Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Idrettsgallaen 2018

NYTT TEMA
KnutMagnar
KnutMagnarInnlegg: 848
09.01.18 10:27
Presidenten: a) Hvorfor vil du heller trekke frem avansementet isolert sett foran enkeltkampen mot Brasil? De to uavgjortresultatene på forhånd kan umulig gjøre helhetsinntrykket av avansement større enn hva inntrykket av vinn-eller-forsvinn-kampen mot regjerende verdensmester isolert sett var? En må naturligvis se Brasil-kampen i lys av stillingen i gruppa på forhånd, men det virker som om du verdsetter gruppespillsprestasjonen under ett høyere enn Brasil-kampen med den formuleringen.b) At Norge var favoritter til å gå videre på forhånd kan umulig gjøre prestasjonen noe dårligere.

a) Sidan eg opplagt ikkje meiner den sportslege prestasjonen i kampen mot gruppevinnar Brasil isolert sett er det største i norsk idrett, så er det naturleg å også vurdera heilskapen, som var at Noreg gjennom uavgjort mot Marokko og Skottland samt den mykje omtala sigeren over Brasil kvalifiserte seg for sluttspelet gjennom andreplasen i gruppa. Ingen av dei to når heilt opp, når ein ser på det sportslege. At augneblinket var stort gjennom å snu kampen mot slutten er det ikkje tvil om.

b) Poenget med dette er at det ikkje akkurat var ein sensasjon at Noreg gjekk vidare til 8. delsfinale, når ein skal drøfta kor stor den prestasjonen var, det var venta, og det var nok heller litt skuffande at Drillos i sine to meisterskap aldri kom lenger enn til ein 8. delsfinale. Eit stykke unna sterkaste prestasjon i norsk idrottshistorie etter mi oppfatning.

notlob
notlobInnlegg: 34197
13.01.18 18:12
kytec: Nokon (andre enn meg) som veit kven som får ligge med karate-dama utan å google.

Kjempedeal han har ordnet seg. Altså at han slipper å google mens de styrer på.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg