Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Ole Kristian Tollefsen

NYTT TEMA
emin
eminInnlegg: 22658
09.12.17 01:20

Har ikke spilt kamp siden 31, januar på grunn av en smell i hodet på trening. Expressen har i en artikkelserie satt søkelys på hodeskader i hockeyen. Her blir Tollefsen intervjuet.

Anbefaler også sakene om slåsskjempen Derek "Boogeyman" Boogaard som bare ble 28 år og Sonny Lindström som selv skriver hvordan er å leve med en kronisk hodeskade.

barba
barbaInnlegg: 2862
09.12.17 16:13

Et veldig alvorlig tema, og Tollefsen og Lindstrøm sine historier er så smertelige vonde å høre. Nakent og ærlig slipper de oss inn på følelseslivet til både seg selv og familien. Vi har jo også Marius Holtet med samme skjebne. 

Her i gården så spiller Larrivee etter å ha vært ute i mange måneder i fjor og Laumann Ylven etter det samme et par år før. Burde de ha lagt av? Hva med senskader? Og er det et forvarsel om at neste gang så er det definitivt stopp og rett inn det det helvetet disse beskriver? Er helt enig i det Tollefsen nevner til slutt. Hockeyen selv burde ha finansiert forskning på dette problemet. Og innfør spottere. Har sett altfor mange eksempler på at spillere som har fått voldsomme smeller mot hodet kommer utpå og prøver seg etter noen minutter. Mange er altfor kjapt tilbake etter hjernerystelse også ( f eks Holtet). 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg