Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

VM til Norge 2016

NYTT TEMA
VivaLV
VivaLVInnlegg: 31002
15.08.14 12:22

OL i Tromsø er nå ferdig. Arrangementet gikk vel stort sett greit selv om jeg nok er enig i at man burde ha vannklosett i 2014 og kanskje litt lite hotellkapasitet.

Ikke helt sikker på hva det kostet, men 75 millioner + den tilleggsbevilgningen på 13 millioner er vel nevnt. I tillegg private sponsorer. La oss si 100 millioner blank.

Litt usikker på hva sjakk-VM koster, men ser at summen 40 millioner er nevnt. Norge burde vel seriøst diskutere om de skal arrangere sjakk-VM på hjemmebane hvis MC er sittende verdensmester etter kampen i høst.

Ett slikt stort arrangement i hovedstaden trur jeg har minst like stor kommersiell interesse som OL i Tromsø. 10 millioner fra Statoil, 10 millioner fra flere andre kommersielle aktører og så kan man altså få VM i sjakk i Oslo for 20 millioner.

Børge Brende strør jo om seg med slike beløp nesten daglig slik at dette burde man allerede i dag begynne og jobbe imot.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg