Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hvorfor bilsport og båtsport ?

NYTT TEMA
politikk
politikkInnlegg: 27972
22.06.18 07:46

verste hastighetsmotsand er vann og deretter rullemotstand.   Hvis hastighet er målet er det helt klart luftfart som er tingen.

så må vi gå videre og kvitte oss med luftmotstand og ut i verdensrommet.

blir fremtidens hastighetskonkurranser rundt neptun og tilbake ?

KansjeD
KansjeDInnlegg: 9756
31.07.18 17:52
politikk: verste hastighetsmotsand er vann og deretter rullemotstand. Hvis hastighet er målet er det helt klart luftfart som er tingen. så må vi gå videre og kvitte oss med luftmotstand og ut i verdensrommet. blir fremtidens hastighetskonkurranser rundt neptun og tilbake ?

Innen sport er det ikke hastigheten i seg selv som er målet. Det er jo konkurransen mellom de som deltar, og spenningen ved å se hvem (og hvordan) noen vinner, som er målet.

En hastighetskonkurranse rundt Neptun og tilbake blir nok kjedelig, og svært lite publikumsvennlig. :)

politikk
politikkInnlegg: 27972
31.07.18 18:02

Kansjed : målet med konkurranse er og vinne og derfor begrenses metodene.  Andre formålet er og utvikle kjøretøyene til og yte optimalt.   Så rundt neptun og tilbake blir som blibanen og båtbanen brukes til konkurranse mellom private levarandører i stedet for nsb.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg