Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Dennis Hauger

NYTT TEMA
_Ghost_

Innlegg: 5098
_Ghost_
30.12.20 14:41

Dette norske talentet fortjener en egen tråd. Etter en noe skuffende debutsesong i Hitech, ser ting meget lovende ut. I høst fikk han muligheten for å teste for det beste teamet i de lavere formel-klassene, Prema, og gjorde det angivelig svært godt på testene. Han kjørte også de avsluttende FREC-løpene nå i desember, og på 8 løp ble det 6 pallplasser, hvorav én seier.

For noen dager siden ble det klart at Hauger skal kjøre for Prema i F3 neste sesong. Han blir lagkamerat med Artur LeClerc, Charles lillebror. Han fortsetter også som Red Bull-junior, men med noe mindre støtte enn tidligere.

Det er utrolig morsomt at Hauger får denne sjansen, og det blir spennende å se hva han kan utrette i det som de siste årene har vært det beste teamet. Dette er en enorm mulighet, og han har nå alle forutsetninger for å kjempe helt i toppen neste sesong. Griper han sjansen nå ligger veien brolagt for F2, hvor blant annet både LeClerc, Gasly, Giovinazzi og Schumacher har kjørt F2/GP2 for Prema ila. de siste fem sesongene.

(Innlegget ble redigert 30.12.20 14:42)

_Ghost_

Innlegg: 5098
_Ghost_
04.04.21 17:03

Hauger nr 2 på dagens ettermiddagstest. Nummer fem i går. Hadde riktignok en svært dårlig morgentest i dag, men antar at PREMA testet noe da hele gjengen havnet langt bak på listen. Når det går fort har Hauger levert langt bedre enn teamkompisene. Lover godt! 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg