Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

WRC 2013 - Monte Carlo

NYTT TEMA
unipro

Innlegg: 32
unipro
16.01.13 21:35

Årets første løp i 2013-utgaven av WRC er igang, og i god tradisjon er blir det hele sparket igang i Monte Carlo. Den første dagen har blitt kjørt idag, og det har vært vanskelige forhold med mye snø og is på de svingete asfaltveiene. Vi har en Nordmann til start, og det er Mads Østberg som i år er førstefører for M-sport. 

www.rallyrykter.no er den eneste siden som oppdaterer fra hver eneste etappe under hvert eneste WRC-rally gjennom sesongen, og selvsagt så gjør vi også det i Monte Carlo. Du kan se resultatene fra hver etappe, hva førerne hadde å si når de kom til mål og også totallistene. Alt er selvsagt på Norsk! Det er mange som er på jobb disse dagene som løpet blir kjørt og som ikke har mulighet til å følge med live. Da er vår side perfekt, da du kan gå inn og se alt som skjedde fra hver etappe uten at du trenger å sitte klistret til skjermen hele dagen. 

Morgendagens første etappe i Monte Carlo starter 09.33, og Mads Østberg er absolutt innen rekkevidde til en fjerdeplass. I Monte Carlo kan alt skje!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg