Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Stavanger Oilers [Klubbtråd]

NYTT TEMA
TAdams6
TAdams6Innlegg: 34251
16.04.18 20:27

Lørenskog sliter big time. Da bør vi kjenne vår besøkelsestid.

Maxims Ponomarenko kunne jeg tenkt meg til Oilers. Kompisen til Balcers har imponert meg tidligere. Har ikke sett så mye til han etter at han kom tilbake fra Sverige, men en lovende back. Blir øyeblikk 21 år og går ikke under utenlandskvoten ifølge Eliteprospects.com

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 333
16.04.18 20:29

Må være ærlig....ikke lagt merke til den backen før...men kan jo være en god spiller. Ok stats på ham.

clavin
clavinInnlegg: 30286
16.04.18 20:29

HVIS det stemmer at Oilers har signert Lillehammer-trioen (hvis ikke Lørenskog kommer oss i forkjøpet), så konstaterer jeg at de to forwardene er begge pr. definisjon dverger. Jeg håper at det kommer noen med muskler også. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34251
16.04.18 20:53
clavin: HVIS det stemmer at Oilers har signert Lillehammer-trioen (hvis ikke Lørenskog kommer oss i forkjøpet), så konstaterer jeg at de to forwardene er begge pr. definisjon dverger. Jeg håper at det kommer noen med muskler også.

Enig her. Vi trenger flere spillere med muskler og fysikk.

Nå manglet vi gode puckspillere også sist sesong, så der hever Morley og Vigier oss bra. Men ja, muskler og fysikk. En som kan ta drittjobben foran mål, eller skal det være Talge?

clavin
clavinInnlegg: 30286
16.04.18 20:58
TAdams6: En som kan ta drittjobben foran mål, eller skal det være Talge?

I såfall har noen mistet gangsynet fullstendig. Det er greit å satse på lokale talenter, men det er noe annet å forvente at de skal innta nøkkelroller uten å ha vist noe som helst. Talge vil uansett ikke vise skikkelig klasse før om tidligst et par år (om han i det hele tatt slår til).

tomlarsen
tomlarsenInnlegg: 10384
16.04.18 21:07
TAdams6: Denne Ullriksen som det ryktes er på vei. Jeg kjenner lite til han, har ikke lagt så mye merke til han. Hva slags back er dette? Hvilket nivå holder han? Ser han er lav og produserer lite poeng.

Opprinnelig fra Furuset, men hadde sine ungdomsår i Sverige.

Mest kjent for sin periode i Frisk Asker før han hadde en sesong i Lørenskog. Først og fremst en defensiv back. Var rågod i finalekampene mot Storhamar og ble flere ganger fremhevet av de som kommenterte kampene. Begynner forsåvidt å dra litt på årene med sine 28 år, men bør kunne bli en viktig brikke i å få på plass en norsk grunnstamme igjen i laget.

tomlarsen
tomlarsenInnlegg: 10384
16.04.18 21:11
clavin: HVIS det stemmer at Oilers har signert Lillehammer-trioen (hvis ikke Lørenskog kommer oss i forkjøpet), så konstaterer jeg at de to forwardene er begge pr. definisjon dverger. Jeg håper at det kommer noen med muskler også.

Liker heller ikke at de er såpass småvokst. Ikke noe problem med enkelte småvokste løpere (Kissel) men for mange av såkalte nøkkelspillere som er småvokste liker jeg ikke.

Om de kommer, så blir det ekstra viktig å få inn nok muskler på de resterende som kommer.

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 333
16.04.18 21:25

Spiller Røste Fossen enda? Er han noelunde skadefri så kan han ta en Tommy rolle. 

Håper Cornet signerer. Ser for meg at han blir bedre med feks de to Lillehammer spillerne rundt seg. Klarer vi i tillegg å hente 3 importer til så har vi to løper rekker som kan ta hvem som helst. Så kan man gi et par av de unge sjansen innimellom. Ser Talge er utpekt til å erstatte Tommy.....det er helt feil måte å bygge en ung spiller opp på. Det kan ikke være greit å leve med det presset på seg. Tommy var formidabel for oss. For mye forlangt at en første års senior skal kopiere ham.

Mehh
MehhInnlegg: 387
16.04.18 23:11

Nå tenker de ikke at Talge skal erstatte Tommy som førsteårssenior, madlaveien. Inntrykket mitt er at de ønsker å utvikle Talge til å bli en spillertype a la Tommy.

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 333
17.04.18 06:14

Mulig jeg misforsto artikkelen. Uansett riktig å gi ham sjansen, men synes de gikk litt vel hardt ut i avisen og flagget litt høyt.

Håper uansett han slår til, ingenting hadde vært bedre. Det er vel han, Myreng og Rødne vi kan se for oss slå til i Get allerede neste sesong. 

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 333
17.04.18 08:34

Mulig jeg bommer igjen, men Humphries var vel oppe på Hamer under NM finalene. Skal ikke se bort i fra at han har snakket varmt om Oilers ift Lillehammer spillerne, som han visstnok kjenner fra før av. Kanskje gjør dette og at han selv signerer en ny kontrakt.

Han var ikke seg selv sist sesong, men med bedre spillere rundt seg så vil han nok bli bedre.

Jeg er positiv til de 3 som kommer, det er lov å håpe på Cameron og selv om han linkes til Sveits.

 

https://www.tv2.no/sport/9802978/

Mehh
MehhInnlegg: 387
17.04.18 11:22

Da er det bekreftet skal en tro aftenbladet og RA.

Velkommen skal de være! Spent på alle tre. Ulriksen tror jeg kan bli bra og det skal bli godt å få inn en ny defensivt sterk nordmann (krysser fingre for at han kan få Strøm på rett kjøl igjen siden de spilte sammen i skauen for to sesonger siden).

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34251
17.04.18 14:25

Jeg er strålende fornøyd jeg. 

Lillehammer er det laget jeg har hatt mest sansen for når det gjelder det offensive spillet denne sesongen, mye takket være Vigier og Morley. 

En ting er sikkert, vi får inn 2 spillertyper som vi ikke har og ikke hadde sist sesong. Litt kjedelig ja, men dyktige spillere som styrker oss.

Ullriksen inn er unormalt av oss. Vi hentet Strøm i fjor, ellers har vi vel kun hentet unge norske spillere til klubben tidligere. Men når Solberg gir seg så trenger vi en norsk spiller med rutine og høyt nivå. 

3 smarte og gode signeringer.

Ser i intervju at Higson påpeker at det må inn mer fysikk og det er musikk i mine ører. Får vi inn fysikk i tillegg til de som i dag er kommet så ser jeg lysere på neste sesong. Da fyller vi noen tomrom som ikke ble fylt sist sesong.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34251
17.04.18 14:31

Da er det kanskje greit å se over stallen foran neste sesong

 

Hovedtrener: Ukjent

 

Keeper: (1) Holm
Backer: (5) Rokseth, Sveum, Mostue, Myreng, Ulriksen (NY)
Forwards: (9) Talge, Rødne, Søberg, Hoff, Forsberg, Medhus, Lorentzen, Morley (NY), Vigier (NY)

Rokseth-Mostue
Sveum-Ulriksen
Myreng

Søberg-Forsberg-Rødne
Lorentzen-Vigier-Hoff
Talge-Morley-Medhus

Rekkene er satt opp vilkårlig. Men det fylles opp.

2 utlendinger, plass til 5 til. tipper 2 backer og 2 forwards, slik at det blir en ledig plass på kvoten.

Henter vi 4 utlendinger til så bør vi få inn noen norske til. Minst 1 norsk forward av klasse trengs. Aller helst en som produserer poeng. 

Er det noe nytt angående Salsten, Djupvik Løvlie, Strøm, Børresen og de andre som har utgående kontrakt?

 

(Innlegget ble redigert 17.04.18 14:31)

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 333
17.04.18 14:51

Her er det bare å knikke seg godt i hendene. De kommer til å bringe kvalitet inn i laget så det holder. 

Og vi skal fylle 5 plasser til på utlendingskvoten. Tipper en av dem går til Humphries. Håper og på Cornet....Soares er vel ferdig. 

Strøm kan og få en ny sjanse. Må være en grunn til at Thoresen tar han ut på landslaget.

Saltsen kan godt dra. Ikke imponert over ham. Burde stått mer frem når det buttet imot forrige sesong. Ville og hatt med Djupvik Løvlie videre. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34251
17.04.18 14:58
Madlaveien: Håper og på Cornet

Cornet hadde vært grei å ha med videre. Er ikke den største, men har en fysisk tilstedeværelse på isen som vil skinne enda bedre i et lag som fungerer og spiller bedre hockey.

En spiller jeg ønsker er Martin Røymark. 31 år, vært i utlandet i mange år nå. Uten kontrakt foreløpig. Lov å håpe at han blir den norske klassespilleren som kommer inn og hever oss.

Når det gjelder Humphries og Strøm så er jeg ikke helt sikker, men tror jeg vil bytte bort begge i nye spillere. Nå har vi 5 norske backer. Kommer det 2 utlendinger inn så bør vel den siste plassen gå til en ung back?

Djupvik Løvlie og Børresen ble jeg voldsomt skuffet over sist sesong. Pingler i dueller og skuffende. Ville mye heller hatt Røste Fossen enn disse to. 

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34251
17.04.18 15:02

Her skriver jeg om Røymark så ligger det en artikkel på tv2sporten.no

Her står det Vålerenga, ingenting om Oilers. Får håpe vi også er med i kampen om hans signatur.

clavin
clavinInnlegg: 30286
17.04.18 15:14
Madlaveien: Saltsen kan godt dra. Ikke imponert over ham. Burde stått mer frem når det buttet imot forrige sesong.

Jeg synes Salsten var en av de bedre. Han presterte offensivt periodemessig, i motsetning til de fleste andre som gjorde dette langt sjeldnere. Spørs likevel om han ikke velger å dra.

Når det gjelder Løvlie, Strøm og Børresen så nekter jeg å tro at de er så dårlige som de var siste sesong. Spørsmålet er om de er verdt en ny sjanse. Jeg heller i retning at de to førstnevnte er dette.

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 333
17.04.18 15:22

Mulig jeg tar feil. Men Humphries blir vel pappa i disse dager og kona er vel fra Stavanger....kan fort bli værende han.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 42216
17.04.18 15:25
TAdams6: Her skriver jeg om Røymark så ligger det en artikkel på tv2sporten.no Her står det Vålerenga, ingenting om Oilers. Får håpe vi også er med i kampen om hans signatur.

Ville gjerne hatt både Røymark og Lars Haugen inn. Men tror mest at Røymark havner på østlandet. 

clavin
clavinInnlegg: 30286
17.04.18 16:15
Madlaveien: Mulig jeg tar feil. Men Humphries blir vel pappa i disse dager og kona er vel fra Stavanger....kan fort bli værende han.

Det er bare hver tiende unge som vokser opp med "feil" far, slik at om Humphries tror han skal bli far så er oddsen god for at han faktisk skal dette.

For øvrig trodde jeg ikke at det hovedsakelig var ham det sto på i forhold til om han skal fortsette i Oilers eller ikke.

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 333
17.04.18 16:25
clavin: Det er bare hver tiende unge som vokser opp med "feil" far, slik at om Humphries tror han skal bli far så er oddsen god for at han faktisk skal dette. For øvrig trodde jeg ikke at det hovedsakelig var ham det sto på i forhold til om han skal fortsette i Oilers eller ikke.

Jaha jeg håper han blir iallefall

(Innlegget ble redigert 17.04.18 16:32)

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 333
19.04.18 10:31

Får ikke lest artikkelen da det er pluss abonnement der, men ser såpass at Saltsten er fristet av Storhamar. Står i Hamar avisen i dag.

Tenker at han forsvinner. Vet flere ikke er enig med meg i dette men jeg mener han er en av de som klubben kan kvitte seg med. Er usikker på om han er en som tar tak når det røyner på, virker for veik når det smeller utpå der. Ville prøvd meg på Alexander Reichenberg hvis jeg var Higson, han har størrelse og fristilt fra sin tidligere klubb. Men han havner nok og på Hamar.

 

clavin
clavinInnlegg: 30286
19.04.18 10:44
Madlaveien: men ser såpass at Saltsten er fristet av Storhamar.

Irriterende at ikke Storhamar kan utvikle sine egne talenter, i stedet for å tappe konkurrenter.

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 333
19.04.18 11:01

Ja det er helt krise :)

Lillehammer selger jo unna så de kan forsyne seg der.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 34251
19.04.18 11:30

Jeg har mer tro på Salsten enn Søberg og Hoff, så jeg håper han blir

russell_martin
russell_martinInnlegg: 17761
19.04.18 14:25
Madlaveien: Lillehammer selger jo unna så de kan forsyne seg der.

Skuffende at spillere forlater et spennende lag. Penger betyr vel en del. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 42216
19.04.18 14:31
russell_martin: Skuffende at spillere forlater et spennende lag. Penger betyr vel en del.

Ja... Derfor valgte de amerikanske spillerne Lillehammer foran ECHL.

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 333
20.04.18 10:46

Enda en liten spiller men kunne gjerne tenkt meg denne karen og inn:

 

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9314

Mehh
MehhInnlegg: 387
20.04.18 12:00

Hayes var god han når han var i Frisk, man vil se på det som ganske usannsynlig. Ikke akkurat lett å lokke spillere bort fra sveitsisk liga, spesielt ikke når de har gjort det ganske skarpt. En sesong i NLB med over 1 ppg tegner til forlengning eller muligheten til å ta steget opp til NLA (som MacMurchy gjorde i sin tid).

Klikk for å gå tilbake til toppen