Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Davidson overtar for en syk Sato

NYTT TEMA
Ribba
RibbaInnlegg: 35564
19.03.05 08:57
Sato er blitt syk og dermed er det endelig klart for at Anthony Davidson for en sjanse i BAR for å vise hvor god han er i løpsammenheng. I første kvalifisering, så overbevise ikke akkurat Davidson, og greide kun å kvale inn til en 15.plass, mens Button kjørte inn til en 9.plass - 1,2 sekunder raskere enn Davidson.


Ellers så var Renault ekstremt bra med Alonso raskest og Fisichella som nummer 3. Toyota og Trulli beviser at det er tempo i bilen med en 2.plass, men de må nok løse problemene med dekkslitasje om de skal kunne utfordre de andre i løp. Ralf overbeviste også med å kjøre inn til en 5.plass. Kimi plasserte seg mellom Fisichella og Ralf.

Ellers er det Webber, Montoya, Heidfeld, Button, Klien, Coulthard, MS, Massa, Barrichello, Davidson, Villeneuve, Karthikeyan, Monteiro og de to Minardiførerne med Friesacher før Albers.

Det er jo egentlig rart å se at Ferrari sliter slik de gjør pr dags dato, og de kan nok ikke vente på den nye bilen skal være klar (debuterer vel i neste løp). Schumi var 1,5 sekunder tregere enn det Alonso var, og vil nok ikke ha en sjanse å komme i pole før løpet.
wheelnut
wheelnutInnlegg: 2955
19.03.05 10:32
Ribba skrev: Det er rart å se at Ferrari sliter slik de gjør.

Det ser ut til at Ferrari satser på en strategi med harde dekk, og håper på at de får bedre grep enn de andre etterhvert som løpet utvikler seg. Sepang er jo en bane med bra forbikjøringsmuligheter.

Ellers så var vel lørdagens kvalifisering en Michelin-demonstrasjon. Spesielt artig synes jeg det var at Toyota kom foran Honda.:)
Klikk for å gå tilbake til toppen