Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sommer-OL 2020 - Generell tråd

NYTT TEMA
lok1
lok1Innlegg: 5878
14.02.20 22:14

Oppretter herved en generell tråd om sommerens store høydepunkt. Jeg har allerede fått innvilget ferie!

Kan begynne tråden med hyggelige resultater fra EM i bryting i Roma: Gull til Morten Thoresen og Grace Bullen, samt bronse til Iselin Solheim. Når vi i tillegg har Stig Andre Berge som medaljekandidat, har vi plutselig fått en knallsterk brytetropp til OL, hvis de kvalifiserer seg i april. 

Eksberten
EksbertenInnlegg: 28665
15.02.20 08:56
lok1: Oppretter herved en generell tråd om sommerens store høydepunkt. Jeg har allerede fått innvilget ferie! Kan begynne tråden med hyggelige resultater fra EM i bryting i Roma: Gull til Morten Thoresen og Grace Bullen, samt bronse til Iselin Solheim. Når vi i tillegg har Stig Andre Berge som medaljekandidat, har vi plutselig fått en knallsterk brytetropp til OL, hvis de kvalifiserer seg i april.

Flott tiltak ! Skal du til Japan i sommer?
Skjønner ikke hvorfor de kontinentale mesterne får direkteplass til OL, slik er det jo i andre idretter.
Lover uansett meget bra for Norge i mange idretter denne gangen. 
Kan vi oppleve et nytt OL ala det vi klarte i Sydney? som jeg regner som Norges klart beste mesterskap i moderne tid, selv om det ble en mer gull 4 år senere.

lok1
lok1Innlegg: 5878
15.02.20 13:11
Eksberten: Skal du til Japan i sommer?

Jeg har (naturligvis) fått innvilget ferie i perioden, men har ikke bestemt meg for om jeg tar turen. Var i Rio, og jeg syns ikke jeg fikk like mye ut av OL som for eksempel i 2012. Det høres kanskje merkelig ut, men når jeg for eksempel var en dag på friidrettsbanen, så gikk jeg jo glipp av resten av øvelsene.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg