Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

GET-ligaen 2018/2019

NYTT TEMA
Kristwic7

Innlegg: 46158
Kristwic7
16.02.19 19:38
RoyHod: Er vel snart på tide at Sparta sier at nok er nok med han snart.

Ikke at jeg har sett hendelsen, men jubles det foran benk så er man vel litt skyld i det selv? 

elbarca86

Innlegg: 34327
elbarca86
16.02.19 19:38

Tror faktisk dommerne traff rett etter kampslutt. Bedre sent enn aldri si. Glem at saxrud Danielsen var uskyldig der. Ideelt sett burde man sørget for hickman fikk match også. Han som starter det hele. 

RoyHod

Innlegg: 5526
RoyHod
16.02.19 19:41
Kristwic7: Ikke at jeg har sett hendelsen, men jubles det foran benk så er man vel litt skyld i det selv?

Det er usportslig ja, men en kan ikke slå ned folk fordi de er usportslig. Tv bildene viser bare slutten når Didrik gir Danielsen juling. 

Spahob

Innlegg: 9978
Spahob
16.02.19 19:41
RoyHod: Er vel snart på tide at Sparta sier at nok er nok med han snart.

Nå er ikke jeg noen stor tilhenger av Didrik, men dersom det er slik at Hickman stiller seg opp og provoserer rett foran Sparta-benken, da er det faen meg bare rett og rimelig at noen smurfer tar tak i han. Og om SaxDan følger opp med å være tøff i trynet så er det vel innafor at han og får motstand. For en gangs skyld valgte Didrik en på sin egen størrelse og, så dette synes jeg ikke er noe å blåse opp så voldsomt.

Regner med det blir noen matchstraffer på de involverte og ferdig med det. Blir skuffa om Didrik får ekstra for å være repeat offender på denne.

elbarca86

Innlegg: 34327
elbarca86
16.02.19 19:45

Didrik og Danielsen match. Tommy og hickman liten disp og en ekstra tier til hickman antakelig for å starte det. 

 

Gi meg Lillehammer i sluttspill. Da slipper vi konkurs og kan få ut hickman en gang for alle. Vært svin i hele år. 

RoyHod

Innlegg: 5526
RoyHod
16.02.19 19:47
Spahob: Nå er ikke jeg noen stor tilhenger av Didrik, men dersom det er slik at Hickman stiller seg opp og provoserer rett foran Sparta-benken, da er det faen meg bare rett og rimelig at noen smurfer tar tak i han. Og om SaxDan følger opp med å være tøff i trynet så er det vel innafor at han og får motstand. For en gangs skyld valgte Didrik en på sin egen størrelse og, så dette synes jeg ikke er noe å blåse opp så voldsomt. Regner med det blir noen matchstraffer på de involverte og ferdig med det. Blir skuffa om Didrik får ekstra for å være repeat offender på denne.

Skal interessen for hockey øke og hvis vi har ett ønske om å få flere unge og familier på kamp i hallen må slikt vekk. Det er ikke ok å slå ned noen fordi de provoserer deg, det er ikke slik ellers i samfunnet og bør heller ikke være det på en hockeybane.

elbarca86

Innlegg: 34327
elbarca86
16.02.19 19:53

Dette var langt mer innafor enn det som skjedde forrige sesong. Villige parter på begge sider denne gang. Tror vi skal slutte med å tillate krysstakling i hodet på folk først. Så kan vi snakke om andre ting senere. 

Spahob

Innlegg: 9978
Spahob
16.02.19 19:55
RoyHod: Skal interessen for hockey øke og hvis vi har ett ønske om å få flere unge og familier på kamp i hallen må slikt vekk. Det er ikke ok å slå ned noen fordi de provoserer deg, det er ikke slik ellers i samfunnet og bør heller ikke være det på en hockeybane.

Nå får både SaxDan og Hickman også minutter for fighting/roughing, så da antar jeg de også har vært oppe med henda og forsøkt gi litt juling. Om så er tilfellet så synes jeg det er unyansert å si man blir slått ned for å provosere. Man får en fight fordi man provoserte, og den fighten tapte Lillehammer-spillerne

Jeg sier ikke at fighting er noe vi trenger i hockeyen, men i dette tilfelle er det forståelig at det blir bråk og det er vel ikke noe som tyder på at dette har vært overfall.

TheBracket

Innlegg: 41276
TheBracket
16.02.19 20:04

Hvis Svendsen ikke klarer å se en cocky målfeiring uten å utøve vold bør han sendes til psykiater snarest. 

Kroniske voldsutøvere hører hjemme i fengsel, ikke i idretten. 

RoyHod

Innlegg: 5526
RoyHod
16.02.19 20:09
Spahob: Nå får både SaxDan og Hickman også minutter for fighting/roughing, så da antar jeg de også har vært oppe med henda og forsøkt gi litt juling. Om så er tilfellet så synes jeg det er unyansert å si man blir slått ned for å provosere. Man får en fight fordi man provoserte, og den fighten tapte Lillehammer-spillerne Jeg sier ikke at fighting er noe vi trenger i hockeyen, men i dette tilfelle er det forståelig at det blir bråk og det er vel ikke noe som tyder på at dette har vært overfall.

Gi alle en god karantene så blir vi kvitt slikt. En "god" fight bør være uønsket på isen uansett. Jeg sier ikke de er uskyldig, men Sparta bør tolerere at Lillehammer jubler når de vinner, selv om det er foran boksen til Sparta. Hadde de spilte bedre og vunnet kampen hadde de sluppet det, så de kan bare skylde på seg selv. 

elbarca86

Innlegg: 34327
elbarca86
16.02.19 20:12

Gi meg mer krysstakling i ansiktet. Det bringer idretten opp og frem. 

Jorge86

Innlegg: 19267
Jorge86
16.02.19 20:13
RoyHod: Skal interessen for hockey øke og hvis vi har ett ønske om å få flere unge og familier på kamp i hallen må slikt vekk. Det er ikke ok å slå ned noen fordi de provoserer deg, det er ikke slik ellers i samfunnet og bør heller ikke være det på en hockeybane.

Hvis man ikke ønsker at unge og familier skal se fysisk kontakt i ishockey får de se på golf eller tennis i stedet. Fysisk kontakt er en del av hockeyen. I NHL er fighting fortsatt et vesentlig aspekt ved spillet i enkelte tilfeller. I Penguins-Flames var det nettopp en fight mellom Pettersson og Bennett fordi førstnevnte senka en Flames-spiller med en knallhard takling. Denne var riktignok ren, men jeg synes det er helt greit når man tar en fight for å stå opp for lagkameratene. Det kan også gjøre at man tenker seg om før man krysstakler noen bakfra eller i hodet, når man veit at man risikerer å få juling.

Det er en del stygge taklinger som får mye verre utfall enn en fight. Skal man fjerne taklinger også da, fordi unge og familier ikke kan se stygge taklinger?

Det er helt i orden at det ikke er like normalt i norsk hockey, og det fungerer jo greit sånn det er i dag. Men å tro at man får fjerna det helt er urealistisk. Det er mye adrenalin på isen. Det vil oppstå situasjoner der det er naturlig å stå opp for lagkameratene sine. Det er ikke nok fighting i norsk hockey til at man kan skylde på det som en årsak til at interessen ikke øker.

Sammenligningen med "ellers i samfunnet" synes jeg er svak. Dette er en idrett. Det skjer ting i idretter som ikke er lov ellers i samfunnet. I UFC for eksempel.

Kristwic7

Innlegg: 46158
Kristwic7
16.02.19 20:16
RoyHod: Det er usportslig ja, men en kan ikke slå ned folk fordi de er usportslig. Tv bildene viser bare slutten når Didrik gir Danielsen juling.

Det er ikke bare usportslig, men også årsaken til at bråk starter. Har jeg forstått dette riktig så er begge parter like ille.

Kristwic7

Innlegg: 46158
Kristwic7
16.02.19 20:17
elbarca86: Gi meg mer krysstakling i ansiktet. Det bringer idretten opp og frem.

Hvem gjorde det? 

elbarca86

Innlegg: 34327
elbarca86
16.02.19 20:19

Dineen. 

Jorge86

Innlegg: 19267
Jorge86
16.02.19 20:27
TheBracket: Kroniske voldsutøvere hører hjemme i fengsel, ikke i idretten.

Ja, det er ganske utrolig å tenke på at folk som Mike Tyson og Conor McGregor ikke bare har blitt kasta rett i fengsel for det de har gjort foran millioner av seere på idrettsarenaen. Har vi egentlig fått noen forklaring på hvorfor disse fortsatt er på frifot?

Spahob

Innlegg: 9978
Spahob
16.02.19 20:32
RoyHod: Gi alle en god karantene så blir vi kvitt slikt. En "god" fight bør være uønsket på isen uansett. Jeg sier ikke de er uskyldig, men Sparta bør tolerere at Lillehammer jubler når de vinner, selv om det er foran boksen til Sparta. Hadde de spilte bedre og vunnet kampen hadde de sluppet det, så de kan bare skylde på seg selv.

Jeg regner med de får de karantenene de fortjener gitt forseelsene de har begått. Det jeg ikke skjønner er hva ved hendelsesforløpet som gjør at folk hopper i taket og krever Didrik sitt hode på et fat. Hickman provoserer og får en fight med Tommy K, deretter ender det i en fight mellom SaxDan og Didrik. Tv-bilder har vi ikke, men er det noe ved fightene som tyder på at dette er rene overfall?

Hva som skal tolereres og ikke tolereres kan sikkert diskuteres. Litt pirking på keeperen så kan helvete bryte løs. Burde det og tolereres?

RoyHod

Innlegg: 5526
RoyHod
16.02.19 20:46
Spahob: Hva som skal tolereres og ikke tolereres kan sikkert diskuteres. Litt pirking på keeperen så kan helvete bryte løs. Burde det og tolereres?

Hvis noen pirker på keeper etter han holder puck bør han få en utvisning, hvis det blir en fight av det bør de involverte sendes av isen. Spill og la dommerene ta det som er over streken.  

Spahob

Innlegg: 9978
Spahob
16.02.19 20:59
RoyHod: Hvis noen pirker på keeper etter han holder puck bør han få en utvisning, hvis det blir en fight av det bør de involverte sendes av isen. Spill og la dommerene ta det som er over streken.

Nettopp. Det er jo mitt poeng. De som tar en fight må ta konsekvensene av det, og det er jo gjerne matchstraff og evt ytterligere karantene. I noen tilfeller er det uforståelig hvorfor det blir slåssing, i andre tilfeller er det mer forståelig. Når Roest og Didrik gikk av hengslene etter å ha vunnet på Lillehammer var det uforståelig, i dag synes jeg det var forståelig.

Så trenger vi ikke lage helt egne standarder for Didrik vs andre. Hans rolle er å være en kødd. Som Steffen T med flere også får betalt for. Didrik fortjener all verdens tyn for albuer, hodetaklinger og når han velger en fight med motstanders minstemann. Men i dag står han opp for laget sitt når motstander velger å være møkkamenn. Innafor i min bok. På lik linje med at det var innafor at Curran tok for seg Lyngset i fjor. Det betyr ikke at jeg anser slåssing som en naturlig eller ønsket del av hockey, men en anerkjennelse av at møkkamenn av og til fortjener en lærepenge.

RoyHod

Innlegg: 5526
RoyHod
16.02.19 21:58

Hvis det er så ille at Lillehammer jubler litt foran boksen til Sparta burde vel ikke Didrik tatt en dab foran boksen til Kongsvinger på stillingen 13-1? Snakk om å møte seg selv i døren.

Tommy har sikkert jublet litt foran motstanderen sin boks etter ett mål før og.

(Innlegget ble redigert 16.02.19 21:59)

Spahob

Innlegg: 9978
Spahob
16.02.19 22:04
RoyHod: Hvis det er så ille at Lillehammer jubler litt foran boksen til Sparta burde vel ikke Didrik tatt en dab foran boksen til Kongsvinger på stillingen 13-1? Snakk om å møte seg selv i døren.
Tommy har sikkert jublet litt foran motstanderen sin boks etter ett mål før og.

Overrasket over at idrettsutøvere er dobbeltmoralister nå altså.... :)

 

RoyHod

Innlegg: 5526
RoyHod
16.02.19 22:07
Spahob: Overrasket over at idrettsutøvere er dobbeltmoralister nå altså.... :)

Nei, på ingen måte. 

Jorge86

Innlegg: 19267
Jorge86
16.02.19 22:50
RoyHod: Hvis det er så ille at Lillehammer jubler litt foran boksen til Sparta burde vel ikke Didrik tatt en dab foran boksen til Kongsvinger på stillingen 13-1? Snakk om å møte seg selv i døren.

Å møte seg selv i døra hadde vel heller vært om han hadde sutra over at Kongsvinger-spillerne reagerte på det han gjorde (jeg aner ikke om de reagerte eller om han sutra over det.)

Nå aner jeg ikke hva han tenker, men jeg synes ikke det er så hyklersk hvis han mener at det er greit å juble foran motstanderens boks så lenge man også aksepterer at motstanderen reagerer og man tar konsekvensene av det.

Det er ikke sånn at man ikke kan grave etter en puck under motstanderens keeper bare fordi man dytter vekk og gruffer litt med en motstander som gjør det samme. Hvis man derimot syter over at man får litt røff behandling når man gjør det blir det å møte seg selv i døra hvis man går etter en motstander som gjør det samme.

elbarca86

Innlegg: 34327
elbarca86
16.02.19 23:16

Når Danielsen er ferdig med å sutre i media, så kan han husker hvem som leverte første slaget av han og Didrik. Fikk som fortjent. 

RoyHod

Innlegg: 5526
RoyHod
16.02.19 23:26
elbarca86: Når Danielsen er ferdig med å sutre i media, så kan han husker hvem som leverte første slaget av han og Didrik. Fikk som fortjent.

Han har jo rett i at Didrik er en begrenset spiller som kun er ute etter å lage gruff. Men slår han først fortjener han å få tilbake, gi begge karantene.

TheBracket

Innlegg: 41276
TheBracket
17.02.19 17:48

Svendsen fortjener selvfølgelig flere kamper enn Danielsen. Jeg reagerer ikke veldig på at han slår tilbake etter de små puffene. Det er brutaliteten i volden som er det verste. Igjen. 

Når han får overtaket går han fullstendig berserk mot hodet til Danielsen, som ikke kan forsvare seg. Situasjonen viser at Svendsen ikke har noen sperrer eller impulskontroll. Det er full voldsape-modus når noen provoserer ham. Om motstander er like stor eller måler 1,75 med skøyter og veier 65 kg, spiller ingen rolle. Han slår til han blir stoppet uansett. 

Svendsen er ingen tøffing. Han er en feig tulling som bare liker å slåss. Det er best for hockeyen om han legger skøytene på hylla og slår følge med Emil Valharry Meek i buret. 

Kristwic7

Innlegg: 46158
Kristwic7
17.02.19 19:37
TheBracket: Svendsen er ingen tøffing. Han er en feig tulling som bare liker å slåss. Det er best for hockeyen om han legger skøytene på hylla og slår følge med Emil Valharry Meek i buret.

Hvor mange på Dineen ? 

TAdams6

Innlegg: 39247
TAdams6
17.02.19 20:21
TheBracket: Det er brutaliteten i volden som er det verste. Igjen

Enig. Har ikke sansen for det der. Liker tøffe tak, men det skal være fair og det skal ikke være brutalt. Bør bli en del kamper utlevert her ja.

LaGoeba

Innlegg: 20848
LaGoeba
17.02.19 20:52

Hva er egentlig grunnen til at man ikke vil ha fightene i GET-ligaen? Er det på grunn av signalene det sender?

norball

Innlegg: 4791
norball
17.02.19 22:02
LaGoeba: Hva er egentlig grunnen til at man ikke vil ha fightene i GET-ligaen?

Det er patetisk og pinlig.

Finnes null grunner til å ha slossing i hockey. Eneste argumentet du hører er "det forebygger skader"

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg