Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Spøker for rally-VM i Norge

NYTT TEMA
ImprezaWRC
ImprezaWRCInnlegg: 578
23.05.05 17:53
http://www.p4.no/story.asp?id=157865

Trist at ikke Kulturdepartementet vil støtte dette. Får håpe det finnes noen som er interesset i å støtte. Vi må for all del ikke la denne sjansen om å arrangere rally-vm gå fra oss.
egoster
egosterInnlegg: 2382
23.05.05 19:41
Det blir jo helt latterlig å ikke investere 25 mill i en engangssum i dette her. Penger de garantert får tilbake ved norgesreklame og tusenvis av turister og enorm TV dekning. Det er vel samme summen de bruker for marmor i operan. De penga får de ikke tilbake!
Kulturdept. har alltid nedprioritert idrett verca annen kultur som teater osv.
Og da spesielt motorsport. Her har vel politikere gjort det de kan for å hindre en positiv utvikling. Burde nesten fått i gang en innsamlingsaksjon for Rally Norway. Vi kommer ikke til å angre på det!

P M Østen
preben_oesten@hotmail.com
"Friends keeps you away from TV"
Retur
ReturInnlegg: 952
23.05.05 20:15
Motorsport er ikke "fint" nok for norske politikere, med unntak av f.eks. Martin Schanke.
25 millioner som engangssum er en dråpe i havet i forhold til hva kulturbudsjettet er på.
Bare vent , hvis pengene kommer på plass så det blir VM-runde i rally i Norge, så dukker det nok opp noen sleipe politikere og forteller foran åpent kamera hvor flott det er med slike arrangementer !

Vi får håpe at pengene kommer på plass, så får man "forby" at hyklerske politikere står fram i media og soler seg i glansen under VM i rally i Norge.

Blir det ikke VM-runde i rally i Norge nå , så vil det aldri bli det :~~(

egoster
egosterInnlegg: 2382
24.05.05 00:34
Da er det bare å starte å sende velformulerte mail til kultur dept. for å så et meningskifte, eller iallefall en håndfast begrunnelse.

P M Østen
preben_oesten@hotmail.com
"Friends keeps you away from TV"
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg