffe spillere med riktig utdanning som ble draftet. Kanskje i større grad enn i USA/Canada.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
08.11.20 13:54

Det er 3 lag som har fått veldig god lag.

På topp, Ville Heinola og Lukko
Nr 2 er Ilves som har toppscoreren i Liiga nå, Arttu Ruotsalainen. En spiller som ikke er draftet. 23 år gammel og Buffalo Sabres har gitt han kontrakt for neste sesong
Nr 3 er KalPa som har færre kamper, vinner de hengekampene så tar de igjen de 2 over. 

Utrolig lovende at Ville Heinola spiller i topp backparet til Lukko og at de leder serien.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
08.11.20 22:33

Joona Luoto spiller i HIFK, samme klubb som Anton Lundell spiller. Centeren jeg ønsket Jets skulle drafte før plutselig Perfetti var tilgjengelig. Han har 10 kamper og 10 poeng sålangt. Luoto har 12 kamper og 5 mål.

Heinola spiller for laget som ligger på 1.plass, Lukko
Luoto spiller for laget som ligger på 5.plass, HIFK
Kristian Vesalainen spiller for laget som ligger 3.sist, HPK
Santeri Virtanen spiller for laget som ligger nest sist, SaiPa
Henri Nikkanen spiller for laget som ligger aller sist, Jukurit

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
09.11.20 17:44

Cole Perfetti har signert 3-års entry-level contract.

Men kan det stemme, 1.658.333 AAV. Var ikke det høyt. Kan ikke stemme.

Er det lov å håpe at han får spille allerede kommende sesong? Er han så god? 

Summen virker å stemme. Det var da voldsomt. Blir like i underkant av 5M over 3 år. Må bety at de har stor tro på Perfetti og at han vil bidra omtrent umiddelbart.

(Innlegget ble redigert 09.11.20 17:49)

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
09.11.20 17:47

NHL Network Top 20 wingers.

Vanligvis leser jeg ikke slike kåringer så veldig høytidelig, fordi jeg sjelden er enig når det kommer til Jets spillerne.

Men her er jeg enig.

Blake Wheeler er nr 11
Kyle Connor nr 12
Patrik Laine nr 14

Dette synes jeg er riktig rekkefølge i forhold til Jets spillerne. Så er spørsmålet hvor på lista de bør være. Men nr 11-14 er egentlig helt greit synes jeg. Mange synes nok de er for høyt oppe. Jeg mener de fortjener å være der. Jets sitt offensiv er sterkt. Her får de annerkjennelsen jeg mener de fortjener. Som regel blir Jets spillere skviset ut.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
09.11.20 17:50

Med en slik kontrakt til Perfetti tror jeg han tar plassen til Roslovic i troppen. Nå forventer jeg en trade med Roslovic en vei, MacKenzie Weegar den andre veien. Magefølelsen sier at dette kan skje, men sikker er jeg ikke.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
09.11.20 17:53

CapFriendly kommer med 925.000 for Perfetti. Men ikke bekreftet. Må nesten vente og se. Men det er Winnipeg Jets selv som melder om den høye lønna.

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
09.11.20 18:02

Det har vært dårlig med prospects man kan forvente noe av hos Jets de 2 siste sesongene. Men nå begynner det å virkelig se lovendes ut hos Moose. Veldig mange spillere som potensielt kan ta steget opp. 

TAdams6

Innlegg: 40015
TAdams6
09.11.20 18:05

Kontrakten er 925.000. Men med performance bonnuses så vil lønna stige til summen Jets har offentliggjort. Må bety at de forventer at han innfrir rimelig kjapt ;-)

Jorge86

Innlegg: 19520
Jorge86
09.11.20 21:21
TAdams6: CapFriendly kommer med 925.000 for Perfetti.

Dette er max salary på ELC. Jeg skjønner ikke helt hvorfor man gir performance-bonuser på toppen. Alternativet for Perfetti er jo å ikke signere, og da må han vente i 3 år før han kan signere for noen andre og spille i NHL. Og det er jo ikke sånn at Perfetti vil tjene noe på å spille dårlig selv om han ikke får noe ekstra for å spille bra akkurat nå, det vil jo bety alt når han skal forhandle sin neste kontrakt.

Jorge86

Innlegg: 19520
Jorge86
09.11.20 21:30
TAdams6: Blake Wheeler er nr 11
Kyle Connor nr 12
Patrik Laine nr 14

Laine altfor høyt. Ikke vært i nærheten av en top20-ving de siste to sesongene, og de kan ikke la han leve på de to første fortsatt. De utelot Skinner fordi han hadde en dårlig sesong nå. Alle andre på lista burde vært foran, i tillegg til Svechnikov, Dadonov, Gurianov, Hall og sikkert en del andre.

Jeg synes også Connor er bedre enn Wheeler, men det er jevnt og de ligger vel omtrent der de skal.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg