Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

GET-ligaen 2018/2019

NYTT TEMA
ross
rossInnlegg: 7102
13.02.19 14:51

Heier er klar for VIF

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37866
13.02.19 15:12
ross: Heier er klar for VIF

Vålerenga bygger et bra lag nå

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5504
13.02.19 15:40
TAdams6: Hvor havner Andreas Heier? Jeg håper Oilers går etter han. Vi trenger flere norske spillere av god kvalitet, her er en god mulighet.  Ellers har Oilers hentet ny back i dag. Luc Snuggerud er hentet  På tide at Oilers styrker backen. Men nå har de en utlending for mye. Får se hva som skjer når alle er skadefrie. Uansett godt at de henter en back.

vif bygger en veldig god norsk stamme og posisjonerer seg veldig bra til en reduksjon i antall importer. Den måten vif bygger lager på er imponerende, men at de er så blakk som de hevder selv er bare tull, for de har hentet veldig gode spillere som ikke spiller gratis.

Han nye backen til Stavanger ser veldig spennende ut, jeg tror han kan være med på å løfta laget en god del. Hvis han er så god som ryktene sier er han veldig god. Men han koster nok en god del, han blir jo hentet rett fra AHL. Men virker som en veldig spennende spiller, så får vi bare se når Stavanger roter seg til å få han spilleklar.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37866
13.02.19 15:48
RoyHod: vif bygger en veldig god norsk stamme og posisjonerer seg veldig bra til en reduksjon i antall importer. Den måten vif bygger lager på er imponerende, men at de er så blakk som de hevder selv er bare tull, for de har hentet veldig gode spillere som ikke spiller gratis.
Han nye backen til Stavanger ser veldig spennende ut, jeg tror han kan være med på å løfta laget en god del. Hvis han er så god som ryktene sier er han veldig god. Men han koster nok en god del, han blir jo hentet rett fra AHL. Men virker som en veldig spennende spiller, så får vi bare se når Stavanger roter seg til å få han spilleklar.

Vålerenga betaler, liten tvil om det. Men de bygger et veldig bra lag nå.

Oilers sliter med å hente gode norske spillere over fjellet. Før kunne de betale litt bedre, nå er nok forskjellene utvisket. Derfor er Oilers helt avhengig av at ungguttene som bygges opp tar plass i gruppa og tar jobben gode norske spillere gjorde. Det er helt nødvendig å få fram egne spillere.

Jeg er litt skeptisk til den nye backen. Han er helt sikkert god, men erfaringsmessig så bruker spillere som kommer rett fra AHL eller USA litt tid på å finne formen og bli kjent med medspillere og måte å spille på. Kjenner jeg saksgangen rett i Stavanger, så blir han ikke klar før sluttspillet starter. Håper han kan bidra godt, det trengs.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5504
13.02.19 20:24

Josephs kom til Hamar rundt kl 19 i dag, men Storhamar håper de skal få han klar til kampen mot Stavanger i morgen. Hvis de får han spilleklar til i morgen blir jeg faktisk litt imponert, da har de vært effektiv. 

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 1171
13.02.19 21:19

 

Hva om Oilers stifter en klubb oppe på Hamar... La oss kalle dem CC hockey....så inngår de samarbeidsavtale med klubben. Alle nye importer hentes til denne, for å så leies ut til Oilers... Kan dette fungere? 

(Innlegget ble redigert 13.02.19 21:20)

tarzangutt
tarzanguttInnlegg: 140
13.02.19 22:20
RoyHod: vif bygger en veldig god norsk stamme og posisjonerer seg veldig bra til en reduksjon i antall importer. Den måten vif bygger lager på er imponerende, men at de er så blakk som de hevder selv er bare tull, for de har hentet veldig gode spillere som ikke spiller gratis.

Hvis du hadde fulgt med litt så hadde du fått med deg at i august ifjor spyttet Egil Stenshagen, Harald Moræus-Hanssen og Jarle Norman-Hansen en del millioner inn i klubben. FØR dette skjedde var klubbkassa til Vif-hockey like tom som hode til Rina Mariann Hansen.

(Innlegget ble redigert 13.02.19 22:25)

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5504
13.02.19 22:25
tarzangutt: Hvis du hadde fulgt med litt så hadde du fått med deg at i august ifjor spyttet Egil Stenshagen, Harald Moræus-Hanssen og Jarle Norman-Hansen en del millioner i klubben. FØR dette skjedde var klubbkassa til Vif-hockey like tom som hode til Rina Mariann Hansen.

Hvis du hadde fulgt litt med hadde du fått med deg at Roy og Shampo nevner at de ikke har penger i de fleste intervjuene sine. Jeg er klar over at det kom inn folk med mye penger i klubben, så penger har de, de vil bare ikke snakke om det;)

Spahob
SpahobInnlegg: 9964
14.02.19 14:05
RoyHod: Josephs kom til Hamar rundt kl 19 i dag, men Storhamar håper de skal få han klar til kampen mot Stavanger i morgen. Hvis de får han spilleklar til i morgen blir jeg faktisk litt imponert, da har de vært effektiv.

Ingen avklaring rundt Josephs så vidt jeg har sett. Jimmy og Rønnild er usikre og Jensen er definitivt ute. Utover det skal det være full stall å plukke fra.

Mye skader og sjukdom denne sesongen også. Håper vi har gjort unna det verste nå og at man får litt ro til å sette laget inn mot sluttspillet. Utrolig mange begredelige kamper i år. Nevnte skader og sjukdom må ta noe av skylda i tillegg til et dårligere lagbygge enn før fjorårets jubelsesong. Nå er tida for å rette opp det dårlige inntrykket.

Spahob
SpahobInnlegg: 9964
14.02.19 14:15
RoyHod: Hvis du hadde fulgt litt med hadde du fått med deg at Roy og Shampo nevner at de ikke har penger i de fleste intervjuene sine. Jeg er klar over at det kom inn folk med mye penger i klubben, så penger har de, de vil bare ikke snakke om det;)

Jeg kjenner ikke det indre liv i Enga så alt for godt, men sett fra utsiden så er jo oppbyggingen av klubben som forventet selv om det har gått litt fortere enn man kanskje skulle tro. Ny hall, aldrende utenlandsproffer med Oslo-tilknytning og pengesterke investorer er et bra regnestykke. Hallen kommer litt senere på plass en forventet, utenlandsproffene kom litt raskere tilbake enn forventet og penga kom akkurat i tide...

Dette er nest siste eller siste år i denne omgang at Storhamar vil være en seriøs utfordrer til bøtta. Derfor litt surt at Enga allerede nå er så konkurransedyktige. Fra 2020-2025 vil det bli vanskelig å gjøre noe som helst med de.... Det var dagens kikk inn i glasskula.

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5504
14.02.19 14:17
Spahob: Ingen avklaring rundt Josephs så vidt jeg har sett. Jimmy og Rønnild er usikre og Jensen er definitivt ute. Utover det skal det være full stall å plukke fra.

Josephs har alt i orden her, men mangler noen papirer fra det canadiske forbundet var det siste jeg hørte. Men blir spennende å se om han spiller.

Rønnild og Jimmy er ute, det samme med Simen Hansen etter det jeg hører. 

Jeg håper bare Hafsmoe får nok spilletid, han har vært god i det siste.

Spahob
SpahobInnlegg: 9964
14.02.19 14:29
RoyHod: Rønnild og Jimmy er ute, det samme med Simen Hansen etter det jeg hører.

Da er du bedre informert enn meg. Leste forhåndssaken på sil.no hvor Løvhaug Hansen ikke var nevnt. For min del ingen krise om han er ute. Denne sesongen har han ikke levert som forventet.

Hafsmoe bør definitivt få spilletid. Det har han fortjent. Så får heller Martinsen få en rolig dag på jobb.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37866
14.02.19 14:36

Har vært og er fortsatt mye skader i Oilers. Morley og Burlon trener med non-contact trøyer, de nærmer seg. Sveum og Lane ute på ubestemt tid. Snuggerud tar nok noen uker på å bli klar. 

Nå starter innspurten mot sluttspill, gleder meg.

TAdams6
TAdams6Innlegg: 37866
14.02.19 15:12

Tommy Kristiansen kan være på vei til Sverige og Färjestad ifølge Expressen

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5504
14.02.19 16:33

Josephs spiller i kveld, han kom jo tross alt til Hamar 24 time før kampen starter i Stavanger, så mer enn god nok tid til å få han spilleklar. Ellers ser jeg at Hafsmoe er registrert som ekstra løper, hvis det stemmer er det feigt og en tjenesteforsømmelse fra Søderstrøm. At han som har vært god i det siste må sitte ekstra viser det jeg har trodd lenge. Søderstrøm har bestemt seg for en rangering på spillerne før sesongen startet og det valget står han ved uansett hvor elendig de spiller virker det som.

 

At Edvardsen alltid må spille med de dårligste løperne løperne er og helt håpløst, mens en gammel dårlig finsk løper får spille med bedre løpere selv om han er helt usynlig er bare trist. Her er den en slik nedprioritering av egne talenter at det er helt utrolig. Både Hafsmoe og Edvardsen har vært blant de beste forwardene de siste månedene, men får de noen belønning for det? NEI, det gjør de ikke, for Søderstrøm fant jo ut før sesongen at de andre var bedre enn de....

At Martinsen med 6 poeng på 41 kamper skal få spilletid på bekostning av ett talent er rett og slett trist, snakk om å pisse på egne talenter.

(Innlegget ble redigert 14.02.19 16:36)

elbarca86
elbarca86Innlegg: 34167
14.02.19 16:35

Håper Joseph gir Stavanger en leksjon i dag. Først og fremst i papirarbeidet. 

elbarca86
elbarca86Innlegg: 34167
14.02.19 16:36

Ellers så regner jeg med at Tommy K stikker over grensa igjen. Ikke at jeg helt forstår hva svenskene skal med han. 

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 1171
14.02.19 17:31

Er rimelig latterlig at det ikke kan skapes noe felles regler av forbundet når det kommer til importer og spille tillatelse. 

 

Mehh
MehhInnlegg: 463
14.02.19 18:46

Litt artig observasjon i DnB arena... Dahlstrøm virker å være av den særs overtroiske typen. Han sto igjen på isen og drev å gløtta bort på Oilers benken. Først når siste mann (Wikstøl) hadde gått av isen, tok han seg en siste sving før han også forsvant inn i garderoben.

Lykke til med kampen alle involverte. Håper på en bra kamp! 

elbarca86
elbarca86Innlegg: 34167
14.02.19 18:59
Mehh: Litt artig observasjon i DnB arena... Dahlstrøm virker å være av den særs overtroiske typen. Han sto igjen på isen og drev å gløtta bort på Oilers benken. Først når siste mann (Wikstøl) hadde gått av isen, tok han seg en siste sving før han også forsvant inn i garderoben.

Dette har han drevet med i alle år. 

elbarca86
elbarca86Innlegg: 34167
14.02.19 20:05

Denne Josephs virker god. Flaks de fikk han klar :) 

RoyHod
RoyHodInnlegg: 5504
14.02.19 20:06
elbarca86: Denne Josephs virker god. Flaks de fikk han klar :)

Hadde jo 24 timer på å klare det, god tid det:)

elbarca86
elbarca86Innlegg: 34167
14.02.19 20:07
RoyHod: Hadde jo 24 timer på å klare det, god tid det:)

Bedre kjent som en evighet her på østlandet. :) 

elbarca86
elbarca86Innlegg: 34167
14.02.19 21:12

4 mann så ikke høy kølle altså. Tross alt så var jo pucken i nærheten. 

Madlaveien
MadlaveienInnlegg: 1171
14.02.19 21:19

Trøsten får være at Oilers har en hel rekke ute. Flere av de beste. 

Nå ble det tynt i rekkene. 

Spahob
SpahobInnlegg: 9964
14.02.19 21:25

Synes Storhamars nye nordamerikaner kom bedre ut av dagens match enn Stavanger sin....

Herlig kamp i dag. Skikkelig tenning hos begge lag og spenning helt inn. Storhamar noen knepp bedre totalt sett. Kommer storkamper på rekke og rad nå!

Bilvrag
BilvragInnlegg: 16572
14.02.19 21:31

Det er ingen vits i å skylde på skader, selv om det selvsagt merkes at 6 av våre aller beste defensive og offensive er borte. De presumptivt beste som faktisk spiller, er jo ikke i nærheten. Det er ikke unggutta som taper kampen i dag.

Med 3. plass, så blir det knalltøft allerede i kvarten. Det kan jo bety at vår venn Snuggerud faktisk ikke får spille en eneste kamp i Oilers.

Og dette med å få importer spilleklare, det må opp i forbundet. Det er helt hinsides og potensielt tittelavgjørende slik det er nå. Det må gå an å få til en ordning som gir rettferdighet.

Mehh
MehhInnlegg: 463
14.02.19 21:32

Skarle greier defensivt i kveld. 1-3 blir jo servert av forsvaret. Forholdsvis jevnt i første, men fullstendig rundspilt i de to neste (godt hjulpet av mål på et gratis pp).

Får trøste oss med at ingen kan syte over hjemmedømming etter kampen og at vi ikke lenger trenger bry oss om kritikk for å pipe på skada spiller. Makan til oppførsel på Storhamar fansen i den situasjonen... 

elbarca86
elbarca86Innlegg: 34167
14.02.19 21:38

Problemet med å få spillere klare til kamp er nok langt utenfor forbundets hender all den tid det er myndighetene på hvert enkelt sted som styrer med arbeidstilatelser. Og det er vel det som stopper prosessen veldig i Oilers. Ser ikke for meg at forbundet med sin kompetanse klarer å fikse dette. Men kanskje vi kan få lurt inn et par runder til med straffekonkurranse. Slik at noe i hvertfall er gjort. 

Sparta ender altså som nummer 6 i år. Det betyr at man får Stavanger eller Lillehammer. Ser ikke for meg at topp 2 velger noe annet enn 7 og 8. Og ja, jeg tar det for gitt at VIF og Storhamar er 1 og 2 til slutt. 

Da håper jeg på Lillehammer. Det blir i hvertfall billigere enn Stavanger. Semifinale skjer ikke uansett. Se om man kan få solgt Tommy K over grensa i morgen også da. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45558
14.02.19 21:41

Lite fysikk i laget, for mange ungdommer på en gang, store skadeproblemer og en trener som foreløpig ikke evner å få laget ut av problemene. Nitrist siden VIF-tapet i Oslo. 

Og Patrick får fortsatt gjøre som han vil, igjen inn som 3.mann uten å straffes. 

(Innlegget ble redigert 14.02.19 21:47)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg