Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trenger vakter til Rally Finnskog og Rally Sweden!

NYTT TEMA
Destruktor

Innlegg: 23875
Destruktor
06.01.17 15:20

Hei hei, noen rallyfrelste her som kunne tenke seg å være med som vaktmannskap på Rally Finnskog (lørdag 28. januar) og/eller på første dag av Rally Sweden (fredag 10. februar)?

Fantastiske muligheter for å komme tett på bilene, siden du som vakt kan stå og gå litt friere ute i naturen :-) Jobben i seg selv er fullt gjennomførbar for de fleste :-)

Når det gjelder fredagene på Rally Sweden så vil også dette gi deg gratis tilgang på de 2 siste dagene, på etappene som kjøres i Sverige.

Vi må selvfølgelig opp tidlig på morgenen og ut i skogen. Nå er det ganske sent start på strekkene som kjøres under Rally Finnskog, mens det blir ganske så tidlig start på fredagene under Rally Sweden. Men som vakt vil du nok også kunne ta egen bil inn på strekka.

Er du interessert i å bli med på en eller begge, ta kontakt med meg for mer info. Ring eller send meg sms på mobilnr 92428060 :-)

Destruktor

Innlegg: 23875
Destruktor
13.01.17 18:16

Trenger masse vakter.... bli med nå folkens :-)

 

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg