Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

GET-ligaen 2017/2018

NYTT TEMA
TheBracket
TheBracketInnlegg: 38266
23.10.17 09:57

Stjernen bekrefter at det letes etter forsterkninger. Det har resultert i tre nei, hvorav ett fra Heier og to svensker. 

Klubben er nødt til å hente en klar forsterkning. Interessen i byen tåler ikke en ny sesong med kamp om en 8. plass og fire strake i kvarten. 

hipsterfrosken
hipsterfroskenInnlegg: 426
23.10.17 10:50

Jonas Medby på isen ved 3 av Lillehammers 4 mål i går (selv om han står med +2 på hockey.no), noterer seg samtidig for en assist på 4-1-målet. Samtidig ser jeg at superrekka med Cameron, Vigier og Morley samlet står for 59 målpoeng på 13 kamper. Alle tre på topp 5 i Gets poengliga. 

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5042
23.10.17 13:12

Storhamar har signert en ny spiller, han må vente på at arbeidstillatelsen skal bli ordnet før han kan spiller.

Jeg er litt skeptisk til han der, det er ikke der det største behovet for nye spillere er og jeg syntes at det begynner å bli vel mange løpere nå. Men offensivt ser det jo bra ut med en alt for stor bredde. Så får en bare håpe på at det kommer inn en ny back snart .Men jeg ville heller hatt en ny keeper enn han her.

barba
barbaInnlegg: 2862
23.10.17 15:07

Hopper vel heller ikke i taket her, trodde en back ville komme først. Keeper kan du nok glemme, det jobbes det ikke med annet enn at man alltid holder seg orientert i markedet. Dessuten mener jeg at de nå begynner å få den defensive strukturen på plass og i går kom få avslutninger fra slottet og rett foran ( unntak er PP), og Østlund er god på skudd fra sidene. Jeg mener at han holder mål om laget foran gjør jobben sin. Få keepere er gode overlatt til seg selv. Vi ble litt bortskjemt med andre halvdel av sesongen til Engelage, og kanskje spente vi buen vil mye etter Østlunds innsats i CHL som var formidabel. Jeg har sett på tallene hans, og med unntak av starten på fjorårssesongen så har han vært blant de 2 - 3 beste her hjemme. Statistisk kanskje den beste.

Tilbake til nykommeren så skal han få en sjanse selvfølgelig, men det begynner å bli trangt for unggutta nå. Simen her tatt fine steg i høst som center og blitt langt mer voksen i sitt spill. Så spørs det hva dette betyr for en spiller som han. Synd hvis det nå blir bare sporadiske innhopp. Fint talent.

Spahob
SpahobInnlegg: 9575
23.10.17 15:26
RoyHod: Jeg er litt skeptisk til han der, det er ikke der det største behovet for nye spillere er og jeg syntes at det begynner å bli vel mange løpere nå.

Kan det bety at Patrick har gitt beskjed om at han stikker til jul? Ellers skjønner jeg fint lite av denne signeringen. Trenger ikke enda flere løpere...

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5042
23.10.17 15:36
Spahob: Kan det bety at Patrick har gitt beskjed om at han stikker til jul?

Jeg tror han blir, men vet jo aldri. Han kan jo fort tjene ganske mye penger på kort tid, men jeg tror det betyr mer for han å vinne mer broren. Men vet jo aldri.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5042
23.10.17 16:11

Jensen fikk 3 kamper, men klubben anker. 

hipsterfrosken
hipsterfroskenInnlegg: 426
23.10.17 17:53

3 kamper på Jensen ja, og det på tross av at hoveddommer i kampen tydeliggjorde i en rapport til DISU at han mente 2+10 var tilstrekkelig straff for handlingen - altså ikke behov for ytterligere karantene. 

barba
barbaInnlegg: 2862
23.10.17 21:44

Nå skal jeg prøve å kaste klubbrillene. Ikke lett, men nå er det viktig at disse sakene som er oppe til bedømming ender med avgjørelser som vi kan leve med. Ikke slik at man tar et krafttak akkurat nå med strenge straffer for småforseelser slik at for en periode spiller vi bandy på liten bane. Må klare å skille mellom harde, men korrekte taklinger og adferd som er farlig. Slik som kanskje Jensen sin, som jeg i utgangspunktet ikke synes var så ille der jeg satt 5 meter i fra. Unødvendig og jeg reagerte egentlig ikke på 2+10, syns det var greit der og da. Så registrerer jeg at dommeren hadde samme innstilling som meg, men etter å ha sett den på video endrer litt syn på saken. Da kan dette ha noe for seg, mens i samme kamp får Dahlstrøm 5 + video ( og senere matchstraff med påfølgende 1 kamp karantene). Jeg våger påstanden at den i hvert fall ikke hadde gitt matchstraff for 3 uker siden. Kanskje vi bare får tåle at dommerne er ekstra forsiktige nå en periode til spillere og klubber har fått justert seg. Vi og spillerne tåler korrekte og harde taklinger som jeg mener er en vesentlig del av sporten. Korrekt utført er de sjeldent farlige, men sporten er og skal være såpass røff at en og annen skade vil oppstå. Korrekte taklinger skader sjeldent som sagt, men den som takles har også et ansvar. Det blir litt junior å surre rundt med hodet ned. Da er du kanskje ikke klar for nivået da. Og taklinger innebærer mye ansvar begge veier. Det er kanskje det som blir lærdommen her. Men bandy er kjedelig.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5042
23.10.17 21:47
barba: Nå skal jeg prøve å kaste klubbrillene.

Hva tenker du om denne analysen av Rokseth sin da? Her spørs det om ikke han har fått for mange kamper?

TheBracket
TheBracketInnlegg: 38266
23.10.17 22:08

Avsnitt :)

barba
barbaInnlegg: 2862
23.10.17 22:09
TheBracket: Avsnitt :)

Ser det nå, lover skjerping. ;)

barba
barbaInnlegg: 2862
23.10.17 22:22
RoyHod: Hva tenker du om denne analysen av Rokseth sin da? Her spørs det om ikke han har fått for mange kamper?

Det kan godt være, det kom tidlig fram at, Nyhus var det vel, var veldig lav inn mot taklingen. Samtidig mener jeg Rokseth bør ha såpass oversikt at han skal dempe taklingen. Men denne er vanskelig, den så så jævlig ut og jeg fikk opp igjen bilder fra Tjällden sin smell på Jordal. Han ble jo kvestet for livet av den og det er slik vi ikke vil ha. Han mistet også et lite øyeblikk kontroll på pucken og mistet oversikt da han kikket ned rett før det smalt. Ganske likt det som skjedde i Stavanger. Forskjellen var at takler i ene taklingen har stor fart og hopper inn i taklingen. Det gjaldt ikke i Stavanger.

Summa sumarum så gjør kanskje ikke Rokseth så mye mer galt enn at han ikke demper taklingen. Ikke skal han gå unna og slippe han forbi, ikke har han stor fart, det står Lillehammerspilleren for, men han kunne mer ha tatt imot og stoppet farten. Utfallet med alle følelsene ble nok vesentlig for straffeutmålingen tror jeg. Og det er feil, men alle parter er nok i "justeringsboksen" nå.

Spahob
SpahobInnlegg: 9575
23.10.17 23:36
RoyHod: Jeg tror han blir, men vet jo aldri. Han kan jo fort tjene ganske mye penger på kort tid, men jeg tror det betyr mer for han å vinne mer broren. Men vet jo aldri.

Den sjansen er jo der til neste år også. Frykter vel litt at GET-ligaen blir for kjedelig for han og at det trigger en tur utaskjærs for et siste(?) eventyr.

Jeg skjønner uansett ikke hva vi skal med den siste importen. Edvardsen ble benket i forrige runde. Nestemann på lista ut er vel Hesbråten og deretter Langdalen eller Skads. Og med en ny back inn så blir Løvhaug Hansen sin spilletid ytterligere kutta ned. Plutselig står vi der med en lineup med fryktelig lite lokalt innslag.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
23.10.17 23:52
barba: Nå skal jeg prøve å kaste klubbrillene. Ikke lett, men nå er det viktig at disse sakene som er oppe til bedømming ender med avgjørelser som vi kan leve med. Ikke slik at man tar et krafttak akkurat nå med strenge straffer for småforseelser slik at for en periode spiller vi bandy på liten bane. Må klare å skille mellom harde, men korrekte taklinger og adferd som er farlig. Slik som kanskje Jensen sin, som jeg i utgangspunktet ikke synes var så ille der jeg satt 5 meter i fra. Unødvendig og jeg reagerte egentlig ikke på 2+10, syns det var greit der og da. Så registrerer jeg at dommeren hadde samme innstilling som meg, men etter å ha sett den på video endrer litt syn på saken. Da kan dette ha noe for seg, mens i samme kamp får Dahlstrøm 5 + video ( og senere matchstraff med påfølgende 1 kamp karantene). Jeg våger påstanden at den i hvert fall ikke hadde gitt matchstraff for 3 uker siden. Kanskje vi bare får tåle at dommerne er ekstra forsiktige nå en periode til spillere og klubber har fått justert seg. Vi og spillerne tåler korrekte og harde taklinger som jeg mener er en vesentlig del av sporten. Korrekt utført er de sjeldent farlige, men sporten er og skal være såpass røff at en og annen skade vil oppstå. Korrekte taklinger skader sjeldent som sagt, men den som takles har også et ansvar. Det blir litt junior å surre rundt med hodet ned. Da er du kanskje ikke klar for nivået da. Og taklinger innebærer mye ansvar begge veier. Det er kanskje det som blir lærdommen her. Men bandy er kjedelig.

Står fortsatt på at den til Jensen ikke er pen og at dette er en ok suspensjon. 
Den til Dahlstrøm er dog en hockeytakling hvor Stjernen-spilleren mer er uheldig.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
23.10.17 23:53
RoyHod: Jeg er litt skeptisk til han der, det er ikke der det største behovet for nye spillere er og jeg syntes at det begynner å bli vel mange løpere nå. Men offensivt ser det jo bra ut med en alt for stor bredde. Så får en bare håpe på at det kommer inn en ny back snart .Men jeg ville heller hatt en ny keeper enn han her.

Rett fra NCAA faktisk, sprekt av Storhamar. Pen CV derfra og. 
Dette er bedre saker enn vrakgods fra Danmark. 

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5042
23.10.17 23:57
Kristwic7: Dette er bedre saker enn vrakgods fra Danmark.

Storhamar fant gode spillere i Danmark de;) Og Romano var vel en de fleste hadde troen på.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5042
24.10.17 00:01
Spahob: Den sjansen er jo der til neste år også. Frykter vel litt at GET-ligaen blir for kjedelig for han og at det trigger en tur utaskjærs for et siste(?) eventyr. Jeg skjønner uansett ikke hva vi skal med den siste importen. Edvardsen ble benket i forrige runde. Nestemann på lista ut er vel Hesbråten og deretter Langdalen eller Skads. Og med en ny back inn så blir Løvhaug Hansen sin spilletid ytterligere kutta ned. Plutselig står vi der med en lineup med fryktelig lite lokalt innslag.

Jeg tro at han blir, men det finner vi jo ut i desember. Han trives utrolig godt her nå så det spørs om han har så lyst på den turen ut, hadde det ikke gått bra i serien tror jeg sannsynligheten for at han drar hadde vært mye større. 

De vil ha større bredde, og Skads og Hes er ikke gode nok syntes jeg. Men det er mange spillere nå, så blir spennende å se hva som skjer. Med en ny back kan vi stille 4 fulle rekker når alle er klar, og det er jo det optimale.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
24.10.17 00:03
RoyHod: Storhamar fant gode spillere i Danmark de;) Og Romano var vel en de fleste hadde troen på.

Vi henta feil hvertfall.. Reed en av de lateste spillerne jeg har sett i Oilers på en god stund. 

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5042
24.10.17 00:29
Kristwic7: Vi henta feil hvertfall.

Og bra er det. Oilers kommer sterkere tilbake uansett, så det er bare topp at de ikke er med helt i toppen enda. 

barba
barbaInnlegg: 2862
24.10.17 11:38

Vanskelig å holde seg borte fra 4.20 i odds på Kongsvinger mot Stjernen.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5042
24.10.17 13:24

Humphries, Soares, Medhus, Kokkala og Forsberg tilbake for Oilers i dag. Ett revansjesugent hjemmelag vil nok lage store problemer for Storhamar som får Curran og Dahlstrøm tilbake. Jeg håper på en god kamp som Storhamar vinner komfortabelt, men frykter at det kommer til å bli vanskelig i dag. Jeg tipper Oilers går litt tilbake til hockeyen de har gjort det bra med før og dermed blir det vanskelig for Storhamar.

tomlarsen
tomlarsenInnlegg: 10345
24.10.17 14:01
RoyHod: Humphries, Soares, Medhus, Kokkala og Forsberg tilbake for Oilers i dag.

Oilers har informert om at Humphries, Soares og Forsberg er tilbake i kveld. Men hvor har du fått info om at Kokkala og Medhus også er tilbake ?

Jeg finner ikke info om dette noe sted.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5042
24.10.17 14:09
tomlarsen: Oilers har informert om at Humphries, Soares og Forsberg er tilbake i kveld. Men hvor har du fått info om at Kokkala og Medhus også er tilbake ? Jeg finner ikke info om dette noe sted.
tomlarsen
tomlarsenInnlegg: 10345
24.10.17 14:22
RoyHod: Her

Tror muligens vi må ta den med en klype salt. På snapchat ble det informert om at Humphries, Soares og Forsberg var tilbake. Med tanke på at Medhus har vært utslått med lungebetennelse, så tror jeg kanskje denne kampen kommer i tidligste laget uten at jeg er helt sikker. Når det gjelder Kokkala så har vi ikke hørt noe om hvilken skade han har så det er vanskelig å si.

Men vi får se i kveld hva som stemmer.

(Innlegget ble redigert 24.10.17 14:25)

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5042
24.10.17 14:27
tomlarsen: Tror muligens vi må ta den med en klype salt.

De er jo meldt klare til spill, men er nok trolig at de testes rett før kamp og at en så tar en avgjørelse. Jeg vet jo ikke hva de har vært ute med heller. Men vi får vente å se.

Harrison Reed er klar for del 2 og en klubb han har vært i før.

tomlarsen
tomlarsenInnlegg: 10345
24.10.17 14:32
RoyHod: De er jo meldt klare til spill, men er nok trolig at de testes rett før kamp og at en så tar en avgjørelse.

Det er godt mulig at de skal testes først ja.

nri-20
nri-20Innlegg: 12532
24.10.17 14:48

3,80 på Oilers i combo med Strömberg som målscorer til 5,60  i kampen mot MS blir ett strålande og sykt odds  på 21 ggr pengarna . NT leverer så till de grader om dagen ;-)

(Innlegget ble redigert 24.10.17 14:51)

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18012
24.10.17 15:06
nri-20: 3,80 på Oilers

3.85 på unibet, høyest odds av samtlige lag i Get-ligaen denne runden. På hjemmeis. Kunstig høyt.

Jeg tror Storhamar vinner, men Oilers hjemme til 3.85 er for høyt til å utelate.

Edit: 2.75 på Lørenskog mot MS virker også i overkant. Jeg tror Lørenskog og Stavanger blir komboen i dag.

(Innlegget ble redigert 24.10.17 15:08)

hipsterfrosken
hipsterfroskenInnlegg: 426
24.10.17 15:09

 

Klubbrekorder

  Oilers har 5 tap på rad. Dette er ny klubbrekord.  

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg