Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

GET-ligaen 2017/2018

NYTT TEMA
barba
barbaInnlegg: 2898
18.11.17 00:40
Bilvrag: Hvorfor gjør Lillehammer Håkons Hall? For sporten. For femtilappene?

Vi snakker en break even på 6000 + tilskuere. Ikke så voldsom butikk som mange tror, men fantastisk reklame for sporten. De tar en stor sjanse, og lykkes heldigvis. Takk Lillehammer, og så er jeg ferdig med det. 

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5046
18.11.17 00:40
Bilvrag: Jeg legger meg med et stort spørsmålstegn. Hvem har hjulpet Oilers og i vilken grad?

Jeg vil tro at Tore har brukt en del millioner på å få Oilers der de er i dag? 

Bilvrag
BilvragInnlegg: 15583
18.11.17 00:41
RoyHod: Når det gjelder Tore så pisser han vekk mer en femtilapper ved å beholde Pål som trener, så den kan vi legge død.

Håpløst, men da vet man hvor man har deg. Vi legger den død.

barba
barbaInnlegg: 2898
18.11.17 00:45
RoyHod: Jeg vil tro at Tore har brukt en del millioner på å få Oilers der de er i dag?

Vi snakker glatt tresifret, skal jeg tippe nærmere 200 enn 100. (utenom hallbygging) Jeg vet at en av investorene til VIF brukte 35 mill i løpet av 4 sesonger. På 90 og 00 tallet. 

Bilvrag
BilvragInnlegg: 15583
18.11.17 00:45
barba: Vi snakker en break even på 6000 + tilskuere. Ikke så voldsom butikk som mange tror, men fantastisk reklame for sporten. De tar en stor sjanse, og lykkes heldigvis. Takk Lillehammer, og så er jeg ferdig med det.

Jeg gleder meg til kampen. De tok aldri en stor sjanse, selv om kampen ikke ble utsolgt, så ville dette støntet bli en suksess.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5046
18.11.17 00:45
Bilvrag: Håpløst, men da vet man hvor man har deg. Vi legger den død.

Så du er plutselig blitt en fan av Pål?

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5046
18.11.17 00:46
barba: Vi snakker glatt tresifret, skal jeg tippe nærmere 200 enn 100. (utenom hallbygging) Jeg vet at en av investorene til VIF brukte 35 mill i løpet av 4 sesonger. På 90 og 00 tallet.

Det må du ikke si høyt, da vil de ikke snakke mer med deg

Bilvrag
BilvragInnlegg: 15583
18.11.17 00:48
barba: Vi snakker glatt tresifret, skal jeg tippe nærmere 200 enn 100. (utenom hallbygging) Jeg vet at en av investorene til VIF brukte 35 mill i løpet av 4 sesonger. På 90 og 00 tallet.

Har han det bra? Det er viktig å ta vare på våre medmennesker.

Bilvrag
BilvragInnlegg: 15583
18.11.17 00:51
RoyHod: Så du er plutselig blitt en fan av Pål?

Jeg er glad i Oilers. Jeg ser nok hockey til at problemet ikke nødvendigvis er Gulbrandsen.

Plutselig en fan av Pål?

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5046
18.11.17 00:55
Bilvrag: Jeg er glad i Oilers. Jeg ser nok hockey til at problemet ikke nødvendigvis er Gulbrandsen.

Jeg er faktisk enig med deg her, Oilers sitt problem er mer sammensatt enn han, men han er en del av det på samme måte som spillergruppen er det, og ledelsen er det. 

Oilers ble bortskjemt med Petter og den måten han ledet laget på, nå er det en ny tid og andre spillere må tre frem som ledere og gå foran som ett godt eksempel.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41574
18.11.17 00:59
RoyHod: Jeg er faktisk enig med deg her, Oilers sitt problem er mer sammensatt enn han, men han er en del av det på samme måte som spillergruppen er det, og ledelsen er det.  Oilers ble bortskjemt med Petter og den måten han ledet laget på, nå er det en ny tid og andre spillere må tre frem som ledere og gå foran som ett godt eksempel.

Et annet problem er at det var veldig mange ledere og klassespillere som forsvant samtidig. Samt at de ble erstattet med mildt sagt dårlige og uinteresserte spillere.
For å si det enklest mulig, det var flere enn bare Romano og Reed som burde fått fyken den gangen.
Om Pål er en av de? Det er vanskelig å si, men han virker ikke som en sterk leder som får med seg garderoben og når den tydeligvis består av noen kreftsvulster så vil det lugge videre.

barba
barbaInnlegg: 2898
18.11.17 01:03
Bilvrag: Har han det bra? Det er viktig å ta vare på våre medmennesker.

VIF investoren var en overlevning fra 80 tallet og har en helt normal økonomi i dag etter en litt lei konkurs.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5046
18.11.17 01:05
Kristwic7: Et annet problem er at det var veldig mange ledere og klassespillere som forsvant samtidig. Samt at de ble erstattet med mildt sagt dårlige og uinteresserte spillere.
For å si det enklest mulig, det var flere enn bare Romano og Reed som burde fått fyken den gangen.
Om Pål er en av de? Det er vanskelig å si, men han virker ikke som en sterk leder som får med seg garderoben og når den tydeligvis består av noen kreftsvulster så vil det lugge videre.

Spillerne som ble hentet inn (Reed og Romano), hadde gode stats og har kvaliteter. Så er det opp til en trener å forvalte de kvalitetene. 

Hvis det fortsatt er noen svulster igjen i garderoben nå så er det bare til å hylle de for at de ikke at blitt ekskludert:)

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18045
18.11.17 01:16

Stavanger holdt på å ryke mot Lillehammer i semien et år. Mot Storhamar i finalen et annet år gikk det til sju kamper. Vålerenga vant serien ihvertfall et av årene Oilers tok gull i starten av denne rekka.

Hvis Oilers hadde vært like gode hvert år som Kongsvinger var dårlige i fjor ville det vært et problem. Men selv om Oilers har vunnet en del år på rad nå har det ikke vært helt uten spenning. Så overlegne har de ikke vært.

Det er bra for sporten at flere andre lag kjemper om å vinne. Men det er ikke bra for sporten at det eneste laget som ikke ligger et bra steinkast unna resten ikke er med i toppen. Faller interessen bort i Stavanger sitter vi bare igjen med østlandet, og skal hockeyen vokse må større deler av landet være interesserte.

barba
barbaInnlegg: 2898
18.11.17 01:31
Jorge86: Stavanger holdt på å ryke mot Lillehammer i semien et år. Mot Storhamar i finalen et annet år gikk det til sju kamper. Vålerenga vant serien ihvertfall et av årene Oilers tok gull i starten av denne rekka.Hvis Oilers hadde vært like gode hvert år som Kongsvinger var dårlige i fjor ville det vært et problem. Men selv om Oilers har vunnet en del år på rad nå har det ikke vært helt uten spenning. Så overlegne har de ikke vært.Det er bra for sporten at flere andre lag kjemper om å vinne. Men det er ikke bra for sporten at det eneste laget som ikke ligger et bra steinkast unna resten ikke er med i toppen. Faller interessen bort i Stavanger sitter vi bare igjen med østlandet, og skal hockeyen vokse må større deler av landet være interesserte.

Jeg tror de fleste er enige om det meste du skriver. Men det er et men. Og det handler om rettferdighet. Misunnelse må være like legitimt som hovering. Tolk det som dere vil, men etter hvert som ting har normalisert seg så bør man konkurrere på like vilkår, ellers følger hetsing. Litt forskjeller er greit, men 100 mill i omsetning mot 10 blir kjedelig og irriterende i lengden. Spesielt siden det ikke er noe formål i andre enden enn bøtta. CHL driter man tydeligvis i etterhvert. Kunne vært en arena for å løfte norsk hockey.

(Innlegget ble redigert 18.11.17 01:32)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41574
18.11.17 01:38
Jorge86: Stavanger holdt på å ryke mot Lillehammer i semien et år. Mot Storhamar i finalen et annet år gikk det til sju kamper. Vålerenga vant serien ihvertfall et av årene Oilers tok gull i starten av denne rekka. Hvis Oilers hadde vært like gode hvert år som Kongsvinger var dårlige i fjor ville det vært et problem. Men selv om Oilers har vunnet en del år på rad nå har det ikke vært helt uten spenning. Så overlegne har de ikke vært. Det er bra for sporten at flere andre lag kjemper om å vinne. Men det er ikke bra for sporten at det eneste laget som ikke ligger et bra steinkast unna resten ikke er med i toppen. Faller interessen bort i Stavanger sitter vi bare igjen med østlandet, og skal hockeyen vokse må større deler av landet være interesserte.

Tommel!

clavin
clavinInnlegg: 29946
18.11.17 07:41
barba: Litt forskjeller er greit, men 100 mill i omsetning mot 10 blir kjedelig og irriterende i lengden.

1) Forskjellen i omsetning på Oilers og de andre er ikke 10-gangen.

2) Oilers bruker stor del av det de tjener på å bygge organisasjon, og ALT går ikke til spillerlønninger. Eksempelvis satser det mye på yngrearbeid, samt at det å eie hall innebærer store utgifter. Da er det langt enklere å ha fått en flott hall gratis som følge av OL.

3) Oilers har en ulempe i form av sin beliggenhet, og det Tore bidro med var ikke en fordel for Oilers, mer en utjevning av en åpenbar ulempe som Oilers hadde i forhold til andre lag. Hvorfor tror dere at lag utenfor Østlandet har så store problemer ikke bare med å komme til Get, men faktisk også å spille på nivå 2 av norsk hockey? I dag er det vel bare Stavanger, Trondheim og Narvik som har lag i de to øverste divisjoner, og årsaken til dette er at det er veldig dyrt, samt at man har problemer med rekrutteringsgrunnlaget. Uansett hva dere vil si har alle klubber på Østlandet grovt sett alle mindre klubber på Østlandet som rekrutteringsanstalter, noe de utenfor ikke har.

4) Jeg har ingen problemer med at folk er lei av at et lag dominerer stort, men faktum er at Oilers' dominans er veldig overdrevet. Det har vært spenning hvert eneste år de har vunnet, og det er mer eller mindre marginer som har avgjort samtlige finaleserier. Av og til har de også slitt storveis i semifinalene. Også seriespillet har det stort sett vært spenning om ikke til siste slutt så i hvert fall nesten til siste slutt.

5) Jeg minnes årene da Storhamar og VIF dominerte. Den gangen var det ikke nødvendig å spille mange kamper, da man visste utfallet på forhånd. Det ironiske er at det stort sett er VIF- og Storhamar-fans som i dag klager over at et lag er for dominerende.

Jeg forventer ikke at noen synes synd på Oilers som nå ligger litt nede. Dette ligger i sakens natur. Jeg for min del pleier heller ikke å gråte så mye når andre lag sliter, så det går vel opp i opp.

UnitedThom
UnitedThomInnlegg: 482
18.11.17 08:18

Interressante oppgjør i dag, TK mot Oilers, skal se den i amfien, dette kan bli artig

og  Mjøsderby på Sumo senere på kvelden

elbarca86
elbarca86Innlegg: 33388
18.11.17 09:23

Lillehammer kjører over Storhamar i en aldersgruppe hvor man åpenbart ikke teller mål. Men dette er enveiskjøring. 

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5046
Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41574
18.11.17 10:10
barba: Litt forskjeller er greit, men 100 mill i omsetning mot 10 blir kjedelig og irriterende i lengden. Spesielt siden det ikke er noe formål i andre enden enn bøtta. CHL driter man tydeligvis i etterhvert. Kunne vært en arena for å løfte norsk hockey.

Så mange nye spillere og kun 10 mill i omsetning høres merkelig ut.

(Innlegget ble redigert 18.11.17 10:13)

UnitedThom
UnitedThomInnlegg: 482
18.11.17 10:13

Interressant lesning for Oilers fans, betalingsmur, men dette har dere råd til 

Sarpinger

 

Denne får dere gratis

TK

(Innlegget ble redigert 18.11.17 10:14)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41574
18.11.17 10:28
UnitedThom: Interressant lesning for Oilers fans, betalingsmur, men dette har dere råd til  Sarpinger   Denne får dere gratis TK

Meget imponerende av Sparta. De er flinke til å få frem gode unge spillere så kjekt at de lykkes. 
Kanskje er det bare meg, men jeg tror dette er starten på et gull-mannskap for Sparta. 
Og som Tommy sier, før var det vondt å møte Sparta og det er det igjen nå spesielt med TK tilbake.

elbarca86
elbarca86Innlegg: 33388
18.11.17 10:31
UnitedThom: Interressant lesning for Oilers fans, betalingsmur, men dette har dere råd til  Sarpinger

Var det 12 sarpinger totalt med spilletid denne sesongen? I mine øyne veldig bra når man ser hvor man ligger på tabellen også. Vurdering av spilletid blir slik: 

Lillegrend: Er i utgangspunktet 2. keeper bak Ward, men jeg har null problemer med å se han spille kamper. 6/20 kamper har han fått og ser veldig bra ut for fremtiden. 

Backer: Østby er vel den som har spilt mest av disse. Jessesen, Meisingset, Pedersen har alle hatt sine kamper med ok spilletid. Dessverre kommet noen skader for disse, men det er en del av sporten. Klavestad startet sesongen som skadet, men er med nå. Får noe spilletid her og der. Jeg vet han ikke er så gammel, men jeg ønsker ikke at han skal spille foran noen av trekløveret som jeg nevnte tidligere. 

Det var halvparten, da må resten være forwards: 

Kristiansen - trenger vel ingen nærmere beskrivelse 
Karlsen - store forhåpninger til han før sesongen, kanskje presset har tatt noe av spillet hans? Spiller uansett mye og jeg håper det løsner for han. 
Knold - Blir noe flyttet på alt ettersom det er skader eller suspensjoner. Spiller PP også. Spilte i 2. rekka før TK ankom byen. 
Nilsen - Fikk ok med spilletid etter å ha kommet tilbake fra en sesong i sverige. Har vært skadet siden VIF borte, så han har mistet en del kamper. 
DNS - Trenger vel ingen nærmere beskrivelse. Startet sesongen skadet, kom tilbake og nå suspendert i 18 kamper til. 
Thoresen: Den forwarden av de lokale med minst spilletid. 

 

Liker det jeg ser. Sjur har heldigvis ikke samme klippekortmentalitet som vi har sett tidligere. 

tomlarsen
tomlarsenInnlegg: 10350
18.11.17 10:34
clavin: 1) Forskjellen i omsetning på Oilers og de andre er ikke 10-gangen. 2) Oilers bruker stor del av det de tjener på å bygge organisasjon, og ALT går ikke til spillerlønninger. Eksempelvis satser det mye på yngrearbeid, samt at det å eie hall innebærer store utgifter. Da er det langt enklere å ha fått en flott hall gratis som følge av OL. 3) Oilers har en ulempe i form av sin beliggenhet, og det Tore bidro med var ikke en fordel for Oilers, mer en utjevning av en åpenbar ulempe som Oilers hadde i forhold til andre lag. Hvorfor tror dere at lag utenfor Østlandet har så store problemer ikke bare med å komme til Get, men faktisk også å spille på nivå 2 av norsk hockey? I dag er det vel bare Stavanger, Trondheim og Narvik som har lag i de to øverste divisjoner, og årsaken til dette er at det er veldig dyrt, samt at man har problemer med rekrutteringsgrunnlaget. Uansett hva dere vil si har alle klubber på Østlandet grovt sett alle mindre klubber på Østlandet som rekrutteringsanstalter, noe de utenfor ikke har. 4) Jeg har ingen problemer med at folk er lei av at et lag dominerer stort, men faktum er at Oilers' dominans er veldig overdrevet. Det har vært spenning hvert eneste år de har vunnet, og det er mer eller mindre marginer som har avgjort samtlige finaleserier. Av og til har de også slitt storveis i semifinalene. Også seriespillet har det stort sett vært spenning om ikke til siste slutt så i hvert fall nesten til siste slutt. 5) Jeg minnes årene da Storhamar og VIF dominerte. Den gangen var det ikke nødvendig å spille mange kamper, da man visste utfallet på forhånd. Det ironiske er at det stort sett er VIF- og Storhamar-fans som i dag klager over at et lag er for dominerende. Jeg forventer ikke at noen synes synd på Oilers som nå ligger litt nede. Dette ligger i sakens natur. Jeg for min del pleier heller ikke å gråte så mye når andre lag sliter, så det går vel opp i opp.

Fakta ødelegger all moroa clavin, så dermed er popcornet lagt på hylla for nå. 

Men når det er sagt, dette du beskriver her har vi vel prøvd å forklare østlandsfolket gang etter gang, men det går likefullt inn det ene øret og ut det andre. Men jeg kan forstå dem siden disse faktaopplysningene ikke er like morsomme å henvise til når eder og galle titt og ofte spys ut på sosiale medier om Oilers.

UnitedThom
UnitedThomInnlegg: 482
18.11.17 10:56

I Sverige har Eliteserien 14 lag fordelt på 13 fylker, ganske imponerende spredning

I Norge har vi 19 lag i de to øverste divisjonene fordelt på 10 fylker

men kun 6 fylker i Get-liga

 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41574
18.11.17 11:00
clavin: 5) Jeg minnes årene da Storhamar og VIF dominerte. Den gangen var det ikke nødvendig å spille mange kamper, da man visste utfallet på forhånd. Det ironiske er at det stort sett er VIF- og Storhamar-fans som i dag klager over at et lag er for dominerende. Jeg forventer ikke at noen synes synd på Oilers som nå ligger litt nede. Dette ligger i sakens natur. Jeg for min del pleier heller ikke å gråte så mye når andre lag sliter, så det går vel opp i opp.

Auuuuuu.. Ikke kjekt med konkurranse nei, da får man jo ikke være nr.1 selv.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41574
18.11.17 11:01
elbarca86: DNS - Trenger vel ingen nærmere beskrivelse. Startet sesongen skadet, kom tilbake og nå suspendert i 18 kamper ti

Kan du ikke beskrive han ? Er så sjelden man får se han ;)

Bilvrag
BilvragInnlegg: 15583
18.11.17 11:10
RoyHod: Gir smalere baner flere skader?

Respektløse spillere gir flere skader. Så kan man diskutere om man bør gjøre hjelmene bedre, polstringene bredere og rinkene større. Smalere baner gir bare spillerne andre forutsetninger.

TheBracket
TheBracketInnlegg: 38495
18.11.17 11:33

Hvem skal stå for vold og overfall i Sparta under Svendsens fravær? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg