Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Joe Thornton is a Shark..!

NYTT TEMA
ZiggyCrosby
ZiggyCrosbyInnlegg: 68
01.12.05 09:58
Thornton ble tradet til SJ Sharks i går mot Wayne Primeau, Brad Stuart (så da får vi ikke han i Pens:( ) og Marco Sturm..


sirsirsir
sirsirsirInnlegg: 14358
01.12.05 10:43
Poster samme her som i et annet forum:

Thorntons lederegenskaper har jo vært i tvil i lang, lang tid i Boston, og nå har man vel fått nok. Fyren virker jo totalt uinteressert. For en tid tilbake hadde han registrert 9 hits på de første 15 kampene. Latterlig av en stor spiller som Thornton. Hits er selvsagt ikke alt, men det sier tross alt en del når han ER en fysisk spiller og i tillegg har så mye istid.
Thornton passet vel ikke inn i Bruins og han har alltid vært sett på som en under-achiever. Bruins har jo også plassert Shawn McEachern på waivers, og en roster shake-up kan vel være nettopp det de trengte.

Brad Stuart kan vise seg å være nettopp det Boston trengte, og i Sturm har de fått en meget kjapp forward, Tysklands klart beste spiller, og i Wayne Primeau en solid faceoff man.
Oftedalen
OftedalenInnlegg: 34
01.12.05 11:36
Hovedproblemet er vel heller hvem Boston skal bruke som førstecenter. Zhamnov? Da har de isåfall et STORT problem! Latterlig at de ikke maktet å få noe bedre tilbake fra San Jose. Michalek, Bernier, Chechoo, Marleau? Det er tross alt franchise spilleren dem bytter bort... Glad jeg ikke har hjertet i Bruins. Tror dem er langt fra fornøyd i Boston!
BenTexas
BenTexasInnlegg: 25982
01.12.05 16:54
Marco Sturm er en av de beste toveissenterne i Sharks, men enig med Oftedalen at dette er en trade Sharks har tjenbt mest på.
Oftedalen
OftedalenInnlegg: 34
01.12.05 19:25
Sturm spiller vel best på vingen, og sammen med Bergeron og Samsonov kan Bruins ha en bra linje der. Problemet er vel heller hva man velger å gjøre med Murray og Zhamnov. Uten Thornton blir Murray en helt ordinær spiller, og med Zhamnov som center blir han ikke ordinær en gang.

Det har vel ligget i kortene en stund at forholdet mellom Bruins og Thornton ikke har vært det beste, slik at man kan forstå at Bruins har handlet som de nå gjorde, spesielt med tanke på at Thornton vel har en no-trade clause som kicker inn neste sesong. Han har vel heller ikke overbevist så langt i sesongen, men å bytte ham bort synes jeg er vel drastisk.

Bruins har tydeligvis bestemt seg for at Bergeron er mannen å satse på i Boston. Fortsettelsen vil uten tvil bli spennende, men i mine øyne er en "franchise-center" noe du ikke bare bytter bort. Det er langt mellom dem!
ZiggyCrosby
ZiggyCrosbyInnlegg: 68
01.12.05 19:38
Bergeron er god defansivt, og har fart og kølleteknikk, men er langt ifra så god allround som Thornton.. Thornton har kraft, fart, størrelse, skuddet, mildt sagt det meste..

Bergeron er god, men fyren er fortsatt bare 21... Kan bli tungt å ta over arven etter Thornton selv om Thornton bare var 20 selv når han kom inn i NHL
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg