Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Qatar. Verdens sportssentrum?

NYTT TEMA
hensmichr
hensmichrInnlegg: 430
06.04.19 03:30

https://www.youtube.com/watch?v=Q5lsJ2Yyv6A

 

Dette er det første som dukker opp når man søker på "Norway-Sweden 3-3" på youtube. Publikum er photoshoppa vekk...

 

Hvor ble det av av alle sammen? Var ikke Ullevaal fullsatt? Vet ikke om det der har noe å gjøre med fotball-VM i verdens sportssenter, Qatar, og gjøre, men det ser ut som om folka fra Qatar har flere fingre med i redigeringen å gjøre der.

 

Qatar, et land på størrelse med Akershus fylke, bygger 8 arenaer med plass til minst 40 000 tilskuere til fotball-VM i 2022. Etterbruk? Pøh. 

 

Qatar har arrangert sykkel-VM. I 2016. Da var tilskuere forbudt. Men Norges sykkelpresident og styremedlem i det internasjonale  sykkelforbundet, UCI, Harald Tiedemann beroliget heldigvis TV-seerne på TV 2 med at sykkel-VM ble avholdt i Doha for å styrke rekrutteringen i området.

 

Qatar har arrangert håndball-VM. Da var publikum tillatt. De fleste kampene ble spillt foran 0 tilskuere. Bortsett fra i Qatar sitt europeiske kjøpelags kamper. De hadde fans. Spanske fans. 200 spanske håndballfans som ble kjøpt inn for å heie på arrangørlaget. De ble flydd inn og fikk gratis hotell-opphold for å heie på Qatar.

 

Skyskraperne i hovedstaden, Doha, popper opp som paddehatter. Og mange av dem blir stående som tomme skall.

 

Hvis Doha søker vinter-OL 1. april neste år så er det nok på alvor. De kan jo fort finne på å bygge en kempejekk som de heiser flere tusen meter til værs for å nå snøen oppi der. Det kan fort koste tusenvis av østasiatiske liv enda en gang, men det hadde jo vært kult med utforrenn tusenvis av meter på toppen av en kjempejekk over midtøsten, da. Eh...

 

Og så arrangeres neste friidretts-VM i Doha. Arrangørlandet kommer garantert til å gjøre det bra med sine innkjøpte kenyanere. Foran tomme tribuner. På en skikkelig diger stadion.

 

Galskapen nedi der og korrupsjonsnivået på diverse forbundsnivå gjør meg litt forvirret. 

(Innlegget ble redigert 06.04.19 03:36)

lok1
lok1Innlegg: 5868
07.04.19 00:48
hensmichr: Dette er det første som dukker opp når man søker på "Norway-Sweden 3-3" på youtube. Publikum er photoshoppa vekk...

Hehe, tror kanskje løsningen på dette mysteriet er at videoen viser 1-1 kampen fra 2017.

hensmichr
hensmichrInnlegg: 430
14.04.19 00:25

Eh. Ja. Det klippet der dukket opp da jeg søkte på Norway-Sweden 3-3. 

Klikk for å gå tilbake til toppen