Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Spennende...

NYTT TEMA
mrlik

Innlegg: 7052
mrlik
02.04.02 12:01
Cirka seks timer igjen til den store finalen, og utenpå diskusjonsforumet ligger nervene tykt. Det er forholdsvis stille, og noen tanker nærmer seg:

Hvem blir kampens profil? Blir det den snart avstedfarende Kyle McDonough som endelig får løfte "The Pokal" øyest av de alle, eller blir det "gårdsgutten" Ole Eskild Dahlstrøm som nok en gang skyter hele Hamar i rus, både lykkerus og annen type rus? Eller er det kanskje en helt annen som står fram? Unge Skadsdammen? Lars Håkon? Lars Peder Nagel? Snorre Hallem? Mads Hansen? Joakim Sæther? Salomaa? COBA? Nutinen? Kirkebye? Kanskje til og med herrene Boisvert og Salsten hopper ut fra båsen? Det siste er nok trolig, men kun etter at det hele er avgjort.

Og uansett, så er ikke hockeykvelden avgjort med det. Etterpå, og litt i pauser og så videre, så er det å trykke fra kanal nummer to til nummer fem på TV'en, og få med seg den store finalen fra Kempehallen i Örnsköldsvik, der det nok blir mye jevnere enn folk tror. Undertegnede har en snikende tro på at MoDo, som jo er den mest utrolige talentfabrikken i Skandinavisk ishockey, kan klare å tukte Färjestad. Dette blir nok ikke like lett for FBK som de tidligere rundene.

Alt i alt kan man håpe på en TRYGG kveld ved TV'en, med masser av WOLD, samt også at OLSENbanden og JÖNSSON-ligaen slår til, og at det blir STAAL i ben og armer, og måtte de beste lagene vinne!

MrLIK
Nesten småkåssør i dag...
pony

Innlegg: 4651
pony
02.04.02 12:35
Feil igjen, Mr.Lik!!!! I dag er det kun en som vil stå fram som best når det gjelder, og det er veteranen PONY. Han skal synge ørevoksen ut av Frisk-supporterne og skremme Vidar Wold til å gjøre nye blundere!!!!

PONY
mrlik

Innlegg: 7052
mrlik
02.04.02 12:37
Lykke til, Fola, fola blakken... @;o)=

MrLIK
Som gliser...
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg